alexis333 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Παντως γενικα μη περιμενετε να σαρωνει απο τις πρωτες μερες η Ρεαλ .. Ειναι νεα ομαδα με το Μουριο και θελει δουλεια ... Αλλαζουν πολλα πραγματα και αυτο θα παρει χρονο πιστευω ... Σε αντιθεση βεβαια με τη Μπαρτσα που ειναι ετοιμη ομαδα απο περυσι με λιγες και καλες προσθηκες ... ---------- Προσθήκη στις 23:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:30 ---------- Δεν τον θελει με τπτ το Ιγκουαιν σημερα ...
flik Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Εγώ ποτέ δεν τον χώνεψα τον Ιγκουαίν και συνεχίζει να μου επιβεβαιώνει την ιδέα που έχω για αυτόν τον παίχτη. Βάζει γκολ συνήθως όταν ήδη νικάμε. Λίγα ματς καθορίστηκαν απο τα γκολ που έχει βάλει. Νομίζω καλύτερα θα ήταν να κράταγε Di Maria και να έβαζε Benzema<->Higuain. Γιατί και ο Μπενζεμά σε πλάγια θέση δεν φαίνεται οτι μπορεί να παίξει καθόλου
Tilemaxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Όντως ο Ιγκουαίν σε κρίσιμες στιγμές τα χάνει. Πάντως δεν νομίζω οτι το αποψινό σας πρόβλημα είναι τόσο ο Ιγκουαίν, όσο η στατικότητα στην ανάπτυξη των επιθέσεων σας.
flik Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αυτό θα διορθωθεί σίγουρα. Έχεις δίκιο πάντως. Πολλές φορές η μπάλα πήγαινε πίσω αντί μπροστά. Ο Κανάλες θέλει ακόμα αρκετά παιχνίδια για να αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία για να παίρνει τις σωστές αποφάσεις για τις πάσες του, αλλά φάνηκε οτι είναι πολύ ταλαντούχος. Όπως και ο Οζίλ και ο Κεντίρα. Λίγο καλύτερα περίμενα να παίξει ο Di Maria. Πάντως είναι πολύ πολύ νέα η ομάδα. Και αφού στην άμυνα δεν είχαμε προβλήματα τότε ελπίζω σε πολλές καλές στιγμές. Και ήταν απο τα δύσκολα παιχνίδια, απο τις πιο δυνατές έδρες στην Πριμέρα.
johnyboy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 το θέμα είναι αν θα έχουν την υπομονή οι φίλαθλοι και να μην αρχίσουν τα μαντίλια.
flik Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Λόγω Μουρίνιο νομίζω θα κάνουν λίγο περισσότερο υπομονή. Όπως και εγώ.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Πάντως για να ζητούσε επιθετικό κλάσης ο Μουρίνιο, φαίνεται πως κάτι ήξερε.
Cygnus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ο Ζοζέ ζήτησε 2 πράγματα από τη διοίκηση: επιθετικό και Maicon. Αν δεν κάνω λάθος, σήμερα και αύριο έμειναν. Χλωμό να γίνει κάτι.
flik Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Λασανά Ντιαρά και Μπενζεμά τραυματίστηκαν. Ο πρώτος θα λείψει 3 εβδομάδες μαζί με τον Κ. Ρονάλντο, και ο δεύτερος τραυματίστηκε στην προπόνηση με την Εθνική Γαλλίας.
Cygnus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ρίχνει στη μάχη τον «νέο Ραούλ» ο Μουρίνιο! Παραβλέποντας τους χαρακτηρισμούς "νέος Ραούλ" κλπ πριν το δούμε το παιδί, είναι σημαντικό ότι ο Jose δείχνει προσοχή, τουλάχιστον πολύ περισσότερη από τους προκατόχους του, στις ακαδημίες της ομάδας. Έτσι μετά τον αμυντικό Mateos, ο Morata θα συμπεριληφθεί στην πρώτη ομάδα. Για να δούμε..
margaritagr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Λετε να ερθει κανας Ρουνει;; Λενε οτι δε θα παρει οσα θελει στη Μαντσεστερ Sent from my iPhone using Insomnia.app
Andreas2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ρίχνει στη μάχη τον «νέο Ραούλ» ο Μουρίνιο!Παραβλέποντας τους χαρακτηρισμούς "νέος Ραούλ" κλπ πριν το δούμε το παιδί, είναι σημαντικό ότι ο Jose δείχνει προσοχή, τουλάχιστον πολύ περισσότερη από τους προκατόχους του, στις ακαδημίες της ομάδας. Έτσι μετά τον αμυντικό Mateos, ο Morata θα συμπεριληφθεί στην πρώτη ομάδα. Για να δούμε.. θυμάμαι τον παλιό ''νέο Ραούλ'', τον Χαβιέρ Πορτίγιο.Ο Κανάλες πως τα πάει;;; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2010 από Andreas2
Cygnus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Για αυτό ακριβώς το είπα και εγώ Ανδρέα. Canales νωρίς είναι ακόμα, ένα επίσημο ματς έχουμε. Προσωπικά μου αρέσει. Φέρνει κάτι σε Guti. Για Rooney δεν νομίζω ότι υπάρχει το παραμικρό θέμα.
flik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντως νομίζω προς το παρόν καλύτερα να μπαίνει ο Οζίλ βασικός. Ο Κανάλες έκανε αρκετές λάθος επιλογές. Παρόλα αυτά, έχει πάσα Γκούτι, αλλά θα γίνει καλύτερος απο ότι φαίνεται. Έβαλαν γκολ σήμερα Μπενζεμά και Ιγκουαίν με τις εθνικές τους. Αλήθεια εσύ Cygnus ποιον απο τους δύο προτιμάς;
Cygnus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μεταξύ Benzema-Higuain ή μεταξύ Ozil-Canales; Μάλλον το πρώτο εννοείς οπότε θα σου πω ότι στον Higuain δε μου αρέσει ότι ακόμα χάνεται στα μεγάλα ματς. Αυτό πρέπει να το διορθώσει, κατά τα άλλα είναι έτοιμος παίχτης. Τον Benzema τον πιστεύω πολύ,αρκεί να στρωθεί στη δουλειά. Μπορεί να γίνει ασταμάτητος αν θέλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα