Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μετα παρεξηγουνται φιλοι της Ρεαλ οταν τον αποκαλουμε μεταφραστη. Τιτλος τιμης ειναι, για τον συγκεκριμενο...

• Like 1
Δημοσ.

Kαλα μην φανταστεις οτι η αναμονη διαρκει και πολυ :-D Μας χορηγει ο σπεσιαλ-τιποτας wekk-by-week σχεδον!

To να χαιρεσαι με την αποτυχια του αλλου ξερεις πως λεγεται ομως, ε??  :-D  :-D

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=IiReA7WTNoQ

http://www.gazzetta.gr/football/article/507003/kokkini-se-ronalnto-kai-ringk-vid

Και εδω φαινεται ο χαρακτηρας του Κασιγιας ο οποιος ειναι απο τους λιγους σωστους μεσα στη Ρεαλ και γι αυτο δεν συμβαδιζει με τον Τρελο... http://www.gazzetta.gr/football/article/507082/kasigias-o-tzentleman-vid

Όχι ρε ο Κασίγιας είναι τσογλάνι και λαμόγιο! Απλά χάρηκε που έχασε η Ρέαλ :P

Σοβαρά τώρα, ο Κασίγιας είναι εξαιρετικός και σαν αθλητής και σαν άνθρωπος.

• Like 1
Δημοσ.

To να χαιρεσαι με την αποτυχια του αλλου ξερεις πως λεγεται ομως, ε??  :-D  :-D

Α επιμενεις? Οκ να σου απαντησω σοβαρα λοιπον: Γραφικη η προσπαθεια σου να αναγεις συμπεριφορες-χαρες-λυπες που αφορουν αμοιγως τα ποδοσφαιρικο-οπαδικα σε τυπικες κοινωνικες συμπεριφορες  και στη συνεχεια να εξαγεις και συμπερασματα για την ψυχοσυνθεση του καθενος. Το να ειμαι Μπαρτσελονα και να χαιρομαι με την αποτυχια του Μουρινιο στο εγχωριο κυπελλο ΕΧΕΙ ΤΟΝΟΥΣ λογικης, συμβαινει απο καταβολης ποδοσφαιρου στον κοσμο ΟΛΟ, οσο κι αν εσυ προσπαθεις να μας πεις οτι ειμαστε οι παραλογοι-κομπλεξικοι τυποι που ΓΕΝΙΚΑ στην καθημερινοτητα μας χαιρομαστε με τις αποτυχιες των υπολοιπων κλπ.

Κοινως, μπαλα ειναι, αν σου κανει εντυπωση οτι μια αντιπαθης προσωπικοτητα κρινεται απο αντιπαλους (και οχι μονο) για τις αποτυχιες της, τοτε ψαξου εσυ πρωτιστως με αυτα τα ψυχο-τετοια points.

Δημοσ.

Α επιμενεις? Οκ να σου απαντησω σοβαρα λοιπον: Γραφικη η προσπαθεια σου να αναγεις συμπεριφορες-χαρες-λυπες που αφορουν αμοιγως τα ποδοσφαιρικο-οπαδικα σε τυπικες κοινωνικες συμπεριφορες  και στη συνεχεια να εξαγεις και συμπερασματα για την ψυχοσυνθεση του καθενος. Το να ειμαι Μπαρτσελονα και να χαιρομαι με την αποτυχια του Μουρινιο στο εγχωριο κυπελλο ΕΧΕΙ ΤΟΝΟΥΣ λογικης, συμβαινει απο καταβολης ποδοσφαιρου στον κοσμο ΟΛΟ, οσο κι αν εσυ προσπαθεις να μας πεις οτι ειμαστε οι παραλογοι-κομπλεξικοι τυποι που ΓΕΝΙΚΑ στην καθημερινοτητα μας χαιρομαστε με τις αποτυχιες των υπολοιπων κλπ.

Κοινως, μπαλα ειναι, αν σου κανει εντυπωση οτι μια αντιπαθης προσωπικοτητα κρινεται απο αντιπαλους (και οχι μονο) για τις αποτυχιες της, τοτε ψαξου εσυ πρωτιστως με αυτα τα ψυχο-τετοια points.

Πω πω ηρεμησε φιλε μου, θα παθεις τιποτα! Ποια ψυχοτετοια και κοινωνικες συμπεριφορες λες? Εγω απλα λεω ο καθενας να ασχοληθει με τα κακως κειμενα της ομαδας του και μεχρι εκει!

Το τρολαρισμα και το πικαρισμα ειναι μες στο παιχνιδι, το επιζητω και το απολαμβανω! Το να εχει ομως μεγαλυτερη συμμετοχη το νημα της Ρεαλ απο φιλους της Μπαρτσελονα, ειναι κουραστικο και θυμιζει παιδιαστικες συμπεριφορες.

Δημοσ.

Πω πω ηρεμησε φιλε μου, θα παθεις τιποτα! Ποια ψυχοτετοια και κοινωνικες συμπεριφορες λες? Εγω απλα λεω ο καθενας να ασχοληθει με τα κακως κειμενα της ομαδας του και μεχρι εκει!

Το τρολαρισμα και το πικαρισμα ειναι μες στο παιχνιδι, το επιζητω και το απολαμβανω! Το να εχει ομως μεγαλυτερη συμμετοχη το νημα της Ρεαλ απο φιλους της Μπαρτσελονα, ειναι κουραστικο και θυμιζει παιδιαστικες συμπεριφορες.

Hρεμος ειμαι εσυ λες και ξαναλες το ιδιο ευφυολογημα που υπονοει κομπλεξ και τετοια.

Εγω απλα σου λεω οτι η καζουρα ειναι το πιο νορμαλ πραγμα στον αθλητικο κοσμο αφ'ενος και αφ'εταιρου στο συγκεκριμενο νημα ιδιαιτερα υπαρχουν διαφορα μελη υποστηρικτες της Ρεαλ (CROM, PostHelper) λογω των οποιων δικαιολογειται καθε ειδους επιδρομη στο θρεντ απο φιλους της Μπαρτσα, μετα απο φαπα. Συνεπως non-point το "κατι σημαινει που χαιρεστε με την αποτυχια του αλλου" :)

• Like 1
Δημοσ.

Hρεμος ειμαι εσυ λες και ξαναλες το ιδιο ευφυολογημα που υπονοει κομπλεξ και τετοια.

Εγω απλα σου λεω οτι η καζουρα ειναι το πιο νορμαλ πραγμα στον αθλητικο κοσμο αφ'ενος και αφ'εταιρου στο συγκεκριμενο νημα ιδιαιτερα υπαρχουν διαφορα μελη υποστηρικτες της Ρεαλ (CROM, PostHelper) λογω των οποιων δικαιολογειται καθε ειδους επιδρομη στο θρεντ απο φιλους της Μπαρτσα, μετα απο φαπα. Συνεπως non-point το "κατι σημαινει που χαιρεστε με την αποτυχια του αλλου" :)

Κατσε, δηλαδη το τι κανουν 2 υποστηρικτες της Ρεαλ στο τοπικ της Μπαρτσελονα δικαιολογει το τι κανουν 15 υποστηρικτες της Μπαρτσελονα στο τοπικ της Ρεαλ? Αντιποινα και ετσι δηλαδη? Ωραια λογικη...

"Εγω απλα σου λεω οτι η καζουρα ειναι το πιο νορμαλ πραγμα στον αθλητικο κοσμο" γραφεις και συμφωνω. Καταλαβαινεις ομως το οτι 30 ποστ απο φιλους της Μπαρτσελονα σε αυτο το τοπικ μετα απο ΚΑΘΕ ηττα της Ρεαλ δεν λεγεται καζουρα, ετσι? Παιδιαστικη συμπεριφορα λεγεται και εχει αρχισει να κουραζει πολυ. Σιγουρα παντως δεν ειναι πικαρισμα και καζουρα.

Καζουρα ειναι μια στο τοσο να κανεις ενα εξυπνο σχολιο, οχι καθε τρεις και λιγο "ο μεταφραστης και ο special 4 και, και, και"...

Το πρωτο λεγεται καζουρα, το δευτερο λεγεται πρηξιμο ορχεων (and it works both ways).

Φιλικα παντα και χωρις καμια διαθεση για ανουσιους τσακωμους.

Δημοσ.

περα απο την καζουρα, στο sport24 ειχε ενα αρθρακι που αποδεικνυε οτι ο Μουρινιο ειναι ο χειροτερος προπονητης που περασε απο τον παγκο της ρεαλ και εκατσε τουλαχιστον 3 χρονια. ειχε τους λιγοτερους τιτλους ισοβαθμωντας με κανα δυο ακομη οσον αφορα τον απολυτο αριθμο (3), ομως οι τιτλοι που σηκωσε ο μουρινιο ηταν λιγοτερο σημαντικοι, κατατάσσοντάς τον ετσι απολυτα τελευταιο!

Δημοσ.

Κατσε, δηλαδη το τι κανουν 2 υποστηρικτες της Ρεαλ στο τοπικ της Μπαρτσελονα δικαιολογει το τι κανουν 15 υποστηρικτες της Μπαρτσελονα στο τοπικ της Ρεαλ? Αντιποινα και ετσι δηλαδη? Ωραια λογικη...

"Εγω απλα σου λεω οτι η καζουρα ειναι το πιο νορμαλ πραγμα στον αθλητικο κοσμο" γραφεις και συμφωνω. Καταλαβαινεις ομως το οτι 30 ποστ απο φιλους της Μπαρτσελονα σε αυτο το τοπικ μετα απο ΚΑΘΕ ηττα της Ρεαλ δεν λεγεται καζουρα, ετσι? Παιδιαστικη συμπεριφορα λεγεται και εχει αρχισει να κουραζει πολυ. Σιγουρα παντως δεν ειναι πικαρισμα και καζουρα.

Καζουρα ειναι μια στο τοσο να κανεις ενα εξυπνο σχολιο, οχι καθε τρεις και λιγο "ο μεταφραστης και ο special 4 και, και, και"...

Το πρωτο λεγεται καζουρα, το δευτερο λεγεται πρηξιμο ορχεων (and it works both ways).

Φιλικα παντα και χωρις καμια διαθεση για ανουσιους τσακωμους.

Κατ' αρχάς ο Midi αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στον Μουρίνιο, όχι στη Ρεάλ. Έχει, δε, υποστηρίξει ουκ ολίγες φορές ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της ΑΦΟΥ αποχωρήσει το καρκίνωμα που λέγεται...."μεταφραστής". Από εκεί και πέρα, τα παράπονά σου στους αγαπητούς Crom271 και Posthelper, βλέπεις η άνευ ορίων προκλητικότητα επιστρέφει μπούμερανγκ.

Δημοσ.

περα απο την καζουρα, στο sport24 ειχε ενα αρθρακι που αποδεικνυε οτι ο Μουρινιο ειναι ο χειροτερος προπονητης που περασε απο τον παγκο της ρεαλ και εκατσε τουλαχιστον 3 χρονια. ειχε τους λιγοτερους τιτλους ισοβαθμωντας με κανα δυο ακομη οσον αφορα τον απολυτο αριθμο (3), ομως οι τιτλοι που σηκωσε ο μουρινιο ηταν λιγοτερο σημαντικοι, κατατάσσοντάς τον ετσι απολυτα τελευταιο!

Αυτο δεν ισχυει με την καμια ....

Δε ξερω αν σε τιτλους μαθηματικα βγαινει αυτο...

Αλλα η εικονα της ομαδας και στο ποσο την ανεβασε απο εκεινο το χάλι που παρελαβε ειναι προφανες οτι εχει κανει δουλεια.

Απλα να θυμησω πριν ερθει ο Μουρινιο οτι τρωγατε φαπες συνεχομενες απο Μπαρτσα και σας αφησε ριχνοντας 3αρα στο Καμπ Νου φετος...

Μη πω ποσα χρονια ειχατε να φτασετε σε ημιτελικο Τσ. Λ....

• Like 1
Δημοσ.

δεν το λεω εγω αλεξη!

http://www.sport24.gr/football/omades/RealMadritis/moyrinio_o_xeiroteros_proponhths_ths_real_madriths.2259221.html

μπορει να εδεσε την ομαδα και να βελτιωσε τον τροπο παιχνιδιου της, ομως τα αποτελεσματα ειναι αυτα που κρινουν το εργο ενος προπονητη,

τονιζω αυτο που ειπα πριν "χειροτερος προπονητης που εκατσε τουλαχιστον 3 χρονια"

Δημοσ.

Αυτο δεν ισχυει με την καμια ....

Δε ξερω αν σε τιτλους μαθηματικα βγαινει αυτο...

Αλλα η εικονα της ομαδας και στο ποσο την ανεβασε απο εκεινο το χάλι που παρελαβε ειναι προφανες οτι εχει κανει δουλεια.

Απλα να θυμησω πριν ερθει ο Μουρινιο οτι τρωγατε φαπες συνεχομενες απο Μπαρτσα και σας αφησε ριχνοντας 3αρα στο Καμπ Νου φετος...

Μη πω ποσα χρονια ειχατε να φτασετε σε ημιτελικο Τσ. Λ....

Αληθεια για ποιες φαπες λες ετρωγε η Μπαρτσελονα απο τον Μουρινιο? Φετος που δεν ειχε προπονητη η Μπαρτσα? Θυμασαι την πρωτη χρονια του Μουρινιο και την 5αρα? Την επομενη χρονια και την 3αρα? Και αποκλεισμος απο το Κυπελλο..Ενταξει δεν της εριχνε συνεχεια φαπες της Μπαρτσελονα.Φετος την κερδισε και χωρις προπονητη μαλιστα για τοσους μηνες..

Δημοσ.

Φετος φανηκε οτι δεν ειχε προπονητη η Μπαρτσελονα και με το παραπανω..Εβαλε και ο Κασιγιας το χερακι του που τους εκανε Μπου@@λο εκει..Αρα ο Κασιγιας φταιει,μεταγραφη του χρονου στην Μπαρτσα!!! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...