linkin Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Κανα λινκ με καλη αναλυση και να μην κολλαει?
Xero1991 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Τσουπ 2-0. Αχ θεε μου ναρκωτικά θα αρχίσω με αυτή την ομάδα
salazar1991 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Η Ρεαλ δεν θα κανει τιποτα και φετος..Κριμα.Οποιος παικτης πηγε εκει δεν εκανε τιποτα τα τελευταια χρονια.Ο Σναιντερ και ο Ρομπεν με το που εφυγαν επαιζαν μπαλαρα.Εκει τιποτα.Δινει 100 μυρια για εναν παικτη για τις εντυπωσεις και απο ουσια τιποτα...
Kalamaris_95 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δεν έπαιξε παλι η Ρεάλ... Βσκ με τέτοιο σύστημα τι να εκανε δεν ξέρω... Κριστιάνο φορ( το είδαμε και αυτό)... Τεσπα καθαρή νίκη για μπαρτσα χωρίς να έχουν κάτι ιδιαίτερο τα γκολ της. Το ενα από κόντρα και το άλλο υπέρτατη μακακια του Λοπεζ... Κριστιάνο αμα εξαιρέσουμε την ασίστ δεν εκανε σχεδόν τπτ... Μπειλ και αυτός πολύ λίγα πράγματα... Νμζ φταίει και ο Κάρλο... Το σύστημα που παρεταξε ηταν οτι ναναι... Άντε τρ έξι βαθμούς πίσω να δω τι θα κάνουμε... Sent from my MT11i using Insomnia
Xero1991 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δεν τα λέει άσχημα .... http://www.madridista.gr/2013/10/blog-post_7980.html
PostHelper Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δεν τα λέει άσχημα .... http://www.madridista.gr/2013/10/blog-post_7980.html Βεβαια εδω ουτε ο ιδιος ξερει τι λεει: - Δεν γίνεται να κάνεις την αυτή την Μπαρτσελόνα ξανά ομάδα...δεν γίνεται να επιστρέφουμε στο "κόμπλεξ" που μας διακατείχε τα προηγούμενα χρόνια. 1ον λεει: "Δεν γίνεται να κάνεις την αυτή την Μπαρτσελόνα". Προφανως μπερδεψε τα λογια του. 2ον υποθετωντας οτι εννοει "Δεν γίνεται να κάνεις αυτή την Μπαρτσελόνα ξανά ομάδα.", πότε επαψε η Μπαρτσελονα να ειναι ομαδα(με την εννοια της ομαδαρας ή με την εννοια του φοβερου ντεφορμαρισματος)?? Επειδη εκανε ενα Χ με Οσασουνα σε παιχνιδι που επρεπε να νικησει και επειδη επαιζε χαλαρα για να παρει το Χ με την Μιλαν και να ειναι ξεκουραστη(που το πηρε τελικα) σταματησε να ειναι φοβερη ομαδα ή ειχε μεγαλο αγωνιστικο προβλημα? Ανοησιες λεω εγω! 3ον το να χανεις με 2-1 απεναντι στην Μπαρτσελονα(πιθανοτατα μαζι με την Μπαγερν τις 2 καλυτερες ομαδες αυτη τη στιγμη σοτν κοσμο), δεν ειναι επιστροφη στο κομπλεξ.
Kalamaris_95 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δεν τα λέει άσχημα .... http://www.madridista.gr/2013/10/blog-post_7980.html Βεβαια εδω ουτε ο ιδιος ξερει τι λεει: - Δεν γίνεται να κάνεις την αυτή την Μπαρτσελόνα ξανά ομάδα...δεν γίνεται να επιστρέφουμε στο "κόμπλεξ" που μας διακατείχε τα προηγούμενα χρόνια. 1ον λεει: "Δεν γίνεται να κάνεις την αυτή την Μπαρτσελόνα". Προφανως μπερδεψε τα λογια του. 2ον υποθετωντας οτι εννοει "Δεν γίνεται να κάνεις αυτή την Μπαρτσελόνα ξανά ομάδα.", πότε επαψε η Μπαρτσελονα να ειναι ομαδα(με την εννοια της ομαδαρας ή με την εννοια του φοβερου ντεφορμαρισματος)?? Επειδη εκανε ενα Χ με Οσασουνα σε παιχνιδι που επρεπε να νικησει και επειδη επαιζε χαλαρα για να παρει το Χ με την Μιλαν και να ειναι ξεκουραστη(που το πηρε τελικα) σταματησε να ειναι φοβερη ομαδα ή ειχε μεγαλο αγωνιστικο προβλημα? Ανοησιες λεω εγω! 3ον το να χανεις με 2-1 απεναντι στην Μπαρτσελονα(πιθανοτατα μαζι με την Μπαγερν τις 2 καλυτερες ομαδες αυτη τη στιγμη σοτν κοσμο), δεν ειναι επιστροφη στο κομπλεξ. Για πρώτη φορα στην μεχρι τρ πορεία μου στο ινσομνια θα πω οτι έχεις δίκιο( όχι τοσο στην τελευταία γραμμή αλλα ας μην ανοίξουμε τετοια συζήτηση)...Sent from my MT11i using Insomnia
flik Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Εννοεί οτι η η Μπαρτσελόνα δεν έπαιξε καλά, ενώ η Ρεάλ με σωστές αποφάσεις στο σύστημα και στους παίχτες μπορούσε να παίξει καλύτερα και να το πάρει το ματς. Σίγουρα όχι να το χάσει. Καλύτερη η Μπαρτσελόνα στο πρώτο, καλύτερη η Ρεάλ στο δεύτερο ημίχρονο για μένα. Συνολικά οι ομάδες ήταν για Χ αλλά ήταν πιο άτυχη η Ρεάλ. Έπαιξαν συντηρητικά οι δύο ομάδες. Ξέρουν οτι δεν παίζουν στο 100% των δυνατοτήτων τους και έπαιξαν συντηρητικά. Σαφώς θα μπορούσαν να ρισκάρουν και να παίξουν πιο επιθετικά. Εγώ απλά πίστευα οτι θα βγει ο Κεντίρα και θα μπει ο Ίσκο προς το τέλος, γιατί σε ένα μεγάλο μετά το 60 η Ρεάλ είχε καθαρά το πάνω χέρι στις πρωτοβουλίες, και η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε καθόλου να απειλήσει. Και αποδείχθηκε τελείως λάθος η επιλογή Bale να ξεκινήσει βασικός. Κρίμα. Το +6 δεν είναι μεγάλη διαφορά, και επίσης εννοείται πως δεν είναι επιστροφή κόμπλεξ. Είναι μια ήττα που μπορούσε να αποφευχθεί, αλλά δεν έχασε ταπεινωτικά η Ρεάλ, και αν αναλογιστεί κανείς τις εμφανίσεις προ της Μάλαγα, μια χαρά εμφάνιση ήταν σήμερα. Εdit: Η Ρεάλ έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αλόνσο και Bale όταν έρθουν σε φόρμα θα ανέβει πολύ η ομάδα. Jese, Morata μπορούν να είναι φοβερές αλλαγές, και καθιερώθηκε πιστεύω σήμερα ο Carvajal. Ο Benzema καλά έπαιξε ρε παιδιά όταν μπήκε. Καλές κινήσεις έκανε.
Cygnus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Πολύ λανθασμένη η αρχική ενδεκάδα που παρέταξε ο Carlo. Sergio Ramos εξάρι; Αν ήθελε να μπετώσει το κέντρο ας τον έβαζε δίπλα στον Varane και ας πέρναγε τον Pepe εξάρι που στον τελικό του Copa del Rey στη Valencia έκανε μεγάλο παιχνίδι. Bale βασικός σε clasico;; Χωρίς προετοιμασία; Μετά από απουσία λόγω τραυματισμών; Λέμε ότι πρέπει να του δώσουμε χρόνο αλλά έτσι όπως του φέρονται πράττουν το ακριβώς αντίθετο. Η ομάδα εμφανίστηκε καλύτερα από προηγούμενα ματς και έχει ακόμα πολλά πράγματα να βελτιώσει. Πολύ άδικο αποτέλεσμα από διάφορες πλευρές και αν συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε το πρωτάθλημα δεν είναι τελειωμένο επ' ουδενί. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Καταρχήν να πω πως υποστηρίζω Μπαρτσελόνα.Από κει και πέρα, απορώ ο Αντσελότι γιατί δεν έβαλε τον Ίσκο.Είναι ο μοναδικός παίκτης της Ρεάλ που θα μπορούσε να ενώσει το κέντρο με την επίθεση.Έχει την διαγώνια κίνηση[(σε αντίθεση με Ντι Μαρία, πόσω μάλλον με τον Μπέιλ), (κι ο Ρνάλντο βέβαια έχει την διαγώνια κίνηση, αλλά μόνο κοντά στην αντίπαλη περιοχή)], πολύ καλός τεχνίτης και με εξαιρετική αντίληψη του χώρου. Και μια διαπίστωση.Τυχαίνει να έχω συνδρομητική τηλεόραση και από πέρσι να μην έχω χάσει αγώνα της Ρεάλ.Δυστυχώς για αυτήν οι λοιπές ομάδες της la liga δεν τη φοβούνται.Η Ρεάλ βιώνει ότι και η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, στην Αγγλία.Το κακό ξεκίνησε από πέρσι με διάφορες κηδείες(Οσασούνα, Χετάφε κλπ.) και φέτος πάλι τα ίδια γίνονται.10 αγωνιστικές και με τη Βιγιαρεάλ κατάφερες, πραγματικά μιλάω, να πάρεις ισοπαλία.Αγχωτικές νίκες με Μπέτις, Χετάφε.Νίκη με αβάντζο από την διαιτησία(Έλτσε), ήττα από τις 2 αντιπάλους σου(Ατλέτικο, Μπάρτσα).Πολλά μαζεμένα χωρίς καν να έχει μπει ο Νοέμβρης.
Cygnus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Φίλε vforvendetta85 το ότι δε σε φοβούνται οι αντίπαλοι και το ότι έχεις πολλές γκέλες πριν καν μπει ο Νοέμβρης συνοψίζεται απόλυτα σε κάτι που έγραψε ένας δημοσιογράφος της As μετά το ματς με τη Juventus: Η Real εξακολουθει να παρουσιάζει εικόνα ομάδας σε προετοιμασία.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Σωστό.Δεν το διάβασα αυτό που λες.Πιστεύω ο τραυματισμός του Αλόνσο και η φυγή του Εζίλ είναι η αιτία. Και θέλω να επαναλάβω πως δεν επηρρεάζομαι από τις προτιμήσεις μου.Η συζήτηση για μπάλα είναι το ενδιαφέρον μου.
alexis333 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δε ξερω πως θα χωρεσει εν τελη Μπειλ και Κριστιανο και Ντι Μαρια μεσα στην ενδεκαδα .. Εχει ζητημα ο Ανσελοτι .... Ισως θα πρεπει να βαλει κορυφη τον Ροναλντο ...
flik Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Προς το παρόν ας δούμε πότε θα φορμαριστεί ο Bale. Σε αυτό που λες, και εγώ έχω σκεφτεί μήπως παίζει κορυφή ο Ρονάλντο, εφόσον έχει όλα τα χαρακτηριστικά. Απλά τότε είναι πιο εύκολο να τον μαρκάρουν μάλλον, ενώ όταν είναι πλάγια τρέχει σε κενό χώρο, και πολλές φορές μπαίνει μέσα στη περιοχή όταν βρίσκει εκεί κενό χώρο. Θα δείξει. Εγώ πάντως πιστεύω οτι τον καλό Benzema τον χρειαζόμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα