Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτάθλημα τέλος από Σεπτέμβριο!

Από τις δηλώσεις βλέπω ότι φέτος έχουν βάλει πρώτο στόχο το 10ο. Ας σοβαρευτούν όμως γιατί με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή δεν περνάμε ούτε τον όμιλο.

Για ισπανικο πρωταθλημα μιλαμε, δεν μιλαμε για το ελληνικο που οποιος κανει 3 γκελες απο ΠΑΟ η ΟΣΦΠ χανει και την κουπα και την παιρνει ο αλλος.

Χαλαρωστε εχει απειρο δρομο και μεγαλες ομαδες να κοντραρουν τοσο Μπαρτσελονα οσο και Ρεαλ. Ερχονται κι αλλες γκελες κι απτις 2 πλευρες.

Αυτο που θα πρεπει να σας προβληματιζει ειναι οτι -παλι- δεν βλεπεστε. Και αποτι φαινεται ο καγκουρας Πορτογαλος (στον ποδοσφαιριστη αναφερομαι γιατι υπαρχει και 2ος καγκουρας Πορτογαλος στην ομαδα), δεν εχει σκοπο να παιξει μπαλα φετος.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για ισπανικο πρωταθλημα μιλαμε, δεν μιλαμε για το ελληνικο που οποιος κανει 3 γκελες απο ΠΑΟ η ΟΣΦΠ χανει και την κουπα και την παιρνει ο αλλος.

Χαλαρωστε εχει απειρο δρομο και μεγαλες ομαδες να κοντραρουν τοσο Μπαρτσελονα οσο και Ρεαλ. Ερχονται κι αλλες γκελες κι απτις 2 πλευρες.

Αυτο που θα πρεπει να σας προβληματιζει ειναι οτι -παλι- δεν βλεπεστε. Και αποτι φαινεται ο καγκουρας Πορτογαλος (στον ποδοσφαιριστη αναφερομαι γιατι υπαρχει και 2ος καγκουρας Πορτογαλος στην ομαδα), δεν εχει σκοπο να παιξει μπαλα φετος.

Midi δεν έχεις δίκιο. Δες λίγο την τελευταία 4ετία πόσους βαθμούς και πόσες γκέλες κάνει ο πρωταθλητής (και ο δευτερος). Ελάχιστες!

http://www.insports.eu/index.php?s=1&c=19&p=611&newxp=36&cat=3

Μιλάμε για 95+ βαθμούς και για 2 ήττες σε όλο το πρωτάθλημα. Αυτές τις 2 ήττες η Ρεάλ τις έχει ήδη κάνει... και ακόμα δεν αρχίσαν τα σχολεία! Συνολικά, παρατηρούμε ότι ήττες και ισοπαλίες δεν ξεπερνούν σε αριθμό τις 8!!!

Δημοσ.

Οντως, οι γκελες αριθμητικα ειναι ελαχιστες. Παντως, επειδη παρακολουθω ισπανικο η εντυπωση που μου εχει δωθει ειναι οτι η γκελα ειναι χαλαρα μεσα στο παιχνιδι και τα παιχνιδια ειναι εξαιρετικα αμφιροπα. Εντυπωσιαζομαι ομως με το ποσο λιγες ειναι τελικα, βαση του σαιτ που μου παραθετεις.

Περυσι παντως η Ρεαλ ειχε 4-2 ισοπαλιες/ηττες η δε Μπαρτσελονα 7 ισοπαλιες 3 ηττες. Δεν ηταν και λιγες οι γκελες, ακομα και για την πρωταθλητρια Ρεαλ, αν εξαιρεσουμε τα 2 μεταξυ τους παιχνιδια. Εχει δρομο imho.

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνω με Midi. δεν εχουμε σταθερη αμυνα (ουτε) φετος. θα γκελαρουμε. τιποτα δεν εχει τελειωσει απο την 4η αγωνιστικη! εκτος κι αν πουμε οτι οντως θα τα δωσετε ολα για το ΤσουΛου, αλλα το να αφησετε το πρωταθλημα σε δευτερη μοιρα απο τοσο νωρις, μου φαινεται καπως ακυρο.. δεν κολλαει..

Δημοσ.

συμφωνω με Midi. δεν εχουμε σταθερη αμυνα (ουτε) φετος. θα γκελαρουμε. τιποτα δεν εχει τελειωσει απο την 4η αγωνιστικη! εκτος κι αν πουμε οτι οντως θα τα δωσετε ολα για το ΤσουΛου, αλλα το να αφησετε το πρωταθλημα σε δευτερη μοιρα απο τοσο νωρις, μου φαινεται καπως ακυρο.. δεν κολλαει..

Φυσικά και θα γκελάρει η Μπάρτσα, αλλά επειδή η ψαλίδα έχει ανοίξει κι άλλο (έριξε 4 στον κακό της δαίμονα χθες), μπορεί να μην αρκούν αυτές οι γκέλες (κατά τη γνώμη μου, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κάνει 7 ισοπαλίες και 3 ήττες που έκανε πέρυσι). Επίσης, ας δούμε το πρόγραμμα μέχρι το κλάσσικο (στη Βαρκελώνη!).

(19/09/12 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ)

22/09/2012 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΓΡΑΝΑΔΑ

29/09/2012 ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

(02/10/12 ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ)

07/10/2012 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

και

(18/09/12 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ)

23/09/2012 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

30/09/2012 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

(03/10/12 ΑΓΙΑΞ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ)

07/10/2012 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Είναι πολύ πιθανό στις 8/10/2012 η διαφορά να είναι 11 βαθμοί...

Δημοσ.

Μόλις είδα στον ΣΚΑΙ τις 2 φάσεις με τα κλωτσομπουνίδια της Ρεάλ και τις δυο κόκκινες που το κοράκι αρνήθηκε προκλητικά να δώσει. Τα ίδια Παντελάκη μου...

Δημοσ.

Ο Higuain έπρεπε να πάρει κόκκινη, έτσι κι αλλιώς δεν έκανε και τίποτα σε όλο το ματς. Του Di Maria δεν είναι αποβολή.

Για το πέναλτί σας δε μας είπες τίποτα. Αλλά ξέρω τον βρίσκει, πέφτει (έστω και θεαματικότατα) άρα πέναλτι.

Δημοσ.

Αργά το κατάλαβε. Ας μην έτρεχαν στo LA για φιλικά με Galaxy και Dallas και ας πήγαιναν Αυστρία για προετοιμασία της προκοπής.

Δημοσ.

Ο Higuain έπρεπε να πάρει κόκκινη, έτσι κι αλλιώς δεν έκανε και τίποτα σε όλο το ματς. Του Di Maria δεν είναι αποβολή.

Για το πέναλτί σας δε μας είπες τίποτα. Αλλά ξέρω τον βρίσκει, πέφτει (έστω και θεαματικότατα) άρα πέναλτι.

Καθαρο πεναλτι ηταν. Τον βρισκει με προθεση αρα πεναλτι. Τελος.

Μόλις είδα στον ΣΚΑΙ τις 2 φάσεις με τα κλωτσομπουνίδια της Ρεάλ και τις δυο κόκκινες που το κοράκι αρνήθηκε προκλητικά να δώσει. Τα ίδια Παντελάκη μου...

Την κλωτσια απο πισω του ......(δεν διεκρινα εαν ηταν ο Ιγκουαιν ή ο Ντι Μαρια) την ειδα και ηταν καθαροτατη κοκκινη.

Την οποια οπως λες φοβουνται να την δωσουν στην Ρεαλ. Τραγικα πραγματα για μια ακομη χρονια δυστυχως....

Δημοσ.

Δεν είδα τη φάση, αν θες, βάλτην εσύ να μην το κάνω εγώ να τη δούμε. Έχω, όμως, μεγαλύτερη ευαισθησία στα πειθαρχικά ζητήματα και στα βίαια χτυπήματα μεταξύ παιχτών. Εκεί τρελλαίνομαι!!! Πέναλτυ, οφσάιντ, αυτά πάνε και έρχονται, μία από δω και μια από εκεί, τα βίαια, όμως, δολοφονικά μαρκαρίσματα και τα κλωτσομπουνίδια/πατήματα τύπου Πέπε μου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι.

Δημοσ.

κλοτσια απο πισω ριχνει ο Ιγουαιν.. απλα δεν τον πετυχαινει γεματα για να πεσει κατω ο αλλος.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...