demessakis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Λαθος. Το Σαββατο ειπε πως φταιει ο ιδιος και οι παικτες. Υπονοωντας αδιαφορια, ελλειψη ανταγωνιστικοτητας/παθους. Είχε αναφέρει "...Δυστυχώς λίγοι παίκτες είναι αφοσιωμένοι και το ποδόσφαιρο είναι προτεραιότητα στη ζωή τους. Αν όμως συμβαίνει αυτό, είναι δική μου ευθύνη...". Τώρα αν η μετάφραση ήταν λάθος (σύνηθες φαινόμενο), τι να πω...
kirileman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Είχε αναφέρει "...Δυστυχώς λίγοι παίκτες είναι αφοσιωμένοι και το ποδόσφαιρο είναι προτεραιότητα στη ζωή τους. Αν όμως συμβαίνει αυτό' date=' είναι δική μου ευθύνη...". Τώρα αν η μετάφραση ήταν λάθος (σύνηθες φαινόμενο), τι να πω...[/quote'] Αυτό μου θυμίζει κάτι τύπους που λένε σε στιγμές ψευτοαυτοκριτικής: το μεγάλο μου ελάττωμα είναι ότι είμαι πολύ καλός και με πατάνε. Sent from my GT-I9100 using Insomnia
Sred Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Την μαλακια παντως την εχει στο στομα του,ειμαι περιεργος να δω αν εχανε εχθες τι θα ελεγε.
argirisparxas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Τυχερή χθες η Real.. Εάν συνεχίσει έτσι την βλέπω εκτός ομίλων.
kirileman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Λίγο δύσκολο. Πρέπει να έχει μεγάλη στενοχώρια ο Ρονάλντο για να μην περάσει ούτε ως 2η.
MJBulls23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ενδιαφερον..... Πλεον οι εντονες φημες γινονται πργματικοτητα. Εχει χωριστει σε 2 ομαδες η Ρεαλ μεσα στα αποδυτηρια. Και ο Κασιγιας "δεν παει" τον Ροναλντο. Δεν πανηγύρισε το γκολ του Ρονάλντο ο Κασίγιας. http://www.contra.gr...as.1936273.html
Sred Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Κοιτα να δεις θα ηταν παραξενο σε αυτη την ομαδα να μην υπαρχουν κλικες οταν ο μεγαλυτερος κλικαδορος ειναι ο κασιγιας. Ειμαι πλεον σιγουρος οτι ο Ροναλντο θα φυγει απο την Ρεαλ εκτος και αν αλλαξει κατι..
alexis333 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Τα κομμένα καλώδια ανέβαλαν το Ράγιο-Ρεάλ
alexis333 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Σε λιγο ξεκινατε. 20.45 ωρα Ελλαδος. Αλλα παιζει η μΠαναθα τωρα ... Δυσκολη αποφαση ... :-D
alexis333 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Παλι δε πανυγυρισε το γκολ του Ροναλντο ο Κασιγιας ... Τι γινεται ?
margaritagr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Τιποτα. Ο ιδιος μετα ανεβασε φωτο του μαζι με τον κριστιανο
Cygnus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Βαρέθηκα την όλη ιστορία με τα αποδυτήρια μας, να ασχολούνται με τις σχέσεις των παιχτών μας, να τους κοιτάνε διαρκώς αν πανηγύρισαν ή όχι. Για τη φωτό κοιτάξτε στο facebook profile του Casillas. Ειλικρινής ή όχι, είναι απτή σε αντίθεση με τις φήμες που ακούμε τόσο καιρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα