flik Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Απο ότι φαίνεται, κινούμαστε προς Φαλκάο τελικά. Σύμφωνα με marca και as, ήταν στόχος εξ΄αρχής αλλά περίμεναν να δουν πώς θα είναι μετά τον τραυματισμό. Αν τον πάρουμε, πάμε για δεύτερη εποχή galacticos.
Xero1991 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Λεφτά υπάρχουν ρε Για δανεικό ή για κανονική μεταγραφή λένε?
Cygnus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πιστεύω δανεικός θα έρθει ο Falcao, όπως είχε ακουστεί πριν μέρες και όπως ακούγεται ότι θα πάει και o Di Maria στην PSG.
alexis333 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Με Φαλκαο και Ροντριγκεζ θα νικατε στην Ισπανια για πλακα αλλα θα ειστε σοφτ ομαδα στα δυσκολα παιχνιδια που χρειαζεται δυναμη και παιχνιδι με πλατη , πιεση κτλ ... Ειναι σιγουρο αυτο .. 2
flik Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ο Φαλκάο ούτως ή άλλως πιο δυνατός είναι απο Benzema. Ο Rodriguez ναι, σαφώς. Ο Di Maria μπορεί και παίζει πιο σκληρά κτλ. Γι' αυτό είχα γράψει οτι προφανώς θα πάει η Ρεάλ σε αλλαγή στυλ παιχνιδιού. Σε παιχνίδι με περισσότερη κατοχή. Συνταγή δοκιμασμένη και επιτυχημένη αλλάζει βέβαια, αλλά θα δούμε. Ο Φαλκάο θέλω να πω πως δεν αλλάζει το αγωνιστικό πλάνο της ομάδος. Ο James ακόμα δεν έχω καταλάβει τι θα κάνει; Δηλαδή ξέρουμε, 10άρι, αλλά με τι αμυντικά χαφ..Και αν μια ομάδα έδειξε πως η άμυνα παίζει τον σπουδαιότερο ρόλο, είναι η Ρεάλ.
alexis333 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πως δεν αλλαζει ο Φαλκαο το αγωνιστικο πλανο ? Ειναι αλλο στυλ επιθετικου απο τον Μπενζεμα ... Ο Φαλκαο ειναι παιχτης που θα περιμενει να τελειωσει τη φαση που θα του δημιουργησουν οι συμπαικτες του γι αυτον .. Καθαρος επιθετικος περιοχης .. Ο Μπενζεμα επαιζε και με πλατη , συνεργαζοταν και με τους συμπαικτες του καλα και μοιραζει και μπαλα στα ακρα κτλ κτλ ... Aπλα σκεψου οτι ο Μπενζεμα περυσι στο πρωταθλημα μονο ειχε 9 ασσιτ και 16 γκολ ( συν 5 ασιστ σε Τσαμπιονς Λιγκ ) και ο Φαλκαο προπερσι στην καλη του χρονια στην Αθλετικο ειχε 28 γκολ και Μ-Ι-Α ασσιστ ( συν αλλη μια σε τσαμπιονς λιγκ και συν μια σε UEFA ) ... Πιο φορ περιοχης πεθαινεις .. 1
flik Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Βασικά εχεις δίκιο. Απλά λέω οτι η ενδεκάδα καλώς η κακώς δεν επηρεάζεται απο αυτον. Οτι εντεκάδα θα κατέβαζε με Μπενζεμα θα κατεβάσει και με Φαλκαο. Δεν γίνεται αλλιως.
linkin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Φαλκαο - Μπενζεμα Χαμες - Κροος - Μοντριτς - Μπειλ Μαρσελο - Ραμος - Βαραν - Καρβαχαλ Aπο του χρονου
Raikkonen86 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Φαλκαο - Μπενζεμα Χαμες - Κροος - Μοντριτς - Μπειλ Μαρσελο - Ραμος - Βαραν - Καρβαχαλ Aπο του χρονου Ο Ροναλντο που ειναι ρε? Αν και η αληθεια ειναι οτι ισως να φυγει του χρονου για κανα Μαντσεστερ με 60 μυρια...
SoulisMafia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Σιγά μην δώσει ο φαν Χαλ 60 μυρια για ροναλτο. Καμία Παρι ίσως.
linkin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ρουναλντο ? Ο Ροναλντο που ειναι ρε? Αν και η αληθεια ειναι οτι ισως να φυγει του χρονου για κανα Μαντσεστερ με 60 μυρια... Tον Ροναλντο τον κοβω να αποχωρει σιγα σιγα απο την Ρεαλ, ισως του χρονου. Αλλιως ο μεταγραφικος σχεδιασμος που εχουν κανει ειναι για τα πανηγυρια. Προσφερε πολλα στην ομαδα αλλα δεν νομιζω πως δεθηκε ιδιαιτερα με την ομαδα ή τους φιλαθλους. Σε συνδυασμο με κατι δηλωσεις που εχει κανει τωρα τελευταια του στυλ ¨θα δουμε¨, δεν θα ηταν περιεργο να εφευγε καποια στιγμη. Σιγά μην δώσει ο φαν Χαλ 60 μυρια για ροναλτο. Καμία Παρι ίσως Εδω εδωσε 46 για τον Ματα, δεν θα δωσει 60 για Ροναλντο που ειναι (πιθανα) ο 2ος καλυτερος ποδοσφαιριστης στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο τα τελευταια 5-6-7 χρονια?? Αμα τον θελει ο Φαν Χαλ πραγματικα, θα τα σκασει για πλακα, και οχι μονο αυτος. Εχω την εντυπωση πως αμα κυκλοφορισει στην πιατσα οτι θελει να φυγει, θα δουμε προτασεις 100++ εκ ευρω.
SoulisMafia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ο φαν Χαλ δουλεύει συνήθως με νέους παίκτες. Ο Ροναλτο του χρόνου θα ειναι 30 στα 31 και μονο δυο ομάδες μπορούν να δώσουν τα χρήματα που θα ζητήσει η Ρεάλ, η Πάρι και η σιτυ.
flik Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Κι εγώ δε πιστεύω οτι μπορεί ο Ρονάλντο του χρόνου να δώσει αρκετά στην Ρεάλ. Και επειδή έχει τεράστιο brand name ακόμα και με μέτρια χρονιά (για τα δικά του στάνταρ) φέτος, θα μπορεί να πουληθεί με αρκετά χρήματα. Και όντως όπως λέει ο linkinp, κι εγώ θεωρώ πως σε αυτό το δεδομένο στηρίχτηκε ο φετινός μεταγραφικός σχεδιασμός. Αλλά φέτος, στον πάγκο θα κάθονται αρκετά εκατομμύρια.
linkin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ο φαν Χαλ δουλεύει συνήθως με νέους παίκτες. Ο Ροναλτο του χρόνου θα ειναι 30 στα 31 και μονο δυο ομάδες μπορούν να δώσουν τα χρήματα που θα ζητήσει η Ρεάλ, η Πάρι και η σιτυ. Mε ποιους δουλευει ο Φαν Χαλ γενικα ειναι πολυ σχετικο. Οπως επισης και ο Ροναλντο δεν ειναι η κλασικη περιπτωση παιχτη. Μεγαλωσε και αγαπηθηκε πολυ στην Μαντσεστερ. Δεν νομιζω πως αμα κανει δηλωση επιστροφης ο Ροναλντο, υπαρχει περιπτωση να πει οχι ο Φαν Χαλ. Ακομα, αμα θελει να φυγει ο Ροναλντο ισως τον διωξουν και με αρκετα λιγοτερα, απο το να τον εχουν εκει δυσαρεστημενο και να δημιουργει προβληματα. Κι εγώ δε πιστεύω οτι μπορεί ο Ρονάλντο του χρόνου να δώσει αρκετά στην Ρεάλ. Και επειδή έχει τεράστιο brand name ακόμα και με μέτρια χρονιά (για τα δικά του στάνταρ) φέτος, θα μπορεί να πουληθεί με αρκετά χρήματα. Και όντως όπως λέει ο linkinp, κι εγώ θεωρώ πως σε αυτό το δεδομένο στηρίχτηκε ο φετινός μεταγραφικός σχεδιασμός. Αλλά φέτος, στον πάγκο θα κάθονται αρκετά εκατομμύρια. Δεν ειναι το θεμα αμα μπορει να δωσει αρκετα στην Ρεαλ, που εγω πιστευω οτι μπορει καθως δεν ειναι μεγαλος και ειναι σε εξαιρετικη φυσικη κατασταση. Το θεμα ειναι οτι του χρονου θα ειναι ηδη 6 χρονια στην Ρεαλ και ισως θελει αλλαγη παραστασεων. Δεν θα ειναι ουτε ο πρωτος, ουτε ο τελευταιος. Τεσπα, υποθετικα σεναρια ειναι ολα αυτα... Βλεπουμε... Παντως τον Φαλκαο τον θελω πολυ στην Ρεαλ, τρελος σκορερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα