Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλός είναι....χαίρομαι. Αλλά θέλω Maicon, μετά τον Μουρίνιο, θα είναι η καλύτερη μεταγραφή που μπορεί να κάνει η ομάδα.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για καθίστε ρε..Αν ο Raul πήγε και είπε στους Valdano και Mourinho θέλω να παίζω βασικός ή φεύγω τι πρέπει να κάνουν εκείνοι; Εγώ ξέρω ότι ο Ζοζέ τον προορίζει για ηγέτη των αποδυτηρίων χωρίς πολλά λεπτά συμμετοχής όπως τον Matrix στην Inter.

Δημοσ.

Για καθίστε ρε..Αν ο Raul πήγε και είπε στους Valdano και Mourinho θέλω να παίζω βασικός ή φεύγω τι πρέπει να κάνουν εκείνοι; Εγώ ξέρω ότι ο Ζοζέ τον προορίζει για ηγέτη των αποδυτηρίων χωρίς πολλά λεπτά συμμετοχής όπως τον Matrix στην Inter.

Δημοσ.

Πρέπει να φύγει, καθώς δεν πιστεύω οτι είναι στα πλάνα του Μουρίνιο, εδώ δεν ήταν ούτε στου Πελεγκρίνι.

Νομίζω καλύτερα και για αυτόν και για την ομάδα. Θα ήθελα βέβαια να τελειώσει εδώ την καριέρα του

Δημοσ.

Πρέπει να φύγει, καθώς δεν πιστεύω οτι είναι στα πλάνα του Μουρίνιο, εδώ δεν ήταν ούτε στου Πελεγκρίνι.

Νομίζω καλύτερα και για αυτόν και για την ομάδα. Θα ήθελα βέβαια να τελειώσει εδώ την καριέρα του

Δημοσ.

Ναι, δεν είναι καθόλου εύκολο.

Θα είναι πολύ πιο δύσκολο όμως να κάθεται συνέχεια στον πάγκο, ή να τον βάζουν μέσα χαριστικά, και να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του, τις περισσότερες φορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...