Προς το περιεχόμενο

Real Madrid C.F. η βασίλισσα....

Freestyler83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σημαδι ο κερατας ομως...ετσι και τον πετυχαινε θα γινοταν μαχη!

Ε καλά, ο Σιμεόνε είναι, δεν είναι και κάνας σερ Άλεξ 2 βήματα πριν τον τάφο.

Παλιά του τέχνη κόσκινο, σιγά μη δεν μπορούσε να σημαδέψει ένα κεφάλι τα δέκα μέτρα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εχει παιχτει σε διαφορα site βιντεακι που ο ροναλντο δεν πανηγυριζει το γκολ του Ραμος. γιατι αραγε; περα απο το προφανες (ronaldo haterzzzzz), δεν μπορω να σκεφτω λογο για τον οποιο δεν πανυγηρισε ενα τοσο σημαντικο γκολ ενω εκανε σαν παλαβος για το 4-1 (οταν ειχε πεταξει λευκη πετσετα η ατλετικο). οκ για τον πανηγυρισμο στο γκολ εχει ακουστει οτι και καλα ειναι για μια ταινια κλπ κλπ αλλα δεν ξερω αν ευσταθει...

για τον μη-πανηγυρισμο του 1-1 ομως, μου φαινεται πολυ περιεργο..

• Like 1

Ο πανηγυρισμος στο γκολ του Ροναλντο όντως ήταν σκηνοθετημένος για μια ταινία-ντοκιμαντέρ... Τρ για το γκολ του Ράμος από εσένα το ακούω... Εκείνη την στιγμή έτρεχα σα τρελός στο σπίτι οπότε δεν παρατήρησα και πολλά...

υπαρχει βιντεο που φαινεται οτι δεν παει να πανηγυρισει. τεσπα... δεν μπορω να φανταστω το να μη θελει να πανηγυρισει. μου φαινεται κουλο..

Τώρα σοβαρά καθόμαστε και μιλάμε για πανηγυρισμούς... Ειδικά στα αθλητικά site βλέπω άρθρα επί αρθρών από το Σάββατο για τον πανηγυρισμο του Κριστιάνο... <br>

Βλέπεις στο γκαζετα να βγάζουν χολή για τον Κριστιάνο λες και τους σκότωσε την μανα ενώ στο μεταξύ αγιοποιουν τον Μέσσι...

Εδώ και δύο μέρες πάντως έχω σταματήσει να βλέπω ελληνικά αθλητικά σιτε και μπαίνω σε ξένα... Ευτυχώς αυτοί ασχολούνται με ποιο σοβαρά θέματα από ότι οι κλαψομουνιδες έλληνες...

• Like 1

Έχει κουράσει απίστευτα η φάση με τον Ronaldo από το Σάββατο. Ο καθένας λέει την άποψή του λες και του ζητήθηκε και μας ενδιαφέρει. Άντε και θέμα έκθεσης στις πανελλήνιες του χρόνου.

• Like 1

Απλως ο Ροναλντο δειχνει συνεχως ποσο τον ενδιαφερει η προσωπικη του επιτυχια και να ειναι συνεχως αυτος στο επικεντρο του ενδιαφεροντος, παρα να πετυχει η ομαδα του...

Σοβαρά τώρα, προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου η ροζ (με το χρώμα γενικά δεν έχω θεμα, δεν ειμαι συντηρητικός). Αλλά δεν μου άρεσε. Και η πορτοκαλί και η κόκκινη μου είχαν αρέσει πολύ.

Πακέτο Vidal-Pogba δεν παίζει. Βασικά μόνο ο Pogba σκέτος παίζει. Και το θεωρώ πιθανό δηλαδή. Ελπίζω να τον πάρουμε.

Σοβαρά τώρα, προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου η ροζ (με το χρώμα γενικά δεν έχω θεμα, δεν ειμαι συντηρητικός). Αλλά δεν μου άρεσε. Και η πορτοκαλί και η κόκκινη μου είχαν αρέσει πολύ.

Πακέτο Vidal-Pogba δεν παίζει. Βασικά μόνο ο Pogba σκέτος παίζει. Και το θεωρώ πιθανό δηλαδή. Ελπίζω να τον πάρουμε.

Γιατι πιστευεις οτι δεν παιζει? Να τους δωσουν θελουν. Αμα κανεις μια σοβαρη προταση ολα γινονται. Δεν νομιζω να πουνε οχι αμα πεις Κοεντραο + Μορατα + 40-50 εκ.

Γιατί απο ότι διάβαζα δε θέλουν να δώσουν Vidal.

Και λογικό είναι, αν δώσουν Vidal και Pogba, πάει το 75% της ομάδας.

Επίσης, μας έχουν πάρει πρέφα, και μας ξεσουμίζουν όλοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...