flik Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Χωρίς πολλά πολλά. Βάσει απόδοσης ομάδων, εγώ θα έλεγα Χ το ματς. Όπως και να έχει, η Ρεάλ αν αξίζει πρωτάθλημα θα το πάρει. Αν δεν το πάρει δεν θα το αξίζει. Το ίδιο ισχύει και για την Μπαρτσελόνα. Καλό ματς κατα τα άλλα, μέχρι την κόκκινη φυσικά. Ο Πέπε πρέπει να βγει, στη θέση του ο Βαράν. Δεν παλεύεται ο κερατάς. Χάρηκα πολύ για τον Μπενζεμά. 2
linkin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Περισσοτερο εχασε η Ρεαλ σημερα παρα κερδισε η Μπαρτσελονα. Ανυπαρκτος Μπειλ (κυριως), ανυπαρκτος Ροναλντο (για αλλο ενα σημαντικο παιχνιδι) και ενας Μπενζεμα που εβαλε 2 και εχασε αλλα 2. Περισσοτερο με ανησυχει το οτι η Ρεαλ εχει τεραστιο προβλημα στο να παιζει ποδοσφαιρο σκοπιμοτητας και να διαχειριζεται σωστα τα ματς. Ειδωμεν.
Raikkonen86 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Βασικά το παίρνω πίσω για το πρωτάθλημα... Ακόμα δεν έχει τελείωσε τίποτα αλλά και όταν είσαι Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορείς ποτέ να πεις ότι έχει τελειώσει κάτι χωρίς να είναι 100% σίγουρο...
Cygnus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μεγάλη κουβέντα ο linkin. Η Real του Ancelotti δε μπορεί είναι ανίκανη να κάνει διαχείριση παιχνιδιού και αποτελέσματος. Κατά τα άλλα ένα ματς που πήγαινε τουλάχιστον για Χ καταφέραμε και το χάσαμε. Πολλά ευχαριστώ στον Sergio Ramos.
flik Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Γενικά αποτελέσματα παίρνουμε. Εγώ θεωρώ πως θα το πάρουμε το πρωτάθλημα αν νικήοσυμε την Σεβίλη. Ε αν είναι να πάει με σχεδόν τέλειο σερί η Ατλέτικο και το πάρει χαλάλι της πραγματικά. Η Μπαρτσελόνα όσο ο Ινιέστα παίζει έτσι, δύσκολα χάνει ματς.
Cygnus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Για να έχουμε ελπίδες για πρωτάθλημα δεν πρέπει να χάσουμε βαθμό στη Σεβίλλη. Με Ramos και Di Maria απόντες.
Rabican Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ο DiMaria τελικα ειναι λιρα εκατο νομιζω. αν δεν απατωμαι τον ειχατε για πουλημα και δε σας εκανε (ζηταγε πολλα; κατι τετοιο). ισχυει;
Cygnus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ήταν για πώληση μαζί με Ozil αλλά ενώ ο άλλος έδειχνε αδιάφορος στην προετοιμασία ο Di Maria δούλεψε πολύ και έπεισε για την παραμονή του.
Cygnus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ξεκάθαρα. Ειδικά για την ομάδα σου και ειδικά για φέτος ο Iniesta είναι το βαρόμετρο σε πολύ περισσότερο βαθμό από τον Messi. 2
margaritagr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ε κι ο μπουςκετς ελαμψε μια χαρα του το πατησε το κεφαλι του Πεπε. Συμφωνω παντως για τους αλλους δυο
flik Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ο Busquets δεν έχει φτάσει τα κατορθώματα του Πέπε, αλλά είναι ο πιο τραγικός στην Μπαρτσελόνα, και πρέπει και αυτός να συμμορφωθεί.
PostHelper Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ο Busquets δεν έχει φτάσει τα κατορθώματα του Πέπε, αλλά είναι ο πιο τραγικός στην Μπαρτσελόνα, και πρέπει και αυτός να συμμορφωθεί. Μια χαρα συμμορφωμενος παιζει σε ολους τους αλλους αγωνες. Εδω μαλλον βρηκε ευκαιρια να παρει ενα ελαχιστο ποσοστο απο το αιμα του πισω για ολα οσα εχει κανει ο Πεπε παλαιοτερα(και χθες). Μπραβο του που το τολμησε και χτυπησε τον Πεπε, αν και διαφωνω καθετα με τις ταπες στο κεφαλι. Στον ωμο επρεπε με δυναμη! Ξεκάθαρα. Ειδικά για την ομάδα σου και ειδικά για φέτος ο Iniesta είναι το βαρόμετρο σε πολύ περισσότερο βαθμό από τον Messi. Παλι χθες ομως τα 3 γκολ ειναι δημιουργια του Μεσι. Και δεν λεω αυτα που εβαλε. Λεω για το 1ο με την πολυ ομορφη ασιστ που βγαζει τετ-α-τετ τον Ινιεστα, το 2ο που ειναι καθαρα δικο του γκολ, και το 3ο που παλι βγαζει φανταστικη ασιστ στον Νευμαρ που πηρε το πεναλτυ. Ο Ινιεστα φυσικα ειναι φοβερα κινητικος αυτο τον καιρο και πολυ ορεξατος(πρεπει να δω βεβαια πρωτα το ματς για να δω τι εκανε χθες) και καλος, αλλά και παλι ο Μεσι ηταν που εκρινε τα γκολ και το αποτελεσμα(και δεν μιλαω για τις εκτελεσεις πεναλτυ επαναλαμβανω).
flik Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μια χαρα συμμορφωμενος παιζει σε ολους τους αλλους αγωνες. Εδω μαλλον βρηκε ευκαιρια να παρει ενα ελαχιστο ποσοστο απο το αιμα του πισω για ολα οσα εχει κανει ο Πεπε παλαιοτερα(και χθες). Μπραβο του που το τολμησε και χτυπησε τον Πεπε, αν και διαφωνω καθετα με τις ταπες στο κεφαλι. Στον ωμο επρεπε με δυναμη! Δε συμφωνώ με την άποψη αυτή. Ξέρω οτι γενικά δεν παίζει έτσι, αλλά δεν με νοιάζει. Ήταν τραγική η κίνηση αυτή. Εκδίκηση μεσα στα γήπεδα. Για τον Πέπε εντάξει κι εγώ τα έχω πει και τα λέω, και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι απο του χρόνου θα είναι πάγκο αντί του Varane. Παλι χθες ομως τα 3 γκολ ειναι δημιουργια του Μεσι. Και δεν λεω αυτα που εβαλε. Λεω για το 1ο με την πολυ ομορφη ασιστ που βγαζει τετ-α-τετ τον Ινιεστα, το 2ο που ειναι καθαρα δικο του γκολ, και το 3ο που παλι βγαζει φανταστικη ασιστ στον Νευμαρ που πηρε το πεναλτυ. Ο Ινιεστα φυσικα ειναι φοβερα κινητικος αυτο τον καιρο και πολυ ορεξατος(πρεπει να δω βεβαια πρωτα το ματς για να δω τι εκανε χθες) και καλος, αλλά και παλι ο Μεσι ηταν που εκρινε τα γκολ και το αποτελεσμα(και δεν μιλαω για τις εκτελεσεις πεναλτυ επαναλαμβανω). Νομίζω πως αν δεν ήταν ο Ινιέστα στο κέντρο, ο Μέσι δεν θα μπορούσε να κάνει αυτά που λες. Η μάχη ήταν στο κέντρο, αυτό είχα γράψει, και όντως η Μπαρτσελόνα δεν έχασε το κέντρο, και εκεί κρίθηκε το ματς. Φυσικά και οι δυο χρειάζονται, αλλά δεν έχουμε δει και να παίζει ο ένας καλά και να παίζει ο άλλος τέλεια. Δεν θυμάμαι εγώ δηλαδή κανεάν τέτοιον αγώνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα