Προς το περιεχόμενο

Real Madrid C.F. η βασίλισσα....

Freestyler83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει δικιο.

Ο James αγοραστηκε με σκοπο την σταδιακη αντικατασταση του Ροναλντο ο οποιος εχει "ψοφησει" τα τελευταια 6 χρονια και χρειαζεται αμεσα ξεκουραση. Επισης ειναι πιθανο να φυγει του χρονου οποτε να τος ο James... 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μα το είπε ο Αντσελότι, οι μεταγραφές αφορούν και το μέλλον. Δεν μπορεί να παίξει ως μέσος, αλλά για ξεκούραση και μετά για αντικατάσταση του Ρονάλντο, ενώ ίσως τον βάζει και στα εύκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος ως 10άρι, όπως έπαιξε με την Σεβίλη.

Ευκολη και δικαιη επικρατηση της Ατλετικο. Με τους Ροναλντο, Μπειλ και Μπενζεμα εκτος παιχνιδιου (κυριολεκτικα και μεταφορικα) δεν νομιζω πως θα μπορουσε να ειναι διαφορετικο το αποτελεσμα.

Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι σε αγωνες που παιζονται στην δυναμη, η Ρεαλ σταματαει να παιζει με μυαλο και κανει αβιαστα λαθη με το κιλο. Δεν ξερω κι εγω ποσες φασεις μετρησα σημερα οπου υπηρχαν προυποθεσεις για κατι καλο και σταματησαν σε χαζα λαθη.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκολα Αρμπελοα, μη το κανεις.

http://www.sport-fm.gr/article/taseis-fugis-apo-armpeloa/783428

Aπ' οτι φαινεται φευγει ο Αλονσο. Δεν ξερω γιατι δεν διωχνουν Κεντιρα και διωχνουν Αλονσο.... Νομιζω πως απο τον Κεντιρα θα μπορουσαν να παρουν και περισσοτερα...

Επεξ/σία από linkin

Τεσσερις παικτες "εχω στην καρδια μου" απο την Ρεαλ, Ντι Μαρια( εφυγε), Αλονσο( φευγει), Ροναλντο και Μπενζεμα...

Μου διωχνουν τους δυο... Του χρονου βλεπω να μας αφηνει και ο Κριστιανο... Κασιγιας αμα συνεχισει τις βλακειες ακολουθει τον Ροναλντο... Μιλαμε για "νεα εποχη"... Περιμενω να δω αν τα δημοσιευματα περι Μαρκο Ροις αληθευουν...

Εβλεπα τον τελικο του ισπανικου "Super cup" και στο 2ο ημιχρονο ελεγα παλι καλα που υπαρχει και ο αλονσο για να παρει μπαλα στο κεντρο. Δεν ξερω με τι μυαλα τον διωχνουν και ειδικα για 10 εκ. ευρω

οποτε εχω δει ρεαλ τα τελευταια χρονια χωρις αλονσο στην εντεκαδα δεν υπηρχε κεντρο και η ρεαλ παντα δυσκολευοταν και στις πιο πολλες περιπτωσεις εκανε γκελα

δεν ξερω αν παιζει φαση οπως με τσαβι και να του ειπαν οτι θα ναι πιο πολυ παγκιτης φετος και στραβωσε αλλα πολυ κακη κινηση κατα τη γνωμη μου

.εφυγαν οι 2 απο τους 3 που ηταν στο κεντρο περσυ και επαιζαν πολυ καλα

καλος ο κροος αλλα αλονσο δεν ειναι

βεβαια παιζει και η ηλικια στη μεση αλλα εχω την εντυπωση οτι σε καποια ματς θα ζοριστει αμυντικα η ρεαλ πολυ

θα λειψουν πολυ και τα τρομερα στημενα του που ηταν ολα κινδυνος

Καλα κανατε και τον δωσατε σε αυτη την ηλικια ..

Το θεμα ειναι τι τον πηρε ο Πεπ στα μαυρα γεραματα ..

Ολο και με απογοητευει ο Πεπ απο την ωρα που πηγε στη Μπαγιερν ..

Δλδ δε του εκανε ο Κροος και τον αντικατεστησε με τον γεροΑλονσο ? 

Θα τρελαθουμε εντελως ? 

Αν παρετε Πογκπα θα εχετε το κεντρο που θα σηκωσει ξανα για δευτερη φορα Τσαμπιονς Λιγκ εγγυημενα .. :P

• Like 1

οποτε εχω δει ρεαλ τα τελευταια χρονια χωρις αλονσο στην εντεκαδα δεν υπηρχε κεντρο και η ρεαλ παντα δυσκολευοταν και στις πιο πολλες περιπτωσεις εκανε γκελα

δεν ξερω αν παιζει φαση οπως με τσαβι και να του ειπαν οτι θα ναι πιο πολυ παγκιτης φετος και στραβωσε αλλα πολυ κακη κινηση κατα τη γνωμη μου

.εφυγαν οι 2 απο τους 3 που ηταν στο κεντρο περσυ και επαιζαν πολυ καλα

καλος ο κροος αλλα αλονσο δεν ειναι

βεβαια παιζει και η ηλικια στη μεση αλλα εχω την εντυπωση οτι σε καποια ματς θα ζοριστει αμυντικα η ρεαλ πολυ

θα λειψουν πολυ και τα τρομερα στημενα του που ηταν ολα κινδυνος

Eιναι πολυ πιθανο κατι τετοιο να εγινε. Σε μια χαμηλοτερης δυναμικοτητας ομαδα μπορει να παιξει βασικος, στα 33 του στην Ρεαλ πολυ δυσκολο.

Καλα κανατε και τον δωσατε σε αυτη την ηλικια ..

Το θεμα ειναι τι τον πηρε ο Πεπ στα μαυρα γεραματα ..

Ολο και με απογοητευει ο Πεπ απο την ωρα που πηγε στη Μπαγιερν ..

Δλδ δε του εκανε ο Κροος και τον αντικατεστησε με τον γεροΑλονσο ? 

Θα τρελαθουμε εντελως ? 

Αν παρετε Πογκπα θα εχετε το κεντρο που θα σηκωσει ξανα για δευτερη φορα Τσαμπιονς Λιγκ εγγυημενα .. :P

Στον αγωνα της Ρεαλ με την Ατλετικο, στην αγγλικη περιγραφη, σε καποια στιγμη ειπωθηκε πως βγαινει/βγηκε μια βιογραφια καποιου τυπου (νομιζω χωμενου στην Μπαγερν) οπου λεει οτι ο Πεπ ΔΕΝ ηθελε να φυγει ο Κροος.

Κεντρο με Πογκμπα-Κροος- Μοντριτς απλα θα δαγκωνει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...