flik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Μπενζεμά μου φαίνεται και εμένα μεγαλύτερο ταλέντο. Ο Higuain παίζει τόσα χρόνια, και ακόμα εκεί που η ομάδα τον χρειάζεται δεν αποδίδει. Αν είναι να νικάμε ήδη και μετά να βάζει γκολ οκ. Ενώ ο Μπενζεμά μπορεί να κρατήσει τη μπάλα, να δημιουργήσει και παιχνίδι, να δώσει assist. Έχει πάθος, θέλει απεγνωσμένα να δείξει το ταλέντο του.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μην ξεχνάτε οτι ο Μπενζεμά παίζει βασικός απο τα 18 του. Ο Ιγκουαίν μόλις πέρσυ αναδείχθηκε.
flik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, αλλά πάει και βάζει μερικά κολοφαρδίστικα με την Αργεντινή στο Μουντιάλ και κάνει χατ τρικ, και νομίζει πως είναι μεγάλος σκόρερ. Ενώ δεν είναι καθόλου σκόρερ. Δε θα του συγχωρήσω ποτέ μερικά γκολ που έχει χάσει.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μεγάλο σκόρερ δεν τον λες. Ειδικότερα μετά απο αυτό που έχασε με την Λυόν. Μου θύμησε κάτι απο Γιαννάκη Οκκά...
Cygnus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Χαλαρώστε. Τις 2 προηγούμενες χρονιές με τη Real έχει βάλει 53 γκολ και μου λέτε δεν είναι μεγάλος σκόρερ. Απλά μερικές φορές λόγω ψυχολογίας χάνει γκολ. Κανείς δεν είναι 100% συνεπής σκόρερ.
flik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, κανείς δεν είναι συνεπής σκόρερ. Αλλά ένας παίχτης, που παίζει καθαρά μπροστά και πουθενά αλλού, και έχει τέτοιο κέντρο πίσω του, δεν είναι παράλογο να βάζει τόσα γκολ. Για να το θέσω αλλιώς, για μένα μεγάλος σκόρερ είναι αυτός που το 90% των ευκαιριών που του δίνονται το κάνει γκολ. Και αν δεν του δίνονται ευκαρίες φταίει και η υπόλοιπη ομάδα, και αυτός φυσικά. Αλλά ο Ιγκουαίν, μισά χάνει, μισά βάζει. Είναι καλός, αλλά όχι τόσο. Ενώ ο Μπενζεμά, τουλάχιστον αν δεν πάει καλά η ομάδα, θα κάνει και μια κίνηση, κανέναν ελιγμό, καμιά πάσα θα φτιάξει παιχνίδι.
Cygnus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αν εννοείς ότι τον Higuain τον αναδεικνύει η ομάδα πίσω του και μόνο διαφωνώ. Γιατί την προσωπική ενέργεια την έχει. Μην ξεχνάς ότι μερικές φορές τον βλέπεις εξτρέμ. Σου είπα τι με ενοχλεί εμένα συν το ότι έιναι παίχτης ψυχολογίας. Αν χάσει 1-2 "πέφτει". Όπως προχθές με Mallorca. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Andreas2 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μην ξεχνάτε οτι ο Μπενζεμά παίζει βασικός απο τα 18 του. Ο Ιγκουαίν μόλις πέρσυ αναδείχθηκε. θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο από τον καιρό που έπαιζε ρίβερ αν και πρόπερσι έγινε μεγάλος.τωρά είναι από τους καλύτερους επιθετικούς.
margaritagr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 ο Καρβαλιο μας λυτρωσε σημερα απ οτι διαβασα
flik Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ καλά τα πήγαμε στην άμυνα και απόψε νομίζω. Παρα πολύ εμφάνιση του Οζίλ. Μερικές καλές κινήσεις του Ρονάλντο, αλλά δεν του βγήκε κανένα σουτ, μερικά δε ήταν τελείως χάλια. Απλά δεν τον ήθελε. Μπενζεμά μέτρια, Κεντίρα και Αλόνσο αρκετά καλά. Ο πρώτος μάλλον καλύτερα τα πήγε. Ο Higuain και πάλι έχασε 3-4 ευκαρίες κλασικές. Ειδικά οι 2 ήταν απο απίστευτα ευνοική θέση. Ελπίζω να αρχίσει να βάζει, γιατί όταν δεν βάζει ο φορ και βάζει ο carvalho, τι να πεις. Ο Μπενζεμά δεν τα πηγαίνει καλά στα πλάγια.
Cygnus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Πάνω κάτω όπως τα λέει ο flik είναι. Αφού δεν τα έβαζαν οι άλλοι είπε να καθαρίσει ο Carvalho. Κατά τα άλλα η ομάδα είναι ασύνδετη ακόμα. Ο Ozil ξεχώρισε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.
flik Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Σε σχέση με πέρυσι, που και τότε φυσικά ήταν ασύνδετη ομάδα, φέτος φαίνεται πιο σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αλλά πέρυσι έβγαιναν μερικές φάσεις στην επίθεση πολύ γρήγορες και έμπαιναν τα γκολ. Είχαμε σκορ με μεγάλη διαφορά τερμάτων, αλλά μέτρια απόδοση. Τώρα φαίνεται οτι με λίγη βελτίωση απο το κέντρο και μετά, κυρίως όσο αφορά τις κινήσεις των παιχτών χωρίς τη μπάλα, θα πιάσουμε καλές αποδόσεις.
Cygnus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Khedira, Xabi, Pedro Leon, Ronaldo, Ozil, Higuain η πιθανή 11άδα σήμερα. Σημειώνω ότι ο Ajax παίζει χωρίς Suarez.
margaritagr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Τι ωρα ειναι το ματς; Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα