Cygnus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Θέλει και επιθετικό ο Jose εκτός του αμυντικού. Τώρα, δε ξέρω αν αμυντικό εννοεί τον Maicon, τον Cole ή και τους δύο. Πάντως για Gerrard δε νομίζω και δε θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα κίνησης. Είμαι περίεργος για τον επιθετικο..
Cygnus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Νυστέρι ο Kaka. Μακάρι τουλάχιστον να ξεμπερδέψει μια και καλή με το όλο πρόβλημα. 3-2 στο χθεσινό φιλικό με την America. Canales, Higuain, Cristiano τα γκολ.
alexis333 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Νυστέρι ο Kaka.Μακάρι τουλάχιστον να ξεμπερδέψει μια και καλή με το όλο πρόβλημα. 3-2 στο χθεσινό φιλικό με την America. Canales, Higuain, Cristiano τα γκολ. Να σου πω η Μιλαν προβληματικο σας τον εδωσε ε .. ?? Ή κανω λαθος .. ??
Cygnus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Την τελευταία χρονιά με τη Milan σακάτης ήταν. Να δούμε με την επέμβαση.
margaritagr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 ε το θεμα μετα την επεμβαση ειναι να χει καλυτερη χρονια απο την περσινη
kosmasgr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Η ρεάλ χρειάζεται αμυντικό χάφ κατά προτεραιότητα. Τυφλοί είναι ?
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Η ρεάλ χρειάζεται αμυντικό χάφ κατά προτεραιότητα. Τυφλοί είναι ? χαφ εχουνε (gago,diarra,diarra,khedira,alonso,albiol) ... φορ θελουνε!
kosmasgr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 μαυτά τα αμυντικά χάφ έρχεται η Barca και φέυγει με διπλό πάλι Οταν λέμε αμυντικό χάφ εννοούμε πρωτοκλασσάτο τύπου gerrard , fabregas. Εκεί είναι το πρόβλημα της Real. Ο albiol πίσω παίζει.
Cygnus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Εσύ θες Gerrard δηλαδή; Ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω. Επίσης λογικά 2 από τους Diarrάδες και τον Gago θα φύγουν.
alexis333 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Τυπου Mascherano θελει .... Εναν πολυ δυνατο αμ χαφ ποθ να δαγκωνει πετρες χρειαζεται ......
Cygnus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Aκριβώς, χαφ τύπου Mascherano και Essien. Τώρα Gerrard και Fabregas δεν είναι για αμυντικά χαφ.
alexis333 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Aκριβώς, χαφ τύπου Mascherano και Essien. Τώρα Gerrard και Fabregas δεν είναι για αμυντικά χαφ. Απο περυσι ελεγα πως καλυτερα να επαιρνε τον Μασερανο παρα τον Αλονσο ...
johnyboy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Aκριβώς, χαφ τύπου Mascherano και Essien. Τώρα Gerrard και Fabregas δεν είναι για αμυντικά χαφ. Δεν είναι καν αμυντικά χαφ.
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δεν είναι καν αμυντικά χαφ. κανεις απο τους 4 . καθαρο αμυντικο χαφ ειναι ο makelelelelelelelele
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα