Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Gonzalo is under contract for three more years with Real Madrid. He has been a key man this season and he is not transferable

We do not need more forwards, we scored 102 goals this season and Benzema didn't play much. Next season Karim will be like a new signing.

Valdano

Για Valdano μίλησε πολύ λογικά :P

Πήραν άραγε το μάθημά τους; Ελήφθη άραγε το μήνυμα;:-D

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε την παλευετε?Να διωξουν τον ροναλντο???Νταξει και μενα ωρες ωρες μου σπαει τα νευρα αλλα φετος εβαλε 10 γκολ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ περνωντας 5 παικτες,ο σναιντερ τι εκανε?

Δημοσ.
Ρε την παλευετε?Να διωξουν τον ροναλντο???Νταξει και μενα ωρες ωρες μου σπαει τα νευρα αλλα φετος εβαλε 10 γκολ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ περνωντας 5 παικτες,ο σναιντερ τι εκανε?

εκτος του οργανωνε ολες τις επιθεσεις και τα στημενα της inter δεν εκανε και πολλα πραγματα... σε κοβω εσενα ξερεις απο μπαλα...!! :lol::lol:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=qfe58M_OOK4[/ame]

Δημοσ.

Εντάξει, ενώ αν ήταν τώρα ο Σνάιντερ στη ρεάλ και όχι ο ρονάλντο, θα πηγαίναμε καλύτερα... Ελάτε παιδιά..σοβαροί να είμαστε.

Edit: Ανακοινώθηκε ο ΜΟυρίνιο στο site της Real

Δημοσ.
Εντάξει, ενώ αν ήταν τώρα ο Σνάιντερ στη ρεάλ και όχι ο ρονάλντο, θα πηγαίναμε καλύτερα... Ελάτε παιδιά..σοβαροί να είμαστε.

Edit: Ανακοινώθηκε ο ΜΟυρίνιο στο site της Real

αλλες θεσεις, αλλοι ρολοι

Δημοσ.

Έστω, άρα δεν πρέπει καν να τους συγκρίνουμε. Επίσης και ίδια θέση να ήταν, δεν μπορείς να τους συγκρίνεις γιατί έπαιζαν με άλλους συμπαίκτες, με άλλον προπονητή, με άλλες απαιτήσεις.

Δημοσ.
εκτος του οργανωνε ολες τις επιθεσεις και τα στημενα της inter δεν εκανε και πολλα πραγματα... σε κοβω εσενα ξερεις απο μπαλα...!! :lol::lol:

http://www.youtube.com/watch?v=qfe58M_OOK4

Ενω εσυ που συγκρινεις ροναλντο με σναιντερ πρεπει να το κατεχεις το αντικειμενο!!!!!Ασχολεισαι επαγγελματικα με την προπονητικη??? :lol:

Δεν σε ρωτησα τι εκανε στην ιντερ,σε ρωτησα τι εκανε στην ρεαλ....

Στην ρεαλ λοιπον ο sneijder ειχε 11 γκολ σε 64 αγωνες ενω ο κριστινο ροναλντο εχει 33 γκολ σε 35 αγωνες.

Για να στο κανω πιο λιανα ο σναιντερ σκοραρε 1 γκολ ανα 6 αγωνες ενω ο ροναλντο σκοραρει σχεδον 1 γκολ ανα αγωνα!!!!!

Και επιμενεις!χαχαχαχα

Δημοσ.
Ενω εσυ που συγκρινεις ροναλντο με σναιντερ πρεπει να το κατεχεις το αντικειμενο!!!!!Ασχολεισαι επαγγελματικα με την προπονητικη??? :lol:

Δεν σε ρωτησα τι εκανε στην ιντερ,σε ρωτησα τι εκανε στην ρεαλ....

Στην ρεαλ λοιπον ο sneijder ειχε 11 γκολ σε 64 αγωνες ενω ο κριστινο ροναλντο εχει 33 γκολ σε 35 αγωνες.

Για να στο κανω πιο λιανα ο σναιντερ σκοραρε 1 γκολ ανα 6 αγωνες ενω ο ροναλντο σκοραρει σχεδον 1 γκολ ανα αγωνα!!!!!

Και επιμενεις!χαχαχαχα

σωστα απο τα goal φαινεται ο παικτης!! και επιμενεις!!! χαχαχαχα :lol::lol::lol:

Δημοσ.
σωστα απο τα goal φαινεται ο παικτης!! και επιμενεις!!! χαχαχαχα :lol::lol::lol:

Εγω δεν τους συγκρινω αρχηγε!αλλος τους συγκρινε!κι εσυ το συνεχιζεις!!συγκρινεις τον καλυτερο παικτη μιας ομαδας(ροναλντο) με εναν αλλο παικτη που κανει αλλη δουλεια και που εφυγε σαν μετριος απο την ιδια ομαδα(σναιντερ).συνεχισε ετσι,το κατεχεις! :lol::lol:

Δημοσ.
Εγω δεν τους συγκρινω αρχηγε!αλλος τους συγκρινε!κι εσυ το συνεχιζεις!!συγκρινεις τον καλυτερο παικτη μιας ομαδας(ροναλντο) με εναν αλλο παικτη που κανει αλλη δουλεια και που εφυγε σαν μετριος απο την ιδια ομαδα(σναιντερ).συνεχισε ετσι,το κατεχεις! :lol::lol:

για βρες μου ακριβως το σημειο που τους συγκρινω!! ουτε να διαβαζεις δεν ξερεις... σαφως και ο ronaldo ειναι καλυτερος του sneijder αλλα εσυ τον εβγαλες και αχρηστο!!

Δημοσ.
για βρες μου ακριβως το σημειο που τους συγκρινω!! ουτε να διαβαζεις δεν ξερεις... σαφως και ο ronaldo ειναι καλυτερος του sneijder αλλα εσυ τον εβγαλες και αχρηστο!!

αχρηστος δεν ειναι αλλα δεν ειναι και για ρεαλ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...