Προς το περιεχόμενο

Real Madrid C.F. η βασίλισσα....

Freestyler83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντε να ανεβαινουμε σιγα σιγα...

Αν και πηραμε ενα μαιμου πενταλντι ( Μαρσελο) κατα τα αλλα ειμασταν μια χαρα.

Νοιμιζω ο Αντσελοτι πρεπει να δωσει κιαλλες ευκαιριες στον Ναβας αλλα και οι Ισκο-Ιγιαρα να παιζουν βασικοι σε καποια παιχνιδια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το καλό εχθες ήταν ότι στο κέντρο υπήρχαν μαρκαρίσματα. Και ο Ισκο αλλά κυρίως ο Illaramendi έβαζαν τα πόδια τους κανονικά. Νομίζω πως ο δεύτερος κυρίως πρέπει να παίρνει περισσότερα παιχνίδια μπας και τον δούμε βασικό. Αποδείχτηκε ότι χρειάζεται. Αλλιώς για αντί Αλονσο ο Κροος και Ισκο βασικός. Και οι δύο μικροί όμως και δε ξέρω πόσο μπορούμε να βασιστούμε.

Νίκη σε δύσκολη έδρα και επιτέλους μηδέν στην άμυνα. Bale, Carvajal, James λίγα πράγματα. Kroos, Modrid, Varane καλό παιχνίδι και φυσικά Ronaldo σε τρελή φόρμα.

Νομίζω πως δεν μπορούμε να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία με 2 να μαρκάρουν.

Ειναι χωρισμένη η ομάδα στα 2, άμυνα-επίθεση.

Η εντεκάδα χωρίς Μπενζεμά με Illaramendi ως αμυντικό χαφ λειτουργεί κατα τα φαινόμενα τουλάχιστον πολύ καλύτερα. Σε αυτό συμβάλει και το οτι μπάινει ένας ακόμα στο κέντρο να μαρκάρει, και στο οτι μπαίνει μπροστά ο Bale γιατί στα πλάγια πλέον σε καλές άμυνες δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Άρα Bale μπροστά και στο κέντρο ή Illaramendi ως αντι-Αλόνσο ή Kroos ως αντι-Αλόνσο και Isco επίσης μέσα μιας και αυτός δίνει ενεργητικότητα στο κέντρο.

Για τον Ρονάλντο τα σχόλια είανι περιττά.

Νομίζω πως δεν μπορούμε να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία με 2 να μαρκάρουν.

Ειναι χωρισμένη η ομάδα στα 2, άμυνα-επίθεση.

Η εντεκάδα χωρίς Μπενζεμά με Illaramendi ως αμυντικό χαφ λειτουργεί κατα τα φαινόμενα τουλάχιστον πολύ καλύτερα. Σε αυτό συμβάλει και το οτι μπάινει ένας ακόμα στο κέντρο να μαρκάρει, και στο οτι μπαίνει μπροστά ο Bale γιατί στα πλάγια πλέον σε καλές άμυνες δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Άρα Bale μπροστά και στο κέντρο ή Illaramendi ως αντι-Αλόνσο ή Kroos ως αντι-Αλόνσο και Isco επίσης μέσα μιας και αυτός δίνει ενεργητικότητα στο κέντρο.

Για τον Ρονάλντο τα σχόλια είανι περιττά.

To θεμα ειναι οτι αντι για Ιγιαρα, θα επρεπε να ειχαμε ενα κανονικο σοβαρο χαφ εκει ωστε απεναντι σε ομαδες με χαμηλη δυναμικοτητα να μπορουν να ξεκουραζονται οι Κροος-Μοντριτς οι οποιοι και οι 2 εχουν κανει πολυ γεματες χρονιες τα τελευταια 5-6 χρονια.

Μιλωντας για μαιμουδες....

https://vine.co/v/OmnpT2aEZTM

Μα ουτε λιγο να μοιαζει στον Μεσι σε αυτο το θεμα ρε παιδι μου? Που δεν πεφτει με τιποτα προσπαθωντας να μεινει ορθιος οσες κλωτσιες και να φαει!! Ε αυτος κανει το αντιθετο. Και να μην τον ακουμπησουν βουταει, αρκει να εκτελεσει πεναλτι και να βαλει γκολ και να μπορει να κοκορευεται μετα επιδεικνυοντας τα μαλλια του, το σωμα του κλπ, κλπ. Ματαιοτης, ματαιοτητων, τα παντα ματαιοτης....

• Like 1

Μα ουτε λιγο να μοιαζει στον Μεσι σε αυτο το θεμα ρε παιδι μου? Που δεν πεφτει με τιποτα προσπαθωντας να μεινει ορθιος οσες κλωτσιες και να φαει!! Ε αυτος κανει το αντιθετο. Και να μην τον ακουμπησουν βουταει, αρκει να εκτελεσει πεναλτι και να βαλει γκολ και να μπορει να κοκορευεται μετα επιδεικνυοντας τα μαλλια του, το σωμα του κλπ, κλπ. Ματαιοτης, ματαιοτητων, τα παντα ματαιοτης....

Μην σταματας να μας προκαλεις γελιο, συνεχισε ετσι!

http://youtu.be/p6vIBWYy-4Y

ενταξει λινκιν ειναι γνωστη αυτη η διαφορα τους

γενικα ο λεο δε βουταει υπαρχουν πολλα βιντεο στο youtube να το δεις και γενικα αν βλεπεις τους αγωνες το καταλαβαινεις.

απο την αλλη ειναι σημα κατατεθεν του ροναλντο απο τις μερες του στη μαντσεστερ.

ειναι και απο τους λογους που ειναι γενικα αντιπαθιτικος

υπαρχουν ολοκληρα compilation με βουτιες ροναλντο

για το μεσσι θα βρεις ελαχιστα,τα ποιο πολλα ειναι αυτα που τρωει κλωτσιες και οχι μονο δεν πεφτει αλλα προσπαθει να κρατησει ισοροπια και να συνεχισει

νομιζω ειναι γνωστα αυτα αυτα που λεω

• Like 1

Φιλε μου εγω δεν ειπα οτι δεν βουταει ο Ροναλντο, ειπα οτι και ο Μεσσι βουταει. Το οτι τρωει κλωτσιες και δεν πεφτει ισχυει, το οτι βουταει ισχυει και αυτο. Το αποδεικνυει το βιντεο που ανεβασα πιο πανω.

Φιλε μου εγω δεν ειπα οτι δεν βουταει ο Ροναλντο, ειπα οτι και ο Μεσσι βουταει. Το οτι τρωει κλωτσιες και δεν πεφτει ισχυει, το οτι βουταει ισχυει και αυτο. Το αποδεικνυει το βιντεο που ανεβασα πιο πανω.

Ωραια. Εχει βουτηξει και ο Μεσι 5-6 φορες στις 50000 φασεις και κλωτσιες που εχει φαει, εναντι στις 3000000 βουτιες του Ροναλντο απο τις οποιες οι μισες ειναι απο κλωτσιες φαντασματων.

Αρα? Η ΟΥΣΙΑ ειναι αυτο που ειπα. Μην επικεντρωνεσαι στο αντι για 0 που ειπα ισχυει το 5-6 ή και 9-10. Επικεντρωσου στην ΟΥΣΙΑ.

Στο οτι ο Μεσι προσπαθει να μην βουταει με τιποτα και να αντεχει τις κλωτσεις κλπ, ενω ο Ροναλντο οχι μόνο βουταει με την πρωτη κλωτσια αλλά βουταει και χωρις να υπαρχει καν κλωτσια/σπρωξιμο κλπ.

• Like 2

Ακομα ασχολειστε με βουτιες ??? Νομιζα τα ειχαμε ξεπερασει αυτα...

Βεβαια θα συμφωνησω με τον Ποστχελπερ, ο Μεσσι δεν βουταει η βουταει πολυ λιγο σε σχεση με τον Κριστιανο... Τι να κανουμε ρε Λινκιν η αληθεια ειναι, ο Ροναλντο βουταει. Απο την εποχη που βρισκοταν στο Μαντσεστερ το ειχε αυτο. Ισως να πηρε και μερικα χρησιμα μαθηματα απο τον Σερ... 

Βεβαια το ιδιο δεν ισχυει για ολη την Μπαρτσα... Εχετε κατι "δελφινια" τα οποια αξιζουν οσκαρ... Τεσπα τζαμπα πληκτρα παταμε...

Ωραια. Εχει βουτηξει και ο Μεσι 5-6 φορες στις 50000 φασεις και κλωτσιες που εχει φαει, εναντι στις 3000000 βουτιες του Ροναλντο απο τις οποιες οι μισες ειναι απο κλωτσιες φαντασματων.

Αρα? Η ΟΥΣΙΑ ειναι αυτο που ειπα. Μην επικεντρωνεσαι στο αντι για 0 που ειπα ισχυει το 5-6 ή και 9-10. Επικεντρωσου στην ΟΥΣΙΑ.

Στο οτι ο Μεσι προσπαθει να μην βουταει με τιποτα και να αντεχει τις κλωτσεις κλπ, ενω ο Ροναλντο οχι μόνο βουταει με την πρωτη κλωτσια αλλά βουταει και χωρις να υπαρχει καν κλωτσια/σπρωξιμο κλπ.

backflip-gif.75410

Ακομα ασχολειστε με βουτιες ??? Νομιζα τα ειχαμε ξεπερασει αυτα...

Βεβαια θα συμφωνησω με τον Ποστχελπερ, ο Μεσσι δεν βουταει η βουταει πολυ λιγο σε σχεση με τον Κριστιανο... Τι να κανουμε ρε Λινκιν η αληθεια ειναι, ο Ροναλντο βουταει. Απο την εποχη που βρισκοταν στο Μαντσεστερ το ειχε αυτο. Ισως να πηρε και μερικα χρησιμα μαθηματα απο τον Σερ... 

Βεβαια το ιδιο δεν ισχυει για ολη την Μπαρτσα... Εχετε κατι "δελφινια" τα οποια αξιζουν οσκαρ... Τεσπα τζαμπα πληκτρα παταμε...

Φιλε μου ειπα καπου εγω οτι ο Μεσσι βουταει το ιδιο ή περισσοτερο απο τον Ροναλντο?? Kαι οι 2 βουτανε οπως και η συντριπτικη πλειονοτητα των επιθετικων στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο.

ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι αυτο που εννοει ο ποστ και εχεις βαλει bold ειναι οτι βουταει πολυ δυσκολα.

δε το λεει κυριολεκτικα.μαλλον τον παρεξηγησες

νταξει, μαριεεεεε νομιζω οτι εννοουσε οτι στατιστικα, ο μεσι εχει λιγοτερες πιθανοτητες να βουτηξει σε μια κλωτσια, σε σχεση με το ροναλντο.

οκ, νομιζω, αν δεν εχει καποιος παρωπιδες, το παραδεχεται αυτο. οπως πχ οτι ο μπουσκετς θα βουτηξει για πλακα σε σχεση με τον μασερανο... (η ξερω γω καποιον της ρεαλ που ειναι ψιλο-κριαρι και δεν χαμπαριαζει απο κλωτσιδια - δεν ξερω ποιος ειναι αυτος, βαλτε εσεις της ρεαλ το ονομα!).

νομιζω αυτο εννοουσε ο ποστ-χελπερ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...