Προς το περιεχόμενο

Real Madrid C.F. η βασίλισσα....

Freestyler83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kυριολεκτικα ομως. Ειναι ερωτας ο Πογκμπα ο ατιμος. Η χρονια δεν μπορει να βγει με 2 καλα χαφ (μοντρις-κροος) και 2 που δεν μπορουν ( Κεντρια- Ιγιαρα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απο 0-2 εγινε 3-2. Σταθερη η Ρεαλ Μαδριτης φετος φαινεται. :mrgreen:

Και παει για 3-4.

[EDIT]Και ομως εγινε το 4-2. Απο 0-2 εγινε 4-2. :blink: Πολυ τρυπια αμυνα πρεπει να εχετε.....

Πραγματικα δεν την περιμενα αυτην την ηττα... 

Γιατι βλεποντας τα πρωτα 30 λεπτα του αγωνα με 2 γκολ, δοκαρι και γενικα καλη παρουσια περιμενα περιπατο και κανα 0-4... Οταν φαγαμε το γκολ ηταν σαν να σταματησαν να παιζουν... Και ολο το προβλημα ξεκιναει απο την αμυνα... Ο Ραμος νομιζει οτι ειναι φορ... ο Καρβαχαλ ειναι περισσοτερο επιθεση απο οτι αμυνα...Οπως λεει και ο linkin ( και ολοι μας) χρειαζομαστε αμυντικο χαφ οπωσδηποτε. Εγω περιμενα να μπορεσει ο Κροος να παιξει αμυντικο χαφ αλλα απο οτι φαινεται δεν θα γινει αυτο... Ο James περιπλανιεται ασκοπα μεσα στο γηπεδο χωρις να εχει καποιο ουσιαστικο ρολο... Καρλο μου βγαζεις τον Μοντριτς που ειναι ο καλυτερος παικτης της ομαδας??? Αμα παμε ετσι με Ατλετικο θα πεσει γελιο... Μπραβο στην  Ρεαλ Σοσιεδαδ για την νικη τους, αξια.

EDIT: Τον Τσιτσαριτο τι τον πηραν???? Αν ο Μπενζεμα θελει 5 αγωνιστικες για να κανει τελικη ο Τσιτσαριτο θελει 5 επαφες για να κανει κοντρολ... Α ρε Περεθ μια φορα ειπες να ακουσεις και εσυ τον προπονητη και σου εφεραν Τσιτσαριτο αντι για Φαλκαο...

Δεν νομίζω ότι ο Πέρεθ άκουσε τον προπονητή. Το αντίθετο μάλιστα. Ο Ancelotti δεν ήθελε τις αποχωρήσεις Di Maria και Alonso αλλά έσκυψε το κεφάλι. Πάμε για εποχή Galactictos part 2.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...