Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα αυτα ειναι τα ποσα που ακουγονται,στην πραγματικοτητα μπορει να μην εχουν σχεση με τα ποσα που βγαινουν στην δημοσιοτητα με τα πραγματικα χρηματα που θα δαπανηθουν..Ειναι και ποσα που βγαινουν παρα εξω για τον λογο της διαχειρησης του παικτη ως προς την μεταγραφη γιατι με αυτον τον τροπο να το πω λαικα,οταν καποια αλλη ομαδα ακουει οτι η Ρεαλ μπορει να δωσει 90εκ μπορει να πει οτι αφου εγω θα εκανα μια προσφορα 50εκ σιγα μην την δεχτουν,κοιταω για αλλον..Καταλαβαινεις τι θελω να πω..

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Yeap, απλα εχω την εντυπωση πως αμα κανει η Ρεαλ μια προσφορα γυρω στα 60-70 εκ ευρω, θα την δεχθει η Τοτενχαμ το επομενο δευτερολεπτο.

Mακαρι να χωσουν και ενα παρομοιο ποσο σε αγορα δεξιου μπακ και αμυντικων χαφ γιατι δεν βγαινει και αλλη χρονια με αρμπελοα και κεντιρα/αλονσο.

Δημοσ.

superpie δε διαφωνει κανεις με αυτα που λες τελειως.

αλλα εδω μιλαμε για παιχτη με μια καλη χρονια .τα λεφτα αυτα θα δικαιολογοντουσαν αν ο παιχτης ειχε μια συνεπεια και επαιζε σε αυτο το επιπεδο αρκετα χρονια.

και για να σου πω και κατι αλλο ηταν τοσο φοβερος που ουτε η ομαδα του δεν βγηκε champions league.

οκ κατλαβαινω οτι με τις γαλλικες και τις ρωσικες χαθηκε παλι η μπαλλα με τα ποσα αλλα αν εισαι σοβαρη διοικηση με καλο τμημα σκαουτινγκ μπορεις να κλεισεις ΟΛΕΣ τις τρυπες που εχει στο ροστερ η ομαδα σου με αυτα τα λεφτα.(μιλωντας για ρεαλ αμυνα επιθετικο)

ενταξει η πολιτικη της ρεαλ αυτη ειναι τοσα χρονια παντα ετσι παραπανω ξοδευει.

κατσε βαλτα κατω ομως και δες ποιο ειναι το αποτελεσμα.μαλλον κανουν κατι λαθος

κανονικα οι παιχτες θα πρεπε να παρακαλανε να πανε στη ρεαλ και οχι να δεινει παραπανω χρηματα μπας και πανε

Δημοσ.

Ακριβως αυτο και το εχω ξαναπει.Η Ρεαλ δινει πολλα λεφτα εκει που δεν χρειαζονται,απλα για να εχουν τον τιτλο οτι τιναξε την μπανκα στον αερα με τις καλυτερες μεταγραφες,τις πιο ακριβες και τους καλυτερους παικτες του κοσμου.Λειτουργει σαν καταστημα,οπως η apple ενα πραγμα.Παιρνει τους καλυτερους και πουλαει αυτα τα προσωπα προς τα εξω,με μεγαλυτερες χορηγιες,πωλησεις και αλλα τετοια.Η ουσια ειναι οι τιτλοι και απο αυτους εχει εναν σε 10 χρονια..Με τα λεφτα που ξοδευει θα επρεπε στα 10 χρονια να ειχε παρει τουλαχιστον 2-3 cl και αλλα τοσα πρωταθληματα.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

Δημοσ.

Tα λεφτα δεν φερνουν παντα την ευτυχια!  :-D

Περα απο ακριβους και καλους ποδοσφαιριστες, πρεπει να εχεις και εναν μαεστρο να τους κατευθυνει και μια διοικηση να στηριζει τον μαεστρο. (χωρις απαραιτητα να μιλαω για τον Μουρινιο).

Αλλιως οι ποδοσφαιριστες (οι οποιοι ειναι υπερπληρωμενα παιδακια) θα κανουν οτι γουσταρουν. Αυτο γινεται στην Ρεαλ τα τελευταια 10 χρονια γι αυτο και δεν εχει κατακτησει σχεδον τιποτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

19 Ιουνίου και δεν έχουμε προπονητή ακόμα. Εντάξει ο Ancelotti είναι κλεισμένος αλλά πότε περιμένουν να ανακοινωθεί και να πιάσει δουλειά. Βάλε ότι θα τρέχουμε σε καμιά Κίνα ή USA και φέτος οπότε κατάλαβες τι προετοιμασία θα κάνουμε και φέτος.

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι δεν προχωράμε και σε μεταγραφές αν δεν έρθει. Δεν το καταλαβαίνω. Είναι και το άχρηστο confederations στη μέση, τζάμπα χρόνος. Βέβαια διαπραγματεύσεις γίνονται, αλλά σε επίπεδο ψησίματος παιχτών.

Εγώ θα ήθελα Isco αλλά δυστυχώς δεν έχουμε χώρο για αυτόν.

Ίσως ο Αντσελότι εισηγηθεί για παίχτες που δεν έχουν ακουστεί ακόμα.

Δημοσ.

Η As σήμερα γράφει ότι θέλουμε να ανακοινώσουμε Bale και Isco μέσα στον Ιούλιο, οπότε θεωρώ αυτοί οι δυο είναι οι προτεραιότητες που έχουν θέσει Ancelotti με Zidane.

Το θέμα είναι αυτό που λες, από τη συνεργασία και το ψήσιμο κάτω από το τραπέζι να πάμε σε επίσημα πράγματα.

Δημοσ.

31ο πρωτάθλημα στο μπάσκετ με μεγάλη νίκη 79-71 στο 5ο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος.

Reyes, Rudy, Darden και Mirotic καθοριστικοί ενώ από τη Barcelona ξεχώρισαν οι Ingles και Jasikevicius. Ο Saras στα 37 του, σε τελικός πρωταθλήματος έβαλε 23 πόντους παρακαλώ. Ο Navarro έμεινε άποντος με λίγα λεπτά συμμετοχής λόγω τραυματισμού.

Δημοσ.

Ρουνει λέει θέλετε ..

30εκ ....

Φοβερή μεταγραφή αν γίνει ...

Κλειδώνει η θέση ..

Αλλά έχει που και που τραυματισμούς και αυτός ..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Έκλεισε για Ρεάλ ο Ισκο σύμφωνα με as και marca. Μενει λενε τα δημοσιευματα η αμοιβήπου μάλλονθα είναι 30 εκ.

Φοβερός παίχτης αλλά για πάγκο παρα είναι καλός.

Εκτός αν δεν έρθει ο Μπειλ και αλλάξει και το σύστημα λίγο ο Αντσελοτι ο οποίος κι αυτός μετά τη πρόσληψη του Blanc στην PSG πιστεύω μέσα στη βδομάδα θα ανακοινωθεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλο παικτακι ο Ισκο αλλα σε αυτη την θεση υπαρχουν ηδη οι Οζιλ και Κακα. Τον βλεπω τον Κακα να μας αποχαιρετα.

Οσο για τον Ρουνει, καλος ειναι αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να "κολλησει" στην Ρεαλ.

Επεξ/σία από linkin
  • Like 1
Δημοσ.

Isco: I would say I’m a bit of an antimadridista

«Από μικρός δεν μου άρεσε η Ρεάλ. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσα να πω ότι είμαι λίγο “anti-madridista”. Κανείς δεν ξέρει ποτέ τι του επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά είναι μια ομάδα που ποτέ δεν συμπάθησα»

«Έχω την εντύπωση ότι η Ρεάλ είναι ένας αλαζονικός σύλλογος, όπως και οι παίκτες της. Και δεν πας πουθενά χωρίς ταπεινότητα»!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...