Cygnus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Falcao - ή άλλο 9αρι - οπωσδήποτε παιδιά. Δε γίνεται να πάμε μία ολόκληρη σεζόν μόνο με τον Benzema. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Supercampeones λοιπόν! Είδε κανείς σας το ματς να μας πει πώς έπαιξε η ομάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Για μενα εκτος απο καποια λαθη που εγιναν στην αμυνα τα οποια σωθηκαν απο τον Αγιο Ικερ, η ομαδα επαιξε μια χαρα. Ο Κριστιανο φαινεται οτι θα εχει αλλη μια πολυ δυνατη χρονια, το ιδιο και οι Μπειλ-Μπενζεμα. Ο Κροος εδωσε πολλες ανασες στον Μοντριτς αλλα πιστευω πρεπει να μαρκαρει λιγο περισσοτερο. Χαμες ενταξει ψαρωμενος, εκανε μια σεντρα παρε-βαλε για Μπειλ και ενα πολυ ωραιο σουτ που απεκρουσε επισης ωραια ο Μπετο. Παμε δυνατα για τον δευτερο τιτλο!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Πάνω κάτω κι εγώ αυτά είδα. Η ομάδα εκτός απο την αρχή που έκανε λάθη, γενικά κυριάρχησε σε όλο τον αγώνα. Κατοχή και πληθώρα επιθετικών επιλογών. Όλοι μέσα στο γήπεδο πλην του Πέπε και του Κοεντράο είναι μπαλαδόροι και ξέρουν τι να κάνουν με την μπάλα. Περισσότερο απο όλους μου άρεσε ο Κροος. Εγώ τον είδα να μαρκάρει και να κερδίζει αρκετές φορές τη μπάλα. Αλλά γενικά οι τοποθετήσεις του, οι επιλογές του, πότε και πού να δώσει την μπάλα κτλ, με εξέπληξαν. Ο James αυτό που είπε ο Raikkonen86. Ψαρωμένος. Αλλά σε μερικές φάσεις φάνηκε οτι έχει εκπληκτικό πόδι. Θα φέρει αυτό που λείπει απο τη Ρεάλ. Το κάθετο παιχνίδι. Γρήγορος, με πολύ καλό σουτ και πολύ καλη κοντινή και μακρινή πάσα. Αλλά εχθές ήταν ψαρωμένος πολύ. Επίσης, γενικά, δε ξέρω όταν υπάρχουν τόσοι μπαλαδόροι στο κέντρο ποιος θα πρωτοκατεβάζει. Το σίγουρο είναι οτι οι οδηγίες του Αντσελότι λένε η μπάλα στον Kroos αρχικά. Αλλά μετά και με Modric και με James, πολλές φορές ο δεύτερος δεν θα ακουμπάει μπάλα για να φτάσει η μπάλα στην επίθεση. Αλλά για κλειστό παιχνίδι να ανοίγει άμυνες κτλ, είναι ότι πρέπει. Απο όλα αυτά, ο Modric φαίνεται οτι μπορεί να έχει πιο ξεκούραστο ρόλο. Και ο Kroos και ο James βέβαια μπορούν να κάνουν τα κατεβάσματα που έκανε αυτός. Άρα θα μπορεί να μαρκάρει περισσότερο. Γενικά εχθές ο Kroos και ο Ρονάλντο φυσικά ξεχώρισαν, ο Bale έκανε καλές προσπάθειες για γκολ, τρεξίματα απο πλάγια επίσης πολλά, αλλά δεν του βγήκε κάτι για assist/goal. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ε δεν ηταν και παιχνιδι για σοβαρα συμπερασματα... Πολλες ομαδες στο παρελθον εχουν χασει το Σουπερ Καπ απο πολυ πιο αδυναμες. Μια χαρα παιξατε χθες, στο δευτερο ημιχρονο ηταν και λιγο αγγαρεια, θα μπορουσατε και 5 γκολ σε αυτη τη Σεβιλλη. Πολυ αποδυναμωμενη θα ειναι φετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Αυτος ο Ροναλντο που εχει καβαλησει ολα τα καλαμια του κοσμου και κολυμπαει σε εναν βουρκο κομφορμισμου, εχει και τοσο κενοδοξια και κομπλεξ που εκτός του οτι δεν περιγραφεται με λογια, τον εχουν κανει πλεον τελειως αντιπαθητικο στην μεγαλυτερη μεριδα του κοσμου και προσωπικα σε εμενα που στα πρωτα χρονια του τον υποστηριζα φοβερα, πλεον μου εχει γινει απο τους πιο αντιπαθεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Παρεα θα κανετε με το Ροναλντο ? Κολητος σου ειναι και σε ενδιαφερει τοσο τι θα κανει ? Προς τι η τοση χολη ? Οκ δεν ειναι και οτι πιο λογικο αυτο που κανει αλλα δε θα μου γινει αντιπαθητικος κι ολας .. Δεν τον ξερω κι απο χθες .. Ας κανει οτι γουσταρει .. Αδιαφορος μου ειναι .. Στο γηπεδο με ενδιαφερει να ειναι καλος .. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Δυνατο crash test το παιχνιδι. Για να δουμε... Ροναλντο - Μπενζεμα - Μπειλ Κροος - Αλονσο - Μοντριτς Μαρσελο - Ραμος - Πεπε - Καρβαχαλ Κασιγιας edit: Eνδιαφερον ματσακι. Ποδοσφαιρο κατοχης απο την Ρεαλ αλλα δυσκολια στην δημιουργια φασεων. 73-27 κατοχη αλλα λιγες φασεις εκατερωθεν. Βεβαια αυτο το ξεραμε καθοτι δεν παιζαμε με τον Εργοτελη αλλα με την Ατλετικο. Στα + Καρβαχαλ, οταν αποκτησει εμπειρια και αυτοπεποιθηση θα βοηθησει πολυ. Κροος, λες και παιζει 5 χρονια στην ομαδα. Εξαιρετικος. Θυμιζει αρκετα Μοντριτς αλλα με περισσοτερο οργανωτικο ρολο. Στα - Ραμος, μπουνια εκτος φασης στον Μαντζουκιτς ο ανοητος. Αλονσο (κλασικα), μονο για τετοια παιχνιδια ειναι πλεον και για πασες στο κεντρο. Κασιγιας, ο οποιος εχει γινει εντελως γκελας τωρα τελευταια. Δεν νοειται να σκαει η μπαλα στην μικρη περιοχη μετα απο κορνερ. Τετοιες φασεις πρεπει να την καθαριζει το τερμα. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2014 από linkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Παμε να το σηκωσουμε μεσα στο σπιτι τους την Παρασκευη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα αλλά αυτό που είδα χθες από την ομάδα. δε μου άρεσε καθόλου. Casillas και Alonso πολύ κακοί, Pepe και Ramos μέτριοι. Ας το παραδεχτούμε ανοιχτά πλέον, ο Ronaldo έχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ακόμα πονάνε τα μάτια μου πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ακόμα πονάνε τα μάτια μου πάντως Εδω εισαι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Κάτσε να πάρω 3-4 κουτιά να είμαι και έτοιμος για τον επαναληπτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ναι , καλή ιδέα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Guillem Balague has been taking a close look at the Real Madrid squad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα