Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε 6 αγωνιστικες ακομα και το +4 δωρο που ειναι σιγουρο, ειναι τεραστιο! Και μαλλον θυμαμαι τι εννοει με το +6 αν και εκεινο δεν ηταν τοσο ξεκαθαρο.

Οπως και να εχει γνωστα πραγματα δεν ανακαλυπτουμε την Αμερικη, η Ρεαλ Μαδριτης παντα ειχε ΜΕΓΑΛΗ ευνοια και πολυ φυσιολογικα θα συνεχισει να εχει και συνεχιζει να εχει. Δεν γινοταν να την αφησουν να ειναι στο -4 απο την κορυφη μολις στην 6η αγωνιστικη με μια Μπαρτσελονα που μοιαζει ανικητη και το -4 μοιαζει βουνο....

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν η Μπαρτσελόνα έμοιαζε ανίκητη δεν θα τη βοηθούσαν με τη Σεβίλη.

Και τις δυο ομάδες τις βοηθούν όταν χρειαστεί.

Δημοσ.

εισαι λαθος.

ΠΡΩΤΟΝ,για οσους ρωτησαν.

1η αγωνιστικη με μπετις στο 1-1 υπαρχει πεναλτι υπερ της μπετις με το σκορ στο 1-1 σε ενα ματς που η ρεαλ το πηρε στο 89 δλδ δυσκολευτηκε πολυ

2η αγωνιστικη καπου στα τελειωματα με τη ρεαλ μπροστα 0-1 παλι καθαρο πεναλτι δε δινεται

6η αγωνιστικη το αισχος που ειδαμε πριν λιγο και απο οτι διαβαζω και το φαουλ που πηρε ο ροναλντο και προηλθε το πρωτο γκολ δεν υπηρχε αλλα θελω να το δω πρωτα για να ειμαι σιγουρος

ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΒΙΛΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ(δευτερη κιτρινη μιλαμε τωρα για ορισμο) που δε δινεται στο τελος του ημιχρονου.

δε νομιζω να ναι το ιδιο.σαφως και το γκολ της σεββιλης ηταν καθαρο αλλα αν παιξει με 10 για αλλα 45 (το γκολ το εβαλε στο 92) τελειωνει το ματς στο ημιχρονο.

μη προσπαθουμε να εξισωσουμε καταστασεις επειδη η ρεαλ σερνεται τωρα στα πιο πολλα ματς και παει σπρωχνοντας

στο ματς της μπαρτσα αδικηθηκε πρωτα η μπαρτσα στα ματς της ρεαλ ευνοειται ΜΟΝΟ η ρεαλ και δεν αδικητε καπου

• Like 2
Δημοσ.

Φαίνεται πως τη Ρεάλ χρειάζεται περισσότερες φορές βοήθεια, δεν εξηγείται αλλιώς.

... Αυτή ήταν η ΡΕΑΛ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ!

• Like 2
Δημοσ.

Εχει αφήσει ακομα το στιγμα του ο Σπεσιαλ... Ξυπνατε, εφυγε ο Μουρινιο... Εχουν παρει αλλοι την σκυτάλη τωρα απο Αγγλία μερια...

Δημοσ.

Ο χθεσινός διαιτητής ήταν ο ίδιος που βοήθησε τη Barca να πάρει τη νίκη με τη Σεβίλλη. Αν το αρνούνται λέγοντας οτι δε δόθηκε ορισμός της (δεύτερης) κίτρινης, τότε κάθε ματς θα τελειώνει με 11 κίτρινες σε κάθε ομάδα.

Ποσώς με νοιάζει τι λένε οι μονίμως αδικημένοι Καταλανοί. Αυτό που με νοιάζει είναι οτι η ομάδα δεν τραβάει στην αρχή. Αν δεν φορτσάρει δε μπορεί να βγάλει το πρωτάθλημα περιμένοντας αντίστοιχα δωράκια οπότε συναντάει δυσκολίες.

Ειδικά χθες δε μπορώ να καταλάβω τι σκεφτόταν ο Carlo. Arbeloa ξανά βασικός και Carvajal στον πάγκο. Benzema βασικός επί 90'. Οι αλλαγές αλλοπρόσαλλες. Όσο ο Benzema παίζει όπως παίζει και όσο θέλει να ασχολείται με όρια ταχύτητας και τρανσεξουαλ να κάτσει πάγκο και να πάρει ευκαιρίες ο Morata. Απλά πράγματα.

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

ειδα κατι φασεις στο sport24 και εδειξε τη φαση του φαουλ του Ραμος. εκει ειχε ηδη μια κιτρινη και επρεπε να φαει ακομη μια η του χαριστηκε σε κοκκινη; γιατι για κοκκινη δε μου φανηκε.

επισης... αστειος κλαψιανο. τι βουτα ηταν αυτη για να παρει το φαουλ οπου σκοραρε μετα.. αστειος...

για το πεναλτι δεν καταλαβαινω αν ειναι η οχι. τραβιουνται και οι 2.. δεν ξερω.

Δημοσ.

Ειδικά χθες δε μπορώ να καταλάβω τι σκεφτόταν ο Carlo. Arbeloa ξανά βασικός και Carvajal στον πάγκο. Benzema βασικός επί 90'. Οι αλλαγές αλλοπρόσαλλες. Όσο ο Benzema παίζει όπως παίζει και όσο θέλει να ασχολείται με όρια ταχύτητας και τρανσεξουαλ να κάτσει πάγκο και να πάρει ευκαιρίες ο Morata. Απλά πράγματα.

Sent from my iPad using Insomnia

Ούτε ο Αρμπελόα, ούτε ο Κοεντράο είναι για Ρεάλ.

Και ο Di Maria έκανε πολλές λάθος επιλογές πάλι. Μου φαίνεται θέλει κι αυτός να κυνηγάει το γκολ, αλλά γενικά και στο κέντρο έκανε βιαστικές μεταβιβάσεις. Ειδικά στο παιχνίδι με τη μια δεν μπορεί καθόλου.

Είναι δύσκολο το θέμα με τον Μπενζεμά, δυστυχώς τον Μοράτα δεν τον έχω ακόμα για τόσο καλό, αλλά σίγουρα έπρεπε να βγει νωρίτερα και ο Μπενζεμά, και ο Ίσκο-Μόντριτς γιατί απλά ήταν ψόφιοι.

Τραγικός ο Αντσελότι εχθές. Βάλε ρε άνθρωπε Jese Morata να τρέξουν να στο κλειδώσουν το ματς νωρίτερα.

@gas: Δεν εξίσωσα τίποτα, εσύ εξισώνεις ένα μη δοθέν πέναλτυ με ένα ακυρωθέν γκολ που πιο καθαρό δεν υπάρχει.

Με την Μπέτις δεν θυμάμαι ποιο λες, αλλά με την Γρανάδα υπήρχαν 2 φορές πέναλτυ απο τράβηγμα παίχτη μια στον ρονάλντο και μια στον Πέπε. Σε φάση απο κόρνερ εννοώ, τους κρατούσαν κάτω πεντακάθαρα.

Αλλά η θέση μου είναι οτι πρώτον κανείς οπαδός Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δεν πρέπει να μετράει τα πέναλτυ και τις 2ες κίτρινες σε ματς του πρωταθλήματος για ευνόουτους λόγους.

Δεύτερον, το πρωτάθλημα το παίρνει ο καλύτερος (τυολάχιστον τα τελευταία 4 χρόνια που θυμάμαι, ο καλύτερος σε όλη τη σεζόν τα έπαιρνε), και συνήθως αυτός που μαζεύει περισσότερους πόντους απο τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Δημοσ.

Ούτε ο Αρμπελόα, ούτε ο Κοεντράο είναι για Ρεάλ.

Και ο Di Maria έκανε πολλές λάθος επιλογές πάλι. Μου φαίνεται θέλει κι αυτός να κυνηγάει το γκολ, αλλά γενικά και στο κέντρο έκανε βιαστικές μεταβιβάσεις. Ειδικά στο παιχνίδι με τη μια δεν μπορεί καθόλου.

Είναι δύσκολο το θέμα με τον Μπενζεμά, δυστυχώς τον Μοράτα δεν τον έχω ακόμα για τόσο καλό, αλλά σίγουρα έπρεπε να βγει νωρίτερα και ο Μπενζεμά, και ο Ίσκο-Μόντριτς γιατί απλά ήταν ψόφιοι.

Τραγικός ο Αντσελότι εχθές. Βάλε ρε άνθρωπε Jese Morata να τρέξουν να στο κλειδώσουν το ματς νωρίτερα.

Ο Modric ήταν καθαρά αλλαγή για θέμα κόπωσης καθώς φαινόταν μερικά λεπτά πριν ότι είχε ξεμείνει από δυνάμεις. Και μου βάζει Carvajal δεξί χαφ κρατώντας Arbeloa μπακ. Από ποια πλευρά ήρθε το 1-1 της Elche άραγε;

Με την ίδια αλλαγή φέρνει Di Maria άξονα. Και μετά βγάζει Di Maria και βάζει Morata. Ακατανοήτα πράγματα. Σαν να μην έχουμε καταλήξει τι σύστημα παίζουμε στην αρχή, τι εναλλακτικά συστήματα έχουμε σε περίπτωση αλλαγών. Καμία οργάνωση.

Δημοσ.

Το Σάββατο θα δείξει. Προφανώς θα πάμε στο γνωστό σύστημα 4-2-3-1, με Bale και Ρονάλντο στα άκρα. Ελπίζω ο Ισκο να είναι ξεκούραστος.

Και θέλω να πιστεύω οτι θα βάλει Καρβαχάλ. Τώρα για μπροστά, τι να πω. Ο benzema είναι σε άλλο μήκος κύματος. Προσπαθεί, αλλά δεν καταφέρνει να συνεργαστεί. Τρέχει βέβαια, αλλά όταν έχουμε εμείς την μπάλα, σαν να μη ξέρει πού να πάει. Σαν να έχει μειωμένα αντανακλαστικά. Δεν παίρνει και πολλές πάσες όταν βρίσκεται εντός περιοχής, αλλά φέτος που έφυγε ο Higuain, εντάξει, θα έπρεπε να στηριχτεί στον εαυτό του και να κάνει κάτι.

Δημοσ.

Και εγω νομιζα οτι εισαι πολυ σοβαρος και πολυ λογικος. Ποια βοηθεια με Σεβιλη, δες πρωτα το παιχνιδι ΟΛΟΚΛΗΡΟ και μετα να το πεις αυτο! ;)  ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΙΣΟΝ ΜΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ! ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ! Το γιατι στο ειπε ο gas83.

"Και τις δυο ομάδες τις βοηθούν όταν χρειαστεί."

Σε παρακαλω πολυ, νομιζα οτι εισαι εξυπνος αλλα σε εχει τυφλωσει η αγαπη σου για την Ρεαλ Μαδριτης. ΕΛΕΟΣ! Ξαναγυρνα στο εξυπνος γιατι μπορεις....

Δεν θα ισοπεδωνουμε τα παντα! Δεν μπορεις να κανεις την τριχα τριχια και την τριχια τριχα ωστε να ισοσκελησεις την ευνοια. Δεν γινεται το πραγματι +15(σε βαθμους ευνοιας πχ) να το ισοσκελησεις και να το τσουβαλιασεις μαζι με το +85440 ωστε να πεις οτι και οι 2 ευνοουνται! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!

Η ευνοια στην Ρεαλ Μαδριτης(διαιτητικη και εξωπαραγοντικη/θεσμικη) εις τους αιωνας των αιωνων ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Σχεδον καθε χρονια.

Στην Μπαρτσελονα καμια σχεση! Ειχε μερικες χρονιες που ειχε και αυτη μεγαλη ευνοια. ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ!

Περυσι ομως και ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΠΕΡΣΙ καθε αλλο παρα ευνοια ειχε. Το αντιθετο! Αντιθετα η Ρεαλ παντα ειχε σκανδαλωδη ευνοια.

Να πουμε για προπερσι πχ που ειχε αγωνιστικο αντικτυπο αυτο? Να πουμε. Η Ρεαλ ειχε μεσα νιντζα παικτες(Πεπε, Αλονσο και με εναλλαγες 2-3 διαφορετικων παικτων) που ηταν για να τελειωνει τα 2/5 εως 3/5 των παιχνιδιων της με μια κοκκινη ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αλλά κοντεψε να μην παριε καμια! Πεναλτι φαντασματα υπερ της, πενταλτι καθαρα υπερ των αντιπαλων που δεν δινονταν και σαν να μην εφταναν αυτα, εκλαπησαν 6 καθαροι βαθμοι απο την Μπαρτσελονα! Αλλοι λεγανε 7 εγω δεν μπορω να το πω με σιγουρια. Πραγματα που αν δεν γινονταν, δεν ξερω αν θα εγραφε το τελικο αποτελεσμα Ρεαλ πρωταθλητρια Ισπανιας 2011-12.

Φετος? Τι να πουμε? +4 χαρισμενοι βαθμοι και τωρα +6 σε ματς οπου η Ρεαλ επρεπε να παιζει με 10 απο το 1ο ημιχρονο σε ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ 2η κιτρινη καρτα σε παικτη της, οπου με το σκορ στο 1-1 στο +1 εξτρα λεπτο φαντασμα μετα και το τελος του χρονου των καθυστερησεων(ετσι γιατι πρεπει να δωσουμε την ευκαιρια στην Ρεαλ να νικησει), δινει πεναλτι σε ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ επιθετικο φαουλ!! Τι αλλο να πει κανεις????

Παντα ο ιδιος εμετος αυτη η ομαδα στο θεμα διαιτησιας. Παντα η καταστροφη του ποδοσφαιρου αυτη η ομαδα, ετσι για να τεκμηριωνει με φασιστικο τροπο(αποφασιζομεν και διατασσομεν την νικη της Ρεαλ Μαδριτης) βεβαια(ισως για να θυμιζει το ενδοξο παρελθον), το προσωνυμιο της βασιλισσας. Ισως οχι φασιστικο τροπο αλλα βασιλικο. Καμια διαφορα βεβαια, η ιδια νοοτροπια ειναι. Μονο που το μονο που καταφερνει ειναι να την μισουν ολοενα και πιο πολλοι. ΟΛΟΙ οι υπολοιποι δηλαδη.

Το σημαντικο ειναι βεβαια οτι πλεον οι φωνες ακομα και μιας μεριδας των ιδιων των οπαδων της να ειναι τετοιες που να μην την θελουν αυτη την ευνοια. Σημαντικο αυτο και ελπιζω η μεριδα αυτη να γινει μεγαλυτερη....

EDIT:

Αυτος ο Πεπε ποσο πιο τραγικος μπορει να γινει? Εγω αν ειχε τετοιο παικτη καποια ομαδα που υποστηριζω θα εκανα τα παντα ωστε να δειξω την δυσαρεσκεια μου που παιζει τετοιο τραγικο υποκριτικο πραγμα στην ομαδα μου.

Πιανει το χερι του αλλου και τον τραβαει κατω και ζηταει πεναλτι. Ποσο πιο μικρη μπορει να γινει η Ρεαλ?? Οσο τον εχει θα ειναι τοσοδουλικη απο θεμα νοοτροπιας....

Καλα και ο διαιτητης που το εδωσε την κανει ακομα μικροτερη.

exw_real.jpg

EDIT2:

Επειδη μερικοι δεν το καταλαβαν ή κανουν πως δεν το καταλαβαν και το προσπερνανε:

ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΒΙΛΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ(δευτερη κιτρινη μιλαμε τωρα για ορισμο) που δε δινεται στο τελος του ημιχρονου.

δε νομιζω να ναι το ιδιο.σαφως και το γκολ της σεββιλης ηταν καθαρο αλλα αν παιξει με 10 για αλλα 45 (το γκολ το εβαλε στο 92) τελειωνει το ματς στο ημιχρονο.

Το να μην παιζει η Σεβικη με παικτη λιγοτερο για ενα ημιχρονο με το σκορ κατα της, δεν αποτελει καταφορη αδικια για την Μπαρτσελονα και το μονο που μετραει ειναι η φαση που ευνοηθηκε(που εγινε ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ την αδικια να μην αφησει την Σεβιλη με 10 παικτες και φυσικα ολοι ξερουμε τι γινετια οταν παιζιε μια ομαδα με 10 παικτες και δη εναντιον της Μπαρτσελονα). Ετσι λοιπον το οτι μετα η Σεβιλη πιθανοτατα(ισως και οχι αλλα πιθανοτατα) θα ετρωγε 1-2 γκολ παραπανω απο οσα εφαγε και δεν θα ηταν τοσο αποτελεσματικη δεν εχει καμια σημασια και το μονο που εχει σημασια ειναι η αδικια που εγινε υπερ της Μπαρτσελονα.

Δεν εχουμε δηλαδη μια αδικια εκατερωθεν αλλα εχουμε αδικια μονο υπερ της Μπαρτσελονα. Γιατι? Ε επειδη:

Η λογικη μερικων ειναι......ας μην το πω.....

• Like 1
Δημοσ.

το προπερσυνο πρωταθλημα της ρεαλ ειναι απο τα πιο σκανδαλωδη.

θυμισε εποχες παραγκας ελληνικου πρωταθληματος.

δε το ανεφερα καν γιατι ξερω οτι δε θα συμφωνησουμε αλλα η καραμελα ειναι οτι τοτε η ρεαλ επαιζε καλη μπαλλα και ο πεπ εκανε πειραματισμους οποτε δικαια το πηρε.

μιλαμε για λογικη οτι να ναι.δλδ οταν δεν εισαι καλος πρεπει ντε και καλα να κερδιζεις.

καπως ετσι ειχε παρει μια διαφορα 10+ ποντους ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ και καταφερε εστω και δυσκολα να τους κρατησει μεχρι τελους

οποιος πιστευει οτι ειμαι υπερβολικος ολα τα βιντεο υπαρχουν στην εποχης μας μπορει να τα δει

@flik σε εχω για πολυ σοβαρο ατομο και μου αρεσει να κανουμε κουβεντα και συνηθως συμφωνω με αυτα που λες αλλα τωρα μου το χαλας.

οχι γιατι δε συμφωνεις μαζι μου αλλα γιατι αυτο που λες δεν ειναι λογικο.

δλδ ενα καθαρο πεναλτι δεν ειναι σχεδον το ιδιο με ενα ακυρο γκολ????

εκτος και αν τα ποσοστα στα πεναλτι ειναι 10% και δε το χω παρει χαμπαρι.

εκτος αυτου σου επαναλαμβανω για να καταλαβεις.

ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΠΡΩΤΑ.αν δωσει το αυτονοητο τελειωνει το ματς στο ημιχρονο.εκτος αν πιστευεις οτι θα ισοφαριζαν με 10.

ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΑΥΝΟΕΙΤΕ ΜΟΝΟ Η ΡΕΑΛ

δεν ξερω ποσο πιο απλα να το πω.

και οχι στο ματς με τη γραναδα δεν ειναι πεναλτι αυτα.αν ηταν θα τελειωνε τι καθε ματς με 50 πεναλτι.τραβηγματα γινονται συνεχεια.εχθες ξαναεβλεπα τις φασεις απο αυτο το ματς

εκτος και αν εννοεις ηταν πεναλτι οπως το χθεσινο.μπορει να τον τραβηξε ο αμυντικος και δε το δε κανεις μας λες??? :devil:  :devil:

@CYGNUS με την αντιστοιχη λογικη σου εφοσον δε γινεται καθε ορισμος δευτερης καρτας να δινεται τοτε καμια ομαδα ποτε δε θα παιζε με δεκα .ωραια λοιπον ας αρχισουμε να παιζουμε ξυλο τοτε στο γηπεδο

και κατι τελευταιο.συμφωνουμε ολοι οτι η ρεαλ επρεπε να παιζει με 10 απο το 34 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΚΑΡΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

παρολαυτα οι ιδιοι διαφωνειτε οτι ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΚΑΡΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ η σεβιλλη δεν θα πρεπε να παιζει με 10 χμμμμμμμμμμμμμμ................

Δημοσ.

Την αντίστοιχη λογική μου τη χρησιμοποιείς μόλις 3 γραμμές παραπάνω για τα πέναλτι οπότε μην την απορρίπτεις ελαφρά τη καρδία.

Δέχομαι τη χθεσινή εύνοια και την αναγνωρίζω σε αντίθεση με εσένα που εθελοτυφλείς και στο ακυρωθέν γκολ της Σεβίλλης και το 2-1 της Barca που έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Messi έχεις να αντιτάξεις μια αυστηρή δεύτερη κίτρινη που δε δόθηκε.

Όσο για το δοσμένο προπέρσινο πρωτάθλημα της Real σας υπενθυμίζω με τι εύνοια υπέρ της ομάδας σας πήραμε το πρωτάθλημα του 2007 με Capelo. Αλλά τότε δεν είχατε γίνει ακόμα της μόδας για ασχοληθείτε μερικοί.

Δημοσ.

Είπαμε αμέσως μετά το ματς οτι ήταν άδικη η νίκη. Δεν εξισώνω τη βοήθεια. Εξισώνω τον δόλο.

Εγώ απο τον συνολικό αγώνα της Σεβίλης, όπως εξελίχθηκε, κράτησα οτι βοήθησε την Μπαρτσελόνα. Δεν δέχομαι δηλαδή οτι επειδή δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη, ακυρώνει ένα γκολ. Απλά το ακυρώνει. Το σβήνει.

Το αν πιστεύω οτι θα ισοφάριζαν δεν έχει σημασία. Υπήρχε ξεκάθαρος δόλος να μην μετρήσει το γκολ. Που το χθεσινό πέναλτυ μοιάζει αμφιλεγόμενο μπροστά του.

Αλλά είπαμε, εχθές υπήρξε δόλος. Τελείωσε.

Για την Γρανάδα, θα διαφωνήσω. Δεν τραβάνε οι παίχτες πάντα έτσι σε κάθε ματς. Βασικά δεν μιλάω για τράβηγμα, μιλάω για σπρώξιμο προς τα κάτω, πίεση και στους δύο ώμους για να μη σηκωθεί. Δεν είναι όπως τα αλληλοτραβήγματα. Είναι καθαρό πέναλτυ, πολύ περισσότερο απο αυτό που έχει πάρει η Μπαρτσελόνα σε Τσ.Λ. μάλιστα.

Gas αντιφάσκεις. Λες μια να μη δίνονται τα πέναλτυ που είναι ξεκάθαρα στα κόρνερ, αλλά να δίνονται οι δεύτερες κίτρινες αμέσως.

Επίσης και μια δεύτερη (νομίζω θα ήταν δεύτερη) κίτρινη με το γράμμα του νόμου υπήρχε σε παίχτη της Ελτσε εχθές σε φάση που εκτέλεσε ο Ρονάλντο το φαουλ στο κέντρο και του χαρίστηκε.

Ξαναλέω, άδικη η νίκη της Ρεάλ εχθές.

Με την Γρανάδα όμως είπα πιο πριν υπήρξαν 2 παραβάσεις για πέναλτυ που κάλλιστα δίνονται, και φυσικά έχουν δοθεί άπειρες φορές. Στα άλλα ματς που έχω δει δεν τραβάνε έτσι οι παίχτες, υπάρχουν όμως οι κοκορομαχίες. Αλλά εκεί ήταν διαφορετικά.

Να πάμε και σε προηγούμενα χρόνια; Για ποιο λόγο; Δεν συμφέρει κανέναν νομίζω. Επιμένω στην άποψη μου οτι το πρωτάθλημα όποιος το πήρε, το άξιζε στη συνολική διάρκεια της σεζόν.

Δημοσ.

@cygnus ηξερα ακριβως οτι αυτο θα απαντησεις γιαυτο εβαλα και το bold δεν περιμενα και κατι αλλο.

προφανως και δεν χρησιμοποιω τη λογικη σου γιατι υπαρχει μια πολυ μεγαλη διαφορα.

στην μια περιπτωση μιλαμε για καθαρη φαση και στην αλλη για τιποτα.οσο να ναι ειναι διαφορετικο

επισης μην προσπαθεις να με κανεις να φανω κομπλεξικος αποτυγχανεις οικτρα,

εθελοτυφλω οταν ειμαι ο πρωτος που εγραψε με κεφαλαια γραμματα για το καθαρο γκολ της σεβιλλη??

πηγαινει τσεκαρε το στο θρεντ της μπαρτσα αν νομιζεις οτι σου λεω ψεματα.

νταξει για το φαουλ του μεσσι δε σχολιαζω καν...κατι πρεπει να πεις..

@flik για το αντιφασκεις απαντησα στον αποπανω.

σεβομαι την αποψη σου αλλα διαφωνω.εγω βλεπω οπως και συ μαλλον πολλα ματς την εβδομαδα και τα ματς στα οποια δινονται πεναλτι για τραβηγματα(η φασεις οπως αυτες που λες) κακα τα ψεματα ειναι παρα πολυ λιγα.νομιζω δεν ειναι τυχαιο.

επισης καρτα με το γραμμα του νομου  σημαινει οτι ο διαιτητης αν θελει τη δινει αν οχι δε θα πει και κανενας κατι.καταλαβαινεις πως το λεω.

αν υπηρχε οντως και ηταν δεν εχω να πω κατι εχεις δικιο δε το χω δει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...