Προς το περιεχόμενο

Real Madrid C.F. η βασίλισσα....

Freestyler83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλα η Ρεαλ κανει αυτο που κανει καθε χρονο.Υπερογκα ποσα σε παικτες  που ειναι στο προσκυνιο και πουλαει το ονομα τους απο τους οποιους θα βγαλει πολλα λεφτα απο χορηγιες και πωλησεις του ονοματος της μεταγραφης.Ειναι πολυ αστειο εως βλακωδες να δινουν 100+εκ για εναν παικτη,ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ και αν ειναι αυτος.Με αυτα τα χρηματα παιρνεις 2-3 ΤΟΠ παικταραδες.Η Ρεαλ παταει στην φιρμα του ονοματος του παικτη και στην εμπορικη του αξια και οχι τοσο την αγωνιστικη.. Μην τρελαθουμε οτι αξιζει καποιο εμψυχο ον 100 και 120 εκ ευρω,μην τρελαθουμε κιολλας..Οποιο και αν ειναι αυτο..Ισως να ειναι και επικοινωνιακα παιχνιδια ολο αυτο με τις προσφορες και να ειναι εικονικες,το γιατι το ξερουν αυτοι..Εχουν ακουστει υπερογκα ποσα και για τον Μεσι που δινουν οι Αραβες στα 200 εκ αλλα δεν ξερουμε αν οντως ειναι αληθεινα αυτα τα ποσα με επισημες προτασεις..Παντως αν αληθευει αυτο το ποσο ειναι υπερογκο και δεν πρεπει να δοθουν με τιποτα τοσα χρηματα αφου με αυτα οπως εγραψε και ο φιλος απο πανω παιρνεις Ροις και Σουαρεζ πακετο.. Αληθεια,εχω απορια..Ρητρα δεν υπαρχει στον παικτη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@gas83 συμφωνούμε, κι εγώ δε διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά είπα οτι υπάρχει και άλλη πλευρά στο θέμα.

@Galaxys4: Γιατί το βλέπεις έτσι και λες, κανένα ον δεν αξίζει 100+ εκατομ.; Δεν μιλάμε για την ανθρώπινη αξία.

Η τιμή καθορίζεται απο τους νόμους της αγοράς, νόμος. Το ποδόσφαιρο είναι αγορά, εταιρείες, κέρδη, ζημιές. Κάθε κίνηση είναι επιχειρηματική. Αν ο Πέρεθ πιστεύει οτι αυτά τα λεφτά θα επιστρέψουν στην ομάδα, δίνει τόσα. Δεν είναι οτι αν δεν παίξει τόσο καλά ώστε να φέρει το Ch.L. είναι αποτυχημένη μεταγραφή.

Αν ήταν το πλάνο του Αντσελότι τέτοιο ώστε να υπολογίζει τον Ρονάλντο για κύριο επιθετικό, βέβαια όχι κλασικό 9άρι, ίσως γι' αυτό δεν κυνήγησαν επιθετικό.

Είναι δεδομένο πλέον οτι θέλουν τον Bale για την αποχώρηση του Ρονάλντο, η οποία μάλλον θα φύγει του χρόνου. Και του χρόνου λογικά κάπου τόσα θα ζητούσαν, ξέροντας οτι θα έφερνε λεφτά η μεταγραφή του Ρονάλντο.

Η Τοτεναμ ήδη έχει σχεδόν σίγουρη την έλευση του Soldado με 30 εκατομμύρια. Είναι λογικό αυτό που αναφέρει η marca, οτι πρώτα θα κάνουν μεταγραφές και μετά θα ανακοινωθεί επίσημα.

Πεταμένα λεφτά ια δώσει η ομάδα μας. Κανονικά επρεπε να γίνει μια προσφορά 75μ. Θέλεις κολοεβραιε Λεβυ? Καλως. Δεν θέλεις? Πάρε φορά και κλάσε μας μια μάντρα... Να δω πόσες τέτοιες προσφορές θα τους έρθουν με τοσα λεφτά... Αλλα οταν μπλέκεις με εβραίους( δεν είμαι χρυσαυγιτης) έτσι ειναι...

Ας δώσουν 45μ για ρουνει και είμαστε εντάξει. Για αντικατάσταση Ροναλντο έχουμε λύσεις και από ακαδημίες. Επίσης σε καμία περίπτωση να μην δώσουν ως αντάλλαγμα Μορατα,Χεσε η οποίοσδηποτε άλλος από τις ακαδημίες μας... Έγκλημα θα ειναι...

Sent from my MT11i using Insomnia

Πεταμένα λεφτά ια δώσει η ομάδα μας. Κανονικά επρεπε να γίνει μια προσφορά 75μ. Θέλεις κολοεβραιε Λεβυ? Καλως. Δεν θέλεις? Πάρε φορά και κλάσε μας μια μάντρα... Να δω πόσες τέτοιες προσφορές θα τους έρθουν με τοσα λεφτά... Αλλα οταν μπλέκεις με εβραίους( δεν είμαι χρυσαυγιτης) έτσι ειναι...

Ας δώσουν 45μ για ρουνει και είμαστε εντάξει. Για αντικατάσταση Ροναλντο έχουμε λύσεις και από ακαδημίες. Επίσης σε καμία περίπτωση να μην δώσουν ως αντάλλαγμα Μορατα,Χεσε η οποίοσδηποτε άλλος από τις ακαδημίες μας... Έγκλημα θα ειναι...

:blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:

Ο Jese έχει προοπτικές, αλλά μιλάμε για του χρόνου. Και όταν λέμε αντικαταστάτη, δεν εννοούμε ποδοσφαιρικά, αλλά ως brand name. Μη κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας.

Πόσες πιθανότητες δίνεις στον Jese (γιατί αυτός φαίνεται οτι έχει όντως μεγάλο ταλέντο απο τους μικρούς) να παίξει τόσο καλά φέτος, ώστε του χρόνου να έχει τόσο brand name όσο ο Bale αυτή τη στιγμή. Και λέω αυτή τη στιγμή γιατί με αυτές τις συζητήσεις και με το ποσό μεταγραφής, εκτοξεύονται ακόμα περισσότερο οι μετοχές του στο marketing.

Σε 2-3 χρόνια, αν πάρει τις ευκαιρίες που πρέπει, τότε μπορεί όντως να γίνει σπουδαίος.

Γτ εγώ είπα οτι σε έναν χρόνο θα γίνει εμπορικός?? Έτσι κιαλιως Ο Ροναλντο από οτι ξέρω εχει ακομα δύο χρόνια συμβολαιο και πιστεύω οτι θα ανανεώσει... Οπότε λίγο άκυρο να μιλάμε για αντικατάσταση από τώρα. Η γνώμη μου αυτή ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...