Orpheas1992 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Πολυ θα τον ηθελα στην Μπαρσα με τα ιδια λεφτα και 30 εκατομμυριακια στην τσεπη, αντι για Σουαρεζ. Απο τα πλαγια ειναι τρελο βελος για καθε αμυνα και με Μεσι θα εκαναν παπαδες. Εχω την εντυπωση οτι θα λειψει απο τη Ρεαλ, οσους παικταραδες και να εχει μπροστα. 2
8elwADSL Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Φαλκάοοοοο http://www.gazzetta.gr/football/article/637025/plisiazei-real-o-falkao Γκαλακτικος 1
Xero1991 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ποιος Ντι Μαρία ποια 65κκ τι λέτε. Με 3 κορδέλες, 2 σαμπάνιες και 10 κουτιά με σοκολατάκια σε σχήμα καρδίας τον στέλνω χτες στο Παρίσι για τόσα λεφτά.
linuslost Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 <p>Ποιος Ντι Μαρία ποια 65κκ τι λέτε. Με 3 κορδέλες, 2 σαμπάνιες και 10 κουτιά με σοκολατάκια σε σχήμα καρδίας τον στέλνω χτες στο Παρίσι για τόσα λεφτά.</p> Φέτος ήταν ο πολυτιμότερος παίχτης σας... Δεν διώχνεις τόσο εύκολα όπως λες έναν τέτοιο παίχτη..
linkin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Φετος εκανε οντως τρομερη χρονια. Απο οταν ειχε πρωτοερθει εκανε παιχνιδαρες αλλα φετος ηταν και αρκετα σταθερος. Θεωρω λαθος την πωληση του. Αξιζε αλλη μια χρονια για να δουμε αμα μπορει να σταθεροποιηθει σε αυτο το (πολυ υψηλο) επιπεδο. 1
Xero1991 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Φέτος ήταν ο πολυτιμότερος παίχτης σας... Δεν διώχνεις τόσο εύκολα όπως λες έναν τέτοιο παίχτη.. Διαφωνώ κάθετα ότι ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης μας. Ούτε αυτός με την καλύτερη εξέλιξη από πέρυσι δεν ήταν(βλέπε Μόντριτς). Δεν είμαι αχάριστος, ξέρω ότι , όταν θέλει, είναι καλός παίκτης αλλά του λείπει πολύ μα πολύ μυαλό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ματς με την Μπαρτσελόνα που έβαλε το πρώτο, γρήγορο γκολ και μετά βαρούσε κάτι σουτ όπου νάνε. Απλά γιατί είχε βάλει γκολ. Γενικά χαλάει ώρες ώρες αρκετές φάσεις με τις βλακείες του. (Θα με πεις και ο Ronaldo πιο ατομιστής πεθαίνεις αν θέλει να βάλει γκολ , δεν διαφωνώ)
alexis333 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Αχρηστος ηταν .. Κοτσο τους πιασατε .. Τι να πω .. 1
Sred Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μεγάλο θέμα η παρουσία του Ντι Μαρία στην Ρεάλ. Εκτός ότι ξεχάστηκε ο Οζίλ[που κάποιοι κατηγόρησαν τον Αντσελότι για την πώληση του}, ήταν ο ποιο ουσιαστικός παίχτης στην ομάδα,δεν είναι τυχαίο άλλωστε η 28 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. 1
flik Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Τα ίδια λέγαμε και για τον Οζιλ περυσι. Πρεπει να δουμε το πλάνο του Αντσελοτι και θα δειξει. Τα λεφτα ηταν παρα πολλά για να αρνηθεί κανεις. 1
8elwADSL Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Λάθος η πώληση του Ντι Μαρία ήταν αν όχι ο καλύτερος στους 3 καλύτερους πέρσι σίγουρα,στο τελικό του CL ήταν ο MVP για μένα. 2
Sred Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Τα ίδια λέγαμε και για τον Οζιλ περυσι. Πρεπει να δουμε το πλάνο του Αντσελοτι και θα δειξει. Τα λεφτα ηταν παρα πολλά για να αρνηθεί κανεις. Σωστα. Απλα εγω πιστευω, επειδη κανει ακριβες μεταγραφες η Ρεαλ, θα πουλησει τον Ντι Μαρια αναγκαστικα για να μην μπει στο ματι της uefa με το FFP. Ειναι κι ο Φαλκαο,μην το ξεχναμε.. 1
flik Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δεν βλέπω να παίρνει Φαλκάο η Ρεάλ. Οι μεταγραφές όπως έχουν καλές είναι, αλλά για απο του χρόνου που σίγουρα θα έχουμε αναχωρήσεις. Είμαι περίεργος να δω ο Ρονάλντο πώς θα τα πάει φέτος. Επίσης το σίγουρο είναι οτι η ομάδα θα αλλάξει στυλ, θα πάει σε παιχνίδι με περισσότερη κατοχή, εκ των πραγμάτων δηλαδή. Ο Kroos νομίζω μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά. Δηλαδή ο Xabi Alonso περισσότερο έκοβε; Απο όσο τον έχω δει, όταν χρειαζόταν, καλά τα πήγαινε στα μαρκαρίσματα και ο Kroos. Δεν μπορώ να δω πώς αλλιώς θα λειτουργήσει το σχήμα, εκτός απο Modric-Kroos ανασταλτικούς. Αλλιώς James/Kroos δεν θα είναι βασικοί, εφέτος δηλαδή.
linkin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Χθες φιλικο Ρεαλ - Μαντσεστερ στο Μισιγκαν με 109.000 κοσμο. Ωραια ηταν αλλα περισσοτερο γιορτη παρα αγωνας για να βγουν συμπερασματα. Eιχε επισης αρκετη πλακα το γεγονος οτι το σταδιο ειναι για football και οχι για soccer και ως εκ τουτου ηταν πολυ πιο στενο. Απο Ρεαλ δεν επαιζαν Μπενζεμα, Ντι Μαρια, Χαμες, Κροος, Μαρσελο και τον Ροναλντο τον εβαλε για 10 λεπτα στο τελος για να γουσταρουν τα αμερικανακια να αγορασουν καμια φανελα. ++ Μπειλ και Ισκο. Στο 4-4-2 τους ειχε βαλει κορυφη. Απο τον Μπειλ το περιμενα αλλα και ο Ισκο εκανε πολυ καλο παιχνιδι. Ειχε πολυ ορεξη, τρεξιματα. Πολυ καλος play maker. Εδειξε οτι μπορει να βοηθησει. -- Αλονσο και Ιγιαραμεντι. Για τον Αλονσο το ξεραμε οτι δεν μπορει πλεον. Καλη η εμπειρια αλλα δεν ειναι για βασικος, ειναι πολυ αργος. Για τον Ιγιαραμεντι, επιβεβαιωθηκα. Το παιδι δεν μπορει να ανταπεξελθει σε αυτο το επιπεδο. Ενδεικτικο μια τρελη γκελα που εκανε στο 5λεπτο παρε-βαλε για την united (ασχετως αν δεν σκοραραν). Ξερει μπαλα αλλα ουτε τα αθλητικα προσοντα εχει, ουτε την απαραιτητη οξυδερκεια/cohones ωστε να παιξει σε αυτο το επιπεδο. Δεν ξερω γιατι δοθηκαν 30εκ για αυτον τον παιχτη. Θα ανεβαζα photo αλλα νομιζω οτι στα διαφορα ειδησιογραφικα θα βρειτε καλυτερες απο οτι αυτες του nexus 4 μου!
SoulisMafia Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Πηραμε navas ελπιζω να ειναι βασικος γιατι αλλιως ο casillas θα μας καψει εαν δεν βελτιωθει αμεσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα