Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Cristiano Ronaldo: 27,99% Lionel Messi: 24,72% Franck Ribéry: 23,36%.

τελικα το σκαλδαλο που οι καλπες ανοιξαν ξανα και αλλαξαν ψηφοι επιασαν  τοπο.

νομιζω με τοσο μικρη διαφορα πολυ δυσκολα θα εβγαινε πρωτος πριν γινει αυτο.

καλα που την πηρε παντως γιατι μαλλον θα χαμε live αυτοκτονια πανω στην σκηνη.

για να δω θα στειλει καμια ευχαριστηρια επιστολη στον μπλατερ για το δωρο που του εκανε?

περα απο τα υπολοιπα παντως σιγουρα αξιζει να χει πανω απο μια χρυση μπαλλα για την κλαση του.

επισης να τον δουμε και φετος τι θα κανει αν δεν τραυματιστει παλι ολεο γιατι απο οτι φενεται μονο ευσι μπορει να την παρει και παλι δυσκολα  :P  :P 

Δημοσ.

Άσε μας ρε gas... Σκάνδαλο λέει... Χάλασε το πανηγυρακι σας που είχε στηθεί εδώ και 4 χρόνια στο θεσμό και τρελαθηκατε... Άντε πάνε κάνε κάνα μπάνιο να ηρεμησεις τώρα...

Δημοσ.

τι εγινε βγηκες να υπερασππιστεις το αγορι σου?χαχαχαχαχα

μιλαμε για ανθρωπο που αν δεν τον επερναν τηλ οτι την εχει παρει δε θα πηγαινε καν εκει οπως αλλες χρονιες δλδ.

ολη η διαφημηση το τελευταιο 2μηνο επιασε τοπο.

και αμα θες πες μου τι απο αυτα που γραφω δεν ειναι αληθεια.

οπως και να χει ομως και οι 2 ξερουμε ποιος ειναι ο καλυτερος οποτε μην τρελενεσαι.

και φυσικα μια χαρα ειμαι.βασικα εσενα περιμενα να απαντησεις χαχαχαχαχ

μια ματια να ριξεις παντως πως εχουν ψηφισει ολοι και ποια ειναι οι πρωτη 5αδα και καλυτερη 11αδα θα δεις οτι το βραβειο πλεον εχει καταντησει ανεκδοτο και το μαρκετινγκ και φιλιες παει συνεφο.

απλα φετος ξεφυγε ακομα πιο πολυ το θεμα

δωσε βαση στο bold γιατι εκει ειναι ολο το ζουμι.

και μιας και σε ξερω πλεον μην απαντησεις ναι αλλα και υις προηγουμενες χρονιες ετσι ψηφιζαν.

εννοειται ετσι γινεται.

τουλαχιστον ηξερες ομως οτι το παιρνε ο με διαφορα καλυτερος παιχτης.

ενταξει τωρα μπορεις να εξαφανιστησεις παλι και ξαναεμφανισου σε αλλο θεμα  :devil:  :devil:

Δημοσ.

Άσε μας ρε gas... Σκάνδαλο λέει... Χάλασε το πανηγυρακι σας που είχε στηθεί εδώ και 4 χρόνια στο θεσμό και τρελαθηκατε... Άντε πάνε κάνε κάνα μπάνιο να ηρεμησεις τώρα...

Αυτό μου θυμίζει τις ΠΑΟ vs ΟΣΦΠ ατάκες του τύπου: "Όταν το παίρνετε εσείς το πρωτάθλημα είναι στημένο και όταν τον παίρνουμε εμείς... εξυγιασμένο"! Στην περίπτωση μας, όταν το έπαιρνε ο Μέσσι ήταν πανηγυράκι, τώρα που το πήρε ο Κριστιάνο ο θεσμός αναβαθμίστηκε.

• Like 2
Δημοσ.

Το ότι το βραβείο το παίρνει αυτός που πουλάει ποιο πολύ το ξέρουν και οι πέτρες( και να μην το ήξεραν απάντηση δείτε τις προηγούμενες 4 χρονιές)... Απλά φέτος έτυχε ο Κριστιάνο να είναι πολύ καλύτερος από τους ανταγωνιστές του... Τώρα δεν σχολιάζω το ποιος ήταν καλύτερος τις προηγούμενες χρονιές... Ξέρω την γνώμη σου και ξέρεις την δική μου...

Btw και εγώ μόλις τελείωσε η απονομή εσένα περίμενα να γράψεις!!!

Αυτό μου θυμίζει τις ΠΑΟ vs ΟΣΦΠ ατάκες του τύπου: "Όταν το παίρνετε εσείς το πρωτάθλημα είναι στημένο και όταν τον παίρνουμε εμείς... εξυγιασμένο"! Στην περίπτωση μας, όταν το έπαιρνε ο Μέσσι ήταν πανηγυράκι, τώρα που το πήρε ο Κριστιάνο ο θεσμός αναβαθμίστηκε.
Που είπα εγώ ότι αναβαθμίστηκε ο θεσμός??? Μάλλον και εσύ χρειάζεσαι ένα μπάνιο να ηρεμησεις...
Δημοσ.

Που είπα εγώ ότι αναβαθμίστηκε ο θεσμός??? Μάλλον και εσύ χρειάζεσαι ένα μπάνιο να ηρεμησεις...

Α, σόρυ. Δεν κατάλαβα ότι με το "πανηγυράκι που χάλασε" η βράβευση του Κριστιάνο εννοούσες ότι έπεσε ακόμα πιο χαμηλά. Μάι μιστέικ. Έχεις δίκιο.

Δημοσ.

Το ότι το βραβείο το παίρνει αυτός που πουλάει ποιο πολύ το ξέρουν και οι πέτρες( και να μην το ήξεραν απάντηση δείτε τις προηγούμενες 4 χρονιές)... Απλά φέτος έτυχε ο Κριστιάνο να είναι πολύ καλύτερος από τους ανταγωνιστές του... Τώρα δεν σχολιάζω το ποιος ήταν καλύτερος τις προηγούμενες χρονιές... Ξέρω την γνώμη σου και ξέρεις την δική μου...

Btw και εγώ μόλις τελείωσε η απονομή εσένα περίμενα να γράψεις!!!

πολυ καλυτερος ηταν το τελευταιο διμηνο που ειχε φορμα και ελειπε ο μεσσι.τον υπολοιπο χρονο μια τρυπα στο νερο εκανε

επειδη δεν τα παρακολουθεις τα γεγονοτα να σε ενημερωσω οτι ροναλντο στη συζητηση για χρυση μπαλλα 2 μηνες πριν δεν υπηρχε καν.

μετα το συμβαν με τον μπλατερ τον τραυματισμο του λεο τη φορμα του ροναλντο(που εχει 3η την ομαδα του στο πρωταθλημα ο παιχταρας) και την υπερκλαψα αλλαξε το σκηνικο.μιλαμε τωρα 1+1=2 αλλα πρεπει να στα εξηγω γιατι δε τα πιανεις με τη μια.

επισης η γνωμη και γνωμη σου για το ποιος ειναι καλυτερος εννοειται δε μετραει.οι πιο πολλοι θα μας πουν μη αντικειμενικους.

σορυ που σου χαλαω το ονειρο που εχεις στο μυαλο σου αλλα εκτος απο φιλους της πορτογαλιας.ρεαλ και μαντσεστερ ο υπολοιπος πλανητης υποστηριζει αυτο που λεω εγω.μαλλον ουτε αυτοι ξερουν.

και κατι τελευταιο για να γελασουμε ακομα πιο πολυ μαζι σου.

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΑΙΝΕΙΣ wiki ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ??? 

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχααχαχαχ

Δημοσ.

Το ότι δεν βλέπω όλα τα ματς της ομάδας μου τι σήμαινει??? Δεν το κατάλαβα αυτό... Εσύ βλέπεις όλα τα ματς τις μπάρτσα??? Δεν χάνεις δευτερολέπτο αγωνιστικής δράσης??? Και μάλλον εσύ είσαι αυτός που έμπαινε και μπαίνει κάθε μέρα Wikipedia για να δει τα γκολ του μεσι καθώς όταν είχε βάλει 91 γκολ θυμάμαι ότι ήσουνα ενήμερος για το παραμικρό στατιστικό του... Φαντάζομαι και τώρα έχεις ένα tab ανοιχτό μην τυχόν και προκύψει καμία συζήτηση...

Δημοσ.

Το ότι δεν βλέπω όλα τα ματς της ομάδας μου τι σήμαινει??? Δεν το κατάλαβα αυτό... Εσύ βλέπεις όλα τα ματς τις μπάρτσα??? Δεν χάνεις δευτερολέπτο αγωνιστικής δράσης??? Και μάλλον εσύ είσαι αυτός που έμπαινε και μπαίνει κάθε μέρα Wikipedia για να δει τα γκολ του μεσι καθώς όταν είχε βάλει 91 γκολ θυμάμαι ότι ήσουνα ενήμερος για το παραμικρό στατιστικό του... Φαντάζομαι και τώρα έχεις ένα tab ανοιχτό μην τυχόν και προκύψει καμία συζήτηση...

φιλε δεν τριπλαρεις καλα.σα το ροναλντο ενα πραμα.

πετας τη μπαλλα μπροστα και τρεχεις.χαχαχαχαχ

Δημοσ.

Εγώ απαντάω σε αυτά που λες... Εσύ το γυρνάς στα ίδια και στα ίδια... Και εγώ βαρέθηκα να ακούω για το ότι με κοροϊδεύετε η γελάτε μαζί μου αλλά εσύ επιμένεις... Τζάμπα καθόμαστε και γράφουνε τώρα πραγματικά...

Δημοσ.

Το ότι δεν βλέπω όλα τα ματς της ομάδας μου τι σήμαινει??? Δεν το κατάλαβα αυτό... Εσύ βλέπεις όλα τα ματς τις μπάρτσα???

Βασικά, αρκετοί εδώ μέσα βλέπουμε όλα τα ματς της Μπάρτσα, ζήτημα αν χάνουμε 3-4 όλη τη χρονιά και αυτά σε κάνα κύπελλο. Για τον Ρονάλντο, ήταν μεν λίγο Όσκαρ η όλη η φάση, τιμητική ετεροχρονισμένη διάκριση με διάφορα παρατράγουδα, αλλά γενικά το αξίζει το παληκάρι και να το χαρεί.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Ριμπερί πουθενά, όμως, έτσι; Φήμες λένε ότι κάμερες και φωτογραφικές μηχανές τράβαγαν reboot προς ένδειξη διαμαρτυρίας κάθε φορά που έμπαινε στο πλάνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...