flik Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Καλός είναι....χαίρομαι. Αλλά θέλω Maicon, μετά τον Μουρίνιο, θα είναι η καλύτερη μεταγραφή που μπορεί να κάνει η ομάδα.
Cygnus Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Λογικά θα έρθει και ο Maicon. Ο Ζοζέ τον θέλει πολύ.
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 WTF?? 50 για schweini???? http://www.sport-fm.gr/article/280912
Cygnus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Kλείνουμε και Pedro Leon όπως λένε. Ελπιδοφόρο το project με Canales-Di Maria-Leon αν καταφέρει ο Ζοζέ να τους στρώσει.
Linus_21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Αν διώξουν τον Ραούλ θα είναι για πολλά κατακέφαλα.
Linus_21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Αν διώξουν τον Ραούλ θα είναι για πολλά κατακέφαλα.
Cygnus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Για καθίστε ρε..Αν ο Raul πήγε και είπε στους Valdano και Mourinho θέλω να παίζω βασικός ή φεύγω τι πρέπει να κάνουν εκείνοι; Εγώ ξέρω ότι ο Ζοζέ τον προορίζει για ηγέτη των αποδυτηρίων χωρίς πολλά λεπτά συμμετοχής όπως τον Matrix στην Inter.
Cygnus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Για καθίστε ρε..Αν ο Raul πήγε και είπε στους Valdano και Mourinho θέλω να παίζω βασικός ή φεύγω τι πρέπει να κάνουν εκείνοι; Εγώ ξέρω ότι ο Ζοζέ τον προορίζει για ηγέτη των αποδυτηρίων χωρίς πολλά λεπτά συμμετοχής όπως τον Matrix στην Inter.
flik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Πρέπει να φύγει, καθώς δεν πιστεύω οτι είναι στα πλάνα του Μουρίνιο, εδώ δεν ήταν ούτε στου Πελεγκρίνι. Νομίζω καλύτερα και για αυτόν και για την ομάδα. Θα ήθελα βέβαια να τελειώσει εδώ την καριέρα του
flik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Πρέπει να φύγει, καθώς δεν πιστεύω οτι είναι στα πλάνα του Μουρίνιο, εδώ δεν ήταν ούτε στου Πελεγκρίνι. Νομίζω καλύτερα και για αυτόν και για την ομάδα. Θα ήθελα βέβαια να τελειώσει εδώ την καριέρα του
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 ε οχι και ν φυγει ο Ραουλ ρε παιδια!!Προσωπικα θα ξενερωσω αφανταστα!
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 ε οχι και ν φυγει ο Ραουλ ρε παιδια!!Προσωπικα θα ξενερωσω αφανταστα!
flik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ναι, δεν είναι καθόλου εύκολο. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο όμως να κάθεται συνέχεια στον πάγκο, ή να τον βάζουν μέσα χαριστικά, και να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του, τις περισσότερες φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα