Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Flik μπορείς να μου εξήγησεις γιατί ο Ισκο έχει τόσο λίγο χρόνο συμμετοχής??! Με το ξεκίνημα που έκανε στην σεζόν εγώ περίμενα να ξεκινάει αρκετά παιχνίδια βασικός η τουλάχιστον να μπαίνει σίγουρα αλλαγή σε κάθε παιχνίδι... Έχουμε τόσα ταλέντα στην ομάδα τα οποία εκτός του Χεσε δεν παίρνουν πολυ χρόνο συμμετοχής( Καρβαχαλ,Ιγιαραμεντι,Ισκο,Καζεμιρο). Και δεν θέλω να σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο πώλησης τους η να δωθουν ως αντάλλαγμα για κάποιον άλλο παίκτη γτ θα είναι πολύ κρίμα...

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Carvajal παίζρνει χρόνο συμμετοχής, είναι στα 50-50 με τον Αρμπελόα. Θεωρώ τον Carvajal καλύτερο φυσικά απο τον Arbeloa, λίγο πιο ασταθή όμως. Πχ ο Carvajal θα παίξει και για 8/10 θα παίξει και για 4/10. Ο Arbeloa είναι σταθερά στο 5-6/10, και αυτό είναι καλό για rotation. O Casemiro είναι μικρός, αλλά όντως μπορεί να μπαίνει στα τελειωμένα ματς στη θέση των άλλων χαφ. Αλλά και ποιον να πρωτοβάλεις;
Λογικά απο του χρόνου ο Carvajal θα είναι ο βασικός δεξιός μπακ.

Ο Ίσκο έχει απίστευτη τεχνική, έχει πάρα πολύ το γκολ, αλλά δεν κάνει ώριμο παιχνίδι. Ο Jese δεν κάνει λάθη, ξέρει πότε να ντριμπλάρει, πότε να σουτάρει, πότε να δώσει πάσα. Ο Isco δεν τα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, και αυτό, σε συνδυασμό με το ότι το σύστημά μας δεν χωρά 10άρι ή άλλο false 9, κάνει τον Isco να μένει στον πάγκο. Δε πιστεύω να κάνουν την τεράστια γκάφα να τον πουλήσουν, είναι θέμα χρόνουν  αγίνει κορυφαίος παίχτης. Έτσι όπως είναι τώρα, μόνο στη θέση του Di Maria χωράει, ή να αλλάξει σύστημα ο Ancelotti,ξανά σε 4-2-3-1 που δεν θεωρώ πως είναι καλή ιδέα και είμαι σίγουρος οτι δεν θα το κάνει ποτέ. Είδαμε τεράστια διαφορά στον έλεγχο του κέντρου με 3 παίχτες εκεί, και στα τελευταία ματς που ο Di Maria έπαιξε χωρίς πολλά λάθη, παίζουμε αρκετά καλά.

Ο Isco όταν έπαιζε λοιπόν στη θέση του Di Maria δεν τα πήγε καλά. Μετά σε θέση πίσω απο τον επιθετικό πήγαινε καλύτερα, αλλά δεν είχαμε έλεγχο του κέντρου μόνο με Modric και Alonso να καλύπτουν.

• Like 1
Δημοσ.

Με καλύψες απόλυτα!!!

Και εγώ εύχομαι να μην κάνουν καμία βλακεία και τον πουλήσουν, θα τραβάνε τα μαλλιά τους μετά( ο Ζινταν τα αυτιά του)...

Δημοσ.

Με Ancelotti και Zidane στον πάγκο, η πώληση του δεν μοιάζει διόλου πιθανή. Είχε πολύ καλό ξεκίνημα όντως, αλλά μετά έκανε λάθη στο παιχνίδι του. Είναι μικρός, έπεσαν όλα τα φώτα πάνω του, αλλά είναι δεδομένο πως θα γίνει σπουδαίος παίχτης, και σίγουρα και στην εθνική Ισπανίας θα είναι βασικό μέλος. Όπως και ο Jese φυσικά, Illaramendi, Morata, Carvajal.

Κακή εμφάνιση και απο την Ατλέτικο σήμερα, είναι λογικό να σταματήσει κάποια στιγμή αυτό το τρένο τους απίστευτους ρυθμούς.

Γι' αυτό, λόγω βάθους πάγκου θεωρώ οτι η Ρεάλ έχει τις περισσότερες πιθανότητες για τίτλο. Σίγουρα δεν είναι η Ατλέτικο.

Δημοσ.

Πάντως μ'άρεσε αρκετά χτες η Ρεαλ στο 2ο ημίχρονο που είδα.Με τον Jese αντί για Ronaldo δείχναμε να είχαμε περισσότερες επιλογές στην αντεπίθεση , καθώς είχες και την πάσα που με τον Ronaldo δύσκολα. Ειδικά όταν τον πιάνουν τα δικά του και θέλει να βάλει goal και απλά παίζει τέρμα ατομιστικά

Δημοσ.

Τουλάχιστον ελπίζω στα μεγάλα ματς οτι δεν κάνει έτσι. Απλά στα του πρωταθλήματος, και ειδικά αφού έχουμε βάλει ήδη 1 γκολ, εκεί τρελαίνεται..Δεν το αντέχει να μην σκοράρει.

Ας δούμε και την ομάδα χωρίς Ρονάλντο, αλλά στα μεγάλα ματς χρειάζεται. Οι παίχτες που τραβάει πάνω του και η ευχέρεια στο σκοράρισμα με κάθε τρόπο είναι 2 χαρακτηριστικά που δεν τα έχει ο Jese. Ο οποίος είναι βέβαια τρομακτικά γρήγορος με την μπάλα στα πόδια, δυνατό κορμί, καλό σουτ, πάσα, ώριμο παιχνίδι κτλ. Νομίζω οτι κανείς δεν περίμενε στην αρχή της χρονιάς οτι θα μπορεί να παίξει τόσο καλά σε τέτοια ηλικία. Απλά χρειάζεται προστασία κι αυτός.

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως να έμπαινε και στη θέση του Μπενζεμά καμιά φορά; Γενικά ο Benzema κατα μέσο όρο παίζει καλά. Σίγουρα έχει καλό τελείωμα, απλά μερικές φορές φαίνεται πολύ αργός. Ενώ ο Jese είναι πιο δραστήριος, δημιουργεί πάντα πρόβλημα στην αντίπαλη άμυνα, ενώ με Bale και Ronaldo είναι κρίμα να μένει πάγκο συνέχεια. Πρέπει να παίζει, να βελτιώνεται συνέχεια.

Δημοσ.

Δε ξέρω αν μπορεί να παίξει κορυφή. Είναι τελείως άλλη θέση και θα είναι συνεχώς αντιμέτωπος με τα αντίπαλα σέντερ μπακ. Οι οποίοι λίγο δυνατά να τον πάιξουν μπορεί να μη φανεί καθόλου στον αγώνα.

Γενικά ο Jesé είναι θετική αποκάλυψη και μακάρι να συνεχίσει έτσι και να παίρνει ευκαιρίες.

Δημοσ.

Αμα δεν ανεβάσει στροφές ο Bale δε γίνεται.
Δηλαδή κάνει πράγματα, αλλά ο Jese μπορεί και συνεργάζεται καλύτερα με τους υπόλοιπους, ενώ ο Bale δεν το έχει ακόμα.

Και δεν του βγαίνουν και τα σουτ εκτός περιοχής ακόμα, ενώ εχθές έχασε και κλασική ευκαρία για γκολ.

Τα νούμερα του βέβαια είναι φοβερά, πρώτος σε ασσιστ και πολλά γκολ, ειδικά για τα λεπτά συμμετοχής είναι πολύ, αλλά δεν αντικατοπτρίζει την κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Θα δούμε στα μεγάλα παιχνίδια που θα έρθουν απο την επόμενη εβδομάδα. Νομίζω οτι εκεί θα καταφέρει να δείξει την κλάση του.

Δημοσ.

Ο Bale δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην ομάδα και είναι εμφανές ότι δε μπορεί να συνεργαστεί ούτε με τους κοντινούς του συμπαίχτες. Δηλαδή με Arbeloa, Modrid, Alonso και Benzema κάνει τα απολύτως απλά και τίποτα παραπέρα.

Η φάση που χάνει χθες απλά δε χάνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...