Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι σιγα μην κλαψουμε κιολας που ο υπαιτιος της φετινης καταντιας τραυματιστηκε. Και δεν μιλαω αγωνιστικα βεβαια.

Το καλοκαιρι πρεπει να παρουν τον μπουλο ολοι αυτοι που εχουν τολμησει να αμφισβητησουν τον special. Αλλα δεν τον βλεπω δυστυχως.

Αχαχαχα,φιλε μου εσυ πρεπει να εισαι πολυ σχετικος.

Δημοσ.

χωρις ιχνος κακιας η κακοπροαιρετης κριτικης, θεωρω οτι ο μουρινιο εχει κανει καποιο εργο στη ρεαλ, σαφως και την εχει βελτιωσει απεναντι στη μπαρτσελονα, παρολαυτα ομως της εχει περασει και το βρωμικο στιλ παιχνιδιου. και για να λεμε του στραβου το δικιο, εαν η αυτη η μπαρτσα ειναι η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων (κατι που πολλοι στο παρον τοπικ δεν ενστερνιζεστε), η ρεαλ εχει ενα απο τα πιο ακριβα και ποιοτικα ροστερ εβερ (imho), οποτε ειναι λογικο και επωμενο καποια στιγμη η ψαλιδα να κλεισει. κι αλλοι προπονητες εκτος του μουρινιο θα το καταφερναν πιστευω. μην ξεχνατε οτι και οι απεναντι εχουν χορτασει κουπες και μπορει σε συγκεκριμενα ματς να μην παιζουν με τοσο παθος.

Δημοσ.

Άλλο το κόστος και άλλο η αξία της ομάδας, imho πάντα.

Το ότι μπαίνουν κόλπα των μανατζαρέων στη μέση και ο Modric κοστίζει 40Μ, ο Pepe κοστίζει 30Μ, ο Coentrao άλλα τόσα δε σημαίνει ότι ο Mourinho έχει στη διάθεσή του το πληρέστερο roster ever.

Επίσης το κόστος της ομάδας αυξάνεται σημαντικά με τα κόστη απόκτησης του Ronaldo και του Kaka (80M και είναι μονίμως πάγκο πχ). 

Θέλω να πω ότι διαφωνώ ότι ο Mourinho διαχειρίζεται ένα πλήρες οπλοστάσιο ειδικά από τη στιγμή που έχει βασικούρα δεξί μπακ κάποιον Arbeloa και προχθές έπαιζε με άμυνα Essien - Carvalho - Varane - Arbeloa.

Δημοσ.

δεκτο αυτο που λες, ομως οταν εισαι 3 χρονια στην ομαδα και ξερεις οτι εχεις ενα τεραστιο budget, φερνεις παιχτες που αξιζουν και καλυπτεις τα οποια κενα εχεις. εκτος κι αν στις μεταγραφικες κινησεις δεν υπολογιζεται η αποψη του προπονητη (που φανταζομαι δεν ισχυει).

στην τσελσι που ηταν ηξερε οτι ο αμπραμοβιτς δεν του χαλαγε χατηρι. ειχε και εκει τεραστιο μπατζετ που μπορουσε διαχρονικα να διαχειριστει. συνεπως, αν η ομαδα εχει κενα και παιζε με "καποιον arbeloa" δεξια, ειναι και δικη του ευθυνη (δε θεωρω αποκλειστικα δικη του).

Δημοσ.

Το είχα διαβάσει..Πάνω κάτω με βρίσκει σύμφωνο. Αλλά εντάξει αυτές οι δημοσιογραφικές απόψεις είναι πολύ υποκειμενικές.

Εσύ τι εντύπωση έχεις;

Συμφωνω παρα πολυ.

Γραφει για την πορεια του απο τη στιγμη που ηρθε.

Εχει κανει παρα πολυ δουλεια.

Περα απο την πρωτη πενταρα σας εχει κανει μια στιβαρη ομαδα που δε μπορει ο καθενας να νικησει ...

Επειδη ειχα δει πολλα με αλλους προπονητες γι αυτο στο λεω.

Σας αποκλειε καποια Αρσεναλ με διπλο στο Μπερναμπεου..

Και οντως εχει πεσει σε αυτο το τριπακι του οτι πρεπει η Ρεαλ να παιξει μπαλαρα αλλιως δε γινεται.

Φυσικα ηταν λαθος του που πηγε να νικησει τη Μπαρτσα με ξυλο και γι αυτο ηρθε σε ρηξη με τον κοσμο.

Και γι αυτο εχει φτασει τωρα σε σημειο να ειναι φευγατος ενω εχει φερει την ομαδα σε ενα πολυ υψηλο επιπεδο απο τοτε που την παρελαβε.

Δημοσ.

Αχαχαχα,φιλε μου εσυ πρεπει να εισαι πολυ σχετικος.

Γιατι μηπως διαφωνεις πως ο Κασιγιας ειναι απο τους πρωτεργατες αυτων που θελουν να διωξουν τον Μουρινιο?

Η νομιζεις πως τα φετινα χαλια οφειλονται σε καποιο αλλο λογο περα απο τους παιχτες που θελουν να φυγει ο Μουρινιο.

Δημοσ.

Γιατι μηπως διαφωνεις πως ο Κασιγιας ειναι απο τους πρωτεργατες αυτων που θελουν να διωξουν τον Μουρινιο?

Η νομιζεις πως τα φετινα χαλια οφειλονται σε καποιο αλλο λογο περα απο τους παιχτες που θελουν να φυγει ο Μουρινιο.

Δεν ξερω αμα ειναι ο πρωτεργατης ο Κασιγιας,αυτο που ξερω ειναι το οτι να στοχοποιεις ως υπευθυνο της φετινης(αγωνιστικης και μη) καταντιας τον τερματοφυλακα ο οποιος ειναι και βασικος στην ομαδα τα τελευταια 10 χρονια ειναι τουλαχιστον πλασματικο.

Ο κασιγιας μεχρι προτινως ηταν αρχηγος της ομαδας και πανω απο τον καθε προπονητη-μαριονετα που φερναμε κατα καιρους.Και ειδαμε κι εσυ κι εγω τι πηραμε τα τελευταια 10 χρονια.Ο μουρινιο γουσταρει ποδοσφαιριστες στρατιωτες και ειναι ξεκαθαρο αυτο και ο κασιγιας δεν το γουσταρει.Ωστοσο,για το οτι το 70% των ποδοσφαιριστων μας ειναι ντεφορμε απο την αρχη της χρονιας δεν φταιει ο κασιγιας.Και η αγωνιστικη κατρακιλα φαιρνει γκρινια,οχι το αναποδο.

• Like 2
Δημοσ.

Kαι πως να μην ειναι αντιθετος ο Κασιγιας? Ειναι τοσα χρονια στην ομαδα και την εχει μαθει να παιζει επιθετικα και θεαματικα και οχι να αμυνονται 11 παιχτες πισω απο το κεντρο με κλωτσιες,μπουνιες,καρατιες και οτι αλλο θες για να νικησουν την Μπαρτσα... Ετσι την μικραινεις την ομαδα στα ματια ολων! Γι αυτο το λογο οι ιδιοι οι οπαδοι τον αποδοκιμαζαν και τον εκραζαν...Και ο Κασιγιας δεν θελει τετοια καραγκιοζιλικια στην ομαδα.

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχως που τραυματιστηκε ο Κασιγιας τοτε και ετσι η Ρεαλ Μ. βρηκε ηρεμια και λυθηκαν τα προβληματα της....

Σκοραρε και ο Ροναλντο σημερα και εχασε η Ρεαλ Μ. 1-0. Αυτογκολ διαβασα, οποτε δεν μετραει στον πινακα των τερματων που εχει πετυχει φετος.

Δημοσ.

Φιλε μου καλα ολα αυτα που λες αλλα εδω εχουμε μια περιεργη κατασταση.Εχει εμφανιστει μια ομαδα(Μπαρτσελονα) η οποια καλως ή κακως σαρωνει τα παντα.Ο μονος τροπος για να την αντιμετωπισεις ειναι να παιξεις αμυντικα και να χτυπησεις στην αντεπιθεση.

Ο μουρινιο σε ολες τις ομαδες που εχει παει μεχρι στιγμης δινει περισσοτερο βαρος στην αμυνα,το ηξερες κι εσυ κι εγω και ο περεθ που τον εφερε.

Δειξε μου λοιπον απο το 2001 και μετα τι πηραμε με το επιθετικο και θεαματικο ποδοσφαιρο που παιζουμε κι εγω μαζι σου.Ξερεις τι πηραμε?Κατι αποκλεισμους απο κατι τελειωμενες juventus,arsenal,bayern κλπ στους 8 και στους 16.Προτιμω λοιπον να παιζουμε αμυντικα και να χανουμε στους 4 του ch.l στα πεναλτι παρα με διπλο απο την αρσεναλ μεσα στο μπερναμπεου.

Δημοσ.

Λετε οτι για ολα τα κακα της μοιρας της Ρεαλ φταιει ο Κασιγιας και η παρεα του. Σκεφτηκατε την περιπτωση οτι ενας ικανος προπονητης ειναι αυτονοητο πως ή τα παει καλα με ΟΛΗ την ομαδα (aka εχει τον απολυτο ελεγχο) ή αν δεν τα παει καλα με καποιον παιχτη τον στελνει για αλλες πολιτειες, ανεξαρτητως κασε, κερκιδας κλπ? Τωρα, αν δε τα παει καλα με παραπανω του ενος παικτες, μαλλον δεν ειναι στραβος ο γιαλος αλλα στραβα αρμενιζει... Και σε αυτην την περιπτωση, αν εισαι μαγκας, τα μαζευεις και φευγεις. Εκτος αν εισαι τοσο μαγκας που μπορεις να βγαλεις εκτος ομαδας ολο το παρεακι που σου κανει προβλημα ή εκτος αν εισαι διπλασιος μαγκας και μπορεις να τους συμαζεψεις.

Το οτι εχασες τον ελεγχο/σεβασμο τους/επιροη πανω τους ομως, μαλλον δεν ειναι μονο θεμα των παιχτων, ειδικα οταν δεν μιλαμε για μεμονωμενες περιπτωσεις και ειδικα οταν αναφερομαστε σε εμβληματικες προσωπικοτητες σαν τον Κασιγιας που δε δωσανε ποτε αναλογα δικαιωματα μεχρι τα 30 τους (σε αντιθεση φυσικα με τον Μουρινιο, που μονο δικαιωματα δινει εδω και χρονια).

Τα πραγματα ειναι απλα. Οταν εισαι αλαζονας και ναρκισσος σε υπερθετικο βαθμο, ειναι δεδομενο οτι δεν προκαλεις μονο τα μιντια, τους αντιπαλους και αργοτερα τον κοσμο της ομαδας σου που ξυπνα σιγα σιγα. Ειναι δεδομενο οτι προκαλεις και ανθρωπους εντος της ομαδας, αρα και παικτες.

Η Ρεαλ αγωνιστικα θα ανασανει μονο οταν φυγει ο Μουρινιο. Εδω θα μαστε να δουμε αν εχω λαθος η οχι, εξαλλου οπως το κοβω, κοντος ψαλμος αληλουια...

• Like 1
Δημοσ.

Να φυγει και να ρθει ο huante ramos.Νταξει,μπορει να φαμε καμια 6αρα μες την εδρα μας και να αποκλειστουμε απο τους 16 αλλα δε βαριεσαι,τουλαχιστον θα παιζουμε εντυπωσιακο και θεαματικο ποδοσφαιρο.

Αντε με τον βλακα τον Μουρινιο.Καθε χρονο σηκωναμε πρωταθλημα και ch.l πριν ερθει και αυτος τα κατεστρεψε ολα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περα απο την ανουσια ειρωνεια, αν ηθελες θα ειχες διακρινει οτι στο ποστ μου προτεινω τροπους λυσης του προβληματος. Εσυ τι αλλαγες προτεινεις, περαν μιας γενικοτατης αποψης που διακρινει τα λαθη των 2 πλευρων και κατα τ'αλλα προτεινει εμεσα να μεινουν ολα οπως εχουν και να διαιωνιζεται το προβλημα?

Επισης αν σαν οπαδος της Ρεαλ εισαι της αποψης οτι η ομαδα επι Μουρινιο εχει ικανοποιητικη επιτευξη στοχων, διοτι επεσε σε μια πανισχυρη Μπαρτσελονα, ευγε. Το μπατζετ που διαχειριζεται ο Μουρινιο δεν το βλεπουμε, βλεπουμε μοναχα οτι η Μπαρτσελονα ειναι ισχυρη και η Ρεαλ ατυχη! Λες και στο Τσου Λου ας πουμε, σε αποκλειει η Μπαρτσελονα καθε φορα.

edit: Και πανω απολα, ο λογος που κατα καιρους χουλιγκανιζει ο Μουρινιο ειτε με ενεργειες, ειτε με δηλωσεις ειναι για να τραβα τα φωτα της δημοσιοτητας και το βαρος πανω ωστε να μην πιεζονται οι παικτες (αυτο δεν ειναι το επιχειρημα των Μουρινιακων εδω και χρονια?). Να οριστε τι δηλωσε και για το χθεσινο παιχνιδι προς επιβεβαιωση:

Σε αυτό το ματς έπαιξαν παίκτες που είχαν αγωνιστεί 90 λεπτά την Τετάρτη και άλλοι που δεν είχαν αγωνιστεί. Για μερικούς ξέρω γιατί ήταν κουρασμένοι. Επειδή την περασμένη Τετάρτη κουράστηκαν πάρα πολύ.

Για άλλους όμως δεν ξέρω για ποιο λόγο ήταν κουρασμένοι. Επειδή την Τετάρτη έμειναν είτε στον πάγκο είτε στην εξέδρα".

Με μαεστρικες κινησεις παλι, "τραβηξε την πιεση απο την ομαδα".

In other words, μολις τα εχωσε δημοσιως σε Ραμος, Κοεντραο και Ντι Μαρια για μια ηττα. Φταινε οι παικτες μετα αμα τα βαζουνε μαζι του. Οκ.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...