Προς το περιεχόμενο

Real Madrid C.F. η βασίλισσα....

Freestyler83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

mourinio.jpg

ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΖΟΖΕ!

1. Με μια ομαδα που οι μισοι της παιχτες πανε να τον φανε με μπροσταρη τον ''αρχηγο'' Κασιγιας.

2. Με μια ανυπαρκτη διοικηση που δεν τολμα να συναιτησει τις βεντετες της και να στηριξει τον κορυφαιο προπονητη ολων των εποχων.

3. Με ενα σκορ απαγορευτικο για ονειρα.

4. Με ενα πεναλτυ στον 1ο αγωνα που δεν θα εδινε ουτε ο προεδρος της Ντορτμουντ.

5. Με ολο το συμπαν να εχει συνομωτησει κατα του. Στο 15' του σημερινου παιχνιδιου επρεπε να εχει ηδη σκορ προκρισης!!!

6. Με εναν ανεκδιηγητο διαιτητη και μεσα στο Μπερναμπεου. Ποσα κομμενα οφσαιντ, αστεια σφυριγματα, καρτες που δεν δοθηκαν και με αποκορυφωμα το χερι μισο μετρο εξω απο την περιοχη σε σημειο φαουλ-πεναλτυ για τον Ροναλντο.

Εφτασε ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ να κυνηγαει την προκριση στα τελευταια 10 λεπτα!!!!

ΔΕΟΣ!

Μονο αυτο....

Implied-facepalm1.jpg

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

mourinio.jpg

ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΖΟΖΕ!

1. Με μια ομαδα που οι μισοι της παιχτες πανε να τον φανε με μπροσταρη τον ''αρχηγο'' Κασιγιας.

2. Με μια ανυπαρκτη διοικηση που δεν τολμα να συναιτησει τις βεντετες της και να στηριξει τον κορυφαιο προπονητη ολων των εποχων.

3. Με ενα σκορ απαγορευτικο για ονειρα.

4. Με ενα πεναλτυ στον 1ο αγωνα που δεν θα εδινε ουτε ο προεδρος της Ντορτμουντ.

5. Με ολο το συμπαν να εχει συνομωτησει κατα του. Στο 15' του σημερινου παιχνιδιου επρεπε να εχει ηδη σκορ προκρισης!!!

6. Με εναν ανεκδιηγητο διαιτητη και μεσα στο Μπερναμπεου. Ποσα κομμενα οφσαιντ, αστεια σφυριγματα, καρτες που δεν δοθηκαν και με αποκορυφωμα το χερι μισο μετρο εξω απο την περιοχη σε σημειο φαουλ-πεναλτυ για τον Ροναλντο.

Εφτασε ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ να κυνηγαει την προκριση στα τελευταια 10 λεπτα!!!!

ΔΕΟΣ!

Μονο αυτο....

Για δεσιμο και απαγορευση δημοσιευσης αθλητικων αποψεων για 20-30 χρονια.

δεν εχω σκοπο καν να κανω καζουρα στους φιλους της ρεαλ μιας και κοιταω τα χαλια της ομοδας μου απλα θελω να μου εξηγησεις λιγο αυτο που γραφεις γιατι με κανεις και αισθανομαι χαζος λες και εβλεπα αλλα ματς.δεν ειρωνευομαι.και εξηγω.

παιζεις πρωτο ματς σε εχουν κανει γιογιο βαζεις ενα γκολ χωρις να το αξιζεις αλλες φασεις δεν κανεις και θα μπορουσε ανετα να ληξει 5 η 6 -0.

παιζεις σημερα κανεις 3 φασεις στο πρωτο τεταρτο και μετα σουν κανουν πλακα χανουν τα αχαστα καθε φαση ακομα και αν δεν ολοκληρωνεται απο ντορτμουντ μυριζει γκολ στην αντεπιθεση και το συμπερασμα σου ειναι οτι αν επαιζεις σοβαρα και στα 2 ματς ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΕΥΚΟΛΑ???

γιατι εγω ειδα μια ομαδα μονο να παιζει σοβαρα ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΜΑΤΣ.μιλαμε για μαγικο σκορ ΚΑΙ σημερα

Αυτο που θελει να πει ο Cygnus (πιστευω) και εχει φανει στην μεχρι τωρα πορεια της Ρεαλ ειναι οτι η ομαδα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ εχει τεραστιες δυνατοτητες και η διαφορα της με την Dortmund ειναι πολυ μεγαλη. Ωστοσο, προκριθηκε η Dortmund γιατι ειχε πλανο στο γηπεδο και οι παικτες της εδωσαν το 100% απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο. Απο την αλλη, οι παικτες της Ρεαλ μπηκαν στο γηπεδο με την λογικη "παμε χαλαρα και θα τους παρουμε". Δεν ειναι ετσι το ποδοσφαιρο....

Αν επαιζε η Ρεαλ 100% και η Dortmund 100% θα περναγε ΧΑΛΑΡΑ η Ρεαλ. Αλλα με κλανιες δεν βαφονται αυγα οποτε....του χρονου παλι.

Τα υπολοιπα τρολακια βγαλ'τε και αλλο κομπλεξ, μπορειτε...

Ναι,θα βαλουμε γατζους τωρα στους παικτες,να μπαινει το αμαξακι μεσα και να τον πιανει απο εκει κατευθειαν και να τον βγαζει εξω.. Ξερεις αν ο παικτης τρωει χρονο δεν μπορει ενας να τον σηκωσει με το ετσι θελω και να τον βγαλει εξω..Εκεινος κανει την καθυστερηση,και σου ξαναλεω,αν εσυ κερδιζες με 3-0 και προκειται να προκριθεις στον τελικο του CL δεν θα εκανες τα ιδια?

Και στο κατω κατω και οι γιατροι που μπηκαν μεσα,της Ντορτμουντ ειναι,λες και αυτοι να τον σηκωσουν αρων αρων?

Κανονικα ναι, επεσες αγορι μου? Ελα παμε εξω σε περιποιουμαστε εξω και ξαναμπαινεις. Οπως επισης να απαγορευτουν οι αλλαγες μετα το 80-85 (εκτος αν ειναι αναγκαστικες πχ τραυματισμος) Γιατι σπανια γινονται για να αλλαξουν το παιχνιδι, ο κυριος σκοπος του ειναι η καθυστερηση αυτου.

Τα υπολοιπα τρολακια βγαλ'τε και αλλο κομπλεξ, μπορειτε...

Kαλα ασε τους αυτους,αυτοι νομιζουν οτι σημερα η Μπαρτσελονα θα βαλει 7 γκολ

η διαφορα ειναι οτι στη ρεαλ λετε "υποκλιθειτε στον μεγα ζοζε" η "στο μεγα ροναλντο", ενω οταν εμεις πετυχαινουμε κατι σπουδαιο λεμε "υποκλιθειτε στο μεγαλειο της ομαδας"....

• Like 1

Ο σοβαρός οπαδός της Real είναι Real, ούτε Mourinho, ούτε Casillas, ούτε Ronaldo.

Στα τόσα χρόνια που βλέπω τη Βασίλισσα έχω δει τόσους παίχτες και προπονητές και δεν έβαλα κανέναν πάνω από την ομάδα. Ούτε τον Raul ούτε τον Guti που ήταν η αδυναμία μου. Οι επιτυχίες και οι αποτυχίες είναι πάντα της ομάδας μας. Για να το χωνέψετε μερικοί.

Συνεπώς μη γενικεύετε τα συμπεράσματά σας και μην αναγάγετε παντού τη "mes que un club" νοοτροπία σας.

Κανονικα ναι, επεσες αγορι μου? Ελα παμε εξω σε περιποιουμαστε εξω και ξαναμπαινεις. Οπως επισης να απαγορευτουν οι αλλαγες μετα το 80-85 (εκτος αν ειναι αναγκαστικες πχ τραυματισμος) Γιατι σπανια γινονται για να αλλαξουν το παιχνιδι, ο κυριος σκοπος του ειναι η καθυστερηση αυτου.

Δεν απαντας στην ερωτηση μου.Αν το σκορ ηταν 3-0 δεν θα εκαναν οι παικτες της Ρεαλ το ιδιο? Αυτο που γινεται με τις καθυστερησεις γινεται απο τις κορυφαιες ομαδες του πλανητη μεχρι και τα τοπικα στην Γ' Κατηγορια.Ποσο μαλλον οταν παιζεται ενας τελικος CL..

Θες να πεις κατι αγαπητε? Γιατι αν ναι, δεν σε πιανω...

Ότι αυτά που έγραψε ο φίλος σου δε χρειάζονταν μετάφραση, ερμηνεία ή επεξήγηση. Μόνο "κατανόηση".

Καλα ρε παιδια, γιατι τα βαζετε με τον Μουρινιο μονο ; Και δεν τα βαζεται και με τον Κλαψ-Κλαψ που σαν ''ηγετης'' της ομαδας χθες , δεν εχει κανει ΑΠΟΛΥΤΟΣ τιποτα, ουτε ενα γκολ ρε παιδι μου, τπτ !

Που χθες ο καλυτερος παιχτης της Ρεαλ για 'μενα ηταν ο Μοντριτς που συνδεσε καλα την αμυνα με την επιθεση και μετα ο Ραμος που ναι 'μεν εκανε 2-3 σκληρα μαρκαρισματα αλλα ηταν απο τους κορυφαιους χθες(σκοραρε κιολας)

Τι καθεστε και ψαχνετε ρε παιδια?

Η χρονια εχει καει απο την αρχη απο τις βεντετες της ομαδας και την ανυπαρκτη διοικηση.

Η ΑΥΤΟΣ Η ΕΜΕΙΣ!!!!

Μια τοσο συντομη προταση που τα λεει ΟΛΑ! Δεν χρειαζεται καμια αλλη επεξηγηση σε οποιον εχει και την παραμικρη ιδεα απο ποδοσφαιρο...

Συγχαρητηρια αξιζουν ΜΟΝΟ στον Ζοζε που με αυτες τις συνθηκες καταφερε να φτασει τελικο κυπελου, να χασει την προκριση στον τελικο του chl στο γκολ, και να εχει ριξει ενα σωρο παστελωματα στην Μπαρτσελονα φετος. Με μια ομαδα που ηθελε να τον διωξει!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...