Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιχταράς ο Ozil, αλλά και ο Canales είναι τεράστιο ταλέντο. Πολύ καλά στοιχεία έχει δείξει μέχρι τώρα.

Ελπίζω μόνο μη συνεχιστούν οι τραυματισμοί, δεν πάει άλλο

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιχταράς ο Ozil, αλλά και ο Canales είναι τεράστιο ταλέντο. Πολύ καλά στοιχεία έχει δείξει μέχρι τώρα.

Ελπίζω μόνο μη συνεχιστούν οι τραυματισμοί, δεν πάει άλλο

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα γιατί σε ζώνουν τα φίδια Cygnus.

Εχθές είδε κανείς τον αγώνα με Penarol; Εγώ είδα πολύ λίγο, ο Higuain έπαιξε καλά; Γιατί φαίνεται πλέον πως διεκδικεί θέση ο Μπενζεμά περισσότερο απο κάθε άλλη φορά

Δημοσ.
«Τα ’χωσε» στον Καπέλο ο Μουρίνιο!

Αρχίζουν και με ζώνουν τα φίδια λέμε.:fear:

Φαντάζομαι σκηνικό με Μουρίνιο προπονητή Αγγλίας σε λίγα χρόνια, να καταφέρνει το ακατόρθωτο, να πάρει Μουντιάλ με την Αγγλία δηλαδή και να πανηγυρίζει μετά τον τελικό τρέχοντας στο γήπεδο, κάνοντας χειρονομίες.

Δημοσ.

O Higuain έπαιξε βασικός. Ο Benzema μπήκε στο ημίχρονο.

Φίλε flik το συμβόλαιο του Jose σπάει αμοιβαία χωρίς καμία χρηματική αποζημίωση εκατέρωθεν.

Δημοσ.
O Higuain έπαιξε βασικός. Ο Benzema μπήκε στο ημίχρονο.

Φίλε flik το συμβόλαιο του Jose σπάει αμοιβαία χωρίς καμία χρηματική αποζημίωση εκατέρωθεν.

Καλα δε θα σας αφησει και στη μεση της χρονιας ...:P

Απλα μολις τελειωσει την υποθεση σας ( Ch L , πρωταθλημα κτλ ) , θα παει να κανει και εκει αυτο που δε μπορουν οι αλλοι τοσα χρονια ....

Αυτο του αρεσει να κανει ....

Να καταφερνει τα ακατορθωτα ..

Δημοσ.

Μωρέ τη μέση της χρονιάς φοβάμαι εγώ, έτσι και σκάσει καμιά πρόταση.

Αλλιώς δεν έχω πρόβλημα να φύγει, με την προϋπόθεση στα 1-2 χρόνια που θα κάτσει να έχει στρώσει η ομάδα.

Δημοσ.

Δεν τον εχω για τετοιο ....

Μου φαινεται πως θελει πολυ να πετυχει στη Ρεαλ για να αποδειξει ακομα μια φορα πως ειναι ο καλυτερος ....

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει απο τη Ρεάλ αν δεν πάρει Τσ. Λίγκ. Βασικά ξέρει πως έχει το ρόστερ να το κάνει, και θα το κάνει. Φέτος/του χρόνου δε ξέρω, θα το κάνει. Και τότε θα πάει αλλού. Και είναι μεγάλη πρόκληση να πάει στην Εθνική Αγγλίας, γι αυτό και θα πάει.

Αν δεν πάρει με τη Ρεάλ αυτά που θέλει, θα κάτσει 10 χρόνια εκεί παρά θα φύγει. Απλά είναι τέτοιος χαρακτήρας.

Το θέμα είναι οτι ακόμα και να φύγει σε 1-2 χρόνια αφού θα έχει πάρει CL, θα έχει στρώσει καλή ομάδα για τον επόμενο προπονητή. Όπως έκανε και με τη Τσέλσι, όπου άφησε το στίγμα του κανονικά.

Δημοσ.

Απ' την Τσέλσι έφυγε χωρίς ΤΛ πάντως. Και εντάξει, πες οτι στην Ίντερ είχε παιχταράδες, με το υπάρχον υλικό που έχει στη Ρεάλ δεν νομίζω να τα καταφέρει για κατάκτηση.

Δημοσ.

Ναι αλλά πήρε φόρα τώρα, επίσης έχασε σε ημιτελικό τελευταίο λεπτό, και στον τελικό στα πέναλντι με τη Τσέλσι. Τη δουλειά του την έκανε.

Εντάξει, πόσο χειρότερο θεωρείς το ρόστερ της Ρεάλ σε σχέση με της Τσέλσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...