arsenal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Nαι φιλε μου ακριβως κοροιδα ΘΑ σας πιασουν!αν υπερβειτε τα 100 μυρια και κανετε προταση 120 τοτε τι να πω!!!ειναι απλα ηλιθιο σε ενα παικτη τοσα λεφτα...γιατι δεν θα προτιμουσες Suarez,Reus και εναν αμυντικο δυνατο με 120 μυρια? Απο Ιταλο δημοσιογραφο μεσω Twitter Μολις τωρα It's pretty incredible that Tottenham have replied to Real Madrid that Bale price is 145m €. Real Madrid won't be so crazy, will they? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ναι κι εγώ διάβασα για 145. Νομίζω λένε για 100+Coentrao. Μπορεί να αλλάξω και ομάδα αν φτάσουν σε τέτοια σημεία. Δεν τον δίνουν, τέλος. Παίρνεις Suarez+αμυντικό+kondogbia για πλάκα με 100 εκατομ. και περισσεύουν κιόλας. Και όσο καλός και να είναι ο Bale, πόσους μήνες έπαιξε top ποδόσφαιρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Oτι να ναι, αμα οντως ισχυει αυτο το νουμερο... Και στα 70 εκ ευρω υπερκοστολογημενος ειναι ο Bale, ποσο μαλλον για τα διπλασια. Ελπιζω να μην κανουν κανα καραγκιοζιλικι και τα δωσουν. Αν και με τον Περεθ δεν ξερεις τι να περιμενεις... edit: τσεκαρετε μαλλι Ραμος. Ειναι χαζο αυτο το παιδι, δεν εξηγειται αλλιως. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2013 από linkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 edit: τσεκαρετε μαλλι Ραμος. Ειναι χαζο αυτο το παιδι, δεν εξηγειται αλλιως. ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 ?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Σιγά ρε παιδιά ντεκαπάζ έκανε, αν ξυρίσει και τα μούσια καλός θα είναι. Και εγώ έτσι θέλω να τα κάνω κάποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Αφου το ειπε το skysports ειναι νομος http://www1.skysports.com/football/news/11675/8848350/real-madrid-make-world-record-85m-bid-for-spurs-star-garath-bale R.I.P SOCCER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Αφου το ειπε το skysports ειναι νομος http://www1.skysports.com/football/news/11675/8848350/real-madrid-make-world-record-85m-bid-for-spurs-star-garath-bale R.I.P SOCCER E ήταν σίγουρο, έγραφαν όλοι για προσφορά 98.5-100 εκατομμυρίων. Η ιστορία θα καταλήξει σίγουρα με κάποιον εκ των Πέρεθ ή Levy χαμένο, αλλά μπορεί με κανέναν κερδισμένο. Επίσης, αν η προσφορά δεν γίνει δεκτή, και η Ρεάλ κινηθεί για άλλον παίχτη τότε η ομάδα θα ζητήσει τα διπλάσια, ενώ αν η προσφορά γίνει δεκτή, τότε η Τότεναμ θα είναι αυτή που θα δυσκολευτεί να πάρει νέους παίχτες στη σωστή τιμή. Θα τους αρμέξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 το ποδοσφαιρο εχει γαμηθει με τις κολονεοπλουτες ομαδες τυπου μονακο παρι και οι τιμες εφτασαν στα υψη εν μεσω γενικης κρισης. μιλαμε ειναι τρισαθλιο αυτο που γινεται. δλδ αμα θελει καποιος το ροναλντο η το μεσσι ποσα θα πρεπει να δωσει? 300 μυρια? κατι πρεπει να γινει γιατι ξεφυγε το θεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Βασικά εγώ δε καταλαβαίνω πώς καταστρέφεται το ποδόσφαιρο απο αυτό το πράγμα. Αν μια ομάδα θέλει τον Μέσι και έχει 300 εκατομ. ας τα δώσει. Η σίγουρα κερδισμένη θα ήταν η Μπαρτσελόνα. Αυτά τα λεφτά θα διατεθούν μετά σε άλλες ομάδες. Το χρήμα αυτό κάνει κύκλο, και απο τη μια πλευρά καλύτερα να δίνεται παρά να μένει σε έναν. Αν μια ομάδα μπορέσει με κυνηγούς ταλέντων και ακαδημίες να βγάλει σε λίγες χρονιές πολλές ετατοντάδες εκατομμύρια θα είναι η πιο κερδισμένη απο όλη αυτή την ιστορία. Θα μου πεις με τέτοια κρίση; Ε ναι, αν δεν τα έδινε ο Άραβας που θα πήγαιναν; Στον εργαζόμενο Γάλλο; Απλά μπορούν να τους επιβάλουν τεράστια φορολογία, κλιμακωτά κιόλας, να αυξάνεται το ποσοστό όταν αυξάνεται το ποσό σε τέτοια επίπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Α ωραίος ο Ράμος, άκουσε τη συμβουλή μου και ξυρίστηκε το ποδοσφαιρο εχει γαμηθει με τις κολονεοπλουτες ομαδες τυπου μονακο παρι και οι τιμες εφτασαν στα υψη εν μεσω γενικης κρισης. μιλαμε ειναι τρισαθλιο αυτο που γινεται. δλδ αμα θελει καποιος το ροναλντο η το μεσσι ποσα θα πρεπει να δωσει? 300 μυρια? κατι πρεπει να γινει γιατι ξεφυγε το θεμα Δεν είναι θέμα των ομάδων και του ποδοσφαίρου, είναι το γενικότερο πλέγμα του καπιταλισμού που έχει κάνει έτσι κάθε πτυχή της ανθρωπότητας. Πιστεύεις οτι ένα άθλημα που το παρακολουθεί το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, με τρις. εκατομμύρια κέρδη κάθε χρόνο, θα έμενε στο απυρόβλητο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Βασικά εγώ δε καταλαβαίνω πώς καταστρέφεται το ποδόσφαιρο απο αυτό το πράγμα. Αν μια ομάδα θέλει τον Μέσι και έχει 300 εκατομ. ας τα δώσει. Η σίγουρα κερδισμένη θα ήταν η Μπαρτσελόνα. Αυτά τα λεφτά θα διατεθούν μετά σε άλλες ομάδες. Το χρήμα αυτό κάνει κύκλο, και απο τη μια πλευρά καλύτερα να δίνεται παρά να μένει σε έναν. Αν μια ομάδα μπορέσει με κυνηγούς ταλέντων και ακαδημίες να βγάλει σε λίγες χρονιές πολλές ετατοντάδες εκατομμύρια θα είναι η πιο κερδισμένη απο όλη αυτή την ιστορία. Θα μου πεις με τέτοια κρίση; Ε ναι, αν δεν τα έδινε ο Άραβας που θα πήγαιναν; Στον εργαζόμενο Γάλλο; Απλά μπορούν να τους επιβάλουν τεράστια φορολογία, κλιμακωτά κιόλας, να αυξάνεται το ποσοστό όταν αυξάνεται το ποσό σε τέτοια επίπεδα. καταστρεφεται γιατι ομαδες που δεν εχουν απειρο μπατζετ (ακομα και μεγαλες ομαδες οπως united πχ) δε θα μπορουν να σκασουν ενα καρο λεφτα για να παιρνουν παιχτες και ακομα και μικροτερης αξιας παιχτες να παιρνουν θα χουν προβλημα γιατι ετσι οπως παει ακομα και αυτοι θα κοστιζουν πολυ. δεν ξερω αν με καταλαβαινεις αλλα οι μεταγραφες θα γινονται πιο δυσκολα και εκει που μια ομαδα με ενα ποσο θα παιρνε 2-3 καλους παιχτες τωρα θα παιρνει εναν και δε θα μπορει να καλυψει τρυπες στο ροστερ της οπως πριν. το θεμα ειναι να μοιραζονται οι καλοι παιχτες σε ολες τις ομαδες να βλεπουμε καλη μπαλιτσα απο ολους επισης με αυτο το financial fair play τι γινετε?τους γραφουν ολοι κανονικα και δεν κουνιεται φυλλο. οκ τα λεφτα δεν ειναι δικα μου και δε με νοιαει κιολας αλλα το κοιταω ποδοσφαιρικα το θεμα. παρε παραδειγμα τη μπαρτσα.πληρωσε χωρις λογο 58 μυρια για νευμαρ(ασχετα το πως θα παιξει) και τωρα εχει προβλημα να φτιαξει την ανυπαρκτη αμυνα της γιατι καθε ομαδα θα ζητησει τον αουρανο με τα αστρα για καλο αμυντικο και ενω στην πραγματικοτητα θελει 2 αμυντικους ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 καταστρεφεται γιατι ομαδες που δεν εχουν απειρο μπατζετ (ακομα και μεγαλες ομαδες οπως united πχ) δε θα μπορουν να σκασουν ενα καρο λεφτα για να παιρνουν παιχτες και ακομα και μικροτερης αξιας παιχτες να παιρνουν θα χουν προβλημα γιατι ετσι οπως παει ακομα και αυτοι θα κοστιζουν πολυ. δεν ξερω αν με καταλαβαινεις αλλα οι μεταγραφες θα γινονται πιο δυσκολα και εκει που μια ομαδα με ενα ποσο θα παιρνε 2-3 καλους παιχτες τωρα θα παιρνει εναν και δε θα μπορει να καλυψει τρυπες στο ροστερ της οπως πριν. το θεμα ειναι να μοιραζονται οι καλοι παιχτες σε ολες τις ομαδες να βλεπουμε καλη μπαλιτσα απο ολους επισης με αυτο το financial fair play τι γινετε?τους γραφουν ολοι κανονικα και δεν κουνιεται φυλλο. οκ τα λεφτα δεν ειναι δικα μου και δε με νοιαει κιολας αλλα το κοιταω ποδοσφαιρικα το θεμα. παρε παραδειγμα τη μπαρτσα.πληρωσε χωρις λογο 58 μυρια για νευμαρ(ασχετα το πως θα παιξει) και τωρα εχει προβλημα να φτιαξει την ανυπαρκτη αμυνα της γιατι καθε ομαδα θα ζητησει τον αουρανο με τα αστρα για καλο αμυντικο και ενω στην πραγματικοτητα θελει 2 αμυντικους ακομα Εννοείς οτι αυξάνονται οι τιμές των ποδοσφαιριστών; Δε ξέρω, σε αυτό έχεις δίκιο μάλλον. Αλλά πάλι απο την άλλη οι μεγάλες ομάδες έχουν ακαδημίες ή ακόμα και στη βασική ομάδα φτιάχνουν παίχτες άρα και πουλάνε περισσότερο, και απο την άλλη αν έχεις όνομα έχεις και πλεονέκτημα. Δηλαδή αυξάνονται οι τιμές των παιχτών που τους θέλουν οι πάμπλουτες ομάδες, και αν δώσουν και λίγο λιγότερα, ο παίχτης εσένα θα προτιμήσει. Κοιτώντας γενικά προς τα πίσω, δε βλέπω η αύξηση της δνυαμικότητας της Chelsea, της Man City και της PSG να έχουν κάνει ζημιά. Αντίθετα έχουν προσδώσει ανταγωνιστικότητα στα πρωταθλήματα και στο Ch. L. Αλλιώς θα είχαμε τα ίδια και τα ίδια. Ακόμα σημαντικό είναι οτι αυξάνονται πάρα πολύ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, και απο αυτά κερδίζουν οι ομάδες όλου του πρωταθλήματος. Δε λέω οτι είναι το ιδανικό σύστημα, αλλά για ρώτα τη Νάπολι, ή την Τοτεναμ αργότερα αν πουλήσει τον Bale με τόσα λεφτά, δεν νομίζω να σου πουν οτι τους χαλάει η κατάσταση που επικρατεί. Μια μεσαία ομάδα με έναν παίχτη πολύ καλό αν βγάλει, παίρνει άλλους 3-4 και ενισχύεται συνολικά περισσότερο. Και κάνει κύκλο το χρήμα. Μοιράζεται και σε άλλες ομάδες, ακόμα μικρότερες. Τα 100+ εκατομμύρια αν δωθούν, σκέψου πόσες ομάδες θα ωφεληθούν. Και ξαναλέω, μπορεί να μιλάμε αρκετά θεωρητικά, αλλά και πρακτικά αν το δεις, μέχρι τώρα δεν έχει κάνει μεγάλο κακό. Αυτή την εντύπωση έχω. Τώρα το παράδειγμα με τη Barcelona νομίζω δεν ήταν επιτυχημένο. Επηρεάστηκε δηλαδή η Barcelona απο αυτή τη κατάσταση και δε μπορεί να πάρει 2 καλούς αμυντικούς; Πόσο κάνουν δηλαδή; Έδωσε 65 για Neymar, οκ. Δεν βγάζει απο ακαδημίες. Δεν έχει πουλήσει και πολύ φέτος να βγάλει λεφτά. Ε αν δεν έχει και άλλα 40-50 εκατομμύρια να πάρει 2 αμυντικούς, τότε κανείς δεν της φταίει που τα έδωσε όλα για Neymar ενώ δεν σκόπευε να βγάλει ούτε απο πωλήσεις, ούτε απο ακαδημίες, ούτε απο scouting πιο πριν. Και μιλάμε για Barca. Τι νομίζεις εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 κοιτα να το θεσω απλα. ο bale θα γινει η πιο ακριβη μεταγραφη στην ιστορια του ποδοσφαιρου. αυτο απο μονο του ειναι τραγικο στα σοβαρα και ο τροπος σκεψης σου σωστος ειναι απλα το βλεπουμε λιγο διαφορετικα. πχ. ο μαρκινιος παιχτης της ρομα πηρε μεταγραφη καπου 32 μυρια εχοντας παιξει ακουσον ακουσον ολα και ολα 26 ματς στη serie A. καπου 19 ειναι το παληκαρι.δε δικαιολογουνται απο πουθενα αυτα τα λεφτα. περιπου καταλαβαινεις τι θελω να πω. εμενα οι ομαδες μου αρεσει να χτιζονται και οχι να αγοραζονται. και εχουμε δει κατα καιρους ομαδες τετοιες(με λεφτα) να μην κανουν τιποτα η πορτο ειναι πολυ σοβαρη ομαδα και αυτο που κανει ειναι τρομερο με το σκαουτινγκ και μετα πουλαει ακριβα. αυτοι μαλιστα το ψαχνουν το θεμα.. κατα τα αλλα οτι το χρημα κανει τον κυκλο του ισχυει οπως ισχυει ομως οτι οι παιχτες που κοστιζαν 10 τωρα θα κανουν 30 μυρια. δεν ειναι οτι ανεβαινουν οι τιμες μονο για τους πολυ γνωστους παιχτες αλλα για ολους οποτε το μονο που θα δουμε αργοτερα ειναι μικροτερες ομαδες να μη μπορουν να κανουν μεταγραφες καλους παιχτες η τελοσπαντων παιχτες που θα χαν τη δυνατοτητα να παρουν πριν δημιουργηθει αυτη η κατασταση.δεν ξερω αν με πιανεις και τελος εγω δε βλεπω καμια μεγαλυτερη ανταγωνιστικοτητα απο τετοιου ειδους ομαδες. η σιτυ ουτε τον ομιλο δεν παιρναει και δε νομιζω να περιμενεις απο τις γαλλικες να κανουν κατι οτι παιχτες και να παρουν η οι ρωσικες ισα ισα το γαλλικο πρωταθλημα που ηταν παντα ανταγωνιστικο καταστρεφεται και πλεον θα υπαρχουν 2 ομαδες το παραδειγμα της μπαρτσα το ειπα πιο πολυ για να καταλαβεις τι προσπαθω να πω για τα ποσα των παιχτων.μαλλον δε το διατυπωσα σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα