Προς το περιεχόμενο

Real Madrid C.F. η βασίλισσα....

Freestyler83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα μου αρέσει, αλλά δε ξέρω για τί τον θέλει. Για τη θέση του Αλόνσο; Για τη θέση του Ντι Μαρία; Ποιος θα φύγει, πώς θα αλλάξει το σύστημα κτλ.

Σαν παίχτης μου αρέσει, και μου αρέσει που είναι Γερμανός και έχει παίξει και στην Μπάγερν. Και η ηλικία του και η τιμή του. Αλλά το οτι είναι καλός ένας παίχτης δεν κάνει την μεταγραφή επιτυχημένη. Αλλάζει ομάδα, άρα μένει να δούμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλό παράδεισο να έχεις Αλφρεντο.

Αν και δεν έζησα στις ένδοξες εποχές του τον ευχαριστώ όπως και όλοι για αυτά που πρόσφερε στην ομάδα μας.

Edit: Kirileman δεν κατάλαβα σαν τι άλλο ήθελες να πεις και σε εμπόδιζε η ώρα???

Εγώ θα σταθώ γενικά στην τιμή.

Σκέφτομαι τα λεφτά που είχαν δοθεί για Zidane και τώρα για εναν παίχτη που είναι μεν καλός αλλά τι πρεπει να κάνει για να δικαιολογήσει τα λεφτά του.

Στην Ισπανια και ειδικα στην Μαδριτη, δεν λενε Ρεαλ. Μονο Μαδριτη υπαρχει σαν ομαδα και η Αθλετικο.

Βεβαια στην Μαδριτη οι ποιο πολλοι ειναι Αθλετικο και οι ταξιτζήδες αμα λαχει σε κατεβαζουν απ'το ταξι αν πεις πως θες να πας στο Μπερναμπεου… .Συνηθως οι φανατικοι ταριφες που ειναι αρκετοι εχουν λαβαρο της ερυθρολευκης ομαδας στο καθρεφτη.

Στην Μαδριτη οι ποιο πολλοι ειναι Ατλετικο...

Παω να ξερασω δυο λιτρα αιμα και επανερχομαι...

Btw http://www.sport-fm.gr/article/edwsan-ta-xeria-real-kai-monako/777492

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...