Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εννοούσα το πέναλτυ με Bale, εκεί φυσικά δεν ήταν. Αλλά απο το γρήγορο που είδα στο stream, υπήρχε επαφή στον Ρονάλντο στη φάση που τραυματίστηκε ο δικός τους.

Δεν ήταν σκοπός να μιλήσω για διαιτησία, και εννοείται πως δεν είναι παράπονο.

Απλά έχεις ένα ματς ωραίο, γιατί να δίνεις τέτοιες φάσεις, και να χαλάει την εικόνα του;

Τι πήγε να κάνει στο τέλος ο Ράμος, και τι έπιασε ο άλλος; Πολύ όμορφη φάση.

@Xerox, ναι ήταν για τον Μπλάτερ.

Ρε παιδιά, το να έρχονται οπαδοί της Μπαρτσελόνα να γράφουν εδώ για διαιτησία, και οπαδοί της Ρεάλ να γράφουν στο εκεί θέμα πάλι για διαιτησία, είναι ασέβεια απέναντι στις άλλες ομάδες.

Το πρωτάθλημα θα το παρει ο καλύτερος. Αν ήθελε η διαιτησία να μην το πάρει η Μπαρτσελόνα, ξέρουμε όλοι μπορούσε να το κάνει και χωρίς να ακουστούν παράπονα.

Έχουμε πολύ δρόμο.

Το ευχάριστο είναι οτι η ομάδα δείχνει να βελτιώνει σιγά αλλά σταθερά το παιχνίδι της. Με Αλόνσο θα λειτουργούμε και καλύτερα, και μπροστά εννοείται πως όποιος μας παίξει σε γρήγορο ρυθμό θα το μετανιώσει, με Bale και Ronaldo και Di Maria να μπαίνει στην αλλαγή.

• Like 1
  • Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή εμφάνιση σήμερα, ειδικά της τριάδας Ronaldo - Benzema - Bale. Ο Isco δεν ήταν καλός και ήταν απρόσεκτος στην τελική πάσα ή ενεργεια.

Η αμυντική λειτουργία πολύ κακή στα χάφ και ειδικά στα πλάγια μπακ - λέγε με Arbeloa. Βέβαια το να γιουχάρουμε τον παίχτη, που στην τελική αποτελεί και δημιούργημα της ομάδας, δεν είναι λύση.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Aυτος ο Benzema ενω ειναι εξαιρετικο φορ με πολυ καλη αισθηση του παιχνιδιου, δεν καταλαβαινω τι τον πιανει και σερνεται ωρες ωρες (και δεν μιλαω για σημερα).

Δημοσ.

Ωραίο παιχνίδι χθες από την ομάδα μας! Η αμυντική λειτουργία θα μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά τουλάχιστον από πλευράς γκολ το χαρήκαμε! Χατ-τρικ Κριστιάνο, επιτέλους καλή εμφάνιση από Μπενζεμα και ακόμα ποιο επιτέλους ο Μπειλ έδειξε την αξία του με δύο γκολ και δυο ασσιστ! Μπορούμε να βελτιωθούμε κιαλο πάντως και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε!

Edit: Πολύ ωραίο το 2ο γκολ από τον ρακιτιτσ...

<br><br><br>

Sent from my MT11i using Insomnia

Δημοσ.

Τα εύκολα δύσκολα κάναμε σήμερα...

2 πέναλτι μέσα σε τρία λεπτά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως τα έκαναν... Τεσπα σημασία έχει η νίκη...

Καλή εμφάνιση θα έλεγα... Μπενζεμα και Κριστιάνο πολύ καλή. Ο Μπειλ έβγαλε δύο ασίστ σήμερα οπότε μετριέται στα θετικά... Ανεβαίνει σιγά σιγά και σε κάθε αγώνα θα γίνεται και καλύτερος...

Δημοσ.

ποδοσφαιρικα μιλωντας με τετοια αμυνα δε θα παρει απολυτως τιποτα.

παλι γλιτωσε σημερα και γενικα οσες φορες εχω δει ρεαλ οι αντιπαλοι βγαζουν σχετικα πολυ ευκολα καθαρες φασεις για γκολ.

χαρακτησιστικη φαση στο 93 ο δεξιος μπακ της ραγιο :blink:  :blink: παιρνει ανενοχλητος :blink:  :blink: την κεφαλια μεσα στην περιοχη πολυ κοντα στο τερμα και τη στελνει αουτ.

σιγουρα θα ανεβει καποια στιγμη οταν ολοι θα ειναι φιτ αλλα με αυτο το δειγμα που εχω δει δειχνει οτι ειναι πολυ ασταθης και ασοβαρη σαν ομαδα.μια παιζει καλα μια τραγικα.

νομιζω οτι ο καρλο δεν κανει για ρεαλ και μαλλον ειναι τυχερος που εχει και τοσους ποντους(βαση εμφανισεων παντα)

Δημοσ.

Η επίθεση της Ρεάλ ήδη στα τελευταία ματς δείχνει οτι είναι πάρα πολύ καλή. Bale-Cristiano-Benzema συνεργάζονται άψογα.

Η άμυνα και ο έλεγχος γενικά του ρυθμού είναι σε τραγικά επίπεδα.

Απο τότε που βγήκε ο Αλόνσο γίναμε ένα χάος. Και πηγαίνουν οι βλάκες και κάνουν 2 πέναλτυ χωρίς κανέναν λόγο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω.

Αν δεν γινόταν το πρώτο πέναλτυ που θα έδινε θάρρος στους αντιπάλους, μπορεί να είχε λήξει και 3-0 ή και 4-0. Τους έδωσαν ελπίδες, και μετά τους έβαλαν για τα καλά μέσα στο παιχνίδι και σκύλιασαν όλοι για να βάλουν και 3ο γκολ, που αν ήταν πιο τυχεροί (και δεν έκανε και τη φοβερή απόκρουση ο Lopez) θα ισοφάριζαν.

Παραλίγο να πετύχει 2ο σενεχόμενο χατ-τρικ ο Ρονάλντο, στάθηκε άτυχος και αυτός με τη σειρά του (και ήταν και πάρα πολύ καλή η διπλή επέμβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα).

Το υλικό υπάρχει, η ομάδα χρειάζεται να σοβαρευτεί στην άμυνα. Ακόμα και ο Coentrao καλύτερα έπαιξε απο τους άλλους 4 αμυντικούς.

Δημοσ.

Και ποια είναι η λύση φίλε gas83??? Αλλαγή προπονητή???????

Μια χαρά είναι ο Κάρλο... Ακόμα είναι νωρίς για να κρίνουμε... Το ότι βρίσκομαστε( για εμάς εδώ λέω εσύ δεν ξέρω ποιον στηρίζεις) 6 βαθμούς πίσω δε μου λέει τπτ... Με την επιστροφή του Αλόνσο πιστεύω θα αλλάξει προς το καλύτερο... Και με 1-2 καλές προσθήκες τον Ιανουαριο δεν θα σταματάει πουθενά...

Δημοσ.

δεν εχω καποια λυση.εγω μπαρτσα ειμαι  :P  :P

απλα λεω την γνωμη μου ποδοσφαιρικα μιας και μ αρεσει να συζηταω για μπαλλα.

οντως ειναι νωρις και γραφω και γω πιο πανω οτι μονο καλυτερη μπορει να γινει η ρεαλ οταν ολοι ειναι στο 100%.

παντως σε σχεση με μπαρτσα και ρεαλ οι 2 γερμανικες μοιαζουν ενα επιπεδο πιο πανω ΕΙΔΙΚΑ αν δεν ενισχυθουν οι 2 ισπανικες εκει που πονανε τον ιανουαριο(που δε το βλεπω να σου πω την αληθεια) και μαλλον και οι 2 θα στηριχτουν στην επιθεση που εχουν για να κανουν κατι

Δημοσ.

Καλή εμφάνιση σήμερα, με εξαίρεση την έκπληξη Varane. Δεν έχει βρει πατήματα απο τότε που γύρισε. Γενικά πολύ rotation στην άμυνα, υπερβολικά πολύ. Αν δεν καθιερωθεί μια τετράδα πίσω, δεν μπορείς να έχεις και σταθερότητα νομίζω. Ο Ράμος πάρα πολλά λάθη στην αρχή, γενικά είναι πολύ επιρρεπής στο λάθος, αλλά ανέβηκε στο β ημίχρονο. Καλός και ο Marcelo και ο Πέπε.

Ο Κεντίρα ήταν ο χειρότερος απο τους 4 που έπαιξαν συνολικά στο κέντρο, αλλά οι υπόλοιποι (Alonso, Modric, Illara) έπαιξαν πολύ καλά. Ο Αλόνσο έχει την ικανότητα να κρατάει καλά το κέντρο και να οργανώνει παιχνίδι ακόμα και όταν δεν έχει τη μπάλα. Ο Illaramendi σιγά σιγά κάτι πάει να κάνει. Καλή εμφάνιση σήμερα και απο αυτόν.

Μπροστά τι να πει κανείς για Ρονάλντο κυρίως αλλά και Bale. Ο πρώτος είναι σε δαιμονιώδη φόρμα, ο δεύτερος πριν 10 μέρες ήταν εκτός φόρμας, αδύναμος να μπει σε παιχνίδι, και τώρα βγάζει φωτιές.

Ο Μπενζεμά όχι πολλά, αλλά είχε μια assist και γενικά με τις κινήσεις του φτιάχνει παιχνίδι για τους άλλους δύο. Στα τελευταία 3 ματς συνεργάζεται άψογα με τους υπόλοιπους. Μπορούσε και το γκολ σήμερα, δεν πειράζει. Ας συνεχίσει τις εμφανίσεις αυτές μπας και εδραιώσει τη θέση του.

Ο Di Maria δεν προσέφερε και πολλά. Πολύ τρέξιμο, δραστηριότητα, αλλά χωρίς ουσία.

Δημοσ.

Καλή εμφάνιση μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο εμφανιστήκαμε χωρίς συγκεκριμένο πλάνο και κομμένοι στα δύο καθώς το κέντρο δεν υπήρχε. Δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να ξεκινήσει βασικός ο Xabi Alonso μετά από τόσο καιρό απουσίας, ειδικά στο πιο έντονο από τα 3 ματς των ομίλων που απέμεναν. Η τριάδα Alonso - Khedira - Modric δεν τα πήγε καλά και περιμένουμε τα επόμενα πειράματα του Carlo στο κέντρο. O Illaramendi, όσο έπαιξε, τα πήγε καλά.

Στην άμυνα ο Ramos έχανε συχνά τον Tevez, ειδικά στη σύγκλιση, και ο Varane ήταν σε μέτρια μέρα καθώς από δύο του λάθη προέκυψαν τα γκολ.

Άξιο απορίας είναι το θάψιμο του Isco στα τελευταία παιχνίδια.

Δημοσ.

Ο Isco έχασε τη θέση του γιατί απο 4-2-1-3 που υποθέτω ήθελε να ξεκινήσει ο Ancelotti στην αρχή, παίζουμε 4-3-3. Δηλαδή στο κέντρο με 3 κεντρικούς αμυντικούς.

Δε ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια. Και νομίζω ούτε ο Ancelotti ξέρει. Δεν έχει κατασταλάξει σε βασικό σχήμα, ούτε σε βασική εντεκάδα.

Δημοσ.

Ποπο ένας Κριστιάνοοοοοοο!!!<br>

Πάλι τρία πακέτα παρέδωσε σήμερα!!!!! Πολύ καλή απόδοση!! Ανεβαίνει σιγά σιγά η ομάδα, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν παίζαμε και με φοβερό αντίπαλο αλλά σημάσια έχει νίκη και η ψυχολογία των παικτών και ιδιαίτερα του Κριστιάνο που δείχνει σε τρομερή φόρμα! Ήδη 16 γκολ σε 13 παιχνίδια στο πρωτάθλημα! <br>

HALA MADRID<br><br>

Δημοσ.

Και ο Μπενζεμά έπαιξε πολύ καλά. Στα τελευταία ματς έχει φοβερή συμμετοχή, και κάνει πολύ καλό παιχνίδι χωρίς τη μπάλα στα πόδια. Σήμερα έκανε και φοβερές κινήσεις και με τη μπάλα. Άψογα κατεβάσματα, δεν πουλούσε μπάλα, και συνεργάζεται με τους υπόλοιπους.

Τα γκολ για τον Μπενζεμά έρχονται σε δεύτερη μοίρα, παρότι είναι επιθετικός. Διότι έχει μια "μαύρη τρύπα" δίπλα του που λέγεται Ρονάλντο, και έναν Bale απο την άλλη μεριά. Η δουλειά του είναι ν ασυνεργάζεται με αυτούς και να τους ανοίγει χώρους. Μέχρι τώρα, απο τη στιγμή που παίζει ο Bale το κάνει πολύ καλά.

Μπροστά λοιπόν πετάει φωτιές η ομαδα. Μένει στην άμυνα να δούμε, σήμερα δεν είχαμε προβλήματα, αλλά γενικά έχουμε πρόβλημα. Είναι και οι τραυματισμοί βέβαια. Μαρσέλο, Κοεντράο εκτός, αλλά και ο marcelo δεν έχει δείξει σταθερότητα μέχρι τώρα, και στηριζόμαστε σε αυτόν. Ο varane είχε τραυματισμό σοβαρό και αργεί να βρει τα πατήματα του, (άλλωστε είναι πολυ μικρός) και ο Carvajal δεν είναι σταθερός (και αυτός έχει ελαφρυντικό λόγω ηλικίας).

Αλλά όταν έχεις τον Ramos ακόμα μέσα στο 90λεπτο να έχει τόσες διακυμάνσεις στην απόδοση, πώς να αποδώσουν οι μικροί;

Για τον Cristiano ουδέν σχόλιο. Όσο παίζει σε τέτοια ή λίγο χαμηλότερα επίπεδα, και ο Bale έχει την υγειά του, δεν θα έχουμε πρόβλημα ποτέ μπροστά. Και πρέπει να χτίσουμε μια ομάδα την οποία φοβούνται οι αντίπαλες ομάδες, και είναι καλό να πιάνουμε υψηλά σκορ, ενώ παράλληλα ξεκουράζονται και παίχτες. Δηλαδή σήμερα είχαμε Isco, Di Maria πάγκο και η ομάδα βάζει 5 γκολ.

Δημοσ.

η la liga προωθει το ροναλντο για τη χρυση μπαλλα?

γιατι τα 4-5 τελευταια πεναλτι που εχει παρει η ρεαλ δεν ειναι κανενα.και το αστειο ειναι οτι τα δινουν και σε σημεια που εχει ληξει ηδη το ματς.ετσι περνω και γω τις εντυπωσεις οτι εχω πολλα παραπανω γκολ.

περιμενω απαντησεις του στυλ ναι μα ειναι σε φορμα και παιζει καλα και ο αλλος σερνεται χαχαχ  :P  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...