linkin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Αμυντικο χαφ πηρατε .. Κι αλλον θελετε ? Ριξε μια ματια ποσα αμυντικα χαφ εχετε εσεις! Νταξει ρε, πιτσιρικας ειναι, επενδυση για το μελλον. Μεγαλωνει και ο Αλονσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Νομίζω πως ο Kondogbia θα έρθει αν έχουν σκοπό να πουλήσουν τον Κεντίρα. Αλλιώς έχουμε συμφόρηση στο κέντρο, γιατί ο νέος προπονητής εμπιστεύεται και τον Μόντριτς, ενώ και ο Κασεμίρο δείχνει καλός. Πάντως ο Kondogbia μου αρέσει πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ισπανικά και Αγγλικά μέσα γράφουν οτι η μεταγραφή Bale είναι να προ των πυλών. Τα λεφτά είναι πάρα πολλά, ο παίχτης θέλει και πιέζει, για να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ισχυει το 100σταρικο που ακουγεται ?? Μιλαμε για τρελα λεφτα .. Αν ημουν Τοτεναμ θα τον ειχα πακεταρει και θα τον ειχα στειλει ΧΤΕΣ που μου το παιζουν και δυσκολοι κι ολας ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ισχυει το 100σταρικο που ακουγεται ?? Μιλαμε για τρελα λεφτα .. Αν ημουν Τοτεναμ θα τον ειχα πακεταρει και θα τον ειχα στειλει ΧΤΕΣ που μου το παιζουν και δυσκολοι κι ολας ... Εχθές διάβαζα οτι έκαναν πρόταση Di Maria+Coentrao+60 εκατομμύρια, προσφορά που έφτανε τα 120!!! Δε ξέρω, πάντως ακούγεται πάρα πολύ οτι έχουν σήμερα συνάντηση και αναμένεται να κλείσει το deal. Πάντως να δώσουν 100 ξερά το θεωρώ απίθανο και χαζό. Είναι πολύ πιο λογικό να δώσουν Di Maria και Coentrao παρά έτσι. Συν του ότι δε ξέρω αν ήθελαν να κάνουν τον Bale recordman μεταγραφής πάνω απο τον Ρονάλντο. Όπως και να έχει, πάρα πολλά λεφτά. Ακόμα και για Ρεάλ. Βασικά είναι σίγουρο οτι θα τον δώσουν αν σκάσει προσφορά τέτοιου μεγέθους. Δεν είναι χαζοί. Απλά τράβηξαν την ιστορία και δικαιώνονται γιατί έφτασαν την τιμή σε δυσθεώρητα ύψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ερειμη παρασταση. Εκμεταλευονται το γεγονος οτι εχουν εμφανιστει οι αραβες/ρωσοι/κινεζοι στο προσκηνιο.... Ακους εκει, 120 εκ για τον Bale.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Γύρισαν σε εποχές προπονητή-γλάστρας στη Ρεάλ. Ο Μουρίνιο στραβός-παράξενος, αλλά 100εκ. για έναν παίκτη που δεν αξίζει ούτε τα μισά δεν παίζει να έδινε. Με τόσα λεφτά κάνεις ποιοτικές προσθήκες παντού, ειδικά στο κέντρο που πονάτε εσείς, και τα σαρώνετε όλα. Αλλά απ' οτι φαίνετε γυρνάτε πάλι στην λογική "να πάρω λεφτά απο φανέλες και διαφημίσεις, δεν με νοιάζουν τα τρόπαια". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Είναι πολύ διαφορετικό το Di Maria+Coentrao+χρήματα=100m € απο το 100m € χρήματα. Ο Κοεντράτο πρέπει να πουληθεί, ο Di Maria επίσης ειδικά αν έρθει ο Bale. Το BBC αναφέρει οτι ήδη απέρριψαν πρόταση με τους δύο παίχτες και χρήματα, που έφτανε τα 98.5m €, όπως κοστολογεί η Ρεάλ τους παίχτες. Δε ξέρω τι σκέφτονται εκεί στην Αγγλία και δεν τον έχουν ήδη δώσει τον Bale. Και αριστερό back χρειάζονται, και ο Di Maria καλός είναι για Τοτεναμ, και τα 50-60 εκατομμύρια δεν είναι καθόλου λίγα. Edit: Tilemaxx γιατί λες οτι πονάει η Ρεάλ στο κέντρο; Alonso-Khedira-Modric-Isco-Illara-Casemiro δεν είναι αρκετοί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Αλόνσο μεγάλωσε πια και μαζί με Τσάβι ξεζουμισμένοι απ' την εθνική. Δεν μπορεί πλέον να σταθεί σε τοπ επίπεδο, και πολύ αργός πλέον. Κεντίρα-Μόντριτς δεν κάνουν για Ρεάλ. Ο μόνος που μπορεί να σταθεί είναι ο Ίσκο αλλά και πάλι είναι μεσοεπιθετικός. Μιλάω κυρίως για χάφ που πρεσάρουν και έχους αμυντικούς προσανατολισμούς. Τους άλλους δύο σήμερα τους ακούω πρώτη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 O Illara θεωρείται απο τους περισσότερους αντικαταστάτης του Alsonso και γι' αυτό ήρθε στην Ρεάλ. Εγώ νομίζω πως ο Μοντριτς κάνει για Ρεάλ, ειδικά τη Ρεάλ που θέλει ο Αντσελότι, με γρήγορο παιχνίδι και κατοχή. Ο Κεντίρα είναι πολύ καλός αμυντικά αλλά κι εγώ νομίζω πως δεν μπορεί, γιατί ούτε μπάλα μπορεί να κρατήσει, ούτε να παίξει με τη μία. Ο Casemiro έχει κλέψει τις εντυπώσεις, αλλά δε ξέρω πώς τα πάει αμυντικά, δεν έχω βγάλει άκρη. Νομίζω πως αν ήθελε παραπάνω κόφτες θα τους είχε ήδη πάρει. Ο Kondogbia έχει πολύ καλό πρεσάρισμα. Αλλά προτίμησε κεντρικούς παίχτες. Ούτε 10άρια όπως ο Ozil, ούτε καθαρούς αμυντικούς μέσους. Έχει ήδη δηλώσει πώς θέλει να παίζει, και φαίνεται και απο τη σύνθεση των φιλικών και απο το πώς παίζουν, ειδικά με την Παρί. Βασικά απο ότι κατάλαβα, μοιάζει αρκετά με το στυλ της Barcelona. Σίγουρα δεν θα έχει σχέση με την επι Μουρίνιο εποχή, με αντεπιθέσεις. Είναι μια αλλαγή, που μάλλον θα πάρει λίγο καιρό μέχρι να βγει στους παίχτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 με μπενζεμα και μορατα μονο στην επιθεση ακομα και μπειλ να παρει θα τα βρει σκουρα μετα τους ομιλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ο Ρονάλντο έχει αλλάξει ρόλο στην επίθεση, γι' αυτό μάλλον δεν κυνήγησαν κανέναν επιθετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Είναι νωρίς να κρίνουμε προπονητή και μεταγραφές καθώς έχουμε ένα γεμάτο μήνα ακόμα. Εξάλλου το να λες γλάστρα έναν προπονητή με το όνομα του Ancelotti ή ότι η Real με τέτοιο υλικό δε σκοπεύει σε τίτλο μου φαίνεται παράλογο. Στα μεταγραφικά, προσωπική μου άποψη είναι ότι τον Bale δεν τον χρειαζόμαστε. Θα προτιμούσα να κρατηθούν τα χρήματα και ο Coentrao (που μου αρέσει αρκετά - αν και θέλει ο ίδιος να φύγει), να πάρει ευκαιρίες ο Jesé και να δαπανηθεί ένα ποσό για έναν κεντρικό αμυντικό που δε θα είναι τεράστιο όνομα αλλά ικανό να πλαισιώσει τους 3 που μας έχουν μείνει και έναν επιθετικό με στυλ διαφορετικό από τους Benzema και Morata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Οσο και αν θελω να φυγει η μαιμου απο την Τοτεναμ ενταξει το εχετε ξεφτιλισει με την τιμη του δηλαδη μην τρελαθουμε που αξιζει ακι τοσα...με 100 μυρια παιρνεται Reus+SUarez πακετακι και μπορει να σας μεινουν και ψηλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εγώ τον ήθελα, αλλά πριν ακουστούν τα νούμερα, νόμιζα οτι θα είναι 70-75 τα λεφτά. Έγραψε το bbc οτι απορρίφθηκε πρόταση συνολικά 98.5 εκατομμυρίων. Θέλουν να μας πιάσουν κορόιδο μου φαίνεται. Αν ερθει, θα πάει ο Ρονάλντο μπροστά και ουσιαστικά θα την πληρώσει ο Benzema. Και μετά ο Jese που έχει πολύ καλές προοπτικές. Αμυντικό και εγώ πιστεύω οτι χρειάζεται η ομάδα. Πάντως φέτος έχουν αποδόσει πολύ καλά οι μεταγραφικές κινήσεις, εννοώ τα έσοδα. Ακόμα και απο Garay που είχαμε δικαιώματα μπήκαν λεφτά στην ομάδα. Και απο τον Callejon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα