Raikkonen86 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ας δώσουν 50-60 εκατομμύρια για τον Σουαρεζ και είμαστε εντάξει. Δεν θέλουμε άλλες μεταγραφές( μεγάλες μεταγραφές)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoulisMafia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ο σουαρεζ δεν χρειαζεται, μια χαρα ειναι η επιθεση μας...το προβλημα ειναι στο κεντρο οπου ο ιγιαραμεντι ειναι λιγος και ο αλονσο μεγαλωνει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αυτό. Με έναν παίκτη δυνατό και με τεχνική όπως ο Pogba, θα δουλεύουμε τέλεια. Ο Illaramendi αρκετά μικρός για θέση Αλόνσο, δηλαδή καθαρά οργανωτικό ρόλο. Και ούτε τις αθλητικές ικανότητες του Pogba έχει. Δε ξέρω μήπως τον δώσουμε κιόλας, αλλά επειδή είναι και Ισπανός δε νομίζω. Ίσως είναι καλά για δανεικός, δε ξέρω. Απο την άλλη, σαν τον Αλόνσο δεν υπάρχουν και πολλοί. Δηλαδή χωρίς πνευμόνια αλλά να μπορούν να συνεισφέρουν στην ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Για ισκο τι λενε ? Θελει να τον κρατησει ο Αντσελοτι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Για ισκο τι λενε ? Θελει να τον κρατησει ο Αντσελοτι ? O ισκο δεν το κουναει απο την ομαδα... http://www.gazzetta.gr/football/article/621469/synantisi-gioyventoys-nti-maria Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Στο ποδοσφαιρο του Αντσελοτι , οπως επαιξε φετος δλδ , ο Ισκο μπορει να παρει μονο ρολο αναπληρωτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Εγω θεωρω οτι θελουμε ενισχυση και στην επιθεση και στα χαφ. Κυριως στα δευτερα ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Πήραμε Kroos? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Εγώ θέλω Βινταλ,ταμαμ για την ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ηρεμία στα μεταγραφικά, σε αντίθεση με την Barcelona που κινείται γρήγορα. Φεύγει ο Morata, επαφή με Kroos και σήμερα υπάρχει είδηση για επαφή με Veratti (τον είχε φέρει ο Ancelotti στην PSG). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Βλεποντας την Ισπανια, ειναι ολοφανερο οτι ποδοσφαιριστης Αλονσο δεν υπαρχει πλεον. Ειχαμε ενδειξεις αλλα πλεον ειναι ολοφανερο. Η ομαδα θελει 2 πρωτοκλασατα χαφ και αμα δεν αποκτηθουν θα ειναι εγκληματικο. Επισης, Κασιγιας εκτος τοπου και χρονου για αλλο ενα παιχνιδι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.gazzetta.gr/football/article/625747/feygei-apo-tin-real-o-kasigias Και Φαλκαο τωρα... http://www.gazzetta.gr/football/article/625993/relans-me-falkao-i-real Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2014 από Raikkonen86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 http://www.sport-fm.gr/article/o-kroos-ekleise-sti-real/774467 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δε μου γεμίζει το μάτι ο συγκεκριμένος. Για τον ντόρο που γίνεται με το όνομά του. Κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Θα δειξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα