Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

edit: PostHelper ουτε καν θα μπω στον κοπο θα αντιπαρατεθω με εσενα...

Λογικο αφου δεν μπορεις να καταρριψεις αυτα που λεω αφου ειναι η πραγματικοτητα.

Ρε γελανε και οι πετρες με τον Ροναλντο. Καλος παικτης, απο τους κορυφαιους αλλά 3 πραγματα:

1)Δυστυχως για αυτον επεσε στην εποχη του Μεσι και ο,τι και να κανει θα παραμενει το πολυ 2ος.

2)Ειναι τεραστιος θεατρινος!

3)Ειναι κλαψιαρης.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

edit: Το οτι ειναι μουφα το πεναλντυ δεν αναιρει το γεγονος οτι ειναι ο καλυτερος παικτης στον κοσμο.

διαβασε για να ξερεις

πλεον για να θεωρησε  καλυτερος παιχτης πρεπει να εχεις τα πιο πολλα γκολ

αυτη ειναι η ατμοσφαιρα που επικρατει απο τα μμε και το image  που πλασαρουν οι ποδοσφαιριστες και οποιος εχει καλυτερο pr

σε οποιο φορουμ και να μπεις σε οποιο σαιτ και να διαβασεις θα ακουσεις για την τρομερη και φοβερη φορμα του ροναλντο που εχει τοσα πολλα γκολ παραπανω απο τους υπολοιπους οποτε πρεπει να παρει τη χρυση μπαλλα πχ (οπως τραγικα την πηρε περσυ με 0 τιτλους) οποτε ειναι και ο καλυτερος

ισχυει αυτο που σου λεω??

με τοσα μουφα πεναλτι βαζω και γω τοσα γκολ

τι να πει και ο σουαρες που μοιραστηκε το χρυσο παπουτσι με το ροναλντο με 31 γκολ και 0 πεναλτι παρακαλω

δημιουργηται δλδ θελω να σου πω(που δε νομιζω να το καταλαβεις) μια εντυπωση απο τα στατιστικα και μονο απο τους πιο πολλους χωρις να βλεπουν τα παιχνιδια

προφανως και εκανε φοβερη χρονια ο ροναλντο περσυ αλλα για να σου εξηγησω την α[οψη μου καλυτερα θα σου δωσω ενα φετινο παραδειγμα

παλι ο ροναλντο θεωρηται "καλυτερος'' φετος μονο και μονο επειδη εχει τοσα γκολ ομως ο μεσσι κανει μεχρι τωρα πολυ καλυτερη χρονια και εχει πολυ μεγαλυτερη συμετοχη στις νικες τις ομαδας του

βγαλε το ροναλντο απο τη ρεαλ και το μεσσι απο την μπαρτσα 

ποια ομαδα πιστευεις θα ειναι καλυτερη με βαση τις ομαδες οπως ειναι τωρα?

απαντα μου στο τελευταιο και θα δεις ποιος ειναι ο καλυτερος

Δημοσ.

Αν βγαλω τον Ροναλντο απο την Ρεαλ και τον Μεσσι απο την Μπαρτσα τοτε καλυτερη ομάδα είναι η Ρεαλ. Νομιζω περυσι το κύπελλο το πηραμε χωρις Ροναλντο ενω εσεις ειχατε τον Λεο... Θα ξαναπω αυτο που ειπα πριν. Απο τα 10 πεναλντυ τα 7 ειναι καθαρη παράβαση... Τα αλλα 3 θα μπορουσαν ανετα να μην δωθουν οπως πχ με την Λουντογκορετς που βουτηξε... Επιμένεις να βαζεις ολα τα πεναλντυ στην κατηγορια των μουφατζιδικων... Το οτι καλύτερος παίκτης ειναι αυτός που βαζει τα περισσότερα γκολ νομίζω το ξεκινησε ο Μεσσι με τα 91 γκολ το 2012 οταν και πηρε την χρυση μπαλα ( εχοντας κατακτήσει ενα σουπερ καπ μονο). Και θα επαναλάβω πάλι... Ειναι ο καλύτερος παικτης της Ρεαλ και απολυτως φυσιολογικά παίρνει τα πεναλντυ... Και σε ρωταω τωρα(ξανα). ΝΑ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ???

Posthelper τα επιχειρήματα σου ειναι του τυπου πεναλντο,κλαψιανο κλπ. Συνεχιζω να επιμενω οτι δεν αξιζει να συζητήσω με εσενα...

Edit: Παρτε τωρα ενα χατρικ στην μαπα οι haters( ναι οκ οντως ειναι μουφα το πεναλντυ το ειπα και πριν)!

Δημοσ.

ενταξει δεν εχω γραψει καθολου εδω καιρο τωρα μιας και παιζετε ωραια μπαλλα αλλα αυτο με τον penaldo οταν δε μπορειτε εχει παραγινει

και που παιζουμε καλη μπαλα, μπορεις να γραφεις εδω μεσα, οχι μονο οταν παιρνουμε πετσινα πεναλτι ή οταν εχει ντερμπι!  :-) 

αλλο ενα φοβερο πεναλτι απο τον καλυτερο ποδοσφ... εεεε συγνωμη βουτηχτη του πλανητη

Στο σπιτι του κρεμασμενου....

αλλα τα μμε μου ειπαν να μη μιλαω ασχημα για την υπερπαιχτουρα μιας και εχει βαλει ποσαα γκολ παραπανω απο τους υπολοιπους ασχετα αν πολλα απο αυτα ειναι απο ανυπαρκτα πεναλτι

σορρυ αλλα ημαρτον με τον τραγικο.

απο τα 10 τελευταια(πεναλτυ) τα 9 (οκ υπερβαλω λιγο) ειναι με τον ιδιο τροπο

Δικιο εχεις σε αυτο που λες, δεν διαφωνω μαζι σου. Πετσινο ηταν οπως και αλλα που εχει παρει στο παρελθον. Ωστοσο δεν σε ειδα να κανεις καποιο σχολιο για τον δικο σας βουτηχτη πριν λιγες μερες που δινει και καμια κουτουλια αμα λαχει. 

http://www.sport-fm.gr/article/ponire-neimar-videos/799048

Τον Pepe που δινει κουτουλιες να τον κρεμασουμε (και συμφωνω). Τον Ronaldo που βουταει να τον κρεμασουμε (και συμφωνω). Τον Neymar ομως που δινει κουτουλιες και βουταει, κουβεντα....

Δημοσ.

ρε συ μη τα λες σε μενα αυτα

εχω γραψει στο θρεντ της μπαρτσα οχι μονο για νευμαρ αλλα και για πεδρο και για μπουσκετς

μη με κανεις τωρα να ψαξω ολο το νημα για να στο αποδειξω

το απεχθανομαι αυτο σε παιχτες ποσο μαλλον αν ειναι στην ομαδα μου

και δε χρειαζεται για να ενισχυσεις το επιχειρημα σου να μου βαζεις αυτο το αστειο βιντεο

ειναι προφανως οτι ισα που τον ακουμπαει και κανει θεατρο μετα μπας και παρει κοκκινη ο νεμαρ

κανει μπαμ

μη το χαλας το ξερω ηδη οτι ειναι ελεεινος και αυτος και βουταει συνεχεια

Δημοσ.

ρε συ μη τα λες σε μενα αυτα

εχω γραψει στο θρεντ της μπαρτσα οχι μονο για νευμαρ αλλα και για πεδρο και για μπουσκετς

μη με κανεις τωρα να ψαξω ολο το νημα για να στο αποδειξω

το απεχθανομαι αυτο σε παιχτες ποσο μαλλον αν ειναι στην ομαδα μου

και δε χρειαζεται για να ενισχυσεις το επιχειρημα σου να μου βαζεις αυτο το αστειο βιντεο

ειναι προφανως οτι ισα που τον ακουμπαει και κανει θεατρο μετα μπας και παρει κοκκινη ο νεμαρ

κανει μπαμ

μη το χαλας το ξερω ηδη οτι ειναι ελεεινος και αυτος και βουταει συνεχεια

Αμα εχεις γραψει οκ σορρυ δεν το θυμαμαι. Απλα το τελευταιο περισταστικο περασε καπως στο ντουκου!

Οσο για το vid, η κινηση μετραει. Ηθελε να δωσει κουτουλια και του την εδωσε.

Δημοσ.

Αν βγαλω τον Ροναλντο απο την Ρεαλ και τον Μεσσι απο την Μπαρτσα τοτε καλυτερη ομάδα είναι η Ρεαλ. Νομιζω περυσι το κύπελλο το πηραμε χωρις Ροναλντο ενω εσεις ειχατε τον Λεο... Θα ξαναπω αυτο που ειπα πριν. Απο τα 10 πεναλντυ τα 7 ειναι καθαρη παράβαση... Τα αλλα 3 θα μπορουσαν ανετα να μην δωθουν οπως πχ με την Λουντογκορετς που βουτηξε... Επιμένεις να βαζεις ολα τα πεναλντυ στην κατηγορια των μουφατζιδικων... Το οτι καλύτερος παίκτης ειναι αυτός που βαζει τα περισσότερα γκολ νομίζω το ξεκινησε ο Μεσσι με τα 91 γκολ το 2012 οταν και πηρε την χρυση μπαλα ( εχοντας κατακτήσει ενα σουπερ καπ μονο). Και θα επαναλάβω πάλι... Ειναι ο καλύτερος παικτης της Ρεαλ και απολυτως φυσιολογικά παίρνει τα πεναλντυ... Και σε ρωταω τωρα(ξανα). ΝΑ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ???

Posthelper τα επιχειρήματα σου ειναι του τυπου πεναλντο,κλαψιανο κλπ. Συνεχιζω να επιμενω οτι δεν αξιζει να συζητήσω με εσενα...

Edit: Παρτε τωρα ενα χατρικ στην μαπα οι haters( ναι οκ οντως ειναι μουφα το πεναλντυ το ειπα και πριν)!

και το τσουλου χωρις το ροναλντο το πηρατε  :ph34r:  :ph34r:  :-D

οποτε ισα ισα ενισχυει το δικο μου επιχειρημα

ο μεσσι εχει πολυ μεγαλυτερο impact στην ομαδα του μιας και ειναι και δημιουργος ταυτοχρονα με εκτελεστης

συμφωνω οτι και ο μεσσι δεν επρεπε να χε 4 χρυσες μπαλλες και αυτο ακριβως προσπαθω να σου εξηγησω

δε χρειαζεται να εχεις τα πιο πολλα γκολ για να εισαι ο καλυτερος παιχτης

αν τα χεις και αυτα ειναι ενα + παραπανω και εννοειτε οτι ο ροναλντο ειναι μεγαλος παιχταρας

το χω ξαναγραψει.δεν ειμαι δα και στραβος

δλλδ ο ζινταν πχ δε θεωρουταν ο καλυτερος της εποχης του επειδη δεν εβαζε πολλα γκολ??ρητορικη η ερωτηση

αυτη η μοδα με τα γκολ και τα στατς στο ποδοσφαιρο τωρα τελευταια εχει γινει με αυτους τους 2 και τα μμε που προσπαθουν να συντηρουν την κοντρα για να γραφουν αρθρα

η ερωτηση που κανεις(να τα χανει??) ειναι εντελως χαζη σορρυ κιολας δε θα σου απαντησω καν

Αμα εχεις γραψει οκ σορρυ δεν το θυμαμαι. Απλα το τελευταιο περισταστικο περασε καπως στο ντουκου!

Οσο για το vid, η κινηση μετραει. Ηθελε να δωσει κουτουλια και του την εδωσε.

αμα καθομαστε να γραφουμε για τις βουτιες του νευμαρ συνεχεια θα τελειωσει το μελανι

στο ιδιο ματς εχει κανει μια ακομα χειροτερη προς το τελος του ματς

το θεμα ειναι ομως οτι δεν επηρεαζουν τοσο το αποτελεσμα του αγωνα

συνηθως φαουλ καπου στο κεντρο η προς την επιθεση μας παιρνει

ο αλλος κρινει αποτελεσματα πολλες φορες με τα πεναλτι και για αυτο συζητιεται πιο πολυ

λογικο δεν ειναι

νομιζω εχει μια καποια διαφορα

Δημοσ.

Η ερώτηση μου ειναι μια χαρα gas... Εσυ δεν μου απαντάς...

Τεσπα. Θα συμφωνήσω απόλυτα το οτι ο καλύτερος παίκτης ειναι( ειναι πλέον) αυτος με τα περισσότερα γκολ, αν και για μενα υπάρχουν και άλλοι λογοι που ειναι καλυτερος ο Ροναλντο. Καλύτερος στην εποχη μας. Γιατι αλλο το καλύτερος ολων των εποχών. Εκει αλλαζει το θεμα. Και προς αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων εμενα ο αγαπημένος μου παίκτης και αυτος που θεωρω τον καλύτερο ολων των εποχων, ηταν και θα ειναι για παντα ο κυριος με την φαλακρα που ανεφερες στο προηγούμενο ποστ σου...

Δημοσ.

Η ερώτηση μου ειναι μια χαρα gas... Εσυ δεν μου απαντάς...

Τεσπα. Θα συμφωνήσω απόλυτα το οτι ο καλύτερος παίκτης ειναι( ειναι πλέον) αυτος με τα περισσότερα γκολ, αν και για μενα υπάρχουν και άλλοι λογοι που ειναι καλυτερος ο Ροναλντο. Καλύτερος στην εποχη μας. Γιατι αλλο το καλύτερος ολων των εποχών. Εκει αλλαζει το θεμα. Και προς αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων εμενα ο αγαπημένος μου παίκτης και αυτος που θεωρω τον καλύτερο ολων των εποχων, ηταν και θα ειναι για παντα ο κυριος με την φαλακρα που ανεφερες στο προηγούμενο ποστ σου...

εγραψα το ακριβως αντιθετο

πως συμφωνεις και απολυτα κιολας λολ

για ξαναδιαβασε τι γραφω καλυτερα

η εποχη ειναι του μεσσι

ειτε εισαι φανμποι του ενος η του αλλου ειναι καθολικα αποδεκτο αυτο που λεω δε χρειαζεται παραπανω αναλυση

απλα ο ροναλντο ηταν καλυτερος περσυ.μια χρονια δλδ.

αν και ρεαλικος γουσταρω και γω  ζινταν που χαιδευε το τοπι.σιγουρα μεσα στο τοπ 10 all time 

ποσο ψιλα η χαμηλα αναλογα τα γουστα παει μετα

Δημοσ.

Οχι εγω δεν συμφώνησα σε αυτο που είπες απόλυτα. Προσπάθησα να προβλέψω αυτο που θα έλεγες!!!!

Για μενα παντβς είτε συμφωνούμε ειτε οχι το συγκεκριμένο βραβείο παει σε αυτον που βαζει τα περισσότερα, πουλάει στα μμε κλπ κλπ κλπ. Οπως το βραβείο του καλύτερου παικτη του μουντιάλ πηγε στον λεο για να ευχαριστηθουν οι χορηγοί και να πεσει ζεστο χρήμα ετσι και η φετινη χρυση μπαλα θα πάει στον Ροναλντο ο οποιος btw τα τελευταία 2-3 χρονια ειναι καλύτερος και φαίνεται κιόλας. Αν ο μεσσι ηταν απο αλλο πλανήτη η γιος του τσακ νορρις και δεν ξερω και γω τι αλλο θα συνέχιζε να κανει τα μαγικά του και δεν θα εκανε διάλειμμα 2 ετών( σχεδόν).

Δημοσ.

πως φενεται οτι δεν παρακολουθεις

δλδ τη χρονια που ειχε ολο τραυματισμους την πιανεις σαν αρνητικο για να πεις που ηταν??

ωραιος

μια χαρα τα κανει τα μαγικα του οπως και ο ροναλντο τα δικα του απλα εσυ δε τα βλεπεις

ξεχνας κατι πολυ σημαντικο το ποδοσφαιρο ειναι ομαδικο αθλημα

προφανως οταν εχεις καλυτερη ομαδα που παιρνει και τιτλους ξεχωριζεις ακομα πιο πολυ

στην υποτιθεμενη κακη χρονια του ο μεσσι σε 46 ματς εβαλε 41 γκολ χανοντας πολλα ματς η παιζοντας πολλα αλλαγη

αν το θεωρεις εσυ αυτο κακο οκ

τοτε απλα δειχνει το ποσο ψηλα εχει βαλει τον πηχη(βλ 91 γκολ σε μια χρονια(ουτε στον υπνο του ο ροναλντο αυτο το νουμερο)) που οτιδηποτε αλλο σου φενεται λιγο

η ρεαλ αυτη τη στιγμη εχει πολυ καλυτερη ομαδα(απο περσυ βασικα ) σε σχεση με την μπαρτσελονα βαζει καθε ματς 4 και 5 γκολ οποτε προφανως και ο ροναλντο εχει πιο πολλες ευκαιριες να σκοραρει πολυ

η ομαδα ειναι μηχανη και ο κυριως ρολος του ροναλντο ειναι να τελειωνει τις φασεις

αυτο δε σημαινει οτι ειναι και καλυτερος παιχτης

πχ δε μπορεις να τους συγκρινεις μονο απο τα γκολ τη φετινη σεζον οταν ο κυριως ρολος του ενος ειναι να σκοραρει και του αλλου να φτιαχνει και παιχνιδι

9 στα 10 ματς παιζει λιγο μπροστα απο το κεντρο και μακρια απο την περιοχη μιας και εχουμε ανυπαρκτο κεντρο

καλα δε περιμενω να καταλαβεις τι σου λεω μιας και στο εξηγω αναλυτικα εδω και ποση ωρα

μαλλον πας στο wiki κοιτας τα στατς και λες αααααααα εχει 15 γκολ παραπανω.γαμαει και δερνει

στο ξαναλεω βγαλε και τους 2 απο τις ομαδες τους και σκεψου πως θα παει η καθε ομαδα

το ποσο καλος φενεσαι εχει να κανει και με την ομαδα που παιζεις

προφανως αυτο ισχυει και για το μεσσι οταν η μπαρτσα ηταν στα πολυ καλα της

η διαφορα ειναι οτι ακομα και τοτε δημιουργουσε ακομα πιο πολυ ταυτοχρονα με το σκοραρισμα και αν τον εβγαζες η ομαδα επεφτε 2 επιπεδα

αν βγαλεις το ροναλντο τωρα οπως ειναι η ρεαλ 9 στα 10 ματς ακομα για πλακα θα τα παρει οπως παιζει

θυμιζω τη χρονια με τα 91 γκολ ειχε παραλληλα και 27 ΑΣΣΙΣΤ 

πρωτος στα μεγαλα πρωταθληματα στις 2 βασικες κατηγοριες

τεσπα δε γραφω αλλο στο εξηγησα μεχρι αηδιας

εχεις τη γνωμη σου εχω τη δικη μου

αλλα παραθετω καλυτερα επιχειρηματα :-D  :-D

Δημοσ.

θυμιζω τη χρονια με τα 91 γκολ ειχε παραλληλα και 27 ΑΣΣΙΣΤ 

πρωτος στα μεγαλα πρωταθληματα στις 2 βασικες κατηγοριες

Και τι ελεγε τοτε? Οτι καλυτερος ειναι παλι ο Ροναλντο. Υποκρισια? Μπα μην το λες....

Με τετοιο ατομο κάνεις συζητηση.

Που πριν λιγο ειπες οτι ισχυει το Α και σου λεω χαιρομαι που συμφωνεις οτι δεν ισχυει το Α. :lol: :lol:

Με παιδακια που ειναι φαν καποιου ατομου δεν θα κάνεις ποτέ σοβαρη συζητηση.

Απλως θα καταρριπτεις αυτα που λενε για να σωνεις την αληθεια απο τον βιασμο που υποκειται.

99% των αθρωπων που βλεπουν ποδοσφαιρο λενε το αυτονοητο οτι ο Μεσι ειναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ του Ροναλντο. Ακομη και τωρα που ο Μεσι δεν ειναι(αν και ανεβαινει) στο προηγουμενο διαστημικο επιπεδο που ηταν πριν τον τραυματισμο και που ο Ροναλντο εχει πετυχει περισσοτερα γκολ στο πρωταθλημα.

Μόνο οι οπαδοι της Ρεαλ Μ. και τα fanboys του Ροναλντο λενε το αντιθετο.

Δημοσ.

Φιλε gas83. Προς πληροφορηση σου βλεπω πολλα χρονια μπαλα ( ισως λιγοτερα απο εσενα γιατι μαντευω οτι εισαι μεγαλυτερος και ξες κατι παραπανω) και επιπλεον επαιζα και σε τοπικη ομαδα της Θεσσαλονικης για περιπου 7 χρονια... Η γνωμη που εχω για τα θεματα που μιλαμε εδω περα προερχεται απο τους αγωνες που βλεπω στην τηλεοραση-διαδικτυο και απο το transermarkt που ειναι για μενα το ποιο εγκυρο site για στατιστικα και αξιες παικτων. Διαβαζω αθλητικες εφημεριδες σχεδον καθε μερα αλλα και αθλητικα site οπως τα gazzetta-sport24-sportfm. Γενικα ειμαι πολυ κοντα στο αθλημα και ξερω τι γινεται... Οποτε θα παρακαλουσα να λειπουν οι χαρακτηρισμοι. Αν νομιζεις οτι μειωνοντας με θα αποδειξεις οτι τα επιχειρηματα σου ειναι ανωτερα, κοροιδευειες τον ευατο σου. Στο κατω κατω μια συζητηση κανουμε...

Σχετικα με το προηγουμενο το ειχα πει και παλαιοτερα . Για μενα ο Ροναλντο ειναι ο ποιο ολοκληρωμενος παικτης που υπαρχει αυτην την στιγμη. Καθε χρονο ριχνει 50 τεμαχια ( οπως και ο μεσσι φυσικα) και ειναι σε τοπ φορμα. Ο Μεσσι τωρα ειναι ενας παικταρας που οντως αλλος σαν αυτο ισως να μην βγει. Μιλαμε για καθαροαιμο ταλεντο.Ειδικα την περιοδο 2009-2011 ο Μεσσι ηταν ΑΠΙΑΣΤΟΣ. Τα τελευταια χρονια πιστευω οτι γινεται το αντιθετο. Ο Ροναλντο δεν ειναι  τοσο ταλεντο οσο ο Μεσσι. Η ποιοτητα του Ροναλντο ειναι περισσοτερο αποτελεσμα υπερβολικα σκληρης προπονησης και απιστευτης προσπαθειας να γινει ο καλυτερος ( που το καταφερε στην τελικη). ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους δυο δεν αξιζει να χαρακτηριζεται καλυτερος ολων των εποχων. Πρωτον δεν εχουν ολοκληρωσει την καριερα τους για να τους κρινουμε συνολικα και δευτερον με τις εθνικες ομαδες τους εκτος απο 1-2 τελικους-τριτες θεσεις ο καθενας δεν εχουν κανει πολλα( τιποα ουσιαστικα).

Η Ρεαλ ειναι καλυτερη ομαδα απο την Μπαρτσελονα χωρις τον Ροναλντο. Ειναι ακομα καλυτερη με τον Ροναλντο ο οποιος σε πολλες περιπτωσεις ειναι μια ομαδα μονος του. Αυτο δεν μειωνει την αξια του Ροναλντο. Η Μπαρτσελονα απο την αλλη ειναι τοσο απιστευτα στημενη γυρω απο τον Μεσσι που χωρις αυτον ειμαι σχεδον σιγουρος οτι κανενα απο αυτα που εκανε τα τελευταια χρονια θα γινοταν... Ουτε τρεμπλ, ουτε 6 τιτλοι, ουτε θα γινοταν μαγκας και γαματος προπονητης ο Πεπ... 

PostHelper αμα εγω ειμαι fanboy εσυ τι εισαι???? Χαρακτηριζεις τον Μεσσι " ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ" του Ροναλντο τον οποιο μαλιστα ειμαι 150%  σιγουρος οτι τον εχεις πισω απο τους Σουαρεζ-Νευμαρ-Ινιεστα-Τσαβι-Μπουσκετς(αναγουλα μονο που αναφερω το ονομα)... Μας μιλας ολη την ωρα για θεους της μπαλας, ανθρωπους απο αλλο πλανητη και τσακ νορις. Τα μονα σου επιχειρηματα ειναι τα 'πεναλντο", "κλαψιανο" "κλαρινιγαμπρος" τα οποια ειναι copy paste( οπως τα περισοοτερα που λες) απο το blaugrana.gr και αλλα τετοια site... Και πολυ ασχολουμαστε μαζι σου...

Δημοσ.

Φιλε gas83. Προς πληροφορηση σου βλεπω πολλα χρονια μπαλα ( ισως λιγοτερα απο εσενα γιατι μαντευω οτι εισαι μεγαλυτερος και ξες κατι παραπανω) και επιπλεον επαιζα και σε τοπικη ομαδα της Θεσσαλονικης για περιπου 7 χρονια... Η γνωμη που εχω για τα θεματα που μιλαμε εδω περα προερχεται απο τους αγωνες που βλεπω στην τηλεοραση-διαδικτυο και απο το transermarkt που ειναι για μενα το ποιο εγκυρο site για στατιστικα και αξιες παικτων. Διαβαζω αθλητικες εφημεριδες σχεδον καθε μερα αλλα και αθλητικα site οπως τα gazzetta-sport24-sportfm. Γενικα ειμαι πολυ κοντα στο αθλημα και ξερω τι γινεται... Οποτε θα παρακαλουσα να λειπουν οι χαρακτηρισμοι. Αν νομιζεις οτι μειωνοντας με θα αποδειξεις οτι τα επιχειρηματα σου ειναι ανωτερα, κοροιδευειες τον ευατο σου. Στο κατω κατω μια συζητηση κανουμε...

Σχετικα με το προηγουμενο το ειχα πει και παλαιοτερα . Για μενα ο Ροναλντο ειναι ο ποιο ολοκληρωμενος παικτης που υπαρχει αυτην την στιγμη. Καθε χρονο ριχνει 50 τεμαχια ( οπως και ο μεσσι φυσικα) και ειναι σε τοπ φορμα. Ο Μεσσι τωρα ειναι ενας παικταρας που οντως αλλος σαν αυτο ισως να μην βγει. Μιλαμε για καθαροαιμο ταλεντο.Ειδικα την περιοδο 2009-2011 ο Μεσσι ηταν ΑΠΙΑΣΤΟΣ. Τα τελευταια χρονια πιστευω οτι γινεται το αντιθετο. Ο Ροναλντο δεν ειναι  τοσο ταλεντο οσο ο Μεσσι. Η ποιοτητα του Ροναλντο ειναι περισσοτερο αποτελεσμα υπερβολικα σκληρης προπονησης και απιστευτης προσπαθειας να γινει ο καλυτερος ( που το καταφερε στην τελικη). ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους δυο δεν αξιζει να χαρακτηριζεται καλυτερος ολων των εποχων. Πρωτον δεν εχουν ολοκληρωσει την καριερα τους για να τους κρινουμε συνολικα και δευτερον με τις εθνικες ομαδες τους εκτος απο 1-2 τελικους-τριτες θεσεις ο καθενας δεν εχουν κανει πολλα( τιποα ουσιαστικα).

Η Ρεαλ ειναι καλυτερη ομαδα απο την Μπαρτσελονα χωρις τον Ροναλντο. Ειναι ακομα καλυτερη με τον Ροναλντο ο οποιος σε πολλες περιπτωσεις ειναι μια ομαδα μονος του. Αυτο δεν μειωνει την αξια του Ροναλντο. Η Μπαρτσελονα απο την αλλη ειναι τοσο απιστευτα στημενη γυρω απο τον Μεσσι που χωρις αυτον ειμαι σχεδον σιγουρος οτι κανενα απο αυτα που εκανε τα τελευταια χρονια θα γινοταν... Ουτε τρεμπλ, ουτε 6 τιτλοι, ουτε θα γινοταν μαγκας και γαματος προπονητης ο Πεπ... 

ωραιο ποστ συμφωνω στο 90% απο αυτα που γραφεις

το μοναδικο που μπορω να σου πω ειναι οτι για να βλεπεις μπαλλα και να καταλαβαινεις τι γινεται δε χρειαζετε να χεις παιξει αναγκαστικα

εχω φιλους που παιζουν στα τοπικα η και ποιο πανω χρονια ολοκληρα και δεν ξερουν τι τους γινεται

και εχω φιλους που ειναι οι λεγομενοι αμπαλοι αμα τους βαλεις εστω κα στο 5χ5 αλλα αν θες σου κανουν αναλυση σουπερ του αγωνα και της τακτικης

• Like 1
Δημοσ.

.........

αμα καθομαστε να γραφουμε για τις βουτιες του νευμαρ συνεχεια θα τελειωσει το μελανι

στο ιδιο ματς εχει κανει μια ακομα χειροτερη προς το τελος του ματς

ok, αυτο που λες εδω μου φτανει.

το θεμα ειναι ομως οτι δεν επηρεαζουν τοσο το αποτελεσμα του αγωνα

συνηθως φαουλ καπου στο κεντρο η προς την επιθεση μας παιρνει

ο αλλος κρινει αποτελεσματα πολλες φορες με τα πεναλτι και για αυτο συζητιεται πιο πολυ

λογικο δεν ειναι

νομιζω εχει μια καποια διαφορα

Δηλαδη πιστευεις οτι ο ενας πεφτει στην αρχη και επηρεαζει αποτελεσμα ενω ο αλλος μετα το 70 που εχετε βαλει 2-3 goal πρωτα?? Ελα ρε gas τωρα.... Και οι 2 ειναι καραγκιοζηδες, και οι 2 πεφτουν και οι 2 επηρεαζουν αποτελεσματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...