Superpie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Τουλαχιστον αυτη την φορα οπως ακουγεται ο νεος προπονητης θα εχει ενα πλανο και οχι αβερτα ξοδεμα χρηματων,αλογιστα και χωρις πλανο..Με πιτσιρικαρια...
linkin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Isco: I would say I’m a bit of an antimadridista Mεγαλωσε τωρα και εβαλε μυαλο!
linkin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 http://www.sport-fm.gr/article/kaka-kai-lefta-gia-el-saraoui-apo-real/683675 Για ελα προς τα μερη μας!
Cygnus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/Actualidad_Primer_Equipo/1330152682649/noticia/Noticia/Carlo_Ancelotti,_nuevo_entrenador_del_Real_Madrid.htm Επίσημα προπονητής μας ο Carlo Ancelotti.
alexis333 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Αντσελότι: "Ποδόσφαιρο που θ' αρέσει στον κόσμο" To πιασε το νοημα ο Αντσελοτι. 1
flik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Θα του δωθεί ένα ροστερ που δεν έχει δει ξανά ποτέ. Οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες απο ποτέ. Η πίεση είναι απίστευτη. Πιστεύω οτι είναι ικανός να φέρει ένα καλό κλίμα στη Ρεάλ, ένα πλάνο παιχνιδιού, και αυτό θα φέρει και καλό ποδόσφαιρο. Για να δούμε.
Rabican Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 ο μπενιτεθ και ο ανσελοτι ειναι 2 προπονητες που ενω εχουν σηκωσει οτι υπαρχει απο κουπα, τους θεωρω καπως αλλοπροσαλλους.. ο αντσελοτι εχει σηκωσει Τ.Λ και εχει χασει το Τ.Λ που κερδιζε 3-0 στο ημιχρονο... εχει σηκωσει πρωταθληματα ιταλιας, αγγλιας, γαλλιας αλλα πραγματικα δε μου γεμιζει το ματι παροτι θα επρεπε!!!!
flik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Εμένα μου γεμίζει το μάτι σε σχέση με πολλούς άλλους, αλλά συμφωνώ σε αυτό που κατάλαβα οτι θες να πεις. Σε σχέση με τους τίτλους που έχει κερδίσει, δεν είναι τόσο winner.
linkin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 ο μπενιτεθ και ο ανσελοτι ειναι 2 προπονητες που ενω εχουν σηκωσει οτι υπαρχει απο κουπα, τους θεωρω καπως αλλοπροσαλλους.. ο αντσελοτι εχει σηκωσει Τ.Λ και εχει χασει το Τ.Λ που κερδιζε 3-0 στο ημιχρονο... εχει σηκωσει πρωταθληματα ιταλιας, αγγλιας, γαλλιας αλλα πραγματικα δε μου γεμιζει το ματι παροτι θα επρεπε!!!! Σημασια εχει να υπαρξει στηριξη απο την διοικηση στον προπονητη και στην φιλοσοφια που θελει να περασει. Αυτο ειναι το προβλημα της Ρεαλ και οχι ο εκαστοτε προπονητης. Φαντασου παντως να ειχε χασει ο Μουρινιο τελικο ch.l που κερδιζε 3-0 στο ημιχρονο. Θα επεφταν 7 εξυπναδες/λεπτο στο τοπικ. Τωρα που ειναι ο Αντσελοτι, μουγκα... Δεν εχει ενδιαφερον!
flik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Εντάξει, μίλησε με καλά λόγια για Ρεάλ, Ancelotti, Isco, Zidan, Bale ο Cruyff. http://www.marca.com/2013/06/26/en/football/barcelona/1372275294.html Ο Ancelotti όντως ακολουθεί ίσως την εκ διαμέτρου αντίθετη τακτική απο τον Μουρίνιο όσο αφορά τα αποδυτήρια. Μάλλον και για τον τρόπο παιχνιδιού, παρότι Ιταλός. Μένει να δούμε. Ε με τέτοιο ρόστερ χειρότερα απο πέρυσι δεν παίζει.
alexdelpiero Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Λενε οτι θελει Γιοβετιτς η Ρεαλ. ΑΝ τελικα τον παρει θα ειναι σπουδαια προσθηκη.
flik Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Σπουδαία προσθήκη σε σχέση με ποιον; Δε πιστεύω οτι έχει αποδείξει πως είναι καλύτερος απο Benzema, ούτε απο Cavani/Suarez που μέχρι τώρα αυτοί ακούγονται περισσότερο. Απο την άλλη υπάρχει ο Μοράτα απο τις ακαδημίες που είναι πολύ καλός για αλλαγή. Άρα εγώ δε βλέπω γιατί να τον πάρουμε. Απο το λίγο που τον έχω δει δεν μου έκανε εντύπωση.
alexdelpiero Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Τωρα διαβαζω την μαυρη λιστα του Αντσελοτι....Ιγκουαιν,Κοεντραο,Ντι Μαρια,Καγεχον,Κακα,Ανταν,Φερναντεθ. Για Κοεντραο,Καγεχον,Κακα συμφωνω.
flik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ο Ντι Μαρία πρέπει να φύγει σίγουρα αν θα έρθει ο Bale. Αλλά ακόμα και να μην έρθει, θα παίζει βασικός ο Ιsco. Ο Ντι Μαρία έχει καλό πόδι, καλή πάσα, ντρίμπλα, αλλά δεν είναι σταθερός και σοβαρός παίχτης. Και καθόλου έξυπνος στο παιχνίδι του. Για το θέμα του Ηguain. Ή θα παίζει βασικός ο Μπενζεμά και αλλαγή Μοράτα, ή θα έρθει ένας πολύ καλός και θα είναι αλλαγή ο Μπενζεμά αλλά αυτός τουλάχιστον μπορεί να παίρνει ευκαιρίες και σε πλάγια θέση. Δεν θέλουν να έχουν για την ίδια θέση δυο παίχτες σχεδόν ισάξιους και απλά να κάνεις rotation. Ειδικά στη θέση του cf. Εννοείται οτι θέλουν και τα χρήματα, δεν είναι άφθονα. Κάποιοι πρέπει να πουληθούν, και κατάλαβαν οτι το να μη παίρνεις λεφτά, αλλά και να δίνεις απο πάνω για έναν παίχτη που έχεις έναν ισάξιο ήδη στην ομάδα δεν αξίζει. Δηλαδή δεν προσφέρει τίποτα να τους έχεις και τους δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα