Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε νομίζω. Ίσα ίσα με μία νέα γκέλα η ψυχολογία θα έπεφτε στα τάρταρα. Όχι ότι τώρα είναι όλα ωραία και καλά, αλλά +3 πόντοι και οι δηλώσεις κάνουν λόγο για υπομονή. Σε απώλεια βαθμών θα λέγαμε άλλα.

Στα αγωνιστικά, πάλι λέμε γιατί συνεχίζουν να παίζουν τη δεδομένη στιγμή οι Benzema και Arbeloa ενώ προστίθεται και ο Coentrao στη λίστα. Όπως και με Κοπεγχάγη η ομάδα κάνει ένα ανιαρό πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο εμφανίζεται καλύτερη. Δε ξέρω γιατί πρέπει να σπαταλάμε 45' κάθε φορά ή να βρεθούμε πίσω στο σκορ για να ξυπνήσουμε και να κάνουμε καμία φάση.

Επόμενο ματς εντός με Malaga, πολύ δύσκολο στην κατάσταση που είμαστε.

• Like 1
Δημοσ.

90+ εκκ για το Μπειλ, και δεν έχεις σωστά άκρα, ούτε επιθετικό , ενώ έδιωξες Οζιλ και δεν έχεις κάποιον για πάσες . Σε αλλαγή , βγάζεις Ισκο και κρατάς Μπενζεμα μέσα.. ε άντε γεια ρε Ιταλέ,σοβαρέψου

Δημοσ.

Καλα θα κάνουν να πάρουν τον Ματζουκιτς η τον Σουαρεζ τον Γενάρη γτ δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση...
Sent from my MT11i using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Και ενα ακομα ευχαριστο νεο !

Χθες για οσους φιλους της Ρεαλ δεν γνωριζουν κατακτησαμε το Σουπερ Καπ Ισπανιας στο μπασκετ νικωντας με 83-79 την μπαρτσελονα!

Ο Μπουρουσαρος οπου παει τιτλους κερδιζει!

Δημοσ.

Εγώ ξέρω, όποτε παίζει Αρμπελόα, Κοεντράο, Κεντίρα, σωστή ανάπτυξη ΔΕΝ πρόκειται να έχουμε. Ο Κεντίρα ναι, έχει δύναμη και διακδικεί την μπάλα περισσότερο, αλλά είναι απελπιστικά αργός, και απελπιστικά άτεχνος.

Ρε παιδιά Ρεάλ είναι, δεν μπορεί να έχει αμυντικό χαφ που δε ξέρει να δίνει πάσες.

Και όταν ήρθε ο Αλόνσο λέγαμε πώς ίσως καλύτερα να παίρναμε κάποιον που καταπίνει χιλιόμετρα και μαρκάρει, αλλά αποδείχθηκε οτι περισσότερη αξία έχει κάποιος που ξέρει μπάλα. Ξέρει πότε να δώσει πάσα και πού να την δώσει. Να έχει τον έλεγχο.

Ελπίζω στην επιστροφή Alonso-Bale και καθιέρωση Marcelo (αυτός είναι σίγουρος) και Carvajal.

Δημοσ.

Αν ισχυει αυτο που γραφει η marca περι κηλης δισκου ισως αυτοι που εκαναν τη μεταγραφη να μπορουν να χαρακτηριστουν ως οι μεγαλυτεροι ηληθιοι της χρονιας!! Δωσανε εναν παιχταρα για να παρουν εναν σακατη που θα ξαναπαιξει μπαλα σε 4-5 μηνες αν κανει εγχειρηση?

Δημοσ.

Ελπίζω να μην ειναι εχει κήλη ο Μπειλ γτ θα ειναι πολύ κρίμα όχι για τα λεφτά( από αυτα εχει μπόλικα η Ρεάλ) αλλα για τον ίδιο και την ομάδα... <br>

Τεσπα εύχομαι να μην πάνε ολα καλά.<br><br>

Δημοσ.

Αν ισχυει αυτο που γραφει η marca περι κηλης δισκου ισως αυτοι που εκαναν τη μεταγραφη να μπορουν να χαρακτηριστουν ως οι μεγαλυτεροι ηληθιοι της χρονιας!! Δωσανε εναν παιχταρα για να παρουν εναν σακατη που θα ξαναπαιξει μπαλα σε 4-5 μηνες αν κανει εγχειρηση?

AN κανει εγχειρηση σωστα τα λες. 4-5 μηνες εξω. Αλλά μπορει και να μην κανει και να το παει με συντηρητικη θεραπεια πραγμα ομως που δεν ειναι και το καλυτερο για εναν ποδοσφαιριστη αφου πιθανοτατα απο καιρο σε καιρο θα απουσιαζει λογω πονου.

Οι γιατροι παντως του συνεστησαν να κανει την εγχειρηση.

Δημοσ.

Η μαμα μου εχει κηλη διακου και ανα διαστηματα, οπως λες, ταβλιαζεται στο κρεββατι για 10-15 μερες. Που δε κανει κατι αλλο απο το να περπαταει ας πουμε. Σκεψου να πρεπει ενας ποδοσφαιριστης να παιξει ετσι, δεεε γινεται. Νομιζα οτι μονο στον ολυμπιακο παιρνουμε σακατηδες, αλλα αφου το κανει κ η ρεαλ δε προκειται να ξαναγκρινιαξω!

Δημοσ.

Μεγαλο πληγμα αυτο αν αληθευει...

Και για τον ιδιο τον παιχτη και για την ομαδα ...

Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο ..

Δημοσ.

Αυτά τα έγραψε η Marca.

Επίσημα η Ρεάλ είπε οτι το πρόβλημα αυτό δεν τον ενοχλεί, είναι κάτι που δεν είναι σπάνιο στους αθλητές και δεν τον εμποδίζει σε τίποτα ποδοσφαιρικά.

Αυτή τη στιγμή υπολογίζεται κανονικά για χρόνο συμμετοχής με Μάλαγα/Γιουβέντους και ελπίζουν όλοι οτι θα είναι έτοιμος κανονικά για το Κλάσικο.

Δημοσ.

δλδ σορρυ τωρα θυμηθηκαν οτι εχει αυτο το προβλημα?εγω νομιζω στην τοτεναμ δε θυμαμαι να εχανε ματς για αυτο το λογο.λιγο μουφα μου ακουγεται

αν ισχυει παντως και κανει χειρουργειο εγκλημα της ρεαλ

Δημοσ.

Και εγω ήμουν πολύ επιφυλακτικός με αυτόν τον τραυματισμό...

Τεσπα η ομάδα αλλα ο μάνατζερ του Γκαρεθ διέψευσαν... Συγκεκριμενα ο μάνατζερ μιλησε για βλακείες της Μάρκα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...