Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει, σιγά μην παραδεχτεί ο Tilemaxx κάτι για τη Real. Μόνο η Barca μπορεί να το κατακτήσει. Δεν έχει υλικό λέει για κατάκτηση CL λες και μιλάμε για τη Bordeaux, τον Ajax ή τη τωρινή Liverpool.

Όσον αφορά το υλικό να υπενθυμίσω ότι οι μεταγραφές λήγουν σε 5 ημέρες. Από εκεί και πέρα μένει το δέσιμο και μόνο.

Φυσικά με τα παραπάνω δεν εννοώ ότι πάμε φουλ για CL αλλά δεν μπορώ τον εκμηδενισμό.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για πες λίγο που εκμηδένισα. Και μια άλλη ερώτηση, αφού λοιπόν δεν είμαι αντικειμενικός: Πες μου έναν παίκτη (εκτός του Κριστιάνο και του Καρβάλιο στην άμυνα) που θα μπορούσε να χωρέσει στην εντεκάδα της Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά η Barcelona δεν αποτελεί σημείο αναφοράς και σύγκρισης για τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Εξάλλου, πέρσι δεν κατέκτησε το CL.

Δημοσ.

Καταλαβαινόμαστε; Απάντησα στον Φλήκ που είπε οτι δεν φεύγει ο Μουρίνιο αν ΔΕΝ κατακτήσει ΤΛ, λέγοντας οτι είναι δύσκολο με τέτοιο υλικό, και χωρίς δεμένη ομάδα να καταφέρει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Συμφωνούμε μόνο στο ότι φέτος έιναι ιδιαίτερα δύσκολο, μιας και με την Inter, το κατέκτησε στη 2η χρόνια. Διαφωνούμε στην κρίση του υλικού και προσθέτω ότι το CL δεν το κερδίζει απαραίτητα η ομάδα με το καλύτερο υλικό.

Δημοσ.
Συμφωνούμε μόνο στο ότι φέτος έιναι ιδιαίτερα δύσκολο, μιας και με την Inter, το κατέκτησε στη 2η χρόνια. Διαφωνούμε στην κρίση του υλικού και προσθέτω ότι το CL δεν το κερδίζει απαραίτητα η ομάδα με το καλύτερο υλικό.

Αυτο ακριβως ....:-)

Δημοσ.

Εγώ είπα πως με τον πρώτο ή τον δεύτερο χρόνο θα το πάρει. Το υλικό που έχει η Ρεάλ κάνει για Τσ. Λίγκ. Η Μπαρτσελόνα έχει καλύτερο ρόστερ δυστυχώς. Αλλά ενισχύθηκε και η Ρεάλ με πολύ ταλέντο φέτος. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον, ελπίζω να αποδειχθεί και στα περαιτέρω ματς.

Θα κάτσει ο Μουρίνιο 1-2-3 χρόνια. Νομίζω πως έχει δυνατότητες μέσα σε τέτοιο διάστημα να πάρει με τη Ρεάλ Τσ. Λίγκ αφού σε 2 χρόνια πήρε με την Ίντερ.

Δημοσ.

Το πρόγραμμά μας για το CL:

15/09/2010 Real Madrid - Ajax

28/09/2010 Auxerre - Real Madrid

19/10/2010 Real Madrid- AC Milan

03/11/2010 AC Milan - Real Madrid

23/11/2010 Ajax - Real Madrid

08/12/2010 Real Madrid - Auxerre

Δημοσ.

Καλά αυτό έλειπε να συζητάμε για το αν θα περάσουμε.

Θα περάσουμε και με περισσότερους πόντους απο πέρυσι.

Δημοσ.
Για Μαδρίτη λέω..Ειδικά στο ματς με Auxerre πέφτει 2 μέρες πριν ματς με Valencia :-)

Ααα, για εντος μιλας ...

Με Μιλαν θα διαλεγα για μεσα ...

Πιο μεγαλο ματς ...:-D

Δημοσ.

O Higuain τι ακριβώς θέλει να του κάνουν για να βάλει γκολ σήμερα; Αν θελει να γίνει μεγάλος παίχτης πρέπει να πιάνει τις ευκαιρίες απο τα μαλλιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...