Προς το περιεχόμενο

Real Madrid C.F. η βασίλισσα....

Freestyler83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικός ρεαλ-μπαγερν..

Υπαρχει πολύς δρόμος ακόμα φίλε...Edit: Μπραβο στην ομαδα μας! Πολυ καλη εμφάνιση σήμερα. Ημασταν πολυ ανώτεροι αν και δεν ήταν το τέλειο παιχνίδι... Ο Κριστιανο πχ σε 2-3 φάσεις θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ η να βγάλει ετοιμη μπαλια για γκολ... Οπως και καποια τραγικα λαθη των Μαρσέλο και Ισκο στις αντεπίθεσεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομιζω οτι παιξαμε καμια τρελη μπαλα σημερα, απλα η Barcelona ηταν πολυ κακη και το εκμεταλευτηκαμε. Ενδεικτικο το οτι μετα το 23, δεν κανανε μιση φαση. Μαλιστα, αμα ειμασταν πιο προσεκτικοι, θα μπορουσαμε να ειχαμε σκοραρει ευκολα αλλα 2 γκολ.

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται πολυ αναλυση το παιχνιδι, ειναι μακρια η σεζον και χρειαζεται μεγαλη προσηλωση για να ειναι δυνατη η συνεχεια. Πολυ σημαντικο για μενα η μεταμορφωση του Ισκο. Εχει κανει εξαιρετικες εμφανισεις ως χαφ στο πλαι, επιπολαιος μεν αλλα πολυ τρεξιμο και πολυ ορεξη και μαρκαρισματα.

edit: Real Madrid midfielder Luka Modric had 100% completion rate from his 41 passes.

bbc sports

Επεξ/σία από linkin
  • Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Eυτυχως μερικες εβδομαδες εκτος ο Μοντριτς και οχι μηνες οπως ειχε ακουστει.

Κατα τα αλλα....

http://www.sport-fm.gr/article/plisiazei-sti-napoli-o-armpeloa/797674

:-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

ενταξει δεν εχω γραψει καθολου εδω καιρο τωρα μιας και παιζετε ωραια μπαλλα αλλα αυτο με τον penaldo οταν δε μπορειτε εχει παραγινει

αλλο ενα φοβερο πεναλτι απο τον καλυτερο ποδοσφ... εεεε συγνωμη βουτηχτη του πλανητη

αλλα τα μμε μου ειπαν να μη μιλαω ασχημα για την υπερπαιχτουρα μιας και εχει βαλει ποσαα γκολ παραπανω απο τους υπολοιπους ασχετα αν πολλα απο αυτα ειναι απο ανυπαρκτα πεναλτι

σορρυ αλλα ημαρτον με τον τραγικο.

απο τα 10 τελευταια(πεναλτυ) τα 9 (οκ υπερβαλω λιγο) ειναι με τον ιδιο τροπο

• Like 1

Μολις ειδα το πεναλντυ το οποιο Btw ηταν μουφα κατα την γνωμη μου, σκεφτηκα αμεσως το τι θα γινει στα social media απο haters κλπ... Το μυαλο μου πηγε και σε εσενα gas. Ημουν 101% σιγουρος οτι θα γραψεις το κομματι σου και εσυ...

edit: Το οτι ειναι μουφα το πεναλντυ δεν αναιρει το γεγονος οτι ειναι ο καλυτερος παικτης στον κοσμο.

φιλε μου αν παιρναμε και μεις τετοια πεναλτι καθε λιγο και λιγακι παλι τα ιδια θα γραφα

αμα δε βλεπεις οτι σας τα δινουν για πλακα βλεπεις αλλο αθλημα

αν παλι διαφωνεις και νομιζεις οτι ειμαι υπερβολικος τι να σου πω

8 πεναλτι για φετος 

46 σε 4,5 χρονια ο κυριος penaldo ΠΡΩΤΟΣ ΗΔΗ παρακαλω στην ιστορια της λα λιγκα

και μεις για να παρουμε πεναλτι μας δινουν 1 στα 3 καθαρα που γινονται και αμα

δλδ εχεις τοσο ωραια ομαδα και πρεπει να ευννοησε και απο πανω οταν δε μπορεις?

εδω ο αλλος τρωει μπουκαλι στο κεφαλι(μεσσι) και παιρνει κιτρινη καρτα(με βαλενθια)

γελαει ο κοσμος

και μην αρχισεις το κλασικο ναι οι μεγαλες ομαδες τα παιρνουν αυτα και τετοια

οχι μονο η ρεαλ τα παιρνει σε τετοιο βαθμο

αν παρακολουθεις το πρωταθλημα(οχι μονο φετος) θα πρεπε να το ξερεις

τι διαολο ολοι αντι ρεαλ ειναι και κραζουν???

καθε φορα το ιδιο

εδω το παληκαρι μας παιρνει ανετα μερος στις υποψηφιοτητες τον οσκαρ σε λιγο καιρο

https://v.cdn.vine.co/r/videos/DD457DC85A1153099919545298944_3dcfa7e0a1a.1.1.2465967233126724083.mp4?versionId=N09hrxLT8L_RKWnBl8cN35qA8Utt_7yh

Μολις ειδα το πεναλντυ το οποιο Btw ηταν μουφα κατα την γνωμη μου, σκεφτηκα αμεσως το τι θα γινει στα social media απο haters κλπ... Το μυαλο μου πηγε και σε εσενα gas. Ημουν 101% σιγουρος οτι θα γραψεις το κομματι σου και εσυ...

Ποιο κομματι του? Γελανε και οι πετρες ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ!!

Και πας να βγεις και απο πανω?? Οταν κλεβει καποιος, ειναι γλοιωδης συμπεριφορα να κατηγορεις αυτον που λεει την πραγματικοτητα και να κατηγορει αυτον που εκλεψε.

Μην κρυβεστε πισω απο το δακτυλο σας.

https://vine.co/v/Or7XAd22XII

Μου αρεσε το ηταν μουφα πεναλτυ κατα τη γνωμη μου που ειπες.

Ποια γνωμη σου? Τα υπερ-αυτονοητα θα λεμε?

Και κατα την γνωμη των αρουραιων και των πευκων αυτονοητο ειναι οτι δεν ηταν πεναλτυ.

edit: Το οτι ειναι μουφα το πεναλντυ δεν αναιρει το γεγονος οτι ειναι ο καλυτερος παικτης στον κοσμο.

Στο να βουταει? Συμφωνω, ειναι ο καλυτερος σε αυτο.

Και να κλαιγεται.

Στο να παιζει μπαλα υπαρχουν και καλυτεροι.

8 πεναλτι για φετος 

46 πεναλτυ σε 4.5 χρονιες?????? Γελαει ο κοσμος.

Ρε δωστε τον τιτλο του πρωτου σκορερ στην Ισπανια αλλα και στον γαλαξια στον Ροναλντο για να μην κλαιει και αυτος και η Ρεαλ.

φιλε μου αν παιρναμε και μεις τετοια πεναλτι καθε λιγο και λιγακι παλι τα ιδια θα γραφα

αμα δε βλεπεις οτι σας τα δινουν για πλακα βλεπεις αλλο αθλημα

αν παλι διαφωνεις και νομιζεις οτι ειμαι υπερβολικος τι να σου πω

8 πεναλτι για φετος 

και μεις για να παρουμε πεναλτι μας δινουν 1 στα 3 καθαρα που γινονται και αμα

δλδ εχεις τοσο ωραια ομαδα και πρεπει να ευννοησε και απο πανω οταν δε μπορεις?

εδω ο αλλος τρωει μπουκαλι στο κεφαλι(μεσσι) και παιρνει κιτρινη καρτα(με βαλενθια)

γελαει ο κοσμος

και μην αρχισεις το κλασικο ναι οι μεγαλες ομαδες τα παιρνουν αυτα και τετοια

οχι μονο η ρεαλ τα παιρνει σε τετοιο βαθμο

αν παρακολουθεις το πρωταθλημα(οχι μονο φετος) θα πρεπε να το ξερεις

τι διαολο ολοι αντι ρεαλ ειναι και κραζουν???

καθε φορα το ιδιο

εδω το παληκαρι μας παιρνει ανετα μερος στις υποψηφιοτητες τον οσκαρ σε λιγο καιρο

https://v.cdn.vine.co/r/videos/DD457DC85A1153099919545298944_3dcfa7e0a1a.1.1.2465967233126724083.mp4?versionId=N09hrxLT8L_RKWnBl8cN35qA8Utt_7yh

Δεν αντιλεγω οτι φετος εχει αρκετα πεναλτνι. Για κατσε ομως ρε φιλε gas83. Απο τα 10 πεναλντυ πχ τα 7 ειναι κανονικη παραβαση. Δε λεω εχει παρει 3 μουφα πενανλτυ ο Ροναλντο. Δηλαδη να μην δινει ο διαιτητης πεναλντυ καθαρο για να ειναι ησυχοι οι αντιπαλοι των αλλων ομαδων??? Και γιατι πεναλντο ο Κριστιανο???? Αλλο παλι και αυτο... Ειναι ο καλυτερος παικτης της ομαδας και ταυτοχρονα ο καλυτερος εκτελεστης πεναλντυ( κατα πασα πιθανοτητα και στον κοσμο) οποτε ειναι απολυτα φυσιολογικο να παιρνει αυτος τα πεναλντυ παντα. Να χανει δηλαδη τα πεναλντυ επιτηδες???????

edit: PostHelper ουτε καν θα μπω στον κοπο θα αντιπαρατεθω με εσενα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...