Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δεν κολλάει είναι σχετικό. Εγώ πάντως δεν έχω παράπονο. Έχω και ένα HD αλλά κολλάει γάματα σε μένα για όποιον θέλει.

• Like 1
  • Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Πέπε έκανε της ζωής του.
Καλά γνεικά οι περισσότεροι σήμερα ήταν εκπληκτικοί. Δηλαδή ο Κοεντράο για το επίπεδο του μιλάμε έβγαλε μάτια.

Μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ η ομάδα. μεστό παιχνίδι, απίστευτη συνοχή, ρυθμός ότι θέλαμε, ταχύτητα, ωριμότητα, μαχητικότητα.

Επιτέλους μια χρονιά στο Champions league που παίζουμε μπάλα.

Δημοσ.

Oποιος εχει κανα link που δεν κολλαει ας στειλει ενα πμ.

Τι λινκ ρε??? Το έδειχνε η ΔΤ και σε HD!!!!!Τεσπα... Πολύ ωραία εμφάνιση κάναμε σήμερα! Ειδικά η άμυνα και κυρίως ο Πεπε ο οποίος έκανε τρομερο παιχνίδι! Πάμε να νικήσουμε και στην ρεβάνς για να ολοκληρωθεί η εκδίκηση...
Δημοσ.

Μπροσα βγαζετε πολυ ενεργεια.

Ειστε φαβορι για μενα φετος.

Αν δεν ειχατε προβληματα στο κεντρο γιατι μου φαινεται λιγο soft θα σας εδινα πολλες πιθανοτιτες για τον τιτλο ..

Παντως μου θυμιζετε την περσυνι Μπαγιερν αλλα με διαφορετικο κεντρο.

Παιζετε 4-3-3 χωρις ομως αμυντικο χαφ καθαρο που να εχει το ρολο του κοφτη.

Η απλα επειδη παιζει ο Αλονσο εκει δε μου κανει εμενα γι αυτο το ρολο.

Δημοσ.

Ο Alonso (και) σήμερα ήταν τραγικός! Ειδικά από την αρχή του 2ου ημιχρόνου ήταν εμφανής η απουσία του στο κέντρο και η Dortmund μας πίεζε. Και ο Carlo βάζει Illaramendi στη θέση του Isco..

Pepe, Coentrao, Carvajal, Modric, Benzema πολύ καλοί. Casillas βασικός πλέον.

Δημοσ.

Τι λινκ ρε??? Το έδειχνε η ΔΤ και σε HD!!!!!Τεσπα... Πολύ ωραία εμφάνιση κάναμε σήμερα! Ειδικά η άμυνα και κυρίως ο Πεπε ο οποίος έκανε τρομερο παιχνίδι! Πάμε να νικήσουμε και στην ρεβάνς για να ολοκληρωθεί η εκδίκηση...

Δεν πιανει ΔΤ εδω που ειμαι καρντια μου!

• Like 2
Δημοσ.

Διάβασα από ένα group της Ρεάλ αυτό.

" Χωρίς Κριστιάνο Ντι Μαρία αύριο "

Ισχύει ?

Ο Ροναλντο εχει μικροενοχλησεις στο γονατο εδω και εβδομαδες που μεγαλωσαν μετα τον αγωνα με την Ντορτμουντ, οποτε ναι δεν θα παιξει. Παντως λενε οτι δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο.

Δημοσ.

http://www.sport24.gr/football/omades/RealMadritis/moyrinio_se_paiktes_ths_real_eiste_poyt_as_gioi.2727650.html

Μουρίνιο σε παίκτες της Ρεάλ: "Είστε πουτ..ας γιοι"!

Η εφημερίδα "Times" δημοσίευσε αποσπάσματα από το νέο βιβλίο για τον Ζοζέ Μουρίνιο και αποκαλύπτει ένα τρομερό επεισόδιο στα αποδυτήρια του "Μπερναμπέου" μετά από ματς με Μπαρτσελόνα. Διαβάστε το story.

Γραμμένο από τον Ντιέγκο Τόρες, το βιβλίο με τίτλο "The Special One – The Dark Side of Jose Mourinho" προσπαθεί να εξηγήσει για ποιο λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός αντιμετώπισε δύσκολες στιγμές στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" πριν πάρει την απόφασή του να επιστρέψει στην Premier League και στην αγαπημένη του Τσέλσι.

Σε ένα μάλιστα απόσπασμα του βιβλίου το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας από τους "Times" του Λονδίνου, μαθαίνουμε τι έγινε όταν ο Ζοζέ Μουρίνιο πείστηκε πως υπήρχε κάποιος "προδότης" μέσα στην ομάδα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στα αποδυτήρια του "Μπερναμπέου" μετά από ισοπαλία σε αγώνα πρωταθλήματος με τη Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο για Μουρίνιο:

Στις 5 το απόγευμα της 16ης Απριλίου 2011, λίγο πριν το εντός έδρας ματς πρωταθλήματος της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα, η εφημερίδα Marca ανέφερε στην διαδικτυακή της έκδοση ότι ο Ρεάλ θα έπαιζε με τον Πέπε στο κέντρο, δίπλα στους Κεντίρα και Αλόνσο. Η ενδεκάδα ήταν πρωτοφανής: Κασίγιας, Ράμος, Αλμπιόλ, Καρβάλιο, Μαρσέλο, Πέπε, Κεντίρα, Αλόνσο, Ντι Μαριά, Ρονάλντο και Μπενζεμά.

Το 1-1 δεν βοήθησε τις ελπίδες της ομάδας για τον τίτλο αλλά το κοινό επευφήμησε την ομάδα με δεδομένη την ανακούφιση. Στις τελευταίες επισκέψεις της Μπάρσα εκεί το σκορ είχε γράψει 0-2 και 2-6 και έτσι ήταν λογικό να υπάρχει ικανοποίηση στο κοινό. Όχι όμως στον Μουρίνιο.

Περίμενε την ομάδα στα αποδυτήρια πριν εξαπολύσει μία σειρά από κατηγορίες και ύβρεις, μέχρι που άρχισε να φωνάζει δυνατά: "Είστε προδότες. Σας ζήτησα να μη μιλήσετε με κανέναν για την ενδεκάδα αλλά με προδώσατε. Αυτό δείχνει ότι δεν είστε στο πλευρό μου. Είστε πουτ..ας γιοι.

Ο μοναδικός φίλος που έχω σε αυτά τα αποδυτήρια είναι ο Γκρανέρο... και δεν είμαι καν σίγουρος ότι μπορώ να συνεχίσω να τον εμπιστεύομαι. Με αφήσατε μόνο μου.

Είστε η πιο δόλια ομάδα που είχα ποτέ στη ζωή μου. Τίποτα περισσότερο από πουτ..ας γιοι". Ο Κασίγιας δεν περίμενε να τελειώσει το ξέσπασμα. Κάνοντας σαν να μη συνέβη τίποτα, γύρισε την πλάτη του και πήγε στο ντους: δεν ήταν μάλιστα ο μοναδικός.

Ο Μουρίνιο είχε όμως τόση ένταση που άρπαξε ένα κουτάκι Red Bull και το πέταξε στον τοίχο... Στη συνέχεια γονάτισε στο έδαφος συνεχίζοντας τις βρισιές και όταν σηκώθηκε σκούπισε τα δάκρυα από το πρόσωπό του και ανακαίνωσε πως θα μιλούσε με τον πρόεδρο Πέρεθ και τον διευθυντή Σάντσες για να βρεθεί ποιός ήταν ο σπιούνος.

Υποσχέθηκε αντίποινα ενώ έκανε και μία σύγκριση των πολεμικών τεχνών και του ποδοσφαίρου: "Εάν είμαι στο Βιετνάμ και σε δω να γελάς προς έναν συμπαίκτη σου, θα άρπαζα ένα όπλο και θα σε σκότωνα με τα ίδια μου τα χέρια.

Τώρα είστε εσείς που θα πρέπει να βρείτε αυτόν που έδωσε την ενδεκάδα στον Τύπο".

Δικαιωση του CROM21!!!! :-D

Δημοσ.

http://www.sport24.gr/football/omades/RealMadritis/moyrinio_se_paiktes_ths_real_eiste_poyt_as_gioi.2727650.html

Μουρίνιο σε παίκτες της Ρεάλ: "Είστε πουτ..ας γιοι"!

Η εφημερίδα "Times" δημοσίευσε αποσπάσματα από το νέο βιβλίο για τον Ζοζέ Μουρίνιο και αποκαλύπτει ένα τρομερό επεισόδιο στα αποδυτήρια του "Μπερναμπέου" μετά από ματς με Μπαρτσελόνα. Διαβάστε το story.

Γραμμένο από τον Ντιέγκο Τόρες, το βιβλίο με τίτλο "The Special One – The Dark Side of Jose Mourinho" προσπαθεί να εξηγήσει για ποιο λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός αντιμετώπισε δύσκολες στιγμές στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" πριν πάρει την απόφασή του να επιστρέψει στην Premier League και στην αγαπημένη του Τσέλσι.

Σε ένα μάλιστα απόσπασμα του βιβλίου το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας από τους "Times" του Λονδίνου, μαθαίνουμε τι έγινε όταν ο Ζοζέ Μουρίνιο πείστηκε πως υπήρχε κάποιος "προδότης" μέσα στην ομάδα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στα αποδυτήρια του "Μπερναμπέου" μετά από ισοπαλία σε αγώνα πρωταθλήματος με τη Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο για Μουρίνιο:

Στις 5 το απόγευμα της 16ης Απριλίου 2011, λίγο πριν το εντός έδρας ματς πρωταθλήματος της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα, η εφημερίδα Marca ανέφερε στην διαδικτυακή της έκδοση ότι ο Ρεάλ θα έπαιζε με τον Πέπε στο κέντρο, δίπλα στους Κεντίρα και Αλόνσο. Η ενδεκάδα ήταν πρωτοφανής: Κασίγιας, Ράμος, Αλμπιόλ, Καρβάλιο, Μαρσέλο, Πέπε, Κεντίρα, Αλόνσο, Ντι Μαριά, Ρονάλντο και Μπενζεμά.

Το 1-1 δεν βοήθησε τις ελπίδες της ομάδας για τον τίτλο αλλά το κοινό επευφήμησε την ομάδα με δεδομένη την ανακούφιση. Στις τελευταίες επισκέψεις της Μπάρσα εκεί το σκορ είχε γράψει 0-2 και 2-6 και έτσι ήταν λογικό να υπάρχει ικανοποίηση στο κοινό. Όχι όμως στον Μουρίνιο.

Περίμενε την ομάδα στα αποδυτήρια πριν εξαπολύσει μία σειρά από κατηγορίες και ύβρεις, μέχρι που άρχισε να φωνάζει δυνατά: "Είστε προδότες. Σας ζήτησα να μη μιλήσετε με κανέναν για την ενδεκάδα αλλά με προδώσατε. Αυτό δείχνει ότι δεν είστε στο πλευρό μου. Είστε πουτ..ας γιοι.

Ο μοναδικός φίλος που έχω σε αυτά τα αποδυτήρια είναι ο Γκρανέρο... και δεν είμαι καν σίγουρος ότι μπορώ να συνεχίσω να τον εμπιστεύομαι. Με αφήσατε μόνο μου.

Είστε η πιο δόλια ομάδα που είχα ποτέ στη ζωή μου. Τίποτα περισσότερο από πουτ..ας γιοι". Ο Κασίγιας δεν περίμενε να τελειώσει το ξέσπασμα. Κάνοντας σαν να μη συνέβη τίποτα, γύρισε την πλάτη του και πήγε στο ντους: δεν ήταν μάλιστα ο μοναδικός.

Ο Μουρίνιο είχε όμως τόση ένταση που άρπαξε ένα κουτάκι Red Bull και το πέταξε στον τοίχο... Στη συνέχεια γονάτισε στο έδαφος συνεχίζοντας τις βρισιές και όταν σηκώθηκε σκούπισε τα δάκρυα από το πρόσωπό του και ανακαίνωσε πως θα μιλούσε με τον πρόεδρο Πέρεθ και τον διευθυντή Σάντσες για να βρεθεί ποιός ήταν ο σπιούνος.

Υποσχέθηκε αντίποινα ενώ έκανε και μία σύγκριση των πολεμικών τεχνών και του ποδοσφαίρου: "Εάν είμαι στο Βιετνάμ και σε δω να γελάς προς έναν συμπαίκτη σου, θα άρπαζα ένα όπλο και θα σε σκότωνα με τα ίδια μου τα χέρια.

Τώρα είστε εσείς που θα πρέπει να βρείτε αυτόν που έδωσε την ενδεκάδα στον Τύπο".

Δικαιωση του CROM21!!!! :-D

Το 1 πρωταθλημα που πηρε,το πηρε αυτος με τον Γκρανερο ενω τις φορες που επεσε η φαπα συννεφο εφταιγε ο Κασιγιας...χαχα

Δημοσ.

http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/realmadrid/agwnia-sthn-real-gia-ronalnto-video.2728791.html

Αγωνία στην Ρεάλ για Ρονάλντο (photo+video)
Αμφίβολος για τον επαναληπτικό της Τρίτης (8/4, 21:45) με την Ντόρτμουντ είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς αποχώρησε κουτσαίνοντας από την προπόνηση της Δευτέρας, λίγα λεπτά μετά τη συνέντευξη Τύπου του Κάρλο Αντσελότι, στην οποία τόνισε ότι "δεν θα αγωνιστεί αν δεν είναι 100% έτοιμος".

Ο CR7 δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά ταξίδεψε στην Γερμανία, αφού προηγουμένως ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης το Σαββατοκύριακο στην Μαδρίτη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο σούπερ σταρ των "μερένγκες" έπαιξε με πόνους στις ήττες με Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, εντούτοις ο Κάρλο Αντσελότι αρνήθηκε το γεγονός λέγοντας μεταξύ άλλων: "Σε όσα ματς αγωνίστηκε, ήταν καλά. Δεν έχουμε πάρει ποτέ ρίσκα γι' αυτόν ή για οποιονδήποτε άλλον παίκτη".

"Ο Κριστιάνο κι εγώ συμφωνούμε. Όταν είναι καλά πρέπει να παίζει οπωσδήποτε και όταν δεν είναι θα προστατεύεται. Είναι καλός επαγγελματίας, ξέρει το σώμα του πολύ καλά. Όταν δεν αισθάνεται υγιής, το λέει χωρίς κανένα πρόβλημα, όπως έγινε και στο ματς με την Σοσιεδάδ που δεν έπαιξε".

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει ένα χτύπημα στο γόνατο, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στον επαναληπτικό του "Βεστφάλεν".

Συμφωνα βεβαια με τις πληροφοριες του ιδιου του ιατρικου τιμ της Ρεαλ Μ.(το ειχαν βαλει στο Twitter πριν μερικες μερες και μετα το απεσυραν), ο Ροναλντο επαιζε με ελαχιστες μικροενοχλησεις στα 2 προηγουμενα παιχνιδια που ομως δεν θεωρουνταν τραυματισμοι και δεν ηταν τιποτα ανησυχητικο.

Επισης συμφωνα με αυτα που ξερουμε απο τους προηγουμενους 2 προπονητες του, ο Ροναλντο θελει να παιζει συνεχως ακομα και τραυματιας να ειναι.

Βεβαια ο τραυματισμος του δνε μοιαζει να ειναι τιποτα ανησυχητικο και σοβαρο οποτε δεν υπαρχει και μεγαλο θεμα. Και φυσικα αγωνια για τον Ρεαλ για Ροναλντο ειναι κλασικος ηλιθιος τιτλος των ΜΜΕ, αφου η Ρεαλ Μ. εχει περασει ηδη οποτε σιγα την ανησυχια αν λειπει ο Ροναλντο.

Δημοσ.

Ας ξεκουραστεί μια βδομάδα καθώς τόσο το σημερινό ματς - εκτός απροόπτου - όσο και το ματς του Σαββάτου δεν είναι φωτιά για να τον χρειάζεται απαραίτητα η ομάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...