Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα αποδεικνύεται οτι εχετε προβληματα στην αμυντικη λειτουργια συνολικα.

Οπως και με την Μαν Γιουν που σας εκανε πολλες φασεις ...

Παμε για 4-1 ..

Εδωσε πεναλτι ..

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όνομα.......

Έτσι όπως πάει όχι απλά δεν θα δούμε τελικό όνειρο (real-barca) αλλά ΔΕΝ θα δούμε καν τελικό........

Δημοσ.

Τα εξωαγωνιστικα προβληματα φταινε.

Οσο για τον μεταφραστη, ρουφαει 4μπαλο που ηταν για 6μπαλο αυτος και οι γκαλακτικος του (και καθαρο 4μπαλο, οχι σαν το χθεσινο) απο το Ντορτμουντακι και γυρναει στις κερκιδες και κοροιδευει τους Γερμανους φιλαθλους. Δεν την παλευει  καστανο  η προπονηταρα...

http://www.sport24.gr/football/Germany/article2226466.ece/binary/original/

Eκτος αν εδειχνε πως βλεπει την προκριση πλεον :-D

• Like 3
Δημοσ.

Ο προπονητης-θρυλος σε αλλο ενα μυθικο στησιμο της ομαδας του στο γηπεδο με.......γιομες στον κλαψιανο????
Οχι οχι δεν το πιστευω αυτο το πραγμα δεν μπορει να ειναι αληθεια.

Δημοσ.

Για όνομα.......

Έτσι όπως πάει όχι απλά δεν θα δούμε τελικό όνειρο (real-barca) αλλά ΔΕΝ θα δούμε καν τελικό........

Γιατί για να δεις τον τελικό του champions league πρέπει να παίζουν ντε και καλά ισπανικές ομάδες;Και εγώ Ρεάλ είμαι αλλά αφού οι γερμανικές πάτησαν κάτω τις ισπανικές ομάδες τι να κάνουμε τώρα;

Δημοσ.

CROM271: Λυσε μου μια απορια... Γιατι παιζανε σε αυτο το παιχνιδι οι ερασιτεχνες με τα ασπρα???? Και ο γαλατας στο παγκο ποιος ηταν??? Ο special 1? 2? 3? 4? 5? xaxaxaxaxaxaxaxa!!!

• Like 1
Δημοσ.

Απίστευτα χάλια άμυνα. Έχουμε αργό κέντρο, και το κεντρικό δίδυμο δε λειτούργησε ούτε στιγμή σήμερα. Πέπε-Βαράν δεν γνωρίζονται και φάνηκε πολύ καλά σήμερα.

Δημοσ.

Μου αρεσε το επιθετικο παιχνιδι της Ρεαλ. Σαν του Παναθηναικου επι Κυραστα. Σεντρες, σεντρες, σεντρες. Κερδιζουμε φαουλ 2 μετρα μπροστα απο το κεντρο? Σεντρα. Εχουμε τη μπαλα στο κεντρο? Σεντρα για το κεφαλι του Ροναλντο. Εχει τη μπαλα ο Αλονσο εξω απο την μεγαλη περιοχη της Ρεαλ? Διωξιμο-σεντρα στην απεναντι περιοχη για το κεφαλι του Ροναλντο.

ΔΙΔΑΞΕ ποδοσφαιρο παλι ο :lol: :lol: :lol: special one. :lol: :lol: :lol:  Ή να πω special-4? :mrgreen:

Μετα την χθεσινη πλασματικη τεσσαρα με 2 σφαγιαστικα λαθη κατα της Μπαρτσελονα, σημερα ειχαμε αυθεντικη τεσσαρα. Και το γκολ της Ρεαλ προηλθε απο τραγικο λαθος αμυντικου οχι απο καμια οργανωμενη επιθεση. Special ποδοσφαιρο απο τον special one.

Δημοσ.

Γιατί για να δεις τον τελικό του champions league πρέπει να παίζουν ντε και καλά ισπανικές ομάδες;Και εγώ Ρεάλ είμαι αλλά αφού οι γερμανικές πάτησαν κάτω τις ισπανικές ομάδες τι να κάνουμε τώρα;

Σωστα λες και γιατι στην τελικη ειναι τελικος ονειρο Ρεαλ-Μπαρτσα?Αμα παιξουν Μπαγερν-Ντορτμουντ τελικο εκει να δεις ματσαρα.

ΕΙναι και καλυτερες ομαδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...