linkin Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 θεωρω πως καβανι δεν χρειαζεστε ΜΟΝΟ αν δεν φυγει καποιος εκ των Μπενζεμα/Ιγουαιν... εκτος κι αν το πλανο ειναι να φυγει ο Πιπιτα, να δωσετε θεση δευτερου (μπακαπ) επιθετικου σε εναν μικρο και ελπιζοντας οτι ο Μπενζεμα που θα μεινει δε θα τραυματιστει (ωστε να παιζετε ολα τα ματς με τον μικρο).. ειναι καπως ρισκο. Φιλε μου, αμα ερθει ο Καβανι, δεν γινεται να παιζουν μπροστα ροναλντο-μπενζεμα-καβανι. Επειδη να φαει παγκο ο καβανι ή ο ροναλντο απλα δεν παιζει, θα αναγκαζεσαι να εχεις 3 επιθετικους στον παγκο και ο ενας απο αυτους θα ειναι ο benzema. Δεν ειμαι εναντια στο να ερθει ο Καβανι, απλα θεωρω πως σε αλλες θεσεις ποναει η Ρεαλ.
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Οντως η ρεαλ πρωτα απ ολα θελει αμυντικους, ΚΥΡΙΩΣ δεξι μπακ. Κι απο κει κ περα ενα ΒΑΡΒΑΤΟ χαφ να κοβει και να μπορει να κρατησει μπαλα. Ο Κεντιρα θεωρω οτι δεν ειναι επιπεδου Ρεαλ, ή εστω οτι ειναι για παγκο.
flik Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Κι εγώ για τη θέση του Κεντίρα θα ήθελα κάποιον. Δεν είναι επιπέδου Ρεάλ. Αργός, άχαρος. Δε ξέρω γιατί μερικοί τον εκθειάζουν τόσο. Ο Μόντρις δεν ταίριαξε πάρα πολύ, και δεν είναι και πολύ κόφτης. Ο Λασανά μια χρονιά έκανε αυτό που ήθελα, μετά τίποτα.
Cygnus Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Κι εγώ για τη θέση του Κεντίρα θα ήθελα κάποιον. Πες αλήθεια. Το Σάββατο δε ζήλεψες τη Bayern για τον Javi Martinez; Όσο για τα άλλα σενάρια, παιδιά είναι ακόμα Μάιος. Μέχρι τέλος Αυγούστου είναι 3 μήνες γεμάτοι μεταγραφολογία.
flik Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Φυσικά, και όταν ήταν στη Μπιλμάο λέγαμε οτι πρέπει να τον πάρουμε. Και Ισπανός κιόλας. ( Τώρα που είπα Ισπανός, πολύ πιθανό να πάρουμε και Ίσκο, δεν τον έχω δει όμως αυτόν αρκετά). Τέλος πάντων, ακούστηκε για Suarez σήμερα, τι άλλο θα ακούσουμε. Ελπίζω να είναι το προφανές, οτι πρόκεται περι ψέμματος. Όπως είπα, επειδή είναι οι προεδρικές εκλογές φέτος, περιμένουμε σίγουρα μεγάλο όνομα. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2013 από flik
linkin Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Καλος ο suarez αλλα μεχρι εκει, δεν ειναι για Ρεαλ και ειναι και στοκος ως χαρακτηρας. Ακουστηκε και οτι θα σκασουν 47 εκ ευρω...αχαχα...
f1vettel Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Καλος ο suarez αλλα μεχρι εκει, δεν ειναι για Ρεαλ και ειναι και στοκος ως χαρακτηρας. Ακουστηκε και οτι θα σκασουν 47 εκ ευρω...αχαχα... αυτος ουτε για 47 λεπτα δεν αξιζει.Θα τα δαγκωσει και αυτα 1
flik Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Καλά και κακά νέα. Παίρνουμε Χάινκες κατά 99% όπως δήλωσε ο Τιμοστσουκ, ενώ και ο Πέρεθ δήλωσε πως δεν θα κοιτάξουν για τον Αντσελότι. Τα κακά νέα είναι οτι πλησιάζει πολύ ο Σουάρεζ και παρότι έχει πολλές ικανότητες δεν τον θέλω, και νομίζω και η πλειοψηφία των οπαδών της Ρεάλ. Αν είναι να έρθει ελπίζω να αλλάξει λίγο και να μην αρχίσει τις δαγκωματιές.
linkin Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 1000 φορες καλυτερα ο Μπέιλ, παρ'οτι ξαναλεω πως σε αλλες θεσεις ποναει η Ρεαλ. Αμα ερθει ο bale θα παιζει στην αλλη πτερυγα και θα μπορει ο ozil να τραβιεται πιο μεσα ως "10αρι". Eχω την εντυπωση πως εχει προοπτικες ενα τετοιο συστημα, ειτε με τον ozil, ειτε με τον Kaka σε αυτη την θεση. Τον Ντι μαρια τον βλεπω για αλλες πολιτειες.
margaritagr Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Με τον Σουαρεζ ξενερωσα. Ελπιζω να υπαρχουν αντιδρασεις στην Ισπανια κ ν αλλαξει γνωμη ο Περεθ. Χαινλες θελω με 1000!!!
flik Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Και ο Bale είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα έρθει. Το σίγουρο είναι οτι ο Πέρεθ, και ο Ζιντάν (που έχει αναλάβει τις μεταγραφικές κινήσεις) τον θέλουν πολύ. Εφόσον τον θέλουν πολύ, και στον Bale αρέσει και η Ρεάλ, εγώ βλέπω να έρχεται. Φυσικά είναι πιο δύσκολη περίπτωση απο τον Σουάρεζ, αλλά νομίζω θα τα σκάσουν τα χρήματα και θα έρθει. Εμπιστεύομαι πολύ τον Ζιντάν για τις μεταγραφές. Μας έφερε τον Βαράν και ελπίζω να φέρει και άλλους τέτοιες παίχτες.
Cygnus Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Πιστεύω ότι ο Bale θα έρθει, το θέμα είναι με πόσα χρήματα. Αν και, όπως έχω ξαναπεί, στην τελική λίγη σημασία έχουν τα ποσά για το φίλαθλο. Από εκεί και πέρα, δεν ακούγεται τίποτα για τις θέσεις που πονάμε και φωνάζουμε από το περσινό καλοκαίρι. Και μη ξεχνάμε το θέμα προπονητή, "έχουμε νέα φανέλα, ψάχνουμε προπονητή" όπως γράφει και η As σήμερα.
alexis333 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Toν Σουαρεζ λογικα θα τον παρετε σε καλη τιμη γιατι θελει να φυγει ο ιδιος απο την Πρεμιερ Λιγκ. Και με το δικιο του. Οποιος και να ηταν στη θεση του με ολα αυτα που τραβαει θα ειχε ΗΔΗ φυγει... Και μην αρχισετε παλι τα γνωστα.Ειναι πολυ παρεξηγημενος ποδοσφαιριστης. Στην Αγγγλια του εχουν καταλογισει ξερω γω ακομα και οταν βρεχει οτι φταιει αυτος .. Ειναι παρανοια ... Παντως ειναι πολυ καλος παιχτης. Κατα πολυ καλυτερος του Ιγκουαιν δε το συζητω... Θα σας βοηθησει .. Εγω θα χαιρομουν δε ξερω γιατι κανετε ετσι .... Αν δεν ετρωγε 10 αγωνιστικες τιμωρια θα ηταν τωρα στανταρ ο πρωτος σκορερ στην Αγγλια .. Ειχε περασει τον RVP πριν φαει την τιμωρια .. 1
linuslost Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 http://www.gazzetta.gr/football/article/511408/kai-sto-vathos-vilas-mpoas Βιλας Μποας???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα