Προς το περιεχόμενο

Real Madrid C.F. η βασίλισσα....

Freestyler83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περιεργο το θεμα με τον Ικερ. Πριν εφταιγε ο κακος ζοζε τωρα τι γινεται?? Μηπως τα σεναρια περι ρουφιανου δεν ειναι απλα σεναρια?

Εχει στοιχιωσει με το πνευμα του ο Μουρινιο το Μπερναμπεου..Κατι θα εχει ξεχασει εκει απο τα πραγματα του...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο Ράμος δεν ήταν στη μέρα του. Ο Μπενζεμά εκτός θέσης πολλές φορές αλλά σε μερικές φάσεις CR και Di Maria δεν του έδωσαν πάρε βάλε πάσα.
Ο Ρονάλντο άτυχος αρχικά, αλλά μετά φάνηκε πως ήθελε το γκολ για τον εαυτό του, και χάλασε 2-3 φάσεις.

Εμένα ο Μόντριτς μου άρεσε, ανέβαζε τη μπάλα μπροστά και έκανε και μερικά κοψίματα. Αντιθέτως δεν μου άρεσε ο Κεντίρα.

Ο Οζίλ και ο Ίσκο κορυφαίοι του αγώνα. (O Oζίλ πνίγεται όμως απο τους Μοντριτς και Ίσκο). Γιατί δεν μπορεί να παίζει στη πτέρυγα όπως ο Ρονάλντο.

Ο Μπενζεμά εκτός απο το γκολ, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό. Και έστειλε και τη μπάλα ψηλά απο πολύ καλή θέση για γκολ στο α ημίχρονο, και δεν πρόλαβε 2-3 μπαλιές του Μαρσέλο για γκολ. Γενικά με το positioning πάντα είχε θέμα, αλλά είναι ασταθής, εκεί που δεν το περιμένεις σου βάζει γκολ για βραβείο).

Ο Καρβαχάλ μέτριος, έδωσε λίγη βοήθεια μπροστά, αλλά αμυντικά δεν πήγε καλά. Αλλά γενικά είναι αρκετά καλός, ελπίζω να ήταν λόγω άγχους.

Edit: Για Κασίγιας δε ξέρω. Ελπίζω να τον βάλει σιγά σιγά. Στα φιλικά μια χαρά έπαιξε. Ίσως δεν ήθελε να του φορτώσει το άγχος του πρώτου ματς, τι να πω.

Ronaldo, Benzema, Khedira, Ozil, Pepe μέτριοι και Ramos, Pepe, Carvajal κακοί.

Το τρίποντο ήρθε με λίγη προσπάθεια από τους Marcelo, Modric και Isco.

Η άμυνα με ανησύχησε πολύ αλλά πιστεύω με επιστροφή Xabi Alonso και με περισσότερα παιχνίδια θα στρώσει.

Την Πέμπτη τιμάμε τον μεγάλο μας αρχηγό.

Αποφάσισε ρε ο Πέπε μέτριος ή κακός; Νομίζω πως επειδή σίγουρα ο Ράμος ήταν κακός εχθές, ο Πέπε κράτησε καλύτερα.

Ο Μαρσέλο και ο Ίσκο έπαιξαν καλύτερα απο όλους.

Και εγώ πιστεύω πως θα στρώσει η ομάδα, το σύστημα παιχνιδιού έχει αλλάξει πολύ, δεν είναι εύκολο να το συνηθίσουν οι παίχτες.

Αποφάσισε ρε ο Πέπε μέτριος ή κακός; Νομίζω πως επειδή σίγουρα ο Ράμος ήταν κακός εχθές, ο Πέπε κράτησε καλύτερα.

Δίκιο έχεις  :D

Στους μέτριους τον είχα γιατί ήταν καλύτερος από τον Ramos χθες.

Marcelo πολύ ορεξάτος χθες, είχαμε και πολύ καιρό να τον δούμε να παίζει.

ρε παιδια ας μου πει καποιος αυτος ο ραμος ΓΙΑΤΙ υποτιθεται οτι ειναι καλος παιχτης η καλος αμυντικος?

και ποτε επαιξε καλα για να λεμε οτι εχτες ηταν κακος?

εγω οσο βλεπω ρεαλ τα μισα γκολ απο οταν αλλαξε θεση απο μπακ σε σεντερ μπακ(πραγματικα δεν ξερω γιατι εγινε αυτο) ειναι δικια του ευθυνη και συνηθως ολοι τον αποθεωνουν ποσο παιχταρας ειναι.

και γω μετα τσιμπιεμαι να δω μηπως βλεπω αλλα ματς.

ειμαι τοσο λαθος?για πειτε οι ρεαλικοι που τον εχετε δει σιγουρα πιο πολυ απο μενα

απορια το χω

εγω παντως στους φιλους μου τον λεω βυντρα της ρεαλ  :-D  :-D

Νομίζω πως σε αρκετά ματς έκανε πολύ καλές εμφανίσεις.

Βασικά όταν ήταν δίδυμο με τον Βαράν, δεν άφηναν κουνούπι. Αλλά και μερικές φορές παλιότερα με τον Πέπε, καθάριζε τις σέντρες, και έκοβε και μαρκαρίσματα.

Τώρα όπως πάει η κατάσταση στα δεξιά, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα δίδυμο Βαράν-Πέπε και δεξιά Ράμος, εκεί που σίγουρα είναι ο καλύτερος.

• Like 2

Δεν αντιλεγω, ειναι γρηγορος, δυνατος και κοβει αρκετες φασεις. Το ζητημα ειναι οτι το Α και το Ω σε ενα σεντερ μπακ ειναι οι τοποθετησεις. Και εχοντας παιξει τις τελευταιες χρονιες ως δεξι μπακ, δεν εχει σωστες τοποθετησεις. Γι αυτο και σε ολες τις γκελες/αυτογκολ/τσαφ ειναι μεσα.

• Like 1

Ίσως αν απο την αρχή ξεκινούσε ως CB όπως του πρότειναν πολλοί, θα ήταν καλύτερα.

Το θέμα είναι να γυρίσει και ο Βαράν, και μακάρι να βρει τη περσινή φόρμα του γρήγορα. Έχει πρόβλημα η ομάδα στα μετόπισθεν.

χαλια μαυρα η ρεαλ χθες. χαλια μαυρα θα ειναι φετος ολη την χρονια. αφου δεν πηρε το τσ.λ περυσι με τον μεγαλο Μουρινιο τωρα τελος. αρχιζει η καθοδος. αφου δεν το πηρε περυσι που πετουσε με τον μεγαλο μαεστρο, φετος η ομαδα δεν θα μπορεσει να ρολαρει. φετος δεν θα παρει τιποτα. θα φυγει κ ο ροναλντο του χρονου κ θα αναγκαστει να κανει νεα αρχη. ο προδοτης κασιγιας βλεπω δεν αλλαξε τακτικη κ ακομα γκρινιαζει. εδιωξε τον Μουρινιο φετος κ θα το πληρωσει η ρεαλ με αιμα.

<p>χαλια μαυρα η ρεαλ χθες. χαλια μαυρα θα ειναι φετος ολη την χρονια. αφου δεν πηρε το τσ.λ περυσι με τον μεγαλο Μουρινιο τωρα τελος. αρχιζει η καθοδος. αφου δεν το πηρε περυσι που πετουσε με τον μεγαλο μαεστρο, φετος η ομαδα δεν θα μπορεσει να ρολαρει. φετος δεν θα παρει τιποτα. θα φυγει κ ο ροναλντο του χρονου κ θα αναγκαστει να κανει νεα αρχη. ο προδοτης κασιγιας βλεπω δεν αλλαξε τακτικη κ ακομα γκρινιαζει. εδιωξε τον Μουρινιο φετος κ θα το πληρωσει η ρεαλ με αιμα.</p>

Συνέχισε το τρολαρισμα περί μουρινιο εσυ.. Και σε βλέπω να χανεσαι για κανένα δυμηνο πάλι όπως πέρυσι... Δεν έχεις μάθει να κρατάς μικρό καλάθι στην ζωή σου; Πέρυσι η πυραυλοκινητη Ρεάλ έμεινε απο καύσιμα και μάλλον και εσυ απο ηλεκτρικό ρεύμα γιαυτο και αφανιστηκες κανένα δυμηνο μετά... Αλλα μετά απο φαπες αυτά παθαινεις οταν δεν κρατάς τα λόγια σου...

<NSRecursiveLock: 0x1cd982d0>{locked = NO, thread = 0x0, recursion count = 0, name = nil}

Συνέχισε το τρολαρισμα περί μουρινιο εσυ.. Και σε βλέπω να χανεσαι για κανένα δυμηνο πάλι όπως πέρυσι... Δεν έχεις μάθει να κρατάς μικρό καλάθι στην ζωή σου; Πέρυσι η πυραυλοκινητη Ρεάλ έμεινε απο καύσιμα και μάλλον και εσυ απο ηλεκτρικό ρεύμα γιαυτο και αφανιστηκες κανένα δυμηνο μετά... Αλλα μετά απο φαπες αυτά παθαινεις οταν δεν κρατάς τα λόγια σου...

μικρο καλαθι με τον Μουρινιο δεν υπαρχει!! ο ανθρωπος ειναι ο καλυτερος κ οπου παει κανει υπερομαδαρες. περυσι με τους ηλιθιους που εμπλεξε κ που κατεστρεφαν την ομαδα απο μεσα τι ηθελες να κανει?? αλλα ο προεδρος της ρεαλ προτιμησε να διωξει εναν απτο να διωξει 3 καμπιες που ρουφουσαν κ θα συνεχισουν να ρουφανε την Ρεαλ προς οφελος τους. ηδη ο ενας ο τερματας αρχισε το σοου.

Ισκό παικτάρα . πουλέν είναι.ο Οζιλ θέλει να παίζει πιο κέντρο δεν μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα όταν παίζει σε πλευρά.  Ο Benzema είναι λίγο εκτός τόπου και χρόνου. Βαριέται να κάνει το τάκλιν στην σέντρα του Marcelo και μετά πάει και βάζει ωραίο γκολ με το αριστερό. Ότι νάνε . Πάντως για τον Ράμος που λέτε διαφωνώ ότι μπορεί να παίξει δεξιά πλέον. Δεν νομίζω ότι έχει τα τρεξίματα που είχε παλιά.

αυτος ειναι ο Κασιγιας. αυτα κανει!! οταν δεν παιζει δημιουργει προβληματα. οποιος δεν του αρεσει θελει να τον διωξει. νομιζει οτι του ανηκει η Ρεαλ. περυσι η ρεαλ το πληρωσε με ενα χαμενο τσαμπιονς λιγκ κ ενα χαμενο πρωταθλημα(που πιστεψτε με θα το παιρνε ευκολα). φετος παλι θα το πληρωσει με το ιδιο νομισμα. απο αυγουστο ξεκινησε.

http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/realmadrid/estakse-eirwneia-o-kasigias.2376213.html

Έσταξε ειρωνεία ο Κασίγιας
Η περυσινή σεζόν στη Ρεάλ στιγματίστηκε από τη διαμάχη του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Ικερ Κασίγιας η οποία οδήγησε τον δεύτερο στον πάγκο.

Ολα έδειχναν ότι φέτος ο "άγιος Ικερ" θα κέρδιζε εκ νέου τη θέση του βασικού αλλά στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν (κόντρα στην Μπέτις) κάτω από τα δοκάρια κάθισε και πάλι ο Ντιέγκο Λόπεθ γεγονός που έγινε δεκτό με ειρωνική διάθεση από τον Κασίγιας.

Μάλιστα η τηλεοπτική κάμερα έπιασε τον γκολκίπερ της Εθνικής Ισπανίας να λέει στο γυμναστή τερματοφυλάκων της Ρεάλ Χουάν Κανάλες ότι "οκ, τουλάχιστον ίσως παίξω στο Κύπελλο Μπερναμπέου".

Το θέμα πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και έφτασε να... κοσμεί το πρώτο θέμα της διαδικτυακής έκδοσης της "As".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...