Προς το περιεχόμενο

Real Madrid C.F. η βασίλισσα....

Freestyler83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

btw, o Bale μακραν ο χειροτερος του γηπεδου. Εκτος τοπου και χρονου για αλλη μια φορα.

μεγαλη μπουκια φαε τελικα. αλλα δε σου δινω αδικο.

10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 

ο μαρσελο και ο ντιμαρια σημερα εκαναν κυριολεκτικα ΟΤΙ ΔΕΝ εκανε ο ροναλτνο και ο μπειλ μαζι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Ρονάλντο θα το λέει στα εγγόνια του

"Και που λέτε παιδιά μου, ένα ολόκληρο παιχνίδι δεν είχα ακουμπήσει την μπάλα, και κάπου στην παράταση καταφέραμε να τραυματίσουμε τον Χουανφράν, ε, οι άλλοι περπατάγανε, είδα την ευκαιρία και την άρπαξα από τα μαλλιά, πήγα και κέρδισα ένα ολόκληρο πέναλντυ, το οποίο το έβαλα κιόλας, ναι ναι, κλαψ - λυγμ, μετά έκανα και τον μπρατσώνη για να παίξουν εξώφυλλο τους κοιλιακούς μου οι εφημερίδες"!

• Like 4

Τι ελεγα περυσι/προπερσι κλπ σε αυτο το τοπικ και μου την πεφταν ολοι οι της Ρεαλ;

Ελεγα το αυτονοητο. Διωχτε τον μεταφραστη ΑΜΕΣΑ να δειτε ασπρη μερα. Σταματηστε να τον υποστηριζετε για καθε καραγκιοζιλικι του. Οσο καθεται κανει ζημια στην ομαδα. Αυτη η θεση μου ηταν αφορμη να τσακωνονται αρκετοι φιλοι της Ρεαλ μαζι μου, τυφλωμενοι πιθανως απο την πλυση εγκεφαλου που εχουμε φαει ολοι απο τα μιντια για αυτην την "προπονηταρα" που αλλη ομοια δεν υπαρχει. Ισως επειδη αυτη η tv-περσονα/celebrity ξερει να διαφημιζει τον εαυτο της καλυτερα αποτι ξερει να διαχειριζεται μεγαλους συλλογους.

Δεν περιμενα να δικαιωθω στην αποψη μου αυτη τοσο γρηγορα και με τοσο αποστομωτικο τροπο (απευθειας Τσου Λου), αλλα καποια πραγματα ηταν προφανη. Και εδω και 3 χρονια ηταν ξεκαθαρο ποιος εκανε ζημια σε αυτον τον συλλογο που ειχε τα παντα, εκτος απο προπονητη που να ξερει να διαχειριστει το μπατζετ, το ροστερ και τις καταστασεις.

Συγχαρητηρια για την επιτυχια, αξια η κατακτηση, μεγαλος Ανσελοτι που παρελαβε καμενη γη, εφαγε κραξιμο για τα κακα αποτελεσματα στην αρχη της σεζον, αλλα με υπομονη και δουλεια εφτασε με την πρωτη του σεζον ως την κορυφη.

ενα ματς ειναι και διαχειριση δυναμεων. αν μια ομαδα δε κρατησει δυναμεις για το τελος του ματς δε της φταιει η αλλη (εκτος τον τραυματισμο του χουανφραν που ενταξει δεν ηταν και ειθελημενος που ομως επιβαρυνε την υπολοιπη ομαδα)

πολλα τα παραδειγματα στο ποδοσφαιρο. ενα κλασσικο παραδειγμα το ολυμπιακος μεταλλιστ στο καραισκακη οταν μετα το 75 ο ολυμπιακος κλαταρε κυριολεκτικα δεν ειχε ανασα ουτε για να σβησει σπιρτο ενω ηταν καλυτερος σε ολο το παιχνιδι.

Εγω ειμαι βεβαια με τη ρεαλ γιατι ειναι ο ομαδα μου. Αλλος μπορει να εχει αλλη αποψη, θεωρω οτι ειμασταν τυχεροι που ισοφαρησαμε στις καθυστερησεις. θα μπορουσαμε να το εχουμε κανει πιο νωρις αλλα η ατλετικο ετρεξε πολύ και εκλεισε καθε διαδρομο για καθαρες ευκαιριες. ισως ετρεξε λιγο περισσοτερο απο οσο τελικα μπορουσε, σαν τους λαγους στα τουρνουα στιβου που τελικα δε μπορουν να τερματισουν. Οταν το ματς πλεον πηγε στη παραταση και η διαχειριση που εκανες ηταν για 85 λεπτα εκει χανεις το παιχνιδι.

Εχω δει πολλα ματς να πηγαινουν στη παραταση, 100αδες, αλλα το σημερινο χάλι της ατλετικο δε το θυμαμαι. κυριολεκτικα δε μπορουσαν να περπατησουν. Και η ρεαλ σερνοταν εκτος τους φρεσκους που μπηκαν αλλαγη αλλα σε φυσιολογικο βαθμο οσο βλεπουμε και αλλες ομαδες που παιζουν 120 λεπτα. αλλα η ατλετικο νομιζω το τερματισε.

• Like 3

Αγαλμα στον Ραμος τωρα. Μεγαλη ψυχη, δικο του το κυπελο, το χαρηκα ειδικα γι αυτον μιας και ειναι πολυ παρεξηγημενος λογω του παθους που βγαζει.

@Midi: Ο μεταφραστης ειχε απολυτο δικιο ομως με τον Κασιγιας ο οποιος εκανε την ομαδα μπουρδελο περυσι και το συνεχισε εως και σημερα. και κοντεψε να χασει το τσουλου εξαιτιας του απο μια ομαδα με μηδεν ευκαιριες. Ο Αντσελοτι με τις μαλακιες που κανει αλα Ζαρντιμ κοντεψε να χασει τ αυγα και τα πασχαλια. Ενα ευχαριστω να πει και αυτος στον Ραμος.

Καθε φορα που πηγαινε η μπαλα πισω κρυος ιδρωτας τους λουζει ολους για το τι μαλακια θα κανει. Ηταν μεγαλος τερματοφυλακας αλλα παει μας τελειωσε. Αποσυρση αμεσα.

Οι αλλαγες απεδωσαν. Μεγαλο παιχνιδι και απο Μοντριτς στο κεντρο οπως και Ντι Μαρια.

• Like 1

Μπράβο Μπράβο Μπράβο Μπράβο

Μπράβο Μπράβο Μπράβο Μπράβο

Μπράβο Μπράβο!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας!!!!! Επιτέλους η Βασίλισσα ξανά στον θρόνο της! Άξια!!!

1000 μπράβο στην Ατλέτικο για την πορεία που έκανε φέτος... Γιατί αυτό που έκαναν θέλει μεγάλα cojones, σαν αυτά που απέδειξαν ότι έχουν σήμερα οι παίκτες μας!!!

HALA MADRID!!!!!

Συγχαρητήρια στην ομάδα, αξια πρωταθλήτρια επιτέλους!

Δεν ξεκίνησε καλά το ματς, η Ατλέτικο μας έδωσε το δικαίωμα να έχουμε κατοχή, και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε έλεγχο. Δε βγήκε ο Κεντίρα καθόλου, φάνηκε τρομερά η απουσία του Αλόνσο.

Κοεντράο και Καρβαχαλ δε μπορούσαν να βοηθήσουν μπροστά.

Και εκανε ο Κασίγιας ένα απίστευτο δώρο. Μετά μη ξεχνάμε το άγχος του φαβορί, οι άλλοι έπαιζαν με πολυ λιγότερη πίεση και άγχος.

Άλλαξαν όμως μετά τα πράγματα. Ίσκο και Μαρσέλο έδωσαν άλλον αέρα. Κυκλοφορία πολυ καλή, σε κάποιες φάσεις τρομερή. Η Ατλέτικο ξέρει να πιέζει ασφυκτικά, αλλά έχει και το αντίτιμό της αυτή η πίεση. Απο το 70 φάνηκε οτι άρχισε να κλείνεται, και μετά το 80 δεν έπαιζα μπάλα.

Πήρε πάρα πολλές κίτρινες, έκοψε πάρα πολλές φάσεις έτσι, τυχερή που δεν πήρε και κόκκινη.

Επίσης αν ήταν πιο προσεκτικός ο Bale θα βλέπαμε άλλο ματς αλλά έστω, είχε και αυτός τρομερό άγχος, φάνηκε. Παιδιά δεν είναι απλό να κοστίζεις 100 εκατομ. Ο Ρονάλντο είχε πάντα 3 παίχτες πάνω του, έλεος. Γι αυτό ψόφησαν οι της Ατλέτικο, δείτε σφαιρικά το θεμα.

Έκανε λοιπόν τις φάσεις, δεν της κάθισε καμία κόντρα σε τοσες πολλές φάσεις, τόσες σέντρες μπήκε το γκολ απο έναν παίχτη που έχει ένα απο τα καλύτερα κεφάλια αυτή τη στιγμή.

Θα ήταν τυχερή η Ατλέτικο αν κατάφερνε και ξέφευγε έτσι. Της δόθηκε ενα γκολ δώρο, έκανε απίστευτη άμυνα, αλλά κουράστηκε. Απο το 80 δεν είχαν δυνάμεις να βγουν απο τη περιοχή τους.

Μετά στην παράταση έκανε μπαμ ποιος θα κέρδιζε.

MVP Ράμος, τραγικός Κασίγιας που πήγε να κάνει δεύτερο ακόμα πιο τραγικό λάθος.

ΜΠράβο στην ομάδα, εκπληκτική πορεία, τρομερή συγκομιδή γκολ, μπράβο στον Ρονάλντο για το απίστευτο ρεκορ, ο οποίος στο τέλος είχε δυνάμεις να γυρίσει πίσω απο τον Μαρσέλο ε, μιλάμε για απίστευτο πράγμα αυτό.

• Like 4

Αν και φιλος της μπάτσα, δικαια το πήρε η Ρεάλ. Άξια συγχαρητηρίων η Ατλέτικο , έκανε το ομάδικο παιχνιδι που μας έδειξε όλη τη σεζόν.Αλλά από το 93 και μετά κλαταρε.Ευκαιριες δεν έκανε. Το περίεργο ειναι ότι οι τρεις 'παικταράδες' Ρονάλντο, μπειλ, μπενζεμα ανύπαρκτοι.Και ομως αυτό δεν κόστισε.Ντι μαρια και μοντριτζ γιά άλλη μια φορα θεϊκοι. Αλλά βλέπεις δεν έχουν τη φάτσα ,την γκομένα και τους κοιλιακούς του Ρονάλντο.

Το μονο γκρίζο σημειο, αν έπρεπε να παιχτούν 5 λεπτά καθυστέρηση.

Ας ελπισουμε πάντως ότι ανέτειλε άλλη μια ομάδα στον αφρό του ποδοσφαίρου, η Ατλέτικο

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...