Προς το περιεχόμενο

Real Madrid C.F. η βασίλισσα....

Freestyler83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για Κακα δεν ξερω, ειναι τεραστιος ποδοσφαιριστης και πιστευω οτι μπορεις να προσφερει αμα μεινει καθαρος απο τραυματισμους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπορεί να προσφέρει, αλλά δεν μπορείς να τον βάζεις στη θέση του Ozil πχ και να έχεις έξω τον Isco. Δεν υπάρχει περίπτωση να πήραν τον Isco αν δεν ήταν βέβαιοι πως αν όχι βασικός, θα παίζει ως πρώτη αλλαγή. Δε γίνεται.

Για το θέμα του Bale. Δήλωσε πως πιο πολύ του αρέσει το ισπανικό. Πρωτάθλημα ε.
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/217983.html#

• Like 1

Κατά τα φαινόμενα το θέμα Bale πάει για επόμενη χρονιά. Αυτό θα κάνει να πάρει ευκαιρίες ο Jesé που έβγαλε μάτια στο Mundial U20 και δηλώνει, με το δίκιο του, πως θέλει να παίζει και όχι να καθαρίζει τον πάγκο και την εξέδρα.

Απο τη στιγμή που και ο Ισκο θέλει να παίξει σε πολλά ματς, και ο Jese βλέπει οτι έχει απίστευτο ταλέντο και δεν θέλει να είναι αλλαγή της αλλαγής, η άφιξη Bale θα ήταν πολύ δύσκολη. Το καλό είναι οτι φαίνεται πως αν φύγει θα έρθει στη Ρεάλ.

Εγώ θα τον ήθελα για αντικαταστάτη του Ρονάλντο.

Ο Illaramendi ακούγεται πολύ.

Σήμερα η As αναφέρει ότι ο Illaramendi είναι πολύ κοντά και θα κλείσει στις επόμενες 72 ώρες.

Η αλήθεια είναι ότι με Ronaldo, Bale, Isco, Jese, Ozil, Di Maria μαζεύεται πολύς κόσμος για τις 2 πλάγιες θέσεις και με προϋποθέσεις τη θέση πίσω από το φορ (χωρίς να λαμβάνω υπόψη πιθανή πώληση του Di Maria και το ότι απεύχομαι να ξαναδούμε τον Ozil πλάγια).

Δε νομίζω να έρθει ο Καβάνι, προς PSG πηγαίνει. Ο Σουάρεζ και αυτός δε νομίζω, έχουν σταματήσει να ακούγονται πράγματα. Πιθανόν να μείνουμε με Μπενζεμά και αλλαγή ο Μοράτα. Ο Bale εκτός απρροόπτου και αυτός τουλάχιστον φέτος δεν έρχεται.

Άρα μάλλον θα διαψευστώ σε αυτό που είχα πει στην αρχή, και μεγάλο όνομα δε θα δούμε.

Αν έρθει και ο Illara, απο άποψη στρατηγικής ίσως είναι η καλύτερη χρονιά μεταγραφών.

Για να χωρέσει ο Ισκο μαζί με Οζιλ χωρίς να χαραμιστεί κάποιος δεξιά στο άκρο (ο Οζίλ σίγουρα δεν πρέπει να παίξει εκεί, ενώ και ον Ίσκο δεν τον έχω δει πολλές φορές να παίζει έτσι), ίσως δούμε και τους δυο στο κέντρο, και ο Ρονάλντο να παίζει ελεύθερα πίσω απο τον Μπενζεμά. Δίπλα στον Αλόνσο κανείς δε ξέρει ποιος θα μπει. Ίσως εμπιστευτεί τον Illara ϊσως και όχι.

Καλό είναι που παίρνουμε Ισπανούς, και όταν χρειαστεί να κάνουμε μερικά μπαμ με αστέρες. Όπως σίγουρα θα γίνει αργά ή γρήγορα με τον Ρονάλντο όταν θα πρέπει να έρθει αντικαταστάτης.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Από όσα διαβάζω καταλαβαίνω ότι επόμενη κίνηση θα είναι ο επιθετικός, με τα ονόματα των Ibrahimovic και Aguero να ακούγονται περισσότερο.

Τα κακά νέα είναι ότι η αποθεραπεία του Xabi Alonso δεν πάει όπως αναμενόταν και η επανένταξή του με την ομάδα θα γίνει τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου αντί για τέλη Ιουλίου που υπολογιζόταν αρχικά.

Επίσης ο Κακά σίγουρα μένει, και σίγουρα ο Αντσελότι πιστεύει σε αυτόν. Αλλά ακόμα δε βλέπω πώς θα χωρέσει.

Επιθετικό ας πάρουμε, όσο και αν μου αρέσει ποδοσφαιρικά ο Μπενζεμά, δεν είναι να του έχεις εμπιστοσύνη για πάρα πολλά.

Ο Ιμπρα είναι γκολτζής, ίσως αλλάζοντας πλάνο ο Αντσελότι πιστεύει οτι μπορεί να ταιριάξει. Αυτός ξέρει. Αν τον ζητήσει ίσως έρθει. Νομίζω και ο ίδιος θέλει αφού πήραν εκεί τον καβάνι με τόσα λεφτά, λογικά δεν θα τον υπολογίζουν τόσο.

• Like 1

Not bad..... :lol:

cavani-psg-signing.jpg

Μας την εκανε μπαμπεσικα ο Καβανης. Δεν πειραζει. Για να ειμαι ειλικρινης, δεν ξερω και κατα ποσο ενδιαφερθηκε η Ρεαλ για να τον αγορασει απο την στιγμη που η ρητρα του ηταν "τοσο χαμηλη" .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...