Προς το περιεχόμενο

Real Madrid C.F. η βασίλισσα....

Freestyler83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@flik για το αντιφασκεις απαντησα στον αποπανω.

σεβομαι την αποψη σου αλλα διαφωνω.εγω βλεπω οπως και συ μαλλον πολλα ματς την εβδομαδα και τα ματς στα οποια δινονται πεναλτι για τραβηγματα(η φασεις οπως αυτες που λες) κακα τα ψεματα ειναι παρα πολυ λιγα.νομιζω δεν ειναι τυχαιο.

επισης καρτα με το γραμμα του νομου  σημαινει οτι ο διαιτητης αν θελει τη δινει αν οχι δε θα πει και κανενας κατι.καταλαβαινεις πως το λεω.

αν υπηρχε οντως και ηταν δεν εχω να πω κατι εχεις δικιο δε το χω δει

Αν και θα μπορούσες να το διατυπώσεις καλύτερα, κατάλαβα πώς το λες.

Είναι πολύ καθαρά εσκεμμένα φάουλ, όχι όπως τα αλληλοτραβήγματα, που πολλές φορές όποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο καταλαβαίνει οτι είναι δύσκολο να τα αποφύγεις. Εντάξει, να είναι σύμπτωση και να μη τα είδε ο διαιτητής μπορεί.

Απλά ήθελα να τονίσω οτι με τη Γρανάδα αν ήθελε με δόλο να βοηθήσει ο διαιτητής, μπορούσε καλλίστα να το κάνει, και μάλιστα νόμιμα, χωρίς πολλές διαμαρτυρίες. Τώρα στο πέναλτυ του Κεντίρα, μπορεί να το είδε οτι έπεσε εύκολα ο παίχτης. Δε ξέρω, θα ξαναδώ τη φάση.

Αλλά δεν μου αρέσει να ψάχνομαι ούτε με τα της Μπαρτσελόνα τις αδικίες, ούτε με τα της Ρεάλ. Γιατί ξαναλέω, ο καλύτερος θα το πάρει στο τέλος. Εκτός αν γίνει σφαγή στα Κλάσικο.

Ο Πέπε θέλω να πιστεύω πως θα είναι πάγκο λόγω Βαράν, ο Αντσελότι δεν αρέσκεται στο ξύλο, άρα ευελπιστώ να δούμε καθαρό ματς.

Η Ρεάλ δε ξεκίνησε καλά, όχι οτι η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε άριστα, έχει και αυτή τις αστάθειες της στην άμυνα.

Πιστεύω με 100% απόδοση και των δύο όμάδων επιθετικά και αμυντικά και με πλήρες ρόστερ, η Ρεάλ θα νικήσει στο κλασικο σε έναν μήνα.

Πρώτο μεγάλο τεστ της Ρεάλ το Σάββατο, σε όχι και πολύ καλό χρονικά σημείο, μακάρι να μπορεί να παίξει ο Bale τουλάχιστον. Ο Di Maria έχει μυαλό κόκκορα. Ο Κοεντράο ακόμα χειρότερα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@cygnus

νταξει για το φαουλ του μεσσι δε σχολιαζω καν...κατι πρεπει να πεις..

Τι αλλο θα ακουσουμε??????????????????????????? :blink: :eek:

Η Ρεάλ δε ξεκίνησε καλά, όχι οτι η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε άριστα, έχει και αυτή τις αστάθειες της στην άμυνα.

Πιστεύω με 100% απόδοση και των δύο όμάδων επιθετικά και αμυντικά και με πλήρες ρόστερ, η Ρεάλ θα νικήσει στο κλασικο σε έναν μήνα.

Η διαφορα επρεπε ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ να ειναι στο -6 τωρα! Οποτε το βαρος στο "Ελ Κλασικο" θα ηταν πολυ μεγαλυτερο στην Ρεαλ. Οι εξωαγωνιστικοι παραγοντες ομως(διαιτησια) δεν το αφησαν να γινει.

Αυτο ειναι το πρωτο που πρεπει να σημειωσουμε.

Το δευτερο ειναι οτι με -2 εαν νικησει η Ρεαλ πηγαινει στο +1 απο την Μπαρτσελονα.

Ενω με -6 εαν νικησει η Ρεαλ πηγαινει στο -3 απο την Μπαρτσελονα.

Αρα δεν ισχυει αυτο (το αφελες) που ειπες οτι ο καλυτερος παιρνει πρωταθλημα. Βοηθαει και το να εισαι ο πιο ευνοημενος. Ειδικα εαν εισαι ο μακραν πιο ευνοημενος οπως η Ρεαλ Μαδριτης....

Μπορει να παιζεις εκπληκτικο ποδοσφαιρο και να εισαι φουλ φορμαρισμενος για 2.5 μηνες(οπως η Ρεαλ στο προπροηγουμενο πρωταθλημα που πηρε), μπορει ο βασικος αντιπαλος να πειραματιζεται χωρις λογο σε αλχημειες, μπορει να εισαι ακομα και καλυτερος του(που αυτο δεν το ξερουμε αν ισχυε) αλλά το ποδοσφαιρο ειναι τετοιο ατιμο αθλημα που αυτα δεν αρκουν για να νικας, πόσο μαλλον για να παρεις ενα πρωταθλημα. Και βεβαια οχι μονο δεν αρκουν, αλλά το βασικο ζητημα εδω περα ειναι οτι ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ με κανενα τροπο την ευνοια που εχει μια ομαδα!

Δεν εχει σημασια αν παιζεις φοβερο ποδοσφαιρο ως προς το αν ευνοεισαι. Δεν διαγραφεται η ευνοια επειδη παιζεις φοβερο ποδοσφαιρο. Ετσι και με το προπερισνο πρωταθλημα. Το οτι η Ρεαλ επαιξε για 2.5 μηνες φοβερα και η Μπαρτσελονα πειραματιζοταν χωρις λογο, δεν διαγραφει οτι οι παικτες της Ρεαλ(Πεπε, Αλονσο συνεχως, αρκετες φορες Ραμος, Καρβαλιο, Κεντιρα και ισως και ξεχναω κανεναν Κοεντραο κλπ) παιζαν σαν νιντζα και γλιτωσαν αν δεκαδες κοκκινες καρτες, δεν διαγραφει οτι δωθηκαν στην Ρεαλ πεναλτι φαντασματα ενω δεν γινοταν αυτο σε αντιπαλους, δεν διαγραφει οτι η Μπαρτσελοντα αδικουνταν σε φοβερο βαθμο κοστιζοντας της 6 βαθμους!

ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ολα αυτα επειδη επαιξε φοβερο ποδοσφαιρο η Ρεαλ και επειδη η Μπαρτσελονα εκανε κοιλια αγωνιστικη.

Φυσικα η κοντη και η επιλεκτικη μνημη τα διαγραφει ευκολα 2 χρονια μετα, αλλά αυτο δεν με απασχολει....

Τωρα με 100% αποδοση και των 2 ομαδων στο επερχομενο Ελ Κλασικο, σημαινει οτι η αμυνα της Μπαρτσελονα θα ειναι 100% σοβαρη, πραγμα που σημαινει οτι θα νικησει εξ ορισμου ευκολα, γιατι εχει πολυ πολυ καλυτερη επιθεση με την διαβολικη 4αδα πλεον Μεσι, Ινιεστα, Τσαβι, Νευμαρ στο 100% τους.

Η Ρεαλ εχει τυχη μόνο αν η Μπαρτσελονα δεν ειναι 100% καλα, με απλα λογια μονο εαν η αμυνα της ειναι για τα πανηγυρια οπως τις περισσοτερες φορες ειναι που λειτουργει στο 20%.

Καλα ρε παιδια από τωρα για το κλασικό μιλάτε???

Έχουμε ενα μήνα ακόμα. Μερικοί έχουν βγάλει και το σκορ του αγώνα...

Αφήστε για την ώρα. Θα το συζητάμε απο την ώρα που θα τελείωσει μεχρι να αρχίσει το επόμενο έτσι κιαλιως...

Sent from my MT11i using Insomnia

Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ...Θεε μου δηλαδή... Κόμπλεξ σας έχει δημιουργήσει η Βασίλισσα ε? :D
Τέσπα η Ρεαλ έτσι δεν πάει πουθενά και αυτό με ανησυχεί εμένα . Ελπίζω στο μέλλον να αλλάξει η εικόνα της ομάδας ,γιατί έτσι ούτε για 2η θέση δεν πας.

Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ...Θεε μου δηλαδή... Κόμπλεξ σας έχει δημιουργήσει η Βασίλισσα ε? :D

Τέσπα η Ρεαλ έτσι δεν πάει πουθενά και αυτό με ανησυχεί εμένα . Ελπίζω στο μέλλον να αλλάξει η εικόνα της ομάδας ,γιατί έτσι ούτε για 2η θέση δεν πας.

Κομπλεξ φαπας...Μας πονεσαν τα χερια να την χτυπαμε στον σβερκο...

9-4 = ?

= η φασιστικη αρπαγη του Ντι Στεφανο(του Μεσι εκεινης της εποχης και δεν υπηρχαν τοτε πολλοι τοπ και ενας εκανε μεγαλη διαφορα) απο την Μπαρτσελονα που αλλαξε τον ρου της ιστοριας της Ρεαλ, η φασιστικη βοηθεια προς την Ρεαλ με ανισονομους νόμους που εφαρμοζονταν μονο για τις αλλες ομαδες αλλα οχι για την Ρεαλ, το 1-1 στο ημιχρονο του κυπελλου, που εγινε 11-1 τελικο σκορ υπερ της Ρεαλ, επειδη μπηκε ο μεγαλος δικτατορας με τα υποχειρια του και απειλησε με οπλα τους παικτες της Μπαρτσελονα, κλπ....

Ξερω την απαντηση οτι αυτα ανηκουν στο παρελθον. Ανοητη απαντηση καθως ειπαμε αλλαξε (με φασιστικο τροπο υπερ της Ρεαλ) τον ρου της ιστοριας της Ρεαλ και της χαρισε απειρα πρωταθληματα και κυπελλα.

Ξερω επισης την απαντηση οτι ολα αυτα ειναι υποθεσεις. Ανοητη απαντηση επισης, καθως θα ηταν ιστορικα αγραμματη!

Σαντιαγο Μπερναμπεου και ο φασιστας.

Και μην ξεχναμε οι φασιστικοι χαιρετισμοι των οπαδων της "βασιλισσας"....

2720411741.jpg

α) Στο κυπελο πρωταθλητριων Ευρωπης, απ'οσο γνωριζω, βρισκονταν αντιμετωπες ομαδες απο ολη την Ευρωπη. Λαστ ταιμ αι τσεκντ, η δικτακτορια του Φρανκο ηταν μονο στην Ισπανια.... Η απαντηση σου? Ξερω ξερω.... Ανοητη απαντηση....

Β) Θελω να μου πεις επισης, κατα την δικτακτορια του Φρανκο, ποσα πρωταθληματα πηρε το αγαπητο σωματειο της Καταλονιας? Ε? Θα μου δωσεις εδω απαντηση ή θα φυγει και αυτο αβαβα?

Αύριο δεν θα παίξει ο Μαρσέλο δυστυχώς. Είχα μια ελπίδα οτι θα γυρίσει. Ο Κοεντράο σπάνια κάνει σοβαρές εμφανίσεις. Δεν είναι πολύ γρήγορος, και φυσικά οι βοήθειες επιθετικά (που στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι must για έναν back) δεν συγκρίνονται καν με του Μαρσέλο.

Ο Bale θα παίξει σίγουρα, πιστεύω βασικός. Αν όχι τότε αλλαγή.

Μοράτα λογικά δεν θα βάλει βασικό, κατά πάσα πιθανότητα ο Μπενζεμά (μεγάλη ευκαιρία του δίνει ακόμα μια φορά να αποδείξει αν αξίζει και στον προπονητή και κυρίως στο κοινό). Ο ίδιος χάλασε τον εαυτό του με σκάνδαλα και ράλλυ. Ο ίδιος μόνο μπορεί να σώσει και το τομάρι του ενόψει χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Επίσης λογικά ούτε Βαράν δεν θα δούμε στην άμυνα, αν παίζαμε με εύκολη ομάδα ενδεχομένως να τον έβαζε. Δεν ξέρουμε όμως και την γνώμη του προπονητή ακόμα για τον παίχτη.

Ο Καρβαχάλ είναι ο πιθανός δεξιός back.

Άρα μένουν μόνο οι δύο θέσεις στα χαφ πίσω απο την επιθετική τετράδα. Modric-Illara-Khedira ανταγωνίζονται. Μοιράζονται τις πιθανότητες για θέση βασικού.

• Like 1

9-4 = ?

το οτι πηρα τα 4 προσφατα με το συναγωνισμο να ειναι μεγαλος ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, μου φτανει.

τα 5 πρωτα τα δικα σου ειναι και τα 5 πρωτα του θεσμου με ελαχιστες ομαδες.

προφανως και η ιστορια γραφει αλλα ελπιζω να καταλαβαινεις τι λεω

@filk πως βλεπεις τον αντσελοτι μεχρι τωρα??νομιζω η ιταλικη νοοτροπια που εχει δεν ταιριαζει με της ρεαλ και μαλλον φενεται προς το παρον

του μπενζεμα θα συνεχισει να του δινει ευκαιριες.δεν εχει κι αλλον  :-D  :-D

ο κεντιρα πρεπει να ειναι βασικος παντα σε αυτη τη ρεαλ ειδικα τωρα που λειπει ο αλονσο.ποιος θα μαρκαρει???

το οτι πηρα τα 4 προσφατα με το συναγωνισμο να ειναι μεγαλος ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, μου φτανει.

τα 5 πρωτα τα δικα σου ειναι και τα 5 πρωτα του θεσμου με ελαχιστες ομαδες.

προφανως και η ιστορια γραφει αλλα ελπιζω να καταλαβαινεις τι λεω

Kαταλαβαινω τι λες και δεν διαφωνω. Ωστοσο θα πρεπει κι εσυ να παραδεχτεις πως δεν γινεται να τα ξεγραψουμε "ετσι απλα" τα πρωτα 5 της Ρεαλ επειδη εγιναν "παλια"...

Οσο για το καλυτερη μπαλα...χμμμ. Σιγουρα την πιο αποτελεσματικη, σιγουρα οχι την πιο ελκυστικη.

Kαταλαβαινω τι λες και δεν διαφωνω. Ωστοσο θα πρεπει κι εσυ να παραδεχτεις πως δεν γινεται να τα ξεγραψουμε "ετσι απλα" τα πρωτα 5 της Ρεαλ επειδη εγιναν "παλια"...

Οσο για το καλυτερη μπαλα...χμμμ. Σιγουρα την πιο αποτελεσματικη, σιγουρα οχι την πιο ελκυστικη.

συμφωνουμε γιαυτο ειπα η ιστορια γραφει.

στο αλλο κυριως αναφερομαι στα 2 επι πεπ.ενταξει εκτος οτι ειναι και θεμα υποκειμενικο τι αρεσει στον καθενα το επιπεδο της ομαδας εκεινης ειναι μεσα στα top 3  αν θελεις.για μενα Νο1 αλλα επειδη δεν εχω προλαβει προφανως να δω τις πιο παλιες ομαδες θρυλους μου αρεσει να βασιζω την αποψη μου κυριως σε παλαιοτερες γενιες και το τι λενε μιας και εχουν προλαβει να δουν τα παντα

• Like 1

@filk πως βλεπεις τον αντσελοτι μεχρι τωρα??νομιζω η ιταλικη νοοτροπια που εχει δεν ταιριαζει με της ρεαλ και μαλλον φενεται προς το παρον

του μπενζεμα θα συνεχισει να του δινει ευκαιριες.δεν εχει κι αλλον  :-D  :-D

ο κεντιρα πρεπει να ειναι βασικος παντα σε αυτη τη ρεαλ ειδικα τωρα που λειπει ο αλονσο.ποιος θα μαρκαρει???

Δεν ξέρω πραγματικά. Είμαι σίγουρος οτι έχει πλάνο ο Αντσελότι, σίγουρα ή δεν βγαίνει ή δεν έχει ενσωματωθεί απο τους παίχτες. Άλλωστε 3 χρόνια με Μουρίνιο συνήθισαν σε ένα σύστημα, και όταν το αλλάζεις έχεις προβλήματα. Αυτό που έχει διαφορά και κάνει τη μεγάλη ζημιά, είναι πως τώρα, είναι 4-2-4 περισσότερο το σύστημα. Δηλαδή μεγάλο κενό μπροστά απο τους κεντρικούς αμυντικούς, και εύκολα ο αντίπαλος φτάνει εκεί. Η λογική του Αντσελότι ήταν μάλλον οτι θα έχει την κατοχή η Ρεάλ και αυτό μάλλον δεν θα ήταν πρόβλημα. Όμως το κέντρο δεν λειτουργεί καλά έτσι. Κάτι παρόμοιο γινόταν και επι Πελεγκρίνι.

Όμως ο Αντσελότι έχει τεράστια εμπειρία, και ειδικά σε μεγάλα ματς Τσ.Λ., είναι και έξυπνος, το στυλ νηφαλιότητας χρειαζόταν στη Ρεάλ, άρα ελπίζω ακόμα. Να γυρίσουν και οι παίχτες και βλέπουμε.

Έχεις δίκιο για Κεντίρα. Αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να τα βγάλει πέρα με την κατοχή. Δεν έχει καλή πάσα με τη μία, καθόλου καλή. Ο Illaramendi έχει δείξει μερικά καλά σημεία σωστού pressing. Αλλά ούτε και αυτός έχει παίξιε πολλά παιχνίδια, και σίγουρα δεν έχει δέσει ούτε αυτός. Σίγουρα έχει το μυαλό για να ξέρει πότε και πού να δώσει τη μπάλα. Να ελέγχει τον ρυθμό. Του λείπουν ματς όχι μόνο φέτος λόγω τραυματισμού, αλλά και μεγάλα ματς γενικότερα.

Συμπερασματικά, θέλει χρόνο η ομάδα.

Bale λογικά θα αρχίσει βασικός.Ας τον βάλει μπροστά από Coentrao για να σώσει κάπως τα άσωστα ...Τι λέτε?

Αυτό δεν το βλέπω γιατί:

1.Δεν ξέρω ο Bale αν έχει τα πνευμόνια ούτως ή άλλως για να καλύπτει και πίσω. Απο τον Ρονάλντο βέβαια θα καλύπτει περισσότερο, αν δεν δοθούν παρόμοιες οδηγίες με του Ρονάλντο (κράτα ανάσες για όταν χρειαστείς στην επίθεση).

2. Ο Ρονάλντο δεν μπορεί να παίξει τόσο καλά ούτε δεξιά ούτε μπροστά. Εναλλαγές θα γίνονται σίγουρα όταν παίζει 90λεπτο ο Bale.

Αν δεν γινόταν στο Μπερναμπέου το ματς, πήγαινε για ήττα η ρεάλ. Τώρα έχει λίγες παραπάνω πιθανότητες πιστεύω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...