CROM271 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 συγκρινεις τη Μπαγιερν με τη Ντορτμουντ?πλακα κανεις?τα 20 χρονα που αν δεν πελαγωναν λογω ηλικιας θα κανανε 7-0 και εκεινα με τους εμπειρους παιχταραδες της Μπαγιερν?δε θελω να μεισω τους παιχτες της Ντορντμουντ αλλα δεν μπορουν να συγκριθουν οι δυο ομαδες.γιατι καποιοι δεν παραδεχεστε την ανωτερωτητα αλλων?γιατι το 4-3 ειανι φυσιολογικο?δεν ειναι!η Ρεαλ φετος(οπως και αλλες χρονιες) δεν τραβουσε για πολλα αλλα..τοσο δυσκολο ειναι να ανοιξετε τα ματια σας? Το 4-3 μπορεις να το πεις αποτυχια για την Ρεαλ θεωρητικα. Ειμαστε ομως στις 4 καλυτερες ομαδες και αποκλειεσαι για 1 γκολ. Δεν ειναι και για γελια η κατασταση. Το 7-0 απο την αλλη ειναι για γελια!!!! Εισαι σακος του μποξ και τρως ξυλο. Τοσο απλα. Ερασιεχνικη ομαδα απεναντι σε επαγγελματιες. Τι συγκρινεις τωρα...
Orpheas1992 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Το 4-3 μπορεις να το πεις αποτυχια για την Ρεαλ θεωρητικα. Ειμαστε ομως στις 4 καλυτερες ομαδες και αποκλειεσαι για 1 γκολ. Δεν ειναι και για γελια η κατασταση. Το 7-0 απο την αλλη ειναι για γελια!!!! Εισαι σακος του μποξ και τρως ξυλο. Τοσο απλα. Ερασιεχνικη ομαδα απεναντι σε επαγγελματιες. Τι συγκρινεις τωρα... Λοιπον κρομακο....ακου λιγο πώς εχει η κατασταση για τη φετινη χρονια στην οποια ο περιγελος ηταν η Μπαρσελονα οπως λες. Champions League: Ημιτελικα και η Μπαρσελονα και η Ρεαλ, αποκλειστικαν και οι δυο, η Ρεαλ με μικροτερο σκορ απο χειροτερη και πολυ μικροτερη ομαδα. Κυπελλο Ισπανιας: Η Ρεαλ απεκλεισε την Μπαρσελονα εφτασε στον τελικο και το εχασε απο τη μισητη συμπολιτισσα Ατλετικο μεσα στο Μπερναμπεου. Πρωταθλημα Ισπανιας: Εδω γελαμε....100 ποντοι στο κεφαλι απο την Μπαρσελονα και ομηρικες μαχες για την κατακτηση της...δευτερης θεσης απο την Ατλετικο. Απολογισμος: Ταπεινωτικο 0/3 για την ψωναρα που θεωρεις καλυτερο προπονητη ολων των εποχων, με ενα ροστερ μυθικου κοστους. Παταγωδης αποτυχια που διχασε ακομα και τους Μαδριλενους για τον Μουρμουρινιο. Πώς ειναι περιγελος λοιπον η πρωταθλητρια και οχι η ατιτλη μονο εσυ μπορεις να δικαιολογησεις προφανως. Ευτυχως για τη Ρεαλ, δεν εχουν τα δικα σου μυαλα εκει περα και θα φερουν εναν πραγματικα μεγαλο προπονητη (Χαϊνκες), διωχνοντας τον αποτυχημενο. 2
CROM271 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Και ο Ολυμπιακος οταν εφαγε την 7αρα απο την Γιουβεντους πηρε πρτωταθλημα. Καθιερωθηκε ομως και σαν ο Τζανετακος της Ευρωπης. Τι μπερδευεις τωρα. Μιλαμε για 7 γκολ. ΕΦΤΑ! Το καταλαβαινεις ναι η οχι? Για πρωταθληματα κλπ τα εχω αναλυσει σε προηγουμενα post και βαριεμαι να τα ξαναγραψω. Αν θες ψαξε βρες τα... Α και μη με λες Κρομακο. Κυριε θα πηγαινε καλυτερα. Σε ριχνω και 12 χρονια βλεπεις... Παντως και εσυ εισαι εισαι μεσα στο ηλικιακο φασμα των οπαδων της μπαρτσελονα. Ειχα κανει μια εκτιμηση παλια βλεπεις και συνεχως επιβεβαιωνομαι. Αν μου πεις οτι εισαι και Ολυμπιακος θα εχω πεσει και σε αυτο μεσα.
Orpheas1992 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Ολυμπιακος, Γιουβεντους, παραληρημα.....Οσο για τις αστειες και εντελως αβασιμες εκτιμησεις περι ηλικιας οπαδων και προτιμηση ελληνικης ομαδας δυστυχως εγω και ο midi (και πολλοι αλλοι) σου τις χαλαμε και αυτες...
Rabican Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Οχι φιλαρακι!!!! Κλαρινο ειναι το 7-0! Το 4-3 ειναι ενα φυσιολογικο σκορ. ρε κλαρινα ειναι και τα 2... μην εθελοτυφλεις!!! αν δεν ηταν κλαρινο της βεστφαλιας δε θα εφευγε κακη κακως η προπονηταρα σου!!!
Cygnus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 http://www.gazzetta.gr/football/article/512165/karvahal-o-protos-gia-ti-real Καλή η πρώτη μεταγραφική κίνηση. Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια, καθώς επιστρέφει ένα δικό μας παιδί και κλείνει η τρύπα του δεξιού μπακ που κόστισε πολύ φέτος.
CROM271 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Ολυμπιακος, Γιουβεντους, παραληρημα..... Οσο για τις αστειες και εντελως αβασιμες εκτιμησεις περι ηλικιας οπαδων και προτιμηση ελληνικης ομαδας δυστυχως εγω και ο midi (και πολλοι αλλοι) σου τις χαλαμε και αυτες... Εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα υπαρχουν παντα... ρε κλαρινα ειναι και τα 2... μην εθελοτυφλεις!!! αν δεν ηταν κλαρινο της βεστφαλιας δε θα εφευγε κακη κακως η προπονηταρα σου!!! Η παρολιγον προκριση ηταν κλαρινο. Χμμμμ!!!! Καπου δεν εχουμε επαφη... Το οτι θα εφευγε ηταν ηδη προαποφασισμενο ελεω της αρχηγαρας που τον εβαλε στη θεση του ο Ζοζε...
Rabican Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 το οτι καταφερες και εφαγες 4αρα απο τα απειρα παιδακια της Ντορτμουντ ηταν κλαρινο. εγω σαφως και εκανα κλαρινο στη μπαγερν, το παραδεχομαι και παω παρακατω... παραδεξου και συ το δικο σου! δεν ειναι ντροπη..
CROM271 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μιλάς για το ένα από τα δυο παιχνίδια; Όπως μας συμφερει. Τα παιχνίδια ήταν δυο και τα κοιτάς σαν ολότητα. Αν θές να τα δούμε ξεχωριστά τότε η Ρεάλ έφαγε κλαρίνο στο πρώτο και εδωσε κλαρίνο στο δεύτερο. Η Μπαρτσελόνα "κλαρινωθηκε" από παντού και στα δυο παιχνίδια.
Rabican Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 δεν το συνεχιζω. δε νομιζω να βγει ακρη. εκπεμπουμε σε διαφορετικο μηκος κυματος. καλη συνεχεια. ΥΓ: εγω παραδεχομαι οτι κλαρινωθηκα, στο εχω πει απο το πρωτο ποστ δε χρειαζεται να μου το επαναλαμβανεις (εκτος κι αν πετυχαινεις κατσι ετσι, οποτε παω πασο). τωρα αν εσενα δε σε ενοχλει το κλαρινο που εκανες, γουστο σου καπελο σου! δες το ποτηρι μισογεματο.. λογικο. τοσα χρονια χωρις ευρωπαικο το οτι εφτασες τοσο κοντα σε τελικο, ειναι επιτυχια. παντα παιζει ρολο απο ποιο σημειο βλεπεις τα πραγματα. 4
linuslost Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Λετε να εχουμε επιστροφη Ροναλντο? Πολυ χοντρο μου φαινεται για να εχει κανει λαθος το γραφειο τυπου της Μαντσεστερ...
margaritagr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μπορει να ναι και χακαρισμα δε νομιζω να ισχυει
Cygnus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Το tweet έχει σβηστεί. Χάκερ ή βιασύνη; Θα δείξει. 1
Cygnus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 «Φωτιά» στη μεταγραφική φημολογία έβαλε ο ατζέντης Φρανσουά Γκαγιάρδο με δήλωσή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας. Τι είπε; Πως σύμφωνα με πληροφορίες του η Ρεάλ έχει κλείσει τη μεταγραφή του Γκαρεθ Μπέιλ έναντι 90 εκατ. Ευρώ! http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16490&subid=2&pubid=129406314
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα