Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε μια σειρά αγώνων με Σεβίλλη εκτός, Βαλένθια εντός κ ενδιάμεσα τα παιχνίδια με Πάρι... Εκεί δεν γίνεται να τα κερδίσουμε όλα.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πρωταθλημα χαθηκε καπου στο γεναρη οπου και αρχισε η κατηφορα σας.

Εκει ξεκινησε η κατρακιλα. 

H κατρακιλα ξεκινησε απο πιο πριν, απο τον τραυματισμο του modric . Απλα πολλα παιχνιδια τα πηραμε λογο κεκτημενης ταχυτητας και ευκολου προγραμματος. Μετα φανηκε ξεκαθαρα η γυμνια στα χαφ.

Κανένα πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί. Είναι ανοιχτό 100%.

Ανοιχτο ειναι αλλα εχει γειρει πολυ προς την πλευρα σας. Πηρατε και το κλασικο χωρις να παιξετε καμια ιδιαιτερα καλη μπαλα οποτε κομπλε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οταν βλεπω τετοιους αγωνες ,τετοια πρωταθληματα ( Ισπανικο,Αγγλικο,Γερμανικο), τετοιες ομαδες ( Ρεαλ, Μπαρτσα,Μπαγιερν,Μαντσεστερ κλπ) στενοχωριεμαι για τους κακομοιρηδες που παρακολουθουν σουπερ λιγδ... 

• Like 4
Δημοσ.

Απο τα χειροτερα εκτος εδρας αποτελεσματα το 0-0 αλλα δειξατε οτι τους εχετε για πρωινο λογικα.

Λογική δεν υπάρχει, το έδειξαν και σήμερα, πως γίνεται ένα τέτοιο παιχνίδι να λήξει 0-0.. Ένα γκολ να σου βάλει η Ατλέτικο και τρεχάτε μετά.. Αλλά για να γίνει και αυτό πρέπει να ξεκινήσει βασικός και ο Τόρες, και όχι ο πετρελαιοκίνητος :P

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=yt8FZq0AiLg

Πως μπορειτε και υποστηριζετε μια ομαδα που συνεχως παιζει με ολες τις αποφασεις υπερ της σε ολες τις διοργανωσεις δε μπορω να το καταλαβω

χωρις να θελω να προκαλεσω "πολεμο" μου κανει εντυπωση το ποσο ευννοια εχει παντα αυτη η ομαδα

εν ψυχρω μπουνια (δε με ενδιαφερει ποσο πολυ θεατρο η λιγο κανει ο μαντζουκιτς) παιζετε.

λολ

στα του ματς πιθανον να το μετανιωσει που δεν εβαλε το εκτος εδρας γκολ

• Like 1
Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=yt8FZq0AiLg

Πως μπορειτε και υποστηριζετε μια ομαδα που συνεχως παιζει με ολες τις αποφασεις υπερ της σε ολες τις διοργανωσεις δε μπορω να το καταλαβω

χωρις να θελω να προκαλεσω "πολεμο" μου κανει εντυπωση το ποσο ευννοια εχει παντα αυτη η ομαδα

εν ψυχρω μπουνια (δε με ενδιαφερει ποσο πολυ θεατρο η λιγο κανει ο μαντζουκιτς) παιζετε.

λολ

στα του ματς πιθανον να το μετανιωσει που δεν εβαλε το εκτος εδρας γκολ

mortal kombat :P

Δημοσ.

Εχεις καταντησει ποιο γραφικος και απο τον Μαρινακη που θελει " να καθαρίσει το ελληνικο ποδόσφαιρο " και τον σαββιδη που θελει " να κανει τον παοκ μεγαλλλλλο"... Απο την αρχη του πρωτάθληματος και σε καθε σου γ@μ#εν0 ποστ στο θρεντ σας μιλας για σφαγη της μπμπαρτσελονας και 146.289,36 φαουλ που δεν σας έχουν δωθει. Λες οτι δεν θες να ξεκινήσεις πόλεμο και ξεκινάς με το " γιατι υποστήριζε αυτη την ομαδα "... Φτανει ποια τοσα αντι Ρεαλ... Και εγω σιχαίνομαι την μπαρτσελονα οσο τιποτε αλλο αλλα πανω απι ολα είμαι Ρεαλ Μαδριτης... Αν νομίζεις οτι εισαι φιλαθλος της μπαρτσελονα πραγματικά κοροιδευεις τον ευατο σου...

Δημοσ.

δε θα το συνεχισω γιατι προφανως δε βλεπεις τα ματς και δεν ξερεις τι λες απλα επρεπε να πεις κατι 

το μονο που θα σου πω ειναι οτι μιλας σε ατομο που στο ιδιο θρεντ περσυ εδινε συγχαρητηρια στη ρεαλ για την κατακτηση του 10ου και το ποσο ωραια μπαλλα επαιζε ενω θα μπορουσα πολυ απλα να μην ασχοληθω

προφανως δε σου λεει κατι αυτο αφετερου μου αρεσει που καθεσαι σιωπηλος και παρακολουθεις το θρεντ της μπαρτσα και βλεπεις τι γραφουμε λολολ

α ναι ξεχασα

ξεχασες να αναφερθεις σε ολους σχεδον τους υπολοιπους που γραφουν τα ιδια με μενα στο θρεντ μας οποτε ειμαστε ολοι χαζοι και μη οπαδοι της μπαρτσα

• Like 1
Δημοσ.

Ειπα και κάπου οτι παρακολουθώ ολα τα παιχνίδια της Ρεαλ??? Δεν νομίζω... Οταν μπορω και βλεπω καποιον αγωνα σχολιαζω τα του αγώνα και οχι οτι βλακεια μου κατέβει... Ναι διαβαζω το θρεντ της μπαρτσελονα, που ειναι το προβλημα σου...

Το οτι έδωσες συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τσουλου πιστεύεις οτι σε κανει αντικειμενικο??? Δεν θα το ελεγα...

Το σχολιο σου δείχνει οτι εσυ εισαι αυτος που δεν ειχε κατι σοβαρο να γραψει και ειπε απλα να δηλωσει παρον λεγοντας την κουταμαρα του...

Εγω δεν βλέπω κανεναν αλλο που σε καθε αγωνιστική μιλάει για σφαγες και παραγκες και να ριχνει φτεξιμο στον αντίπαλο ( Ρεαλ) για οτιδηποτε στραβο παει στην ομαδα του...

Δημοσ.

δε το συνεχιζω ειμαι σιγουρος οτι οι υπολοιποι δε θελουν να διαβασουν τη συνεχεια

ας αφησουμε λοιπον αυτους να κρινουν

λιγο πολυ ολοι ξερουν τι γραφει ο καθενας ποσο ασχολειτε με την ομαδα του και αν ειναι αντικειμενικος η κομπλεξικος αντιστοιχα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...