flik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Διαφωνώ φίλε μου. Σε πάρα πολλά ματς είναι σαν να βαριέται. Εντάξει, ο Σουάρεζ έχει άλλα μειονεκτήματα, αλλά είναι πολύ περισσότερο παραγωγικός. Και αυτό χρειαζόμαστε. Στις 4 ευκαιρίες 3 γκολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Διαφωνώ φίλε μου. Σε πάρα πολλά ματς είναι σαν να βαριέται. Εντάξει, ο Σουάρεζ έχει άλλα μειονεκτήματα, αλλά είναι πολύ περισσότερο παραγωγικός. Και αυτό χρειαζόμαστε. Στις 4 ευκαιρίες 3 γκολ. κοιτα εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ενταξει δεν αντακατροπτιζει την πραγματικοτητα στο 100% ωστε να βγαλεις συμπερασματα απο αυτο.Γιατι παιζει ρολο πως βαζει τα γκολ,τι βαθμο δυσκολιας εχουν τα γκολ και τα σουτ που επιχειρει και πολλα ακομα..Απλα αλλο στυλ ειναι ο Σουαρεζ και αλλο ο Μπενζεμα..Ο Σουαρεζ ειναι πιο γρηγορος,πιο εκρηκτικος και δεν ειναι το βαρυ σεντερ φορ που λεμε που προς τα εκει κλεινει ο Μπενζεμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 κοιτα εδω Τώρα το έβαλες για απόδειξη οτι δεν υπάρχει παίχτης με 75% γκολ αν σουτ; Εννοείται ρε gas. Προφανώς όταν λέω στις 4 ευκαιρίες, δεν εννοώ απο όπου να ναι σουτ κτλ, εννοώ στις 4 ευκαιρίες που θα έπρεπε να το κάνει γκολ. Αλλά η διαφορά με τον Σουάρεζ δεν είναι στα τελειώματα. Είναι στις πόσες ευκαιρίες αρπάζει λόγω τοποθετήσεων. Ο Μπενζεμά τις περισσότερες φορές ούτε καν βρίσκεται σε σωστό σημείο για σουτ. Έχει πάρα πολλά καλά ο Μπενζεμά, με καλύτερο την τεχνική του (και ειδικά τεχνική σουτ). Αλλά δυστυχώς γκολτζής δεν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Τώρα το έβαλες για απόδειξη οτι δεν υπάρχει παίχτης με 75% γκολ αν σουτ; Εννοείται ρε gas. Προφανώς όταν λέω στις 4 ευκαιρίες, δεν εννοώ απο όπου να ναι σουτ κτλ, εννοώ στις 4 ευκαιρίες που θα έπρεπε να το κάνει γκολ. Αλλά η διαφορά με τον Σουάρεζ δεν είναι στα τελειώματα. Είναι στις πόσες ευκαιρίες αρπάζει λόγω τοποθετήσεων. Ο Μπενζεμά τις περισσότερες φορές ούτε καν βρίσκεται σε σωστό σημείο για σουτ. Έχει πάρα πολλά καλά ο Μπενζεμά, με καλύτερο την τεχνική του (και ειδικά τεχνική σουτ). Αλλά δυστυχώς γκολτζής δεν είναι. οχι ρε συ εννοειται αυτο ελειπε. και γω συμφωνω μαζι σου οτι ειναι καλυτερος παιχτης και κατα πολυ θα ελεγα. το βαλα για να δεις οτι χρειαζετε πολλα σουτ για να πετυχει γκολ και αν εχεις δει καθολου Liverpool ειναι αρκετα χασογκολης και δεν ειναι μακρινα ολα τα σουτ αυτα ειναι και καλες ευκαιριες. δημιουργει ομως παρα πολλα προβληματα στην αντιπαλη αμυνα που τον αισθανετε πιο πολυ συν οτι ειναι για μενα και πιο δημιουργικος. και γω θα τον επαιρνα αν ημουν ρεαλ αν και νομιζω πιο πολυ σας λειπει ενα καθαρο φορ περιοχης. ο σουαρες ειναι πιο πολυ περιφερειακος. ο ροναλντο και ο μπειλ εχουν πολυ χαμηλα ποσοστα επιειδη βαρανε σουτια μακρινα απο οπου βρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Α οκ. Η αλήθεια είναι οτι δεν τον έχω παρακολουθήσει πολύ, αλλά τον έχω βρει αρκετά ολοκληρωμένο παίχτη. Απο την άλλη, ίσως έχεις δίκιο και να χάνει και γκολ συχνά πυκνά, αλλά για αυτό έγραψα για τον Μπενζεμά οτι δεν είναι μόνο οτι μερικές φορές χάνει εύκολα γκολ (που δεν το κάνει τοοόσο συχνά, και ο Higuain χειρότερα έχανε), αλλά δεν "δημιουργούσε" ευκαιρίες, ήταν πολλές φορές εξαφανισμένος και δεν έπαιρνε μπάλα. Και ο Μουρίνιο το είχε πει κιόλας, οτι όταν ήταν στον πάγκο, επειδή απο έξω φαίνονται οι χώροι για να κινηθεί, του έδειχνε πώς πρέπει να κινείται ένας επιθετικό.ς Εγώ Καβάνι ήθελα πιο πολύ. Τρομάζει περισσότερο, και πιο έξπυνος, και σουτ έχει. Εσύ ποιον εννοείς φορ περιοχής, άσχετα αν θα μπορούσε να έρθει στη Ρεάλ. Γιατί και ο Καβάνι παίζει εξωτερικά απο ότι έχω δει. Άσε που απο ότι φαίνεται, και ο Αντσελότι δεν ήθελε καθαρό φορ περιοχής, του αρέσει η κυκλοφορία της μπάλας γύρω απο τη περιοχή. ΥΓ: Έφτασε ο Bale στην Ισπανία. Η Τότεναμ παλεύει για να κλείσει τον Lamela, γιατί ενώ ο Willian είχε περάσει και εξετάσεις απο το ιατρικό team της Τότεναμ, τελικά θα πάει Chelsea. Αυτό θα πει μέσα απο τα χέρια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ειστε για τον #*$&@ εκει στη Ρεαλ ... Φιλικα παντα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Κι εγώ δε ξέρω γιατί δεν τον βάζει. Είναι πολύ καλός ο Lopez, αλλά όπως και να το κάνουμε, πρέπει να είναι πολύ χειρότερος ο Iker για να τον πουλήσεις. Ο Raul πχ πραγματικά δε μπορούσε να προσφέρει άλλο, και κατάλαβε οτι έπρεπε να φύγει αν θέλει να παίξει. Ε ο Iker τοοόσο χειρότερος απο τον Lopez είναι; Δε ξέρω επίσης και με τον Οζίλ τι παίχτηκε όταν βγήκε αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ειναι εντολη απο πανω ρε flik ... Ποιος Lopez και πρασινα αλογα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 και με τη μία έφυγε στα αποδυτήρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Α οκ. Η αλήθεια είναι οτι δεν τον έχω παρακολουθήσει πολύ, αλλά τον έχω βρει αρκετά ολοκληρωμένο παίχτη. Απο την άλλη, ίσως έχεις δίκιο και να χάνει και γκολ συχνά πυκνά, αλλά για αυτό έγραψα για τον Μπενζεμά οτι δεν είναι μόνο οτι μερικές φορές χάνει εύκολα γκολ (που δεν το κάνει τοοόσο συχνά, και ο Higuain χειρότερα έχανε), αλλά δεν "δημιουργούσε" ευκαιρίες, ήταν πολλές φορές εξαφανισμένος και δεν έπαιρνε μπάλα. Και ο Μουρίνιο το είχε πει κιόλας, οτι όταν ήταν στον πάγκο, επειδή απο έξω φαίνονται οι χώροι για να κινηθεί, του έδειχνε πώς πρέπει να κινείται ένας επιθετικό.ς Εγώ Καβάνι ήθελα πιο πολύ. Τρομάζει περισσότερο, και πιο έξπυνος, και σουτ έχει. Εσύ ποιον εννοείς φορ περιοχής, άσχετα αν θα μπορούσε να έρθει στη Ρεάλ. Γιατί και ο Καβάνι παίζει εξωτερικά απο ότι έχω δει. Άσε που απο ότι φαίνεται, και ο Αντσελότι δεν ήθελε καθαρό φορ περιοχής, του αρέσει η κυκλοφορία της μπάλας γύρω απο τη περιοχή. ΥΓ: Έφτασε ο Bale στην Ισπανία. Η Τότεναμ παλεύει για να κλείσει τον Lamela, γιατί ενώ ο Willian είχε περάσει και εξετάσεις απο το ιατρικό team της Τότεναμ, τελικά θα πάει Chelsea. Αυτό θα πει μέσα απο τα χέρια τους. φαλκαο θα ηταν ο ιδανικος.μη μου πεις οτι και αυτος βγαινει εξω λιγο πολυ στο συγχρονο ποδοσφαιρο εχουν αλλαξει οι θεσεις και τα συστηματα. φορ περιοχης εννοω καποιον στυλ νιστερλοι.να ξερει μπαλλα αλλα μεσα στην περιοχη να παιρνει καλες θεσεις και οταν του ρχεται η μπαλλα να το καρφωνει. τον αντελοτι εγω δε τον βλεπω καλα.ειτε το παρει το πρωταθλημα ειτε το χασε στις λεπτομερειες για μενα θα φυγει οπως εφυγε ο καπελο.που το πηρε και τον εδιωξαν επειδη δεν επαιζει μπαλλα. ετσι ειναι η νοοοτροπια εκει θελουν φουλ επιθεση και γκολ και ο αντσελοτι δε μπορει να το κανει αυτο νομιζω μιας και ειναι της ιταλικης σχολης. και κοιταει το αποτελεσμα πρωτα. τωρα αν αυτο τον οδηγησει να παρει το τσουλου τοτε αλλαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 φαλκαο θα ηταν ο ιδανικος.μη μου πεις οτι και αυτος βγαινει εξω λιγο πολυ στο συγχρονο ποδοσφαιρο εχουν αλλαξει οι θεσεις και τα συστηματα. φορ περιοχης εννοω καποιον στυλ νιστερλοι.να ξερει μπαλλα αλλα μεσα στην περιοχη να παιρνει καλες θεσεις και οταν του ρχεται η μπαλλα να το καρφωνει. τον αντελοτι εγω δε τον βλεπω καλα.ειτε το παρει το πρωταθλημα ειτε το χασε στις λεπτομερειες για μενα θα φυγει οπως εφυγε ο καπελο.που το πηρε και τον εδιωξαν επειδη δεν επαιζει μπαλλα. ετσι ειναι η νοοοτροπια εκει θελουν φουλ επιθεση και γκολ και ο αντσελοτι δε μπορει να το κανει αυτο νομιζω μιας και ειναι της ιταλικης σχολης. και κοιταει το αποτελεσμα πρωτα. τωρα αν αυτο τον οδηγησει να παρει το τσουλου τοτε αλλαζει Αυτό είπα κι εγώ,ότι ούτως η άλλως καθαρός μόνο φορ δεν υπάρχει. Απλα να παστελωνει πιο εύκολα από τον Μπενζεμά ήθελα. Ο Αντσελοτι εχει σκοπό να παίξει μπάλα. Εδω κρατησαν τον Μουρινιο που επαιζε φουλ άμυνα με αντεπιθέσεις, ο Αντσελοτι δήλωσε, και φαίνεται και από τα παιχνίδια, ότι πάει για κατοχή. Αν φύγει θα ειναι λογω αποδυτηρίων. Ίδωμεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μια χαρά τερματοφύλακας είναι ο Diego Lopez. Το έδειξε πέρσι στο Old Trafford ενώ και φέτος συνεχίζει σταθερότατος. Αυτό είναι άλλο θέμα βέβαια και άλλο ευαίσθητο θέμα είναι το τι γίνεται με τον Casillas. Δε ξέρω αν είναι εντολή της διοίκησης, αγωνιστική απόφαση του Ancelotti ή τερτίπια του Iker αλλά θα πρέπει να τα βρουν άμεσα μεταξύ τους για το καλό της ομάδας. Στα του χθεσινού αγώνα όλη η ομάδα μέτρια και όλοι απαθείς πλην Isco, Di Maria και λίγο ο Modric. Ronaldo προσπαθούσε αλλά δεν ήταν η μέρα του ενώ ο Benzema δε μπορούσε να κάνει το οτιδήποτε. Μέσα στο καλοκαίρι είχε δηλώσει ότι η χρυσή μπάλα είναι στο μυαλό του και δουλεύει για αυτό. Δε ξέρω για τη χρυσή μπάλα αλλά το χρυσό σημαιάκι του offside το έχει για πλάκα φέτος. Ο Ancelotti παίζει επιθετικά και ουδεμία σχέση έχει με τον Capelo. Χθες κατέβηκε Modric - Ozil - Isco στο κέντρο. Ok με τη Granada παίζαμε αλλά περιμένω τις επιστροφές Alonso, Illaramendi, Varane (και τον Bale?) να δω το τελικό σχήμα. Συν ότι περιμένω να πάρουν ευκαιρίες ο Jessé και ο Morata (ειδικά αυτός με τέτοιον Benzema). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kalamaris_95 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Πάντως εγώ στενοχωριεμαι να βλέπω τον Ικερ στον πάγκο. Ξέρω οτι Ντιέγκο ειναι σε τρομερη φόρμα αλλα πιστεύω οτι ο Άγιος Ικερ αξίζει μια ευκαιρία... Τεσπα νικήσαμε 0-1 χθες την Γρανάδα. Δεν ξέρω αν μας δυσκόλεψε η όχι δεν έχω διαβάσει και δει τίποτα ακόμη αλλα μην αγχώνεστε με τα σκορ αυτα. Τη σεζόν 11-12 που το πήραμε στις πρώτες αγωνιστικες σκοραραμε με το σταγονόμετρο... Ολα καλά θα πανε. Θα έρθει και ο Γκαρεθ τώρα... Sent from my MT11i using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Καλά αυτός σήμερα δεν θα παρουσιαζόταν και καλά? Έχω φάει τον τόπο για επίσημη ανακοίνωση αλλά τίποτα. Θα μας τρελάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα