linkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 AAAAAρη προφανως ρε μαν, ο Ροναλντο βουταει συνεχεια και ωρες ωρες μου την βιδωνει και τον εχω κραξει αρκετες φορες στο τοπικ. Απλα φτανει αυτη η αγιοποιηση του Μεσσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 <p>AAAAAρη προφανως ρε μαν, ο Ροναλντο βουταει συνεχεια και ωρες ωρες μου την βιδωνει και τον εχω κραξει αρκετες φορες στο τοπικ. Απλα φτανει αυτη η αγιοποιηση του Μεσσι!</p> Αφού δεν βουτάει... Πως να το κάνουμε? Δεν έχει να κάνει με αγιοποιηση, έχει να κάνει με τα γεγονότα. Πολλές φορές δέχεται μαρκάρισματα μέσα στην περιοχή που είναι πέναλτι αλλά ο πουστης ο κοντός δεν πέφτει με τίποτε και προσπαθεί να σκοράρει κιόλας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Πολλές φορές δέχεται μαρκάρισματα μέσα στην περιοχή που είναι πέναλτι αλλά ο πουστης ο κοντός δεν πέφτει με τίποτε και προσπαθεί να σκοράρει κιόλας! Ε επειδή δε βαράει καλά πέναλτι 3:) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Αφού δεν βουτάει... Πως να το κάνουμε? Δεν έχει να κάνει με αγιοποιηση, έχει να κάνει με τα γεγονότα. Πολλές φορές δέχεται μαρκάρισματα μέσα στην περιοχή που είναι πέναλτι αλλά ο πουστης ο κοντός δεν πέφτει με τίποτε και προσπαθεί να σκοράρει κιόλας! To βιντεο που ανεβασα στην προηγουμενη σελιδα το ειδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 To βιντεο που ανεβασα στην προηγουμενη σελιδα το ειδες? Moυ αρεσει που επιμενεις.... Δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης που να μην εχει βουτηξει... Εδω βλεπεις να βουτανε στα 5χ5. Εδω λεμε οτι ο ενας το εχει παρει εργολαβεια και ο αλλος απλως το εχει κανει μερικες φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Moυ αρεσει που επιμενεις.... Δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης που να μην εχει βουτηξει... Εδω βλεπεις να βουτανε στα 5χ5. Εδω λεμε οτι ο ενας το εχει παρει εργολαβεια και ο αλλος απλως το εχει κανει μερικες φορες. Aρα τι αγιος ρε φιλε?? Δηλαδη αυτος που κλεβει σπιτια καθε βδομαδα ειναι κλεφτης και αυτος που κλεβει μια φορα τον μηνα ειναι αγιος? Ωραια λογικη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foufidis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά συγνώμη για την ξενέρα. Θέλω να αγοράσω για το ανηψάκι μου official και original εμφάνιση Ronaldo Real Madrid. Δεν μπορώ φυσικά να πάω Μαδρίτη αν και θα το ήθελα. Καμία πρόταση για αγορά από το Ιντερνετ? Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Για δες στο sportarena. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Aρα τι αγιος ρε φιλε?? Δηλαδη αυτος που κλεβει σπιτια καθε βδομαδα ειναι κλεφτης και αυτος που κλεβει μια φορα τον μηνα ειναι αγιος? Ωραια λογικη.... Πρωτα δεν ειπα οτι ειναι αγιος, διαβασε πιο πανω.... Δευτερον δεν καταλαβαινομαστε. Δινεις αστοχα παραδειγματα! Παμε παρακατω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Kασιγιας σκια του παλιου του εαυτου. Τρομερο ντεφορμαρισμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Γενικα εχει πεσει η αποδοση του, αλλα χθες στο πρωτο γκολ η μπαλα αλλαζει πορεια στον αερα και ενω εχει ηδη αρχισει να πεφτει ο Κασιγιας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Τωρα ειναι τελειωμενος ο Κασιγιας ...Αμα χασεις το ρυθμο σου και μετα βρεθεις ξανα σε υψηλο επιπεδο χωρις ρυθμο δε θα μπεις ποτε στο παιχνιδι. Σαν τον Τορες ενα πραγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Πολύ καλός Isco και James εχθές. Βασικά ο James στη θέση του Bale αποδίδει πολύ καλύτερα. Επίσης γενικά ως σύστημα εχθές ήταν πολύ καλό. Με επιστροφή Bale χαλάει αν μπει πάλι στη θέση του James επιθετικά νομίζω. Πρέπει να παίζει σε θέση με περισσότερο χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 James και, ειδικά, o Isco δείχνουν να προσαρμόζονται στο σύστημα και ανεβαίνουν σιγά σιγά. Σημαντικό αυτό μιας και η τριάδα χρειάζεται βοήθεια ειδικά στα δύο καυτά παιχνίδια που ακολουθούν. Επίσης σημαντικό ότι η άμυνα δείχνει να στρώνει μετά την εικόνα τσίρκου που παρουσίαζε στα πρώτα ματς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Και εκτός ο Bale για τα δύο αυτά παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα