Sred Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Επαναλαμβανω, στην Μαδριτη οι περισσοτεροι υποστηριζουν Αθλετικο. Edit: Κατι αναλογο συμβαινει και στο Μαντσεστερ. Οι πολιτες ειναι περισσοτεροι. Το ιδιο και στο Τορινο με την ομωνυμη ομαδα να εχει περισσοτερους απο τους Γιουβεντινους.
Xero1991 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Καλά ναι, το ίδιο πίστευα και εγώ μέχρι που πήγα. Γενικά στην Ελλάδα ακούγονται αυτά. Μην τα πιστεύετε. Όχι για Μαδρίτη μεριά , γενικά μιλάω.
Raikkonen86 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Sred φιλε μου αυτο που λες ειναι απο αδυνατο εως αδυνατο... Η Ατλετικο απο που την απεκτησε την τοσο μεγαλη βαση οπαδων στην Μαδριτη??? Απο τις πολλες επιτυχιες τα τελευταια χρονια? Η απο τις μεγαλες νικες της απεναντι στην Ρεαλ??? Γιατι αμα βγαλεις την προηγουμενη σεζον η Ατλετικο ειχε να νικισει την Ρεαλ καπου στα 13-14 χρονια... Δικαιολοησε αυτο που λες. Μην μας πετας μια κοτσανα και επιμενεις απλα...
Sred Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Raiko86,αν δεν συμφωνεις μαζι μου, δεν σημαινει οτι λεω κοτσανες, γι'αυτο καλυτερα να λειπουν οι χαρακτηρισμοί. Οταν λεω/γραφω κατι, εχω γνωση επι του θεματος, τα αλλα ολα βαριεμαι να τα εξηγω... Καπου εδω τελειωνει απο μεριας μου. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2014 από Sred
Raikkonen86 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ωραια επειδη και εγω εχω γνωση επι πολλων θεματων σχετικα με το ποδοσφαιρο σου λεω οτι στον Πειραια τα μπαοκια ειναι ποιο πολλα... btw ο James( μην ακουσω τπτ Χαμες σας εφαγα ολους!) περασε ιατρικα. Κατα τις 8-9 η παρουσιαση!
Sred Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 btw ο James( μην ακουσω τπτ Χαμες σας εφαγα ολους!) περασε ιατρικα. Κατα τις 8-9 η παρουσιαση! Για τον Χάμες λες? Καλός παίχτης. Χαχα...Αστειεύομαι. Και εσείς, οπως και η Μπάρτσα, και φέτος κοντα στο 100ρικο η μεταγραφή. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Η Ρεαλ δεν το εχει φτασει ακομα το 100αρι εκτος και αμα ο James κοστισε 80 και οχι 70 που διαβασα... Η Μπαρτσα το εχει ξεπερασει κατα πολυ ομως...
flik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Είναι λέει κοντά στα 80. Καλά για 10 εκατομμύρια θα κάνουμε έτσι; Λογικά ο Di Maria θα φύγει με κανα 60άρι. Δε ξέρω πάντως πώς θα είναι η νέα μας διάταξη τη νέα σεζόν. 10άρι ο James; Σίγουρα θα έχουμε μπόλικο rotation, και πάλι καλά που έχουμε προπονητή που είναι άριστος στην διαχείριση των παιχτών.
Cygnus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Λογικά ο James πίσω από το φορ. Θα είναι βασικός έτσι; Ο Isco;
flik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Λογικά, για να έδωσαν τόσα λεφτά, σημαίνει πως και θα είναι βασικός, και θα είναι και στη βασική του θέση, δηλαδή 10άρι. Και όντως είναι πολύ καλός σε αυτό. Εννοείται πως αγωνιστικά δεν τον χρειαζόμασταν για να δώσουμε τόσα λεφτά. 10άρι θα μπει, γιατί και να πάει στην θέση του Di Maria, είναι τελείως εκτός. Και αμυντικά δεν θα γυρνάει όπως ο Di Maria, αλλά δεν είναι και ακραίος. Θα μπαίνει 10άρι, και βλέπω αμυντικούς μέσους Modric/Kroos. Οι οποίοι δεν είναι ακριβώς αμυντικοί μέσοι, αλλά μάλλον φέτος θα προσπαθήσει πολύ η ομάδα για παιχνίδι κατοχής. Όπως και να έχει, μιλάμε για φοβερό ρόστερ. Και όπως έχουν τα πράγματα, καλύτερα να μην φύγει ο Κεντίρα, είναι ο μόνος φυσικός κόφτης στο κέντρο τώρα.
linkin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Πολυ κακες μεταγραφες φετος η ομαδα, οχι σαν παικτες αλλα στο πως θα χωρεσουν στο σχημα. Ελπιζω να ξερει τι κανει ο Καρλο.
Raikkonen86 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ενα καλο στυστημα που εφτιαξα και πιστευω οτι θ αποδωσει--> http://www.footballuser.com/1051465/Real_Madrid_CF
flik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ίσως τον δοκιμάσει και ως false 9 στη θέση του Benzema. Με κεντρο ίδιο με πέρυσι και Kroos αντί για Di Maria.
alexis333 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ενα καλο στυστημα που εφτιαξα και πιστευω οτι θ αποδωσει--> http://www.footballuser.com/1051465/Real_Madrid_CF Που ειναι το αμυντικο χαφ οεο ...
Raikkonen86 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Που ειναι το αμυντικο χαφ οεο ... O Κροος ρε συ! Αν και ετσι οπως τους εχω βαλει οντως δεν φαινεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα