Kalamaris_95 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Τι ώρα ειναι το ντέρμπι? Sent from my MT11i using Insomnia
Xero1991 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Χαμός θα γίνει λέμε . Πίτσες μπύρα και wifi γείτονα 1
Crash_Batic Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 9-4 = ? Κανεις δεν ειπε οτι τα διαγραψαμε.. Μιλαω για την συγχρονη εποχη που το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ.. Τοτε ενας παικτης μονο εκανε την διαφορα,δεν υπηρχαν οι τακτικες που υπαρχουν τωρα,δεν υπηρχε η φυσικη κατασταση που υπαρχει τωρα..Ειναι πολλα που εχουν αλλαξει.. Μιλαω για την συγχρονη εποχη γι'αυτο και μιλησα για φαπες..Αποτυχια ειναι για μια ομαδα σαν την Ρεαλ,εδω και 10-11 χρονια να μην εχει διεκδικισει ενα CL και να εχει παρει μονο 1 πρωταθλημα και 1 κυπελλο.. Και που μονο τα 4 τελευταια χρονια εχει παει στα ημιτελικα,ουτε εκει δεν μπορουσε να παει..
linuslost Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Kαταλαβαινω τι λες και δεν διαφωνω. Ωστοσο θα πρεπει κι εσυ να παραδεχτεις πως δεν γινεται να τα ξεγραψουμε "ετσι απλα" τα πρωτα 5 της Ρεαλ επειδη εγιναν "παλια"... Οσο για το καλυτερη μπαλα...χμμμ. Σιγουρα την πιο αποτελεσματικη, σιγουρα οχι την πιο ελκυστικη. Εδω γελαμε!!! Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να παραδεχθεις κατι τετοιο για τον μεγαλο αντιπαλο, αλλα οταν η παραδοχη οτι το ποδοσφαιρικο στυλ της Μπαρτσα ειναι το καλυτερο μεχρι τωρα γινεται απο την πλειοψηφια των ποδοσφαιστων , νυν και πρωην, των προπονητων και γενικα ολου του κοσμου τοτε δεν γινεται να το αμφισβητειτε εσεις....!
linkin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Κανεις δεν ειπε οτι τα διαγραψαμε.. Μιλαω για την συγχρονη εποχη που το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ.. Τοτε ενας παικτης μονο εκανε την διαφορα,δεν υπηρχαν οι τακτικες που υπαρχουν τωρα,δεν υπηρχε η φυσικη κατασταση που υπαρχει τωρα..Ειναι πολλα που εχουν αλλαξει.. Μιλαω για την συγχρονη εποχη γι'αυτο και μιλησα για φαπες..Αποτυχια ειναι για μια ομαδα σαν την Ρεαλ,εδω και 10-11 χρονια να μην εχει διεκδικισει ενα CL και να εχει παρει μονο 1 πρωταθλημα και 1 κυπελλο.. Και που μονο τα 4 τελευταια χρονια εχει παει στα ημιτελικα,ουτε εκει δεν μπορουσε να παει.. Δεν διαφωνω σε κατι απο αυτα που λες. Προφανως και τα τελευταια χρονια της Ρεαλ ειναι αποτυχημενα. Αλλα αμα δουμε το πραγμα πιο σφαιρικα, μονο για φαπες δεν μπορουμε να μιλησουμε. Η Ρεαλ εχει 50 χρονια ιστοριας, η μπαρτσελονα εγινε μοδα απο τον Ροναλντινιο και μετα. Εδω γελαμε!!! Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να παραδεχθεις κατι τετοιο για τον μεγαλο αντιπαλο, αλλα οταν η παραδοχη οτι το ποδοσφαιρικο στυλ της Μπαρτσα ειναι το καλυτερο μεχρι τωρα γινεται απο την πλειοψηφια των ποδοσφαιστων , νυν και πρωην, των προπονητων και γενικα ολου του κοσμου τοτε δεν γινεται να το αμφισβητειτε εσεις....! Δεν μου ειναι δυσκολο να παραδεχθω τιποτα. Το εχω κανει στο παρελθον και σε αυτο το τοπικ και στο αλλο. Μαλλον δεν πολυπαρακολουθεις. Αυτο που λεω ειναι πως στα δικα μου τα ματια, το ποδοσφαιρο που παιζει η Μπαρτσελονα ωρες ωρες κατανταει βαρετο. Αμα δεν σου αρεσει η αποψη μου, δεν θα στενοχωρηθω ιδιαιτερα. Τα "εδω γελαμε" και τα λοιπα αστα για αλλου.
linuslost Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν διαφωνω σε κατι απο αυτα που λες. Προφανως και τα τελευταια χρονια της Ρεαλ ειναι αποτυχημενα. Αλλα αμα δουμε το πραγμα πιο σφαιρικα, μονο για φαπες δεν μπορουμε να μιλησουμε. Η Ρεαλ εχει 50 χρονια ιστοριας, η μπαρτσελονα εγινε μοδα απο τον Ροναλντινιο και μετα. Δεν μου ειναι δυσκολο να παραδεχθω τιποτα. Το εχω κανει στο παρελθον και σε αυτο το τοπικ και στο αλλο. Μαλλον δεν πολυπαρακολουθεις. Αυτο που λεω ειναι πως στα δικα μου τα ματια, το ποδοσφαιρο που παιζει η Μπαρτσελονα ωρες ωρες κατανταει βαρετο. Αμα δεν σου αρεσει η αποψη μου, δεν θα στενοχωρηθω ιδιαιτερα. Τα "εδω γελαμε" και τα λοιπα αστα για αλλου. Οταν ολοι οι ποδοσφαιρανθωποι λενε οτι ειναι το τελειοτερο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει κατι να συζητησουμε και φυσικα και θα γελασω!!! 1
linkin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν ολοι οι ποδοσφαιρανθωποι λενε οτι ειναι το τελειοτερο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει κατι να συζητησουμε και φυσικα και θα γελασω!!! Φυσικα, επρεπε να δεις κατι φαπες που εφαγε απο την Bayern περυσι το "τελειοτερο" ποδοσφαιρο...
stavros88 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Τουλαχιστον η Μπαρτσα εφαγε τις φαπες στην χειροτερη περιοδο της τα τελευταια 6-7 χρονια με πολλους τραυματισμους και χωρις προπονητη απο την καλυτερη ομαδα της ευρωπης.Χωρις Μεσι μιση ομαδα ειναι η Μπαρτσελονα.Να προσευχεστε να μην τραυματιστει ο Ροναλντο γιατι χωρις αυτον ειστε πολυ χειροτεροι απο την Μπαρτσα χωρις τον Μεσι Αντιθετα η Ρεαλ περυσι που υποτιθεται ηταν η χρονια της,μαλιστα το πρωταθλημα ειχε χαθει απο τον Δεκεμβριο και το μονο που την ενδιεφερε ηταν το Τ.Λ.,εφαγε την τεσσαρα και τα μεγαλα λογια πηγαν περιπατο. 2
Kalamaris_95 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως σήμερα θα ειναι ΛΑΘΟΣ αν ξεκινησει βασικός ο Bale γτ προέρχεται από τραυματισμό... Καλύτερα ο Ντι Μαρία... Αλλα οποίος και να παίξει αν η άμυνα μας ειναι συμπαγής και όχι για τα πανηγύρια όπως στους προηγούμενους αγώνες θα νικήσουμε... Και πιστεύω καλυτερα να έβαζε τον Μορατα αντί του Μπενζεμα... Sent from my MT11i using Insomnia
flik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ε λογικά επειδή θα χρειαστεί πολύ τρέξιμο, και η Ατλέτικο παίζει και σκληρά, θα ξεκινήσει ο Di Maria. Ο οποίος καλύπτει χώρους και γράφει χιλιόμετρα. Και θα μπει ο Bale στο β ημίχρονο, ελπίζοντας κιόλας να έχουμε προβάδισμα. Η marca έδωσε και Arbeloa δεξί μπακ, δε ξέρω τι βύσμα έχει αυτό το παιδί. Ελπίζω να πέσουν έξω και να παίξει ο carvajal. Πάντως στα στοιχηματικά sites είναι ξεκάθαρο φαβορί η Ρεάλ.
Kalamaris_95 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ε εντάξει σε οτι κατάσταση και να είμαστε παραμενουμε φαβορί... Μένει να το αποδείξουμε κιόλας... Sent from my MT11i using Insomnia
Crash_Batic Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ε εντάξει σε οτι κατάσταση και να είμαστε παραμενουμε φαβορί... Μένει να το αποδείξουμε κιόλας...<br><br> Sent from my MT11i using Insomnia Απορω,απο που κ ως που ειστε φαβορί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα