Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Toν Σουαρεζ λογικα θα τον παρετε σε καλη τιμη γιατι θελει να φυγει ο ιδιος απο την Πρεμιερ Λιγκ.

....

Mακαρι αλλα με την Ρεαλ ποτε δεν ξερεις δυστυχως τι να περιμενεις. Εδω δωσαμε 30 για πεπε και αλλα τοσα για κοεντραο.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμμμ, δεν εχει παστελωσει κανα πολυ καλο. Τα στατιστικα του ειναι αρκετα καλα απο την αλλη. Θα δειξει. Αμα θελει να ερθει για 20-25εκ και πολλα ειναι. Σιγουρα οχι για 47 που ακουγεται.

Δημοσ.

Πεπε-Σουαρες στην ιδια ομαδα. Kαλα τοτε τον μεταφραστη τι τον αφησαν να φυγει? Αφου συνεχιζουν στο ιδιο μοτιβο αλητειας οπως φαινεται με την μεταγραφη του Σουαρες.

Proud to be Real Madrid τραγουδανε οι φιλοι της Ρεαλ, συμφωνα με φημες :D

Δημοσ.

Πεπε-Σουαρες στην ιδια ομαδα. Kαλα τοτε τον μεταφραστη τι τον αφησαν να φυγει? Αφου συνεχιζουν στο ιδιο μοτιβο αλητειας οπως φαινεται με την μεταγραφη του Σουαρες.

Proud to be Real Madrid τραγουδανε οι φιλοι της Ρεαλ, συμφωνα με φημες :D

Αν και Μπαρτσελονιστας πρεπει να πω οτι ηταν απο τα πιο αθλια ποστ που εχω διαβασει τελευταια ..

Δημοσ.

Αν και Μπαρτσελονιστας πρεπει να πω οτι ηταν απο τα πιο αθλια ποστ που εχω διαβασει τελευταια ..

Ποστ με νοημα και γενικα σε γουσταρω επειδη οποτε πεταγεσαι να σχολιασεις ποστ μου, γραφεις παντα το ιδιο πραγμα σε παραλλαγη. Ζορια που τραβαει ο κοσμος...

Δημοσ.

Ποστ με νοημα και γενικα σε γουσταρω επειδη οποτε πεταγεσαι να σχολιασεις ποστ μου, γραφεις παντα το ιδιο πραγμα σε παραλλαγη. Ζορια που τραβαει ο κοσμος...

Μηπως θα επρεπε να αναρωτιεσαι τοτε για τα ποστ σου ?

Δεν ειμαι μονο εγω που το κριτικαρα btw.

Δημοσ.

Μηπως θα επρεπε να αναρωτιεσαι τοτε για τα ποστ σου ?

Δεν ειμαι μονο εγω που το κριτικαρα btw.

Eσυ εισαι που ξεκινας το απροκλητο flame επι προσωπικου. Δεν το εκανα εγω αυτο, οπως επισης και κανενας αλλος.

ΥΓ. Σιγα μην αναρωτηθω για τα ποστ μου επειδη εσυ τρολαρεις απο συνηθεια οποτε μου κανεις reply. Για το Θεο :-D

Δημοσ.

Eσυ εισαι που ξεκινας το απροκλητο flame επι προσωπικου. Δεν το εκανα εγω αυτο, οπως επισης και κανενας αλλος.

ΥΓ. Σιγα μην αναρωτηθω για τα ποστ μου επειδη εσυ τρολαρεις απο συνηθεια οποτε μου κανεις reply. Για το Θεο :-D

Kανενα flame και κανενα προσωπικο μαζι σου.

Απλα σου ειπα την αποψη μου για το ποστ που ειδα μπροστα μου οταν ανοιξα το thread ..

Ουτε καν ειδα οτι το εγραψες εσυ.

Δημοσ.

Δήλωσε οτι θα αποχωρήσει ο Higuain. Δεν έχει αποφασίσει πού, αλλά λογικά Juventus.

Διάβασα επίσης οτι τελικά δεν υπάρχει ρήτρα 45εκ για Σουάρεζ, που σημαίνει οτι αν θέλουν τον δίνουν και σε ό,τι τιμή θέλουν. Βέβαια όπως είπώθηκε, εφόσον ο ίδιος δεν θέλει, και γενικά και οι περισσότεροι δεν τον θέλουν εκεί, όσο και να πιέζουν, δεν είναι χαζοί οι παράγοντες της Ρεάλ να σκάσουν όσα ζητάνε.

Δημοσ.

Mην παραξενευεσαι. Προσπαθει συνεχως να πει κατι "εξυπνο" για να μας "πικαρει" αλλα δεν του βγαινει συχνα...

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ καλος παιχτης ο Σουαρεζ ασχετα με τον χαρακτηρα του πιστευω οτι στην Ρεαλ θα ταιριαζε.

Δημοσ.

Mην παραξενευεσαι. Προσπαθει συνεχως να πει κατι "εξυπνο" για να μας "πικαρει" αλλα δεν του βγαινει συχνα...

Ρε τι τραβαει ο κοσμακης λεμε...

Η πλακα ειναι πως στην προηγουμενη σελιδα μονοι σας γραφετε τα ιδια περι Σουαρεζ, Πεπε, γελαει ο κοσμος δηλαδη με ορισμενους εδω...

Καλος ο suarez αλλα μεχρι εκει, δεν ειναι για Ρεαλ και ειναι και στοκος ως χαρακτηρας. Ακουστηκε και οτι θα σκασουν 47 εκ ευρω...αχαχα...

Συνεπως αλλος προσπαθει εν προκειμενω να πει εξυπναδα και στο τελος κανει το αντιθετο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...