Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά ρε παίδες μην το παίρνετε τοις μετρητοίς. Πέρσυ πάντως όντως κάναμε πλάκα.

Πάντως δεν ξέρω αν ο Μουρίνιο θα μπορέσει να αποτινάξει την κλίκα Πέρεζ-Βαλτάνο. Θα του δώσουν άραγε τον έλεγχο του μπάτζετ;

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

«Αγκάθι» η ρήτρα του Μουρίνιο!

Καλα τοσο τσιφουτηδες ειναι εκει στη Ρεαλ ...

Εχουν δωσει τοσα λεφτα για ασκοπες μεταγραφες και κολανε στα 16εκ. για το προπονηταρα που θα τους κανει ομαδα ...

Απλα ελεος ....:-(

Δημοσ.

Αν ήταν έτσι kirileman το είχαμε πάρει φέτος..Έλεος πια με τους μονίμως αδικημένους!

Όσο για τη ρήτρα πιστεύω σύντομα θα λήξει το ζήτημα.

Δημοσ.
Αφού δεν το έκανε κανένας άλλος θα το κάνω εγώ...

Επιτέλους ένα topic για την ομάδα με την πιο βαριά φανέλα στον κόσμο...

30 πρωταθλήματα Ισπανίας...

17 κύπελλα...

7 Super Cup...

9 Κύπελλα Πρωταθλητριών και Champions Leagues...

2 UEFA Cups...

1 UEFA Supercup...

3 Διηπειρωτικά Κύπελλα...

κοσμούν την τροπαιοθήκη του μεγαλύτερου club στον κόσμο, χαρακτηρισμένου από την UEFA ως κορυφαίο της εκατονταετίας 1900-2000..

(χωρίς να υπολογίζονται 18 επαρχιακά τρόπαια και ένα Coppa Latina..)

Αδερφός σύλλογος, μέσω οπαδών, με τον Παναθηναικό Αθλητικό Όμιλο...

...με ραμμένο στην φανέλα, κατόπιν έγκρισης της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, το στέμμα που εκπροσωπεί μια ολόκληρη χώρα...

και ενά όνομα που δεν κουβαλάει κανένας άλλος αθλητικός σύλλογος στον κόσμο..

...και που να μιλήσουμε για μπάσκετ...

...γιατί όπως είπε και ο γνωστός φίλος-δημοσιογράφος της Μπαρτσελόνα, Μανουέλ Βαθκέθ Μονταλμπάν...αυτός ο σύλλογος δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει...

ξεχασες να γραψεις πως ειναι ομαδα με το ακρηβοτερο ροστερ που εχει τα χειροτερα αποτελεσματα

Δημοσ.

Δώστε οτιδήποτε "τίτλους" θέλετε για να μειώνετε τον άλλον.

Στο τέλος και στα επίσημα χαρτιά οι κούπες μετράνε.

Δημοσ.

Ολα αυτα για τη διαιτησια ειναι μαλακιες ...

Μερικοι δε λενε να ξεκολησουν με τπτ ...:-(

Δημοσ.

Αυτό λέω και εγώ..Αλίμονο αν Real και Barcelona μιλάνε για διαιτησία στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Σαν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό..

Δημοσ.

Αντε ρε παιδια να ανεβει ξανα η βασιλισσα γιατι ολο στο περιμενε μας εχει.Τοσα εκατομμυρια και ακομη CL να παρει.Αντε να ερθουν ξανα οι παλιες δοξες.Μακαρι ο Murinho να κανει κατι καλο.

Οσο για τον κλαψιαρη πουληστε τον ρε π***** μου δεν το αντεχω τον μπεμπυ.

Δημοσ.
Ποιος είναι ο κλαψιάρης φίλε hashashin;

Aφου ξερεις .... :P

Αλλα αυτο που ειπε hasashin δεν υπαρχει.... :lol:

Να πουλησουν τον καλυτερο παιχτη τους .... :X

Δημοσ.

Ρε και εμένα μου αρέσει ο Σνάιντερ, χαίρω πολύ..Και μακάρι να τον είχαμε να παίζει αντί του Granero. Αλλά δε συγκρίνεται με τον Ροναλντο σε θέσεις και τι δουλειά κάνει ο καθένας στο γηπεδο. Άλλο ο ένας, άλλο ο άλλος.

Δημοσ.

Να διώξουν τον Ρονάλντο τον μόνιμο σκόρερ τους και να πάρουν έναν παίκτη που δεν κάνει για τόσο μεγάλη ομάδα;

Cygnus τι πιστεύεις για την κλίκα Πέρεζ-Βαλντάνο και τον έλεγχο του budget; Λες να τον δώσουν στο Μουρίνιο, ή οι μεταγραφές θα είναι ξανα "του προέδρου";

Δημοσ.

Αυτή τη φορά ο Μουρίνιο θα έχει λευκή επιταγή..Πιστεύει κανείς ότι θα καταπίεζε ποτέ το εγώ του; Να μπει άλλος πάνω από αυτόν; Τεχνικά μιλώντας, όχι διοικητικά..

Αλλιώς δε θα δεχόταν με τίποτα..Σε αυτή την περίπτωση ο εγωισμός του είναι για καλό :P

Kακά τα ψέμματα, ο στόχος του Πέρεθ ήταν το 10ο σπίτι μας..Ζορίστηκε πολύ όταν είδε άλλον να το σηκώνει. Ας πρόσεχε! Aν δεν έμαθε ούτε από αυτό και βάλει πάλι τις κλίκες Valdano-Raul-Guti και των άλλων κακομαθημένων πάνω από τον προπονητή τα ίδια θα δούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...